Last news in Fakti

1 Януари, 2022 18:20 2 572 27

Германия спря да е източник на стабилност след Ангела Меркел

  • сърбия-
  • александър вучич-
  • германия

Това обяви Александър Вучич

Германия спря да е източник на стабилност след Ангела Меркел - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Германия спря да е източник на стабилност след оттеглянето на Ангела Меркел. Това обяви сръбският държавен глава Александър Вучич, цитиран от ТАСС.

Сръбският представител смята, че това е променило цялостната картина ЕС. Реално Европейската народна партия е загубила много от своето влияние.

В момента правителствата на водещите държави в групата са различни правителства. Визират се Франция, Италия и Испания.

Това означава, че консерваторите вече не са водещи в ЕС. Това означава, че левите групи имат голяма свобода.

Вучич обяви, че често подобни групи говорят за граждански права, но са затворени към външни мнения. Добави, че има кръгове, които дълго са били в опозиция, а сега са водещи.
Това води до опити за контрол над Сърбия.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    24 5 Отговор
    Аааа стабилни са ве,даже зелените талибани ги бутат към веганство и вятърна енергия.Лошо нема.🙉🤡🥳👍
  • 2 dEDE

    18 5 Отговор
    германиа е слабо развита мЮсиЮлманска дыржава !
  • 3 Ами ...

    8 11 Отговор
    Хайде първо да ви приемат в ЕС. 😀

    Коментиран от #5, #11

  • 4 Сатана

    17 2 Отговор
    Обединена Европа или IV Райх е изконната мечта на Геманските нацита.
  • 5 Centyrion

    23 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ами ...":

    Щото пък много им трябва да ги приемат.Ние като сме членове от 15 г да виждаш някаква разлика в качеството на живота???Стандарта е подобен и се справят без подаяния,които междудругото се крадат и не стигат до хората,но пък ,част от тях се връщат в Брюксел,и като сложиш и вноската,ставаме чист донор на ЕС!!!Разбирам да ги превъзхождаме с 40/50% ,но сметката е друга.

    Коментиран от #13, #15

  • 6 Кравата каза муууу

    12 2 Отговор
    Мдаа любимите им либерали и зелени дето явно и в Сърбия много не ги харесват пък в Русия направо имат алергия..
  • 7 Смешник

    10 0 Отговор
    Дай да държим меркел че да ви е добре на вас малките диктаторчета
  • 8 Четник кокошкар

    6 13 Отговор
    Сърбия освен лъжи просия и да ядат бой с нещо друго занимават ли се..да вземем да им направим ес удобен за тях ли какво ли
  • 9 ЪРП

    6 7 Отговор
    Това след инструктаж от Малкия Мук ли го казва ? Кукла на конци
  • 10 Гробар

    5 3 Отговор
    Дълга сръбска мека дебелоджукеста мазна китка
  • 11 нннн

    7 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ами ...":

    Да, бе! Тъкмо ще си построят атомна централа и да я затварят ли? И да си унищожат икономиката и селското стопанство?

    Коментиран от #14

  • 12 нннн

    7 2 Отговор
    Меркел бе източник на стабилност и на мафията ГЕРБ. А на сегашната мафия източник на стабилност е Мустафата...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Ами ...

    2 6 Отговор

    До коментар #11 от "нннн":

    Глупости. Българските реактори ги затвориха по искане на българската страна. За да се отвори път за "Белене". А кой унищожи българската икономика, можеш да разбереш от единственато интервю на другаря Жан Виденов. И не са нито ЕС, нито американците. Изгледай го.

    Коментиран от #16

  • 15 Ами ...

    5 3 Отговор

    До коментар #5 от "Centyrion":

    Виждам. Качеството на живот е несравнимо по-високо от това по съветско време. Запиши си тнякъде, че повечето съвременни българи помнят и съветското време и времето преди ЕС.

    Коментиран от #17

  • 16 нннн

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ами ...":

    Че Козлодуй и Белене да не са сиамски близнаци? Едните реактори да не пречат на другите? За останалото донякъде си прав. Лакомията българска с източване на входа изхода е факт. Но и Европа не искаше нашата, макар и слаба конкуренция...

    Коментиран от #19

  • 17 Centyrion

    10 1 Отговор

    До коментар #15 от "Ами ...":

    Много си объркан!Живота не е боклуци лъскави опаковки.Той е Чиста храна, спокойствие и сигурност,семейство приятели!Бях на 25 когато стана измамата на 10.11 89 г, мисълта ми е ,че не съм пораснал с последният дъжд и зная много добре кое какво и как.Имаше негативи но сравнение не може и да става.Предпочитам 100 пъти старото време.Ама нямаше банани!!!

    Коментиран от #18

  • 18 Ами ...

    2 8 Отговор

    До коментар #17 от "Centyrion":

    Психоанализа ли ще ми правиш? 😀 Откажи се, не ставаш. 😀 Пишеш пълни глупости. Много беше чиста храната при аварията в Чернобил. Толкова беше чиста, че на другарите като теб им караха и храната и водата от Западна Европа. Виж милиционерските статистики от времето на социализма, преди да философства за сигурност. Виж доносите. Все срещу приятели или съпрузи. Разбирам, че сега ти е терсене, защото трябва да работиш, за да си изкараш хляба. Не си се уредил с куфарче, явно. 😀
  • 19 Ами ...

    3 4 Отговор

    До коментар #16 от "нннн":

    За да се отвори път за проекта "Белене", трябваше да се докаже някаква необходимост от съществуването на централата. Проекта беше спрян още от Тошо, като нернтабилен. Затова БЪЛГАРСКАТА страна предложи да затвори малките реактори на "Козлодуй". ЕС прие предложението и плати. Спомни си кой съживи "Белене" и кога. Що се отнася до индустрията, българската беше тясно интегрирана със съветската. Сама не можеше да съществува. РФ отряза България, по времето на Виденов. И индустрията загина. Тогава управляваха русофилите от БСП, така, че мантрата, че България била тръгнала със запада и затова РФ я отряза, няма нищо общо с истината. Ако не беше станало, сега България щеше да е като Беларус. Но стана. И слава богу. Предадоха ви драги, изоставиха ви.

    Коментиран от #23

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Джон Тиквата от Банкя

    0 0 Отговор
    Сатана Меркел
  • 22 Мда

    1 0 Отговор
    Странно. Вучич като Боко държи на Меркел, която отиде в пенсия завинаги. Някой помни ли пародията на Борисов с Вучич - "тръбичките" и "диверсификацията" за турския (руския) поток?
  • 23 АУУУУУ

    2 2 Отговор

    До коментар #19 от "Ами ...":

    ЕЕЕЕ ама много си лош да им казваш истината в лицето....... друго си е да квичиш за любимата Русия и същевременно да не желаеш да вземаш пенсия като на руски пенсионер.... за справка минималната пенсия в Русия е 202 лева.......

    Коментиран от #24

  • 24 Centyrion

    0 2 Отговор

    До коментар #23 от "АУУУУУ":

    Само дето с тези 202 лв може да купи 220 литра бензин.Колко се купуват с българската ??? Държава от ЕС и Демокрация,термини и залъгалки за наивници!!!Друго си е да ти затворят блоковете,да ти вземат златото,веригите и енергодружествата да ти изпомпват ресурсите,и да плащащ на Контур Глобъл повече 15/16 г предполагаемата мощност, нали???Че такива подслушвания и такова следене на хора както при Цветанов не е имало и по Тошово време.Ама когато си сляп за истината е трудно да направиш съпоставка.

    Коментиран от #25

  • 25 Ами ...

    1 1 Отговор

    До коментар #24 от "Centyrion":

    Определено. Колко милиарда "изпомпва" РФ от България годишно? Има ли някой друг, който да "изпомпва" повече? Няма? 😀 А честито. Не само ви захвърлиха като употребени парцали, не само изсмукват България, а русофилите сте седнали да леете крокодилски сълзи по товарищите. 😀 Пък после се чудите, защо на изборите не можете да съберете и половин процент. 😀

    Коментиран от #26

  • 26 Centyrion

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "Ами ...":

    Не съм Русофил нито Рософоб,и не съм сляп,те изпомпват но много по малко от САЩ,в пъти по малко.Изпомпват от Лукойл и от газта,помпят и от Гръцките банки и от Райфайзенбанк ,защото са под руски контрол.На ясно съм с нещата,само ,че това за да става,има определена зависимост и хора на Хранилката от Българска страна.Не случайно се бави връзката с Гърция.И ако се върнем на зад Нефтохима го продаде (подари)Иван Костов на руснаците.Той сключи" изгодният "договор за Мариците!Той продаде на Гад Зееви Балкан за 160000$ .Само двата апартамента в Брюксел струваха към него момент 6 милиона $.Кунева затвори блоковете с Ферхойген,за да обслужат Пари Ба, Борисов построи тръбата на Руснаците за наша сметка,и купи летяща скраб на чертежи на двойна и тройна цена!!!Историята ни изобилства с национални предатели!Но нищо хубаво не дойде от запад,взехме и ни насадиха най лошите и негативни неща.Имаме ли икономика,имаме ли хора,Всичко читаво го изпомпиха и обезкървиха държавата!Нищо хубаво не дойде от ЕС и от НАТО!!!
  • 27 За стабилност се изхвърлят

    0 0 Отговор
    Тия, които са ДЕстабилизаторите на Балканите-сърбите, преди и сега
Новини по държави: