Last news in Fakti

8 Май, 2021 10:57 2 373 9

Испания иска Великобритания да преразгледа свое решение

  • испания-
  • туристи-
  • великобритания

Страната иска регионално разглеждане

Испания иска Великобритания да преразгледа свое решение - 1
Снимка: БГНЕС

Правителството на Испания настоява Великобритания да преразгледа зеления списък със страни, до които ще бъде улеснено пътуването за британци, съобщи Ел Паис.

Испанското правителство настоява да се разгледа обстановката във всеки регион. Испания не е част от списъка с държави, до които се позволява достъпа на британски туристи.

Пътуванията ще бъдат улеснени след седемнадесети май. В списъка има общо дванадесет държави.

Испанският премиер Педро Санчес настоява списъкът да се преразгледа възоснова на регионални показатели. Посочва се добрата ситуация в Балеарските, Канарските острови и Валенсия.

Правителството настоява да се анализира ситуацията във всеки регион, а не в държавата като цяло. Испанското правителство търси варианти за прием на туристи.

В момента пътуването в страната би било много скъпо за британските туристи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфууу

    10 13 Отговор
    Бе на кой са му притрябвали тези разпуснати, мързеливи, дрогирани и пияни английски плужеци?
    Да си стоят на острова и да не мърдат никъде.

    Коментиран от #3, #9

  • 2 Историчка

    13 8 Отговор
    И на нас англичани не ни трябват, по-добре да идват русниците!

    Коментиран от #8

  • 3 13578

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пфууу":

    На обикновените хорица,които изхранват семейства със заплатите от туризма.По Черноморието почти няма друга работа,а трябва да се яде,ако може всеки ден.Няма как всички да се преселят в София,нали е ясно?

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Пфууу

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "13578":

    Ето ИСТОРИЧКАТА ти го каза, че на нас англичани не ни трябват, по-добре да идват руснаците, но ти може би не харесваш техните пари за разлика от тези на англичаните? Спокойно и руснаците плащат в левове и евра също като англичаните. А това, че oбикнoвeнитe хoрицa също трябва да изхрaнвaт ceмeйcтвa е така, но се чудя как успявате да си намирате туристи като големите хотели на мутрите и приближените до властта ги обират?
    И последно наистина няма кaк вcички дa ce прeceлят в Coфия, а и това изобщо не е необходимо, защото там стана твърде пренаселено и не толкова приятно за живеене нали? Има други места в милата ни Родина, които са доста по приятни и спокойни за живеене и се чудя , защо толкова много хора се стремят да се натикат в София, а после да реват, че имало задръствания, че нямало къде да паркират и т.н.

    Коментиран от #6

  • 5 Учител

    6 1 Отговор

    До коментар #3 от "13578":

    За англичаните, които не правят семеен туризъм, най-загрижени са наркодълърите и барманите, които не внасят нищо в бюджета! Така, че специално от тях няма никаква полза, а дано обикновените хорица привлекат обикновените български хорица с качество на предлаганото от тях, за да не ходим от София на Халкидики!
  • 6 Лом

    1 2 Отговор

    До коментар #4 от "Пфууу":

    Ами, в София заплатите са малко по-различни!

    Коментиран от #7

  • 7 Пфууу

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Лом":

    Да така е, но това заслужава ли си да пътуваш по час и нещо до работата си от единия и край до другия и още толкова вечер като се прибираш? Този и онзи да те притиска от ляво и отдясно да ти се бутат, задръствания, клаксони, псувни оттук оттам и да ти иде да им откъснеш главите? Струват ли си похарчените нерви, които хабиш всеки ден за по-голямата заплата?
    За мен по-важно е спокойствието.
  • 8 Нашмурлан Нашмурлаев

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "Историчка":

    Ду ю спийк инглиш? Дую, ама плохо :))))))
  • 9 Киро казана

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пфууу":

    Даааа Рашката ич не си пада по чашката ха ха
Новини по държави: