Last news in Fakti

21 Юни, 2021 00:09 3 199 11

Девет деца загинаха при катастрофа в САЩ

  • сащ-
  • алабама-
  • катастрофа-
  • загинали-
  • деца-
  • буря

Тропическата буря Клодет отне живота на 12 души в щата Алабама

Девет деца загинаха при катастрофа в САЩ - 1
Снимка: БГНЕС-архив

Тропическата буря Клодет отне живота на 12 души в американския щат Алабама, предаде NOVA, позовавайки се на Асошиейтед прес.

Десет души, включително 9 деца, загинаха в събота при автомобилна катастрофа на 55 км южно от Монтгомъри. Катастрофата, в която се сблъскаха 15 превозни средства, вероятно се дължи на плъзгане на колите по мокрия път.

Други двама, 24-годишен мъж и тригодишно момче, загинаха, след като дърво се срути върху дома им в покрайнините на град Тускалуса.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Седесарят.

    14 2 Отговор
    Докато Джо, лудия,спасява света,никой не помисли за прогнозата и децата..Жалко. Да почиват в Мир!!
  • 3 Европеец

    6 17 Отговор
    За съжаление продължава да не се обръща сериозно внимание на промените в климата ,дори в САЩ Но какво да кажем за Русия където са непрекъснати пожари и наводнения ,там пък въобще отричат че имало промяна в климата Макар че какво да очакваш от тях след като народа им измира от липса на лекарства или пиянство

    Коментиран от #4

  • 4 DrivingPleasure

    15 1 Отговор

    До коментар #3 от "Европеец":

    И какво ще направиш за промяната в климата? Това със зелените сделки е просто една гигантска измама! Брутална кражба на пари!

    Съгласен съм че се променя, но е илюзия е, че подобен мащаб можеш да го контролираш. А малкото, което може да се направи да се подобри не се прави и няма да се направи просто защото "светът" не работи така! Проблемите са два - изсичане на горите и свръх популация. Изсичането е следствие на свръх популацията, а тя е фактор за непрекъснат "икономически растеж", който е в основата на цялата съвременна икономическа мисъл и без който правителствата ще са изправени пред сериозни проблеми - по-лесно им е да са популисти отколкото да решават проблеми, които могат да гръмнат в бъдеще при някое друго правителство.

    Ако си мислиш, че зелената сделка и всички произтичащи от нея зелени простотии ще спаси планетата мога само да ти съчувствам искрено и да похваля кукловодите - пропагандата им явно работи!

    Коментиран от #5, #11

  • 5 Хо хо хо

    5 5 Отговор

    До коментар #4 от "DrivingPleasure":

    Мноцо е лесно просто не може свръх популационните региини да се опитват за достигат запаеният стандарт предвиден за много по малко хора
    Проблемите почнаха когато Китай забогатяха
    Няма проблем във Англия примерно голямата част да карат бентлита щото са пак малко проблема е китай хем са над милярд хем алчи ей тва не може да издържи Планетата китайците на мотопеди и влакове тва е решението кой ги набута в Ролс ройси.

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Зайко Байко многознайко

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Хо хо хо":

    Трябва да им пратят Любка Кумчева да ги предупреждава и обяснява или пък Никол Станкулова. 🙄🏊😔🏊🙄🏊😂😂😂😂😂
  • 8 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    2 1 Отговор
    На никой нормален не му пука
    за най-крадливата, алчна и нагла нация.
    Жалко за децата...
  • 9 DrivingPleasure

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Хо хо хо":

    Значи казваш, че на англичанина му е позволено да иска луксозна кола и луксозна къща и да ходи по луксозни почивки където да яде и пие на корем... обаче на китаеца му е забранено?
  • 10 Светла

    0 0 Отговор
    Загинали 9 деца и 1 мъж.Мъжът е 29 г,а бебето е било 9месечно.И какво се получава много ,,9,, на едно място и 29 годишния-2+9 = 11.На някой да му напомня нещо това? На кулите близнаци а? Трагедията беше на 11/9. Някой замислял ли се е защо винаги загиват хора и винаги има 9 и 11? Отговора е глобалният илюминантски елит,който в момента изпълнява геноцид с ваксини. Хора отворете си очите! Събудете се от дълбокият сън! Потърсете информация кой уравлява света и защо. Живи и здрави да сме всички.Обичам ви,обичайте се и вие.
  • 11 Светла

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "DrivingPleasure":

    Здрaвeй.Иcкaм caмo дa ти кaжa,чe рecурcи имa зa вcички хoрa.Прocтo тe нe гo иcкaт дa e тaкa.Пoдрeдбaтa нa тeзи в пирaмидaлнa cтруктурa oт дънoтo e: хoрa(кaтo мeн и тeб)-фирми,бaнки,инcтитуции и ceкви тaкивa(нa кoитo рoбувaмe)-прaвитeлcтвo(прeзидeнти,пoлитици,пaртии и cяквa измeт)-дълбoкo прaвитeлcтвo,кoитo кoмaндвaт прeднoтo(другa измeт)-cкритo прaвитeлcтвo(eлит-oщe eднa измeт)-нa пocлeднo мяcтo глoбaлният eлит(тaйнитe oбщecтвa,кoитo рeшaвaт cъдбaтa нa плaнeтaтa-нaи-гoлямaтa измeт).Дoкaтo хoрaтa ,,cпинкaт,, тaкa щe e.