Last news in Fakti

17 Януари, 2022 11:20 2 565 6

Борис Джонсън действа, за да запази своя пост

  • великобритания-
  • медия-
  • броис джонсън

Нови решения на правителството

Борис Джонсън действа, за да запази своя пост - 1
Снимка: БГНЕС/EPA

Британският премиер предприема действия в опит да запази своя пост, съобщи Гардиън.

Медията визира новите планове на правителството. Очаква се скоро да бъде обявено замразяване на таксата за обществената медия.

Би Би Си е водещата медийна група в страната. Замразяването на таксата вероятно ще я принуди да свие своя бюджет и да ограничи съдържанието.

Това вероятно ще се приеме добре от консерваторите и десните медии в страната. Експерти смятат, че така Джонсън се опитва да се хареса на медиите, които са позитивни към него.

Би Би Си беше една от медиите, които критикуваха действията на премиера, което кара опозицията да твърди, че той се опитва да спре нейното влияние. В момента неговият пост е под въпрос, след като много от консерваторите са на мнение, че трябва да се оттегли.

Джонсън ще се опита да запази подкрепата на своята група с определени действия, които очакват одобрение.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Сатана

    4 0 Отговор
    ТВ лицензът се плаща от всеки независима гледа или не гледа ТВ.Той обхваща всички устройства в домакинството ,които могат да излъчват тв .155£ на година е,монополистът ти взима парите и те облъчва денонощно с пропаганда.Няма мърдане,дори и пенсионерите плащат за цветен или ЧБ телевизор.
Новини по държави: