Last news in Fakti

27 Февруари, 2021 08:37 3 563 78

Ударите на САЩ в Сирия са предупреждение към Иран

  • сирия-
  • иран-
  • сащ-
  • джо байдън

Не може да действате безнаказано – бъдете внимателни, коментира американският президент Джо Байдън

Ударите на САЩ в Сирия са предупреждение към Иран - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Американският президент Джо Байдън заяви, че въздушните удари на САЩ срещу проирански милиции в Сирия трябва да се възприемат от Иран като предупреждение.

Попитан какво е било посланието на въздушната атака Байдън отговори „Не може да действате безнаказано“ и допълни „Бъдете внимателни.“ Коментарите американският президент направи във Хюстън, където той се запозна на място с възстановителните дейности след голямата зимна буря ударила Тексас.

САЩ използваха два самолета Ф-15 за удари по шиитски бойци в Сирия. От Дамаск определиха случилото се като „лош сигнал,“ а Техеран коментира, че това ще доведе до по-голяма дестабилизация на региона.

За Пентагона ударените позиции са били използвани от бойците, за които се смята, че са зад три нападения по американски и коалиционни позиции, които участват в борбата срещу групировката Ислямска Държава.

Говорителката на Белия дом Джен Саки заяви, че Байдън е изпратил „недвусмислено послание,“ а дипломат №1 Антъни Блинкън посочи, е администрацията е искала да даде да се разбере „особено от Иран, че не може да се действа безнаказано“ срещу американци, партньорите и интересите на страната. „Смятам и очаквам посланието да е било ясно прието,“ каза още Блинкън.

От Пентагона са получили „първоначални подробности“ за жертвите, но отказаха да оповестят данни.

Ударите в Сирия са първата по рода си военна акция и се случиха в момент, в който новата администрация изпрати сигнал за възобновяване на преговорите за ядрената програма на Иран.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аз40🏴‍☠️

    90 11 Отговор
    Каквото и да увъртат това е престъпление срещу човечеството. Нямат право да нападат сирийците, за да "заплашват" иранците. Не виждате ли, колко е пошло всичко това?

    Коментиран от #44, #46

  • 2 Аааааа

    13 24 Отговор
    Затуй ли КОНЯ мрънка ?
  • 3 Хасан

    74 5 Отговор
    А с какво правно основание се напада страна членка на ООН ?? .двуличието на американската демокрация и правата на човека
  • 4 Бачо Киро

    80 6 Отговор
    Сега ако някой удари места в САЩ, за да предупреди мексиканците или кубинците, тогава правилно ли ще е? Поредните глупости на американците...
  • 5 да питам

    15 63 Отговор
    А пошло ли е да убиваш украинци , защото не искат да се наричат руснаци ?

    Коментиран от #8, #12, #19

  • 6 Факт!

    50 9 Отговор
    При една дълготрайна война американдките ресурси ще свършат за няколко месеца.Те просто нямат ресурсите за продължителна война.

    Коментиран от #13, #50, #55

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 любопитен

    43 8 Отговор

    До коментар #5 от "да питам":

    Кой убива украинци за това, че не искат да се наричат руснаци?

    Коментиран от #10

  • 9 Чук и Гек

    34 6 Отговор
    Мозъкът на дъртака е застинал в ерата на маккартизма, но не отчита днешните реалности! Ако няма кой да озапти този дрът проскубан ястреб, света го очакват огромни неприятности! Защото Китай не е за подценявяне, възможностите за тероризъм са многократно по високи и в Кремал няма вечно да бъде мижитурката Путич!

    Коментиран от #29

  • 10 Факт!

    35 6 Отговор

    До коментар #8 от "любопитен":

    А ьащо не искат да се наричат руснаци и кой им дава правото да не се наричат руснаци.Сащ нямат място в Европа.Те не са европейци и да не си врят гагата навсякъде.
  • 11 Рампуцел

    41 4 Отговор
    То и перчема така се дървеше отначало па после сви перките. Тоя алцхаймер още не знае на кой свят се намира.

    Коментиран от #62

  • 12 Отговарям ти веднага ...

    49 3 Отговор

    До коментар #5 от "да питам":

    В Донбас и Луганск живеят 100% руснаци !!! Не руско говорящи , а руснаци .

    Коментиран от #17, #42

  • 13 123

    27 7 Отговор

    До коментар #6 от "Факт!":

    Имат. Те ползват ресурсите на цялата планета! Паразитират! Не случайно помогнаха на СССР да спечели Войната! Знаят че са помияри и не могат да издържът срещу чистопородни!
  • 14 Имат опит

    41 4 Отговор
    Световни терористи убиици .Ако в София ви люснат няколко ракети да предупредят Ердоган ко става а?
  • 15 Хасан

    24 2 Отговор
    И именно затова Ердоган казва че светът е по голям от 5 ( страните членки на Съвета за сигурност ) ..не може Сащ,Русия ,Франция ,Англия безнаказано и без основание да нападат когото си искат ..както "хуманна " Франция нападна Либия
  • 16 СССРБарета

    34 4 Отговор
    Путин ще ви оправи кравари! Споко не бързайте! Дано скоро Иран да си направи атомната бомба!
  • 17 да питам

    3 17 Отговор

    До коментар #12 от "Отговарям ти веднага ...":

    Да виждаш някъде написано Донецк и Луганск ? Или , съчинения ми прайш ...
  • 18 Шекел

    35 3 Отговор
    И кой е Сащ да наказва бе.Кои сте вие.Сбирщайн от лумпени.

    Коментиран от #20

  • 19 един от многото

    34 3 Отговор

    До коментар #5 от "да питам":

    А ти знаеш ли колко от Украинци знаят говоримо и писмено Украински? Нещо чувал ли си за референдума за Крим? Някъде другаде на избори и референдуми имало ли е такава избирателна активност и толкова категорично спечелен ВОТ?

    Коментиран от #28

  • 20 един от многото

    38 3 Отговор

    До коментар #18 от "Шекел":

    САЩ са държавата създадена от Утайките на Европа!
  • 21 ***

    30 2 Отговор
    Не им стиска да нападнат директно Иран и ръчкат през разграденият двор на Сирия, думите на Байдън важат със пълна сила и за Щатите, "нищо не можете да правите безнаказано"!
  • 22 пенсионер

    27 4 Отговор
    Русия си взема Крим , Китай си вземат Тайланд. Това трябва да се възприеме като предупреждение срещу Америка!

    Коментиран от #30, #39

  • 23 big

    29 5 Отговор
    Според източници всички загинали и ранени са сирийци, които подкрепят Башар Асад, в този смисъл предупреждението не е към Иран. В скоро време ще се разбере отговора на Иран, ако реално има някакви загуби. Преди време, храбрите американски войници се криха в убежища и така не стана ясно колко жертви имаше. Преди седмица-две Иран обяви учения на ракетните си сили по време от-до, храбрите войни от близките бази се скриха отново в убежищата! Много ми е интересно, как САЩ ще се справят с Иран след като се издъниха във Виетнам, Афганистан, Ирак, Сирия и т.н.. Персите са прекалено голямо хапче за тях!
  • 24 ХАН КРУМ

    25 3 Отговор
    това си е чист международен тетероризъм. след това се чудете и ревете,за терористични актове в германия ,франция ,англия,сащ,австрия,израел...какъв го търсите там ?русия ,китай ,иран, северна корея , турция,сирия–НЕЩО ЗАПОЧНАХТЕ НА МНОГО МЕСТА С ЗАКАЧКИ, ДА НЕ СТАНЕ БАУ. И ТОЗИ ПЪТ ЩАТИТЕ НЯМА ДА ОСТАНАТ СУХИ...

    Коментиран от #33

  • 25 развитдемократ

    27 4 Отговор
    Това си е чиста форма на военен тероризъм от страна на демократите управляващи САЩ срещу суверенна държава за да контролират ресурсите и.
    90 % от политиците- леви, десни, либерали, демократи, консерватори са егоцентрични марионетки жадни за власт, управлявани от по- голяма власт- " дълбоката държава на фамилните корпоративни кланови елити"( има стотици публикации в нета, кои са тия фамилни кланове и кои са корпорациите им, международните им НПО- ФРС, МВФ, СБ, СЗО, част от комисиите в ООН, набичкани с кадри от частните корпоративни НПО фондации и т.н.

    Затова мисля, че голяма част от западните граждани в ЕС, Англия, САЩ не са зли, но " спят, успани от материалния си стандарт и идеологията за технологично превъзходство" и не все още не могат да видят и разберат какво реално вършат политиците им срещу суверенни държави- войни, " цветни революции- от платени протестъри и терористи- десен сектор, идил, бели каски"...

    Но е очевидно, че демократите в САЩ и васалите им политици от Г7 пак почнаха старата песен- войни, заплахи, пандемии, санкции, изтъкват някакво идеологическо превъзходство на техните държави над други за да грабят ресурите и трудовия им потенциал и т.н. Но САЩ, Г7 са с външни и корпративни дългове средно с около или над 100 % от БВП то им. Което показва едно- че са неефективни. А бяха преди 50 години, но сега вече не са, но искат още малко ако може да се задържат на вълната.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Софиянец

    5 29 Отговор
    Русосифилистици свиквайте, или пък накарайте мъдрия вова с железните криле да прати два чайника да ударят фащ ;) шоуто тепърва започва, дядката ще ви разкатае, с кочината Мордор е свършено, остава само цвиленето на коня и оня пе***л с мустачките ;)
  • 28 да те питам

    2 7 Отговор

    До коментар #19 от "един от многото":

    А да си чувал , някъде другаде да има ихтамнетъй ?
  • 29 един от стадото

    12 2 Отговор

    До коментар #9 от "Чук и Гек":

    точно. Браво. Възражда се маккартизма, маккейтизма, линдънджойнизма, бушизма, дори ''демократичното семейство'' Клинтън с техните семейни и евроюгославски издънки. Очаквах го. Пешката няма как да матира царицата, ако не е пусната с параШУТ до нея. Тя обаче още не знае, че той още не се е отворил..
  • 30 Пенсионерка

    2 18 Отговор

    До коментар #22 от "пенсионер":

    Забрави само - Япония си взема Курилите ...🤭😁
  • 31 Възмутен

    17 5 Отговор
    Нищо не могат да направят умно - само огън и меч! Света вижда истинското лице на американската псевдо демокрация и евро гейовете го знаят, но така са се надупили пред тях, че дълго още няма да се изправят колкото и да ги боли!

    Коментиран от #34, #35

  • 32 Павел Пенев

    17 5 Отговор
    Докато съществуват американци и евреи– мир по света няма да има.
  • 33 Другаря Христов е руски патриот

    5 20 Отговор

    До коментар #24 от "ХАН КРУМ":

    По големи терористи от рашките в света Няма по целия свят убиват и тровят повече от сто години
  • 34 Дидо

    4 13 Отговор

    До коментар #31 от "Възмутен":

    Хахаха пълно с тъпири САЩ са номер едно в света и не случайно издига стена за добили и милионите които с цената на живота си искат да живеят там
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 военнаагресия

    18 3 Отговор
    Вижда се, че икономиката на САЩ- корпоративните олигархии на западни фамилни кланове е колос на глинени крака.
    През 20 век са извършили десетки военни агресии срещу суверенни държави или " преврати, чрез терористи- платени протестъри, радикални ислямисти"- Сърбия( отцепиха им Косово), Либия, Ирак, Виетнам, Панама, Корея, Украйна и т.н.

    Тоест, корпоративните кланове в САЩ и васалите им в Г7, които контролират ЕС икономически се развиват единствено чрез заграбване на ресурсите- природни и трудови( чрез НПО реформи), а инструментите им затова са военни агресии, тероризъм,маскиран като бунтовници за демокрация- десен сектор, идил, ал- кайда, бели каски и т.н.

    Пазаруват си политици и олигарси чрез офшорните зони, в които им държат парите( ако не ги слушат, ще им ги конфискуват). Олигарсите и политиците не си държат парите в собствените държави, защото и те по примера на западните корпорации ограбват гражданите си. Офшорните зони са местата където ограбеното се съхранява и чрез тях се контролират олигарси в Русия, Китай, страните от бившия соц. блок и т.н.

    Това е целия развит свят- Г7 и развитата им демокрация, друго няма какво да се напише, освен, че всички които вярват в идеологията им имат редовно доставки на банани за Коледа.
  • 37 Голямото предупреждение

    15 3 Отговор
    Два самолета и то ф15. Но нарушението на псевдо демократите е факт. САЩ за това скача на Турция, поради наличието на С400 не могат да си направят такава гавра. Ако са MIM-104 Пейтриът, ФАЩ си ги спира и нанася удари.
  • 38 kick

    11 1 Отговор
    Бидона започна програмата на евреите
  • 39 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "пенсионер":

    Тайван.
  • 40 ****

    9 1 Отговор
    Тези галфони краварите ако си мислят,че ако решат да воюват срещу Иран,няма да им се получи да направят голяма коалиция както до сега,Европа знае,че иранските ракети стига до някои страни и ще си траят. А сащ и ингилизите сами няма да им стиска да излязат.
  • 41 93780

    2 0 Отговор
    "Казваш ,че цероза се лекува ,а кажете тогава цирозата ,която е в главата ви има ли лечение."-Марк Авлерий.
  • 42 Те и в Кърджали живеят

    4 5 Отговор

    До коментар #12 от "Отговарям ти веднага ...":

    100% турци. Това дава ли им право да си направят Кърджалийска република?
  • 43 Абе нали Сирия уж русия я пази

    1 6 Отговор
    Така ли я пази?

    Коментиран от #67

  • 44 Какви сириици бе главоч

    2 7 Отговор

    До коментар #1 от "Аз40🏴‍☠️":

    Това са спонсорирани от иран проксита, които защитават ирански интереси...махни тая ушанка че ти е кипнал мозъка в нея
  • 45 херодот

    5 1 Отговор
    В света съществува цивилизационна несъвместимост. Светът е вече глобално място. Развръзката ще е глобално окончателна.Дали ще ни отровят или ще ни побъркат или ще ни заразят ,но ще направят всичко възможто да ни управляват и манипулират тотално.
  • 46 стоян георгиев

    2 10 Отговор

    До коментар #1 от "Аз40🏴‍☠️":

    сирииците избягаха от сирия заради руските и иранските структури там бе дрогар.бягат от асад които е единоверец със иранците.и да знаеш тръмп вече го няма и няма как разни полутарикати да плашат сащ в близкия изток.щом искат да си мерят някои работи да не плачкат после че техните са се оказали малки и меки!
  • 47 НОВО ПЕТ

    2 3 Отговор
    РУСНАЦИТЕ ЩО НЕ СПРЯХА АМЕРИКАНЦИТЕ

    Коментиран от #54

  • 48 РУСНАЦИТЕ.....ХВАНА ГИ ШУБЕТО

    3 7 Отговор
    ЩО РУСНАЦИТЕ НЕ ЗАЩИТИХА СИРИЯ

    Коментиран от #49

  • 49 до шубе калпака

    1 3 Отговор

    До коментар #48 от "РУСНАЦИТЕ.....ХВАНА ГИ ШУБЕТО":

    Влезли два ф15, пуснали една бомба. На Руснаците са казали 5 минути преди атаката, чакай малко, ще има развитие. Турците на ден два, трипъти с ескадрила влизат в ирак и шубелиите ФАЩ предприеха мерки, изнасят се.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Страхливец

    3 1 Отговор
    Еврейският елит на САЩ е предначертал бъдещето на останалия свят като това на собствените си индианците - в резервати! Останалият свят е всички без Велика Британия, САЩ, Австралия, Канада, Нова зеландия. Това е тайният разузнавателен съюз "Пет очи"!

    Коментиран от #56

  • 52 Страхливец

    4 2 Отговор

    До коментар #50 от "Nnn":

    САЩ може да воюва не на собствена територия и ако останалият свят признава и използва напечатаните им долари! Коментирал си с помощта на малкия си мозък друже!

    Коментиран от #63

  • 53 Шаран БГ

    2 0 Отговор
    А ударите към Иран – ще са предупреждение към.........Русия !!
    Знае бе ....И ние се изучихме .........
  • 54 Рашка в колапс

    3 2 Отговор

    До коментар #47 от "НОВО ПЕТ":

    Щото ги е страх от тежките токати . Сърбаха я тая попара в Сирия ,,държи им влага още .

    Коментиран от #59

  • 55 Един е Бах

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Факт!":

    Ко речи ? Пребозал си с патока комай
  • 56 Моше

    0 3 Отговор

    До коментар #51 от "Страхливец":

    Стига с тези Евреи И Путин и Медведев и Песков са евреи
  • 57 a bee

    2 0 Отговор
    С две фърчила уплашили !!!
  • 58 до nnn'ето

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Nnn":

    Пълнометражни като във Виетнам нали? А энаеш ли? други двама се опитаха единия заточен на остров Света Елена, където умира, а другия в Берлин поглъща капсула с цианид, след което се застрелва.

    Коментиран от #65

  • 59 Ессерем

    1 1 Отговор

    До коментар #54 от "Рашка в колапс":

    Що вас с реване ли ви черпят 18г. вече в Афганистан!?
  • 60 ПЕНКО

    1 0 Отговор
    ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАНЕСЕ ВЪЗДУШНИ УДАРИ ВЪРХУ БАЗИ НА САЩ ---ОТДАВНА .-ОТДАВНА- БОЙНИТЕ РАКЕТИ СА МИЛИЯРДИ !!!!!!!!!!!!!
  • 61 ХАН КРУМ

    3 2 Отговор
    АМЕРИКАНЦИТЕ ПООМРЪЗНАХА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ.НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ,АКО ПАК АРАБИТЕ СЪБУДЯТ НЯКОЛКО КЛЕТКИ И ГИ АКТИВИЗИРАТ.ТО АМАН ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА ИМ С ВОЙНИ!!!

    Коментиран от #64

  • 62 Тръмп

    5 2 Отговор

    До коментар #11 от "Рампуцел":

    Свил перките!? пусна 2 хеликоптера и и уби най висшестоящите във смешната държава(империя),представи си ако САЩ ви подложат на постоянен обстрел 24 часа ще унищожат психичното ви здраве за няколко часа! Донт фак уит Ю ЕС ЕЙ!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Nnn

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "ХАН КРУМ":

    Омръзнали са само на няколко отритнати от света кочини като Русия ,Сирия и Иран.На кой въобще му пука за тея терористични катуни ?
  • 65 Nnn

    0 1 Отговор

    До коментар #58 от "до nnn'ето":

    Говориш за война състояла се преди 60-70 години.В момента няма нищо общо с тогавашаната ситуация и то това важи за целия свят.С това мозъче обаче няма как да го проумееш.И преди да даваш войни за пример ,само ще ти кажа ,че войната във Виетнам е като детска игра пред руското наакване във Финландия.

    Коментиран от #68, #69

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Те хората са казали

    0 0 Отговор

    До коментар #43 от "Абе нали Сирия уж русия я пази":

    Пази боже руснак да те брани и грък да те храни....или обратното беше ама все тая е
  • 68 до nnn'то

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Nnn":

    щом пишеш зя говорене, ясно колко е голям птичия ти мозък даже да си казуар.
  • 69 до фащ о фил

    2 3 Отговор

    До коментар #65 от "Nnn":

    Влизащият в редовна експлоатация от края на миналата година в руската армия Су-57 в момента е най-опасният боен самолет ​​за съществуващите и новоразработваните самолети на НАТО. Той съчетава всички обещаващи технолрогични нововъдения. Русия обаче разработва друго летателно военно средство - тежкият изтребител прихващач МиГ-41, който обещава да бъде още по-мощен от изтребителя от пето поколение СУ-57, пише списание Military Watch. Мога да продължа с лазерните оръжия, поразяване на воени сателити и др. Почети малко може да понамалиш празнотите.

    Коментиран от #70

  • 70 7675

    2 1 Отговор

    До коментар #69 от "до фащ о фил":

    Не знам дали въобще и вие си вярвате на тея глупости с митовете ,че руския изтребител може да издържи и 10 секунди във въздушна битка срещу американски изтребител.Колкото до СУ-57 ,това е един провал като изтребител ,направен в няколко бройки и еединствения който ставаше за въоръжение се разби още на първия полет.Су-57 е жалък опит да се догонони Ф-22 на САЩ макар и с 25 годишно закъснение,но се оказа ,че СУ-57 дори не е 5-то поколение ,а е 4++.Руснаците нямат знанията нито да го нарпавят стелт ,нито да му напрвят двигатели за 5-то поколение.С две думи СУ-57 е пътник още преди да е започнал боя.Колкото до МИГ-41 това дори още не е стигнал до ниво макет и подобен проект ще остане само в мислите и мечтите на руснаците.Нямат технологиите за подобен изтребител,а САЩ вече имат 6-то поколение и скоро ще го покажат..

    Коментиран от #71

  • 71 до фащ о фил

    1 3 Отговор

    До коментар #70 от "7675":

    Трудно ти е да приемиш истината но тя е такава. Миг31 от намиращите се сега на въоръжение в света най-скоростен и един от най-височинните изтребителят-прехващач МиГ-31, пряк потомък на МиГ-25. Благодарение на мощните си двигатели той е способен да развива 3400 км/час и да набира височина 25 хиляди метра.
    МиГ-31 е идеален прехващач в системата на комплексната ПВО на Русия. Група от четири такива самолета е способна да контролира въздушно пространство по фронта до 1100 км. Сега целият флот от МиГ-31преминава модернизация по версията БМ, отличаваща се с нова система за управление на въоръжението и бордова РЛС, откриваща цели на отдалечение до 320 км.

    Коментиран от #75

  • 72 Бандерас

    0 1 Отговор
    Ехооо! Вие плюете ударите на САЩ срещу обекти населявани с хора,които проповядват изкривената мюсулманска религия,демек са фанатици и са готови лично вас да ви убият в така наричаната от тях "война срещу неверниците".Ако им се "пусне фандъка" ,то те застрашават всички нас! Това са хора,които нямат хуманни отношения към вас и са готови да ви поробят,убият+изнасилят жена ви ,дъщеря ви защото Алах е с тях и всичко им позволява,дори и гавра с друговерците! Ако вие сте против ударите срещу тези изроди,то сте готови да сте роби каквито сте били по време на Турското робство/Османското иго/ ,и да ви колят ,бесят изнасилват и помюсолманчват! Срам ме е от вас!

    Коментиран от #73

  • 73 Ненавиждам такива

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Бандерас":

    Ти знаеш ли умнико, тези бомби кого са убили? или си казваш коствените жертви и да са 99% пак ги одобряваш. Военопрестъпници и социопати имат това разсъждение.
  • 74 Атлантик плюс

    2 0 Отговор
    Новата серия от демократични войни започна. Да живее Атлантизма! Да живее Империята на Демокрацията!
  • 75 Хмммм

    1 1 Отговор

    До коментар #71 от "до фащ о фил":

    Максималната скорост на МИГ31 Е 3000км в час.Не си измисляй.И 4 броя от тоя варел не могат да покрият абсолютно нищо,защото тези изтребители са направени за прихващане на вражески бомбардировачи и подобен тип самолети.МИГ 31 няма шанс срещу нито един американски изтребител,защото не е направен с тази цел ! И между другото във въздушните битки не съществува руски изтребител който да е с положителна статистика.Всички са отрицателни и при среща с американски изтребители ,руските варели падат в 90% от случаите
  • 76 Проблем с екрана

    0 1 Отговор
    По погрешка, без да искам маркирах коментар за докладване по-рано докато скролвах с тъч скрийн може би даже и успях да му сложа и плюс. Не мога да посоча точно коментара, защото не си го спомням добре (може би по-средата на коментарите), но идкам да се извиня за неудобството. Не взимам отношение/страна по новината или по съдържананието на коментар(а)ите.

    Коментиран от #77

  • 77 Амии

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Проблем с екрана":

    На кой му пука бе пич

    Коментиран от #78

  • 78 екран

    0 0 Отговор

    До коментар #77 от "Амии":

    Е стана ми криво тогава - хем без да искам се цъка случаен коментар за одобрение, хем после се маркира същия без да искам и за репортване.