22 Юли, 2021 09:54 7 549 29

Русия и САЩ са на прага

  • русия-
  • диалог-
  • сащ

Това се казва в позиция на руското външно министерство

Русия и САЩ са на прага - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Диалогът между Русия и САЩ достигна опасен праг. Това се казва в позиция на руското външно министерство, съобщи ТАСС

Тя излезе след заседание, оглавявано от външния министър Сергей Лавров. Обсъден е диалогът със САЩ.

Посочва се, че той е достигнал опасен праг. Това е факт, поради американски действия.

Руското правителство е подложено на невероятен натиск. САЩ дърпат своите съюзници в опит да противодействат на руските представители.

Посочва се, че това е нарушаване на международното право. Руското правителство е решено да защити своите интереси.

Русия продължава да е отворена за диалог.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 32 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Страничен наблюдател

    55 3 Отговор
    Всички действия на западните страни потвърждават тази теза. Очевидно се върви към повторение на студената война макар и този път не на идеологическа основа. Когато искаш да се противопоставиш на някого все ще намериш причини за това само въпрос на желание е
  • 2 тнт

    41 17 Отговор
    Някой разбра ли нещо от тази статия?Какъв праг кой излязъл ? Защо е излязъл?Къде е бил преде това? Абе мисирки!

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Pifff

    9 3 Отговор
    Сънувах ердоган, какво означава това? Даже ми даде некъв номер да му звъня ако има нещо

    Коментиран от #5

  • 5 Това означава

    21 4 Отговор

    До коментар #4 от "Pifff":

    Че ти си Бойко Борисов
  • 6 Юнак

    7 49 Отговор
    Джуджо ще яде дървото, струва ми се. Няма кой да ги спасява като през 1944...

    Коментиран от #9, #16, #19

  • 7 Фактъ

    19 5 Отговор

    До коментар #3 от "За жалост":

    Прав си че са мисирки , но и ти щом не разбра нищо си направо пуяк

    Коментиран от #11, #15

  • 8 ЪРП

    36 3 Отговор
    AМИ НУЖНO E МAЙ CAМO РУCИЯ И КИТAЙ ДA CКРЪЦНAТ CЪC ЗЪБИ НA CAЩ И cOЮЗНИЦИТE ИМ И .......ПOCЛEДНИТE МAЙ ЩE OЦВEТЯТ РOЗOВИТE CИ ГAЩИЧКИ В МAЛКO ПO ТЪМНИ ЦВEТOВE!?!?

    Коментиран от #14

  • 9 АБЕ ПАЛЯК

    13 18 Отговор

    До коментар #6 от "Юнак":

    ДЖУДЖЕТО Е СЪЩИЯ ГЛОБАЛИСТ КАТО БИДОНА ХОДИ НА СРЕЩИ ПО ДАВОС ИЗПАЛНЯВА СТРИКНО ГЛОБАЛИСТКИЯ ПЛАН ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ НА РУСНАЦИИТЕ ТОЛКОВА СТЕ ЖАЛКИ ТОЧНО ВИЕ КОИТО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИМА НЯКАКВО ПРОТИВОСТОЯНИЕ САМО ЧОВЕК КАТО СТАЛИН МОЖЕ ДА ПРОТИВО СТОИ ДРУГОТО Е ЛАЛАДЖИЙСТВО ЗА ЗАБЛУДЕНИТЕ.

    Коментиран от #13

  • 10 Софиянец

    3 25 Отговор
    Готови са азиатците на диалог, с отворени отверстия ;) винаги готов, така ни караха да отговаряме шумкарите.

    Коментиран от #22

  • 11 Яяя

    16 0 Отговор

    До коментар #7 от "Фактъ":

    ни разясни ситуацита. Кво сака Блинкин,защото Лавров му казал ,че няма да я бъде!?
  • 12 Анон

    11 26 Отговор
    Пак САЩ им са виновни. Никога не са те! Не се спират с подривна дейност по целия свят….

    Коментиран от #24

  • 13 Грую

    7 18 Отговор

    До коментар #9 от "АБЕ ПАЛЯК":

    Напълно си прав! Истината е, че срещата в Швейцария беше за да им набият канчетата и да им дадат понататъчни инструкции! Не случайно още на следващия ден Путя пристъпи към поголовна и задължителна ваксинация на населението! Не ми се вярва да мрази толкова народа си, ама шефовете като кажат, трябва да се изпълнява! А като чета другите коментарии стигам до извода, че хората живеят още в 80-те години по времето на истинската студена война...
  • 14 Рико

    6 32 Отговор

    До коментар #8 от "ЪРП":

    Цял свят знае какви мърльовци са руснаците; цял свят знае що е германска техника. Всеки ден четем за невиждани технически чудесии от Москва; от Берлин - мълчание. Аз бих се замислил, всеки умен човек би се замислил. Казвам - умен, не казвам руснак.
  • 15 За жалост

    16 3 Отговор

    До коментар #7 от "Фактъ":

    Аз може и да съм пуяк но нито поддържам сайт за новини нито издавам вестник нито имам телевизия така че съм свободен да изразява мнение собствено
  • 16 Рико

    6 17 Отговор

    До коментар #6 от "Юнак":

    " Рим, Берлин и Токио, верни във борбата ... " Защо ли си мисля,че Берлин и Токио ЕДНОВРЕМЕННО ще си поискат Кьонигсберг и Курилите. Не знам дали ме разбираш, Москва.
  • 17 ттт

    17 4 Отговор
    Западът губи време! А загубеното време никога не може да бъде компенсирано. Западът трябваше да остави Русия да си се развива в своята сфера на влияние, но се полакоми. Очакваше, че Русия така или иначе ще се разпадне и ще мине под негов контрол. Това пък беше най-грешното съждение. Ако Русия се беше разпаднала (или се разпадне в бъдеще), ще се появят редица структури с непредвидими лидери и притежаващи големи резерви от термоядрено оръжие. Въобще Западът как си е мислил, че ще може да лавира между тях, не ми се събира в ума. Ако САЩ и ЕС бяха успели да запазят добри отношения с Русия (НАТО трябваше да не помръдне и със сантиметър на изток) то Русия и Китай нямаше да имат отношенията, които днес са факт. А без съдействието на Русия (примерно отказ да захранва с горива и суровини Поднебесната) Западът вече не може да се наложи над Китай. В бъдеще Китай ще става все по-силен, а Западът по-слаб. Западът вече може да избира само от два варианта: 1. Капитулирва пред Китай. 2. Започва термоядрена война, която унищожава целият свят.

    Коментиран от #18

  • 18 Анон

    4 23 Отговор

    До коментар #17 от "ттт":

    С Русия добри отношения няма как да имаш. Кок е имал някога?
    Винаги да гледали да окупират Европа.

    Коментиран от #26

  • 19 един от многото

    14 1 Отговор

    До коментар #6 от "Юнак":

    Джуджо , дали ще яде дървото не знам , но ти вземаш колкото мухата от стъклото от всичките тези работи за които пишеш , без да си и най малко в час!
  • 20 Стратия

    4 14 Отговор
    ватниците ще ядат шамарите.
  • 21 хамериканофил

    4 14 Отговор
    Путиновия режим, приключва.
  • 22 temerut

    7 0 Отговор

    До коментар #10 от "Софиянец":

    Усеша се ,че често и безусловно си реагирал послушно.Ама като затрещят ракити и от изток,и от запад как по-точно ще посъветваш БГ да оцелее!Ние даже не сме под антиракетния чадър на НАТО.

    Коментиран от #23

  • 23 Рико

    4 4 Отговор

    До коментар #22 от "temerut":

    Какво да "затрещи" и къде? Значи и едните и другите ща прелетят хиляди километри ... за да доидат ... да воюват в България!? Теб нещо те е треснало по главата по рождение, но не сме длъжни да четем идиотщини. Внушавате страх! От едната страна летят ракети и от другата ракети летят и ... в България падат?! Прокуратурата да ги подхваща такива като теб, които се опитват да набиват страхове на хората.

    Коментиран от #28

  • 24 АзАз

    6 0 Отговор

    До коментар #12 от "Анон":

    Викаш лоши тия руснаци. Все се бъркат в хамериканския свят...
  • 25 2121

    9 0 Отговор
    Първо :Съобщението е неясно и нарочно объркващо.Второ:Сащ и ЕС не могат нищо да нареждат на Русия.Трето:Страните които ще пострадат при нарушение на международното равновесие/да благодарим ,че Русия го поддържа/са:България, Литва, Латвия и Естония.От Украйна ще пострадат бандеровците,а те заемат само 1/4 от страната.По отношение на Поднебесната, тя е с Русия.С Русия са Латинска Америка, Индия,Сев. Корея/независимо ,че не се харесва на сащ/ ,Куба ,Сърбия, Унгария, части от изкуствена Полша, Чехия и Гърция.Заслужава внимание нашия враг Турция.Ще бъде на страната на Русия.РСМ,също е за Русия.Германия е бита страна през ВСВ.Другарката Меркел, веднага се отчете на Президента Вл. Вл. Путин.Още немците имат неприятни спомени за ВСВ.Затова ,за какъв праг става дума.Има праг пред входната врата на блока или къщата.Мисирките ,пак нещо не са разбрали.
  • 26 Така де

    4 0 Отговор

    До коментар #18 от "Анон":

    Тръгнаха да окупират Франция на Наполеон, после Германия на Хитлер...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 temerut

    3 0 Отговор

    До коментар #23 от "Рико":

    Нали не мислип,че глобална война ще пощади България!По -добре с ,,тресната" глава,отколкото безмозъчна и за украса като твоята.За другите ти отвърстия разбрах.
  • 29 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 0 Отговор
    Петербургската академия на науките е в основата на славянската доктрина, която доктрина успешно служи за изпълнение на завоевателните стремежи на Русия.
    По-късно, по същите причини се създава комунистическата доктрина , а в момента усилено са лансира православната. Разбира се, при всички тях, Русия е шефа.
    За приноса на „Академии наук СССР” за отродяването на Българите от Македония и създаването на „македонски” език е излишно да се споменава.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания