Last news in Fakti

24 Декември, 2021 08:27 1 928 20

Четирима в болница след поредна престрелка в американски мол

  • сащ-
  • мол-
  • стрелба-
  • пострадали

Няма опасност за живота им

Четирима в болница след поредна престрелка в американски мол - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Най-малко четирима души са били ранени при престрелка в мол в района на Чикаго, САЩ, съобщи news.bg, позовавайки се на Fox News. Заподозрян участник е задържан и е в ареста.

Самоличността на заподозрения и жертвите не е разкрита.

Стрелбата е станала малко преди 18 часа. в коридор близо до универсален магазин Nordstrom в мол Oakbrook Center, са съобщили от полицията. Властите смятат, че двама души, които са се познавали, са участвали в престрелката.

Останалите двама ранени са пострадали при рикошет.

Четиримата ранени са в болница без опасност за живота. Пети човек е получил нараняване на глезена, докато бяга от района при възникналата паника сред посетителите.

Според полицията, трети заподозрян може да е на свобода.

Молът е бил временно затворен, докато полицията разследва какво е довело до стрелбата.

Това е поредно подобно нападение в страната. Всеки път то повдига отново дебата за притежанието на оръжие.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    38 2 Отговор
    Тва мое ли да е новина?Жителите на тази демократична дръжава ,тека си се забавляват!🐂🐷🐂🐷🐂👍

    Коментиран от #4

  • 2 Източна Ромелия

    32 0 Отговор
    Демокрация по американски
  • 3 Нищо ново

    25 1 Отговор
    Както беше писал Джон Ленън в един от разказите си: още негри в Конго.
  • 4 А ве

    28 0 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Демокрация стреляш си на воля

    Коментиран от #7

  • 5 Лизачите

    27 0 Отговор
    Интересно ми е дали американските медии с такъв хъс отбелязват новините от България или нашите проамер лизачи мисирки само с това се занимават, а именно да броят каубоите.
  • 6 Във връзка с

    20 0 Отговор
    Предстоящите светли празници си пожелавам на мене и на този сайт да ни съобщават само дните когато по някаква случайност не е имало не е имало престрелки в тази страна
  • 7 Разбира се

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "А ве":

    Едни умират от стрелба , други от масторбация ..😁
  • 8 Локо сф

    13 0 Отговор
    Херо Мистафа
  • 9 село

    15 0 Отговор
    Афро? Латино? Нарко? Или просто айдуци на коли?
  • 10 ????

    15 0 Отговор
    Това за новина ли го имате, като в Кравария е ежедневие.
  • 11 "Прост" Ганьо

    13 0 Отговор
    Брей, брей. Тези се ваксинираха с по 3-4 дози (щом ходят по моловете) и сега не мрат дори при престрелки. Дали да не почна да се дупча и аз.
  • 12 Дани

    14 1 Отговор
    Къде са сега всички поклонници на САЩ, които величаят "краварника" и "каубоите" в него, колко са били умни, красиви и интелигентни и как там имало "демокрация" и "свобода", а живота бил "рай"?!
    САЩ са държава на ограничения, на държавен рекет и подтискане на истинския свободен дух. Там се вкарва в коловоз и всички, които не са със системата биват смазвани, самоубивани, преследвани!
    Нали са демокрация! Защо не позволят да има комунистическа, социалистическа или друг вид лява партия да има и не приемат многопартийната система ами все още има само две партии, а именно републиканци и демократи?
    Защо не лекуват в бърза помощ хора без осигуровки?!
  • 13 Нане

    5 0 Отговор
    каубойци, така си мислят ще се стрелят и с големия Брат
  • 14 Механик

    7 0 Отговор
    Абе, на тия ковид не им трябва, бе! Ще се самоизбият. Както са го подкарали, няма да имат нужда от президент. Но то и няма как да очкаваш друго от наследниците на принудително заселени престъпници. Престъплението е в кръвта им. Към това като добавим и шепата транквиланти и антидепресанти с които живеят всекидневно от люлка до гроб, както и ГМО-то от което на 14 години вечетежат по140-150 кила и ето ти най-добрата за живеене държава. Да са живи и здрави да се гърмят, че и света да си почине от тая пасмина алчна.

    Коментиран от #16

  • 15 сащианец

    5 1 Отговор
    Демокрация и задължителна бустеризация най- най развити недостижимо убавци,
  • 16 Афтомонтиор

    3 0 Отговор

    До коментар #14 от "Механик":

    Пиян народ президент не сменя !
  • 17 В моргата в моргата

    3 0 Отговор
    Терористите да се л ликвидират !! Странно но такава новина ме стопля в студения мразовит ден??
  • 18 Ясен

    4 1 Отговор
    САЩисах се от тази новина , която не е новина защото се случва всеки ден.Както са почнали ще се избият върховнодемократично помежду си.
  • 19 1100

    6 0 Отговор
    Най-престъпната страна в света.Потомци на убийци,лесбийки, гейове, ЛГБТ,32 пола, секти/най-престъпната е адвентисти и петдесятници и следващите по веригата до 30.Пез 1492 г. започва изхвърянито на изметта от Франция, Холандия, Испания, Великобритания,на бреговете на Северна Америка.Тази пасмина,избива Индианците/които имат своя писменост и вяра-нещо което измислените американци нямат.С насилие създават сащ.Следва колониално и робовладелско управление.През 1773-1783 години,водят войни за Независимост в Сев щати и така се създава сащ.Много европейци,подлъгани за някаква свобода в Новите Земи,пътуват до сащ.Намират смъртта си,цели семейства,и от убийците се оформя днешните сащ.Религия няма-секти и то престъпи.В сащ,отиват да живеят евреите-също извършили престъпления-разпъват на Кръста Йисус Христос ,и не го признават за Месия/питайте ги ,защо/Според Библията, евреите са наказани,да нямат Родина, да не бъдат приемани от Православни и Католици.Единственият изход е да отидат в сащ ,където нява Вероизповедание.Сега Израел/евреите /управляват сащ -16големи еврейски Корпорации и 30 по-малки-занимават се с лихварство, търговия със скъпоценни камъни,злато платина сребро/гледайте филма "Лед"-там всичко е казано за евреите -търговци/Сега евреите търгуват с вредните ваксини и спечелиха МИЛИАРДИ ДОЛАРИ/Бил Гейтс-200 Милиарда ,Долара,еднолично/.И,за коментара за стрелбите и убийствата-това е в кръвта им,нагона да убиват е характерно за сащ.
  • 20 Гост

    0 0 Отговор
    Go west, life is peaceful there.
    Помните ли я тая?