19 Юли, 2021 15:09 2 686 4

Предстоят много важни избори

  • сърбия-
  • избори-
  • александър вучич

Това обяви Александър Вучич

Предстоят много важни избори - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Следващите избори ще бъдат много важни за бъдещето на Сърбия. Това обяви сръбският държавен глава Александър Вучич, цитиран от Пинк.

Държавният глава смята, че предстоящият вот ще определи бъдещето на Сърбия. Гласуването ще реши, дали държавата ще продължи да се движи напред.

Той анализира постигнатото през последните девет години управление на неговото правителство. Вучич смята, че постиженията са впечатляващи.

Припомня се, че са били изградени огромен брой магистрали и пътища. Наблюдава се голям скок на заплатите и пенсиите.

Държавният глава смята, че сръбските граждани трябва да се гордеят с тези успехи. Той се надява предвидените програми да продължат.

Днес той ще присъства на среща с Косово, в която да се намери напредък по преговорите, които могат да разрешат европейски преговори на Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Отровното трио

    8 5 Отговор
    Отиваш в затвора като приятелят ти, Тиквата
  • 2 Грульо

    7 3 Отговор
    И Вучич, като тиквата, строи магистрали и дига заплати на калинки с народна пара. :D
  • 3 Джони

    1 0 Отговор
    Спокойно другари путинова Русия ще ги оправи. Кой се е хванал с с руснаците хаир не е видял. Като им опоскат държавата ще се осъзнаят. Ние българите имаме една стара поговорка. Къде е стъпил руски ботуш трева не никне. Сърбия ще се опари от руския мужик рано или късно.
  • 4 Няма лабаво

    1 0 Отговор
    Путин ще спечели изборите в Сърбия Гаранция
Новини по държави: