Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 17:25 1 006 1

Великобритания ограничава втората работа на депутатите

  • великобритания-
  • депутати-
  • работа

Предложението беше внесено от Борис Джонсън

Великобритания ограничава втората работа на депутатите - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британските народни представители подкрепиха плановете на правителството да ограничи вариантите за тяхна допълнителна дейност, съобщи Гардиън.

Премиерът Борис Джонсън внесе предложението. Това трябва да регулира допълнителната работа на депутатите.

През миналата седмица бяха направени редица разкрития по темата. Те бяха свързани основно представители на консерваторите.

Лейбъристите настояват за закон, който да забрани втората работа на народните представители. Правителството направи предложение за допускане на втора работа в определени граници.

Тепърва ще се изясняват тези параметри. През миналата седмица се разкри, че някои депутати работят за фирми, за които могат да лобират в парламента.

Правителството отказа да въведе забрана за подобна дейност. Негови представители обясниха, че може да има различни приемливи варианти.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана

    0 0 Отговор
    На Английските ще се забрани да работят като ......забележете, консултанти.А нашите си плащат предварително за да работят в НС.После що били корумпирани ?
Новини по държави: