Last news in Fakti

30 Ноември, 2021 08:41 1 789 7

Първи случай на Омикрон и в Испания

  • испания-
  • коронавирус-
  • омикрон

Мъжът се чувства добре и заболяването протича с леки симптоми

Първи случай на Омикрон и в Испания - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Испания потвърди за първи случай на новия вариант на COVID-19. Омикрон е засечен при мъж, който е пътувал до Република Южна Африка.

При завръщането си в Испания той имал престой на летището в Амстердам, предаде БНТ.

Испанските здравни власти съобщиха, че мъжът се чувства добре и заболяването протича с леки симптоми.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Amulet

    8 0 Отговор
    Първи-последен все тая.На българина му е дошло до гуша от ЧЕЗ Топлофикация и другите дерачи на кожи.Омикрон или Омилион няма значение.Нас одавна ни е поразило всичко това.До като не се направи смъртно наказание за всички нарушители(полит.калинки) няма да се оправим.Праг на бедност,най-скъп ток вода парно гориво и такси,пропагандата не спира а вие сте тръгнали с измислини болести да ни плашите.Лично аз се плаша много повече като видя сметката за ток и цената на горивото-а срещу това ваксина няма.Лек ден
  • 2 Пациент

    10 0 Отговор
    Омикронирам от страх. Ще взема да ударя още една бустерна доза ракия и ваксина за тетанус.
  • 3 Верно ли

    17 0 Отговор
    Сега мисирките ще ни съобщават за всеки с течащ нос на летището ли? Отново насаждане на паника, ама този път дали ще мине номера...!
  • 4 Дон Бенито

    3 0 Отговор
    Мъжът се чувства добре когато жената пусне гювеч
  • 5 ????

    10 0 Отговор
    Всъщност може ли някой експерт да каже като как установяват кой щам е и кога успяха да разпространят информацията за новия щам из лаборатории по цял свят? Или всичко е пунта мара?
  • 6 Отряд К19

    6 0 Отговор
    С какьв тест се хваща новият вирус? Как разбраха че е точно омикром а не оптимус например или сега всеки които е бил изън Европа и му текне носът,ще е с новият вирус.
  • 7 компир

    3 0 Отговор
    Във Франция този вариант се казва ОМАКРОН в чест на президента им.
Новини по държави: