Last news in Fakti

4 Март, 2021 11:45 1 519 4

Помпео може да се кандидатира за президент

  • сащ-
  • президент-
  • майк помпео-
  • доналд тръмп-
  • дипломат

Винаги съм готов да се боря, каза дипломатът

Помпео може да се кандидатира за президент - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Майк Помпео, който оглавяваше Държавния департамент в администрацията на предишния президент на САЩ Доналд Тръмп, не изключва възможността да се кандидатира за най-високата държавна служба на изборите през 2024 година, съобщи той пред Fox News, предаде БГНЕС.

Водещият попита бившия държавен секретар дали е готов да участва в президентската надпревара на следващите избори, ако Тръмп реши да не се кандидатира. “Винаги съм готов да се боря. Много съм притеснен за Америка”, призна Помпео, като отбеляза, че “е част от консервативното движение от много дълго време”. “Смятам да продължа да се придържам към същите възгледи”, каза той.

На 28 февруари по време на реч на конференция на американските консервативни кръгове в Орландо, Флорида, Тръмп призна, че отново може да участва в борбата за президентския пост. В случай, че реши да се впусне в надпреварата за Белия дом, той не планира да включва Майк Пенс, който беше вицепрезидент в неговата администрация. В същото време съветникът на Тръмп, Джейсън Милър каза пред „Блумбърг“, че републиканецът все още не е взел окончателно решение дали ще се кандидатира за президент през 2024 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахаха..Борец нашия

    5 0 Отговор
    Ама не знаеш хватки за Вова..
  • 2 гост

    7 0 Отговор
    Тоя много си прилича с нашия воевода може би и той пазарува от "Билла" .
  • 3 Бай Шиле

    1 0 Отговор
    Бивш директор на ЦРУ.
  • 4 ивелин

    1 0 Отговор
    Тоя е един от най-тежките престъпници ( шеф на ЦРУ работел в Пентагона) в историята на " демократичната" Америка. Ако бъде избран мисля,че ще подходящ за такава държава такъв Президент .