15 Септември, 2021 18:29 1 115 3

Голяма глоба за медийната група на Стив Банън

  • медия-
  • глоба-
  • стив банън

Извършила е търговия с акции без регистрация

Голяма глоба за медийната група на Стив Банън - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Медиен регулатор наложи сериозни глоби на медийната група на Стив Банън, съобщи Блумбърг.

Той е известен като един от водещите съветници на Доналд Тръмп. Прекара последните години в търсене на единство между западните консерватори.

Разкрива се, че медийната група GTV Media Group е продавала акции, без да регистрира продажбата. Сега ще трябва да се откаже от постъпления за четиристотин и петдесет милиона долара.

Предвидени са глоби за Банън и китайски бизнесмен, свързан с групата. Гуо Уънгуей е близък партньор на американеца.

През миналата година те започнаха работа по медия, която да е реален мост между САЩ и Китай. Той е трябвало да бъде финансиран чрез публично предлагане.

САЩ разглежда това като търговия с ценни книжа, която трябва да бъде оповестена. Компанията е договорила споразумение с правителството.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хахаха

    5 6 Отговор
    Тоя ходи в Италия да ги вади от ЕС, когато Брекзита беше в апогея си.
    Италиянците го изпъдиха, като мръсно коте.
  • 2 5иция

    2 0 Отговор
    Това сега лов на вещици ли е?
  • 3 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    БАНЪН е сериозна претенция за НОВА ВИЗИЯ НА СВЕТА!!!!!!!ТОЙ НЕ Е ,,СТАТУКВО,, на неолибералният ред!!!!!!!!Затова,като ТРЪМП Е ПОД ,,особен,, надзор и контрол.