20 Юли, 2021 10:47 4 014 5

Незаконна фабрика за цигари разкриха британските митнически власти и ГДБОП

  • цигари-
  • контрабанда-
  • гдбоп

Британските власти посочват, че производството на нелегални цигари се финансира от организирани престъпни групи, които влагат добитите печалба в други нелегални дейности

Незаконна фабрика за цигари разкриха британските митнически власти и ГДБОП - 1
Снимка: МВР пресцентър

Близо 12 тона насипен тютюн и 1 700 000 нелегални цигари са иззели митническите власти на Великобритания след съвместни действия със служители на българската Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“.

На територията на Обединеното Кралство е разкрита незаконна фабрика за цигари. Загубите от данъци и мита се изчисляват на около 8,3 милиона паунда.

Британските власти посочват, че производството на нелегални цигари се финансира от организирани престъпни групи, които влагат добитите печалба в други нелегални дейности.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    17 1 Отговор
    Представете си да открият завод, за нелегално производство на WV или Поршета примерно.:))))

    Коментиран от #3

  • 2 Перо

    12 1 Отговор
    Разкритията са направени от английските служби,а на куфарите от ГДБОП им са спуснати имената на престъпниците в БГ,за арест!

    Коментиран от #4

  • 3 Бай Ставри

    5 3 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Бойко остана без работа и се връща към стария си бизнес!
  • 4 Чети,троле,чети.

    2 5 Отговор

    До коментар #2 от "Перо":

    В Англия е далаверата,не тук. Слънчасал ли си или Галева ти отряза от надниците?

    Коментиран от #5

  • 5 Перо

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "Чети,троле,чети.":

    Какво общо имат тогава ГДБОП или ги пишат за украса,глупако,мутренски! Не виждаш ли допотопната машина и насипния тютюн от къде идват! В Англия тютюна е само внос!
Новини по държави: