Last news in Fakti

1 Януари, 2022 20:20 1 579 4

Алкенсадър Вучич разглежда заместници

  • сърбия-
  • заместници-
  • александър вучич

Планира да се оттегли от върха на своята партия

Алкенсадър Вучич разглежда заместници - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Сръбският държавен глава Александър Вучич обяви, че планира да се оттегли от председателския пост на управляващата група в страната, съобщи ДАНАС.

Това ще стане през май. Държавният глава призна, че е време за нови хора.

Той оглавява Прогресивната партия от десетилетие. Признава, че вече има нужда за повече свободно време.

Започнал е да разглежда кандидатури за свой заместник. Четирима са основните кандидати.

Предстои да се направи избор. Партийните представители разглеждат всеки вариант.

До пролетта трябва да има ясен фаворит.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 оня с коня

    3 2 Отговор
    ОТКЪДЕ НАКЪДЕ Вучич ще "разглежда" и Определя Заместникът си на лидерския пост в партията и не би трябвало ли това да се случи след ЯВНО Гласуване на Партиен Конгрес?Ясно че иска да си постави ЛИЧНА "Кукла на конци" и да продължи да командва ИНДИРЕКТНО.А откъде са ги научили тия Мурафети Сърбите?Ами естествено ОТ РУСИЯ,щото е казано:"С какъвто се събереш,такъв Ставаш".
  • 2 Да не настъпват мотиката

    4 2 Отговор
    Има няколко основни изисквания към бъдещите лидери.Да обичат родината си на първо място.Да изхвърлят американската форма на управление на боклука и да действат по собствена.Да помнят бомбардиравките на нато и как ги направиха от големи на малки чрез схемата разделяй и владей!Да знаят,че биг брадър искат да изправят славяни да се бият със славяни,и да помнят заветите на Слободан Милошевич,кйто каза следното:
    "Сега се обръщам,към всички вас,жители на ,Русия,Украйна,Беларус и всички на Балканите.Погледнете ни и запомнете,със вас ще направят същото,в първия момент в който се разедините и покажете слабост.Запада-това е бясно куче,което дебне да ви захапе за гърлото.Братя,помнете съдбата на Югославия!Не позволявайте и с вас да постъпят така!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: