Last news in Fakti

1 Юни, 2021 07:20 1 837 4

Стачка в Гърция: Всички категории кораби спират движение

  • гърция-
  • стачка-
  • пирея

Протестните действия са в отговор на нов законопроект, свързан с промени в трудовото законодателство, съобщават от Министерството на външните работи

Стачка в Гърция: Всички категории кораби спират движение - 1
Снимка: shutterstock

24-часова национална стачка ще има в Гърция на 3 юни. Засегнат ще бъде морския транспорт. Протестът е организиран от Общогръцката морска федерация.

Движението на всички категории кораби в цяла Гърция ще бъде преустановено за 24 часа.

Стачните действия са в отговор на нов законопроект, свързан с промени в трудовото законодателство, съобщават от Министерството на външните работи.

По информация на посолството ни в Атина за 3 юни 2021 г. е насрочен и протест, организиран от синдикалните организации, който ще започне в 10 часа в Пирея.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Другия с коня

    14 0 Отговор
    Тези нямат ли Тристранни комисии,та да седнат ,да хапнат,да пийнат и да се разберат като в България,например.....Ето - за тридесет години в България няма нито една стачка която да Принуди Олигарси и Капиталисти да заплащат по- високи възнаграждения за труда на работниците си...

    Коментиран от #2

  • 2 Ал Бунди

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Другия с коня":

    Тристранни комисии, казваш, да седнат да апнат и пиинат и да си освинят държавата като KENEPHBG ЛИ??? Ами още не им е изпила чавка акъла, като имат творбата на чешкия карикатурист пред себе си.
  • 3 Конник

    0 0 Отговор
    Къде е информацията? Какъв е законопроекта? Или пак гръцки купон.
  • 4 Умен по цялата глава

    0 0 Отговор
    Българските "профсъюзи" нямат нито една Организация сред работещите в частните фирми,а те дават 95 % от БВП.За сметка на това им удържат всеки месец профсъюзен членски внос от средно 8 лв.В краен резултат двата Профсъюза прибират месечно 32 милиона членски внос без Нито една стачка или действие защитаващо доходите на работниците.32 милиона месечно.....КНСБ и КТ Подкрепа.Спестявят ли ги тези пари...Харчат ли ти....32 милиона!!!!?????
Новини по държави: