Last news in Fakti
  Тема: Украйна

17 Март, 2022 15:38 23 333 125

Собственикът на Берёзка Виктор Бакуревич: Пропаганда промива мозъка на руснаците непрекъснато

  • берёзка-
  • виктор бакуревич-
  • владимир путин-
  • русия-
  • украйна

"Путин вече няма изход. Той направи такава беля, която не му дава възможност да се дръпне назад", каза руският бизнесмен

Собственикът на Берёзка Виктор Бакуревич: Пропаганда промива мозъка на руснаците непрекъснато - 1
Виктор Бакуревич, кадър: "Денят с Веселин Дремджиев"

"Няма никакъв страх у мен да говоря. Дори виждам смисъл. Ако мога да убедя със своите думи някой в тази ситуация, че наистина всички трябва да положим усилия - кой както може, за да спрем това безумие, което наблюдаваме". Това каза Виктор Бакуревич, собственик на руската верига магазини Берёзка, при гостуването си в предаването "Денят с Веселин Дремджиев", което се излъчва по TV+ и TV1.

"В началото на разговора ме попитахте как се чувствам. Ужасно се чувствам. Над 200 души от моите служители в Берёзка са от Украйна. Понякога не мога да вдигам глава пред тях. Това, което става, не мога да го повярвам", допълни в началото на разговора Бакуревич.

Още новини от Украйна

Той разказа на Веселин Дремджиев как от Берёзка помагат на бежанците от Украйна, които пристигат в България:

"Ние направихме един собствен фонд, в който събрахме пари от фирмата, от служителите, които поискаха да дадат, 50, 100 лева, кой колкото може. Сега, малко по-малко харчим от този фонд. Основно се концентрирахме върху помощта с храни, защото разбираме от това нещо. Имаме логистика - хладилни камери. Имаме възможности дори да купуваме храни".

Виктор Бакуревич конкретизира, че от Берёзка доставят хранителни продукти на няколкостотин украински семейства, настанени във Варна.

Собственикът на руската верига магазини коментира и ситуацията в родината му - Русия:

"В икономиката е катастрофа. Обществото, според мен, още е в шок. Доста от хората не разбират какво се случва и не разбират какви последствия ще има от случващото се. Аз не виждам нито един добър вариант, защото не вярвам, че Путин може да спре, не вярвам, че той самостоятелно може да поиска да спре тази война. За него няма такъв изход. За него пътят е само напред, а това означава смърт и на мирни украински граждани, и на руски войници".

"Путин вече няма изход. Той направи такава беля, която не му дава възможност да се дръпне назад", добави Бакуревич.

"Например Александър Трети няма нищо общо с Путин. Затова нека да разделяме руския народ, руската култура и руското правителство сега. Тези хора са като пирати, над 20 години имат власт. Те доведоха народа до крайно бедно състояние. И то при положение, че за последните 20 години Русия продава петрол и газ за трилиони долари и евро", каза още бизнесменът.

"Пропагандата работи 20 години. Аз много добре знам как работя тя. До 2008 година живеех в Русия, т.е. осем години съм живял по време на управление на Путин. Цял ден всички руски телевизии дават само една пропаганда, непрекъснато, 24 часа. Промиват мозъка тотално", отбеляза Виктор Бакуревич пред Веселин Дремджиев.

"Историята на Русия е много страшна, трагична. Последните 120 години минахме толкова ужаси - Първата световна война, революцията, гражданската война, глад, сталински репресии, Втора световна война. По най-оптимистични оценки за последния век са загинали поне 60 милиона руснаци. Това е страшна цифра. Няма семейство, което да не е засегнато от нещо - от смърт на близък човек, от глад, от репресии, от затвор. Хората са уплашени и не мога да ги упреквам, че не излизат навън, за да протестират. Приети са абсолютно драконовски закони", разказа той.

Бакуревич потвърди, че във времето назад е имало негласен договор между руското население и президента Путин. Този договор е бил: осигурявам ви стандарт, но ви взимам свободата. И до някакъв момент руснаците, макар и с ипотека, са си купували жилища, можели са да си позволят кола и да обикалят ресторантите. Всичко това обаче е започнало да секва през 2014 година, когато на практика започна престъпната кремълска агресия срещу Украйна.

"40-50% годишна хиперинфлация, страшна безработица. Нали разбираме колко инвеститори си заминаха от Русия? Безработицата е поне 15-20%, това са хора без пари. Военните разходи, които има Русия, са на стойност 4,5 милиарда на ден. Това е цената на войната, а половината резерви са арестувани", илюстрира ситуацията в родината си Бакуревич.

"Предполагам, че в най-скоро време елитите на Русия ще поискат да променят ситуацията", каза той, отбелязвайки и че е по-вероятно елитите да опитат да направят промяна в Руската федерация, отколкото народните маси.

"Aз вярвам, че тази война не може да продължи дълго", каза към края на участието си собственикът на Берёзка и допълни, че някои данни сочат, че руското ръководство няма добър план за воденето на тази война срещу Украйна, както и че се надява руските сили скоро да се изтощят.

Целия разговор между Веселин Дремджиев и Виктор Бакуревич можете да изгледате във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 113 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Миро

    166 136 Отговор
    Нашите русофили и този ли човек няма да повярват?

    Коментиран от #15, #18, #21, #32, #108

  • 2 Васил Комрев

    123 115 Отговор
    Допреди месец обожавах лидера Путин. Днес съм съкрушен, че той прави такива масови убийства.

    Коментиран от #20, #91

  • 3 пьешу

    133 115 Отговор
    тоя "умник" доста клиенти насъбра с неострите си изхвърляния напоследък. не стига, че използва имиджа на раша, а продава продукция от прибалти, укри и всякакъв род недо...оправени. у лево!

    Коментиран от #26, #74

  • 4 Долен Пиндероф

    144 145 Отговор
    ХАХАХА. КАЗАХА ЛИ ВИ ГО РУСНАК, БЕ, ПУТИНОФИЛЧЕТА?!

    Коментиран от #97

  • 5 Питайте

    122 62 Отговор
    Го след 2 месеца откъде ще взима стока или ще стане като т маркет
  • 6 Спрете да купувате

    122 107 Отговор
    боклуците от " Березка"!

    Коментиран от #12, #13, #41

  • 7 Анализатор

    123 146 Отговор
    Браво, респект и уважение към този човек! Отново ще пазарувам от неговите магазини, въпреки, че се бях зарекъл да не го правя!
    Но най-важното е да убеждава своите съотечественици в това, колко престъпен е режимът на Путин!!!

    Коментиран от #115

  • 8 Гошо

    106 66 Отговор
    Тоя ,като че ли е мераклия да му отеснее България

    Коментиран от #37

  • 9 Ша поверваме как няма.

    147 37 Отговор
    При толкова санкции срещу руски фирми, веднага повервахме. Да не говорим че стоките му са предимно от украйна и балтика.
  • 10 Анка Картечарката

    99 121 Отговор
    Браво,един руснак който не е заслепен от пропаганда и великоруски шовинизъм.Аз си мислех,че "Березките" финансират Фашистката Путлерастка Диктатура.Вземам си думите обратно.

    Коментиран от #103, #116

  • 11 123

    79 57 Отговор
    И защо продава руски стоки и подпомага Путин :) Този е по-жалък и от Мануела Малеева, изтърсака на онова семейство със заменките :)

    Коментиран от #119

  • 12 Гошо

    45 27 Отговор

    До коментар #6 от "Спрете да купувате":

    вече спрях

    Коментиран от #104

  • 13 Прави се на добричък

    105 41 Отговор

    До коментар #6 от "Спрете да купувате":

    защото оборота в магазините му рязко спадна. Същата работа, като онази рускинята с плаката по руската телевизия. Бързо се ориентират накъде духа вятъра!
  • 14 Идва време

    91 104 Отговор
    Когато приключи войната и Путлер бъде арестуван , всички Български Путински подлоги който пишат тук трябва да бъдат издирени и изправени пред Народния съд за предателство на Българския Народ!!!
    Слава Украйна!! Слава Европа!!

    Коментиран от #33, #35, #72, #99

  • 15 Гост

    65 23 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Миро":

    Съмнявам се за тях всичко против Русия е пропаганда …а монетата винаги има две страни! Ясно е , че и от двете страни Русия и Запада има пропаганда но за нашите тя е само спрямо Русия ..
  • 16 Сандо

    69 37 Отговор
    Ето една верига,която ще заобикалям.То и преди само един чай си купувах оттам,но те от години и от качеството му се отказаха в полза на скапани и евтини марки.
  • 17 хахаха

    81 24 Отговор
    Берьозка е една гигантска пералня на пари... не знам каква печалба декларират , при положение, че в магазина им нашия град влизат 5-6 човека дневно...

    Коментиран от #49

  • 18 наблюдател

    68 36 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Миро":

    и защо да повярват, бе, бае? защото мнението му вероятно съвпада с твоето? защото трепери да не му закрият "бизнеса" най-по-най демократите и заради това е готов на всякаква подлост? защото лъже най-безобразно? не нам, бае!

    Коментиран от #30

  • 19 "Березка" е

    8 58 Отговор
    путинска фирма!
  • 20 гошо

    48 13 Отговор

    До коментар #2 от "Васил Комрев":

    "Допреди месец обожавах лидера Путин" - блондинка ли си, че се изкарваш толкова лековерна? за един приятел питам. ерген.
  • 21 Kcaniba

    40 22 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Миро":

    Някои от нашите русофили и нерусофили го познават лично дори.
    Та човека си има позиция, и тя си е такава от край време,той си е либерал!! До 30% руснаци могат да бъдат с такива позиция!! Демократично си е!!!
  • 22 Мдааа

    6 12 Отговор
    И на русофилите!
  • 23 другарят

    47 43 Отговор
    Този предател си мисли, че геополитиката, е като да продаваш на завишени цени в своите магазини!
  • 24 Слава на саш и нато

    43 32 Отговор
    Русоробите са препарирани😂😂😂😂
  • 25 Вас

    42 22 Отговор
    Говори така та да продължат хората да купуват от магазините му.
  • 26 Хайл

    66 32 Отговор

    До коментар #3 от "пьешу":

    Освен името нищо РУСКО НЕ СЕ ПРОДАВА...СЛАНИНА И САЛАМИ ОТ УКРАЙНА ,РИБАТА ОТ РИГА....ПОМИЯР

    Коментиран от #40

  • 27 САТЪРА НА ХАНА

    44 28 Отговор
    ТОЯ "ПИЧ" Е В БЪЛГАРИЯ ПОНЕЖЕ
    ГО ДИРЯТ ДА ГО ВКАРАТ 10 ГОДИНИ В КОЛОНИЯ ЗА ДАНЪЧНИ ИЗМАМИ

    Коментиран от #86

  • 28 !!!?

    40 11 Отговор
    Щом този не е путинофил значи не е истински "руснак" !!!?
  • 29 Fury

    35 14 Отговор
    Щот на нас не ни го промиват ама хич.... То истина по наще телевизия не е изричана откак започна ковида. От него момент нещо се промени рязко.

    Коментиран от #59

  • 30 Болшевики терористи

    47 34 Отговор

    До коментар #18 от "наблюдател":

    Викаш най-лъжливата и най-лицемерна държава терорист Русия казва истината ,а целия свят лъже ? Вие предателски русофилски noдлoги срам нямате !
  • 31 SCH💿Nino Brown

    34 18 Отговор
    Какво е това Берёзка 🙄магазини в България ли 🤪 пелмени или водка що продават Ганя пазарува ли руско ?Ако пък е руснак що дири в България нали уж им е забранено да пътуват в Европа?Голям пишман политолог и този излезе или го е страх ЕС и САЩ да не му прибере имотите и парите работата с Русия и Украйна стана "Лудия вика дръж Лудия аз съм добре онзи по зле " и талибаните не могат ги настигна по идеи
  • 32 Е как?

    38 22 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Миро":

    Русофил вярва само на Путин и руска телевизия! Другото е пропаганда за него! Обаче русофила, като излиза извън България, пак тръгва на запад!
  • 33 И като дойде времето

    32 21 Отговор

    До коментар #14 от "Идва време":

    и се окаже че Путята е спечелил кво да правим с наглосакските подлоги?

    Коментиран от #47, #105

  • 34 Така ли?

    43 21 Отговор
    Белята я направи САЩ,глупако! Аз не съм руснак и мозъка ми не е промит! Но,каквото повикало,такова се обадило!
  • 35 Хайл

    33 29 Отговор

    До коментар #14 от "Идва време":

    СЛАВА НА РУСИЯ,СЛАВА НА ПУТИН,ДОЛУ УКРАИНСКИТЕ УБИЙЦИ И ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИТЕ ИМ ГОСПОДАРИ...СЪД ЗА БАНДЕРОВЦИТЕ,БАЙД ЪН И БРЮКСЕЛСКИТЕ ВОЕНОЛЮБЦИ...И ЗА ТЕБ СЪД ЗА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА В ПОЛЗА НА "ЕВРОПА"

    Коментиран от #124

  • 36 Много скоро

    35 21 Отговор
    ще му спрат руските продукти на този неканен коментатор. Не може да продаваш водка от Омск и да го плюеш. Мислене на ниво демократичен бакалин.

    Коментиран от #44

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 100

    32 18 Отговор
    Нашите путинисти и на това не вярват. Те вярват само на Вовата. Зомбита.

    Коментиран от #54

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Така е!

    13 12 Отговор

    До коментар #6 от "Спрете да купувате":

    Тоя продава и...конско месо...

    Коментиран от #57

  • 42 +къф бизнесмен си ти бе - БАКАЛИН ПРОС

    19 22 Отговор
    БОКЛУК И КРАДЕЦ !
  • 43 АЗАЩИ Е НАЕЛ УКРИ ЗА РАБОТНИЦИ

    22 19 Отговор
    ЯВНО Е С БАНДЕРВСКО ФИНАНСИРАНЕ ТАЯ ФИРМА....
  • 44 Споко

    13 3 Отговор

    До коментар #36 от "Много скоро":

    ще печели повече от виски...
  • 45 Стрелата

    12 13 Отговор
    И щто украинци А щто бачка т зажъти пари експлотатор аре в Сибир да кастриш клони
  • 46 бъркаш

    29 26 Отговор
    Виктор жалко че не си разбрал най важното, а именно че сте приготвени за жертви и за ограбване. Русия каквото и да прави, запада си е решил че ще ви ограби и унищожи. Нямахте така или иначе друг изход освен да се защитите и да спрете бандера фашистката хунта докато е време.Това е самата истина и като я проумееш ще разбереш че Путин е прав и народа ви е длъжен да победи.
  • 47 Ха ха ха

    12 6 Отговор

    До коментар #33 от "И като дойде времето":

    Разсмя ме, голям майтап!
  • 48 Факт

    17 8 Отговор
    Типично мнение на търговец!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Щщщщ

    27 22 Отговор
    Ето човек който обича народа си, истински със собствено мнение ... путлерасти вие не сте русофили и българи не сте, вие мразите дори себе си ... скоро идола ви ще е история, но тази история не е никак смешна, орки путлерасти.
  • 51 Surko

    26 22 Отговор
    АКО ТИ ПАДНЕ БИЗНЕСА СЕ СЪРДИ НА ПРЕДАТЕЛСКАТА СИ ДУША И МРЪСНАТА УСТА.
  • 52 Олга

    33 22 Отговор
    Ето - пореден продажник, безродник,космополит. Той няма Родина. Единствената му ценност - пари.

    Коментиран от #107

  • 53 Днес дадоха по ТВ...

    33 11 Отговор
    ...как във Варна,Украинци ,със скъпите си коли не спазват правилата за паркиране...

    Коментиран от #109

  • 54 Украинец

    24 18 Отговор

    До коментар #39 от "100":

    Предатели има във всяка държава - нашите соросоиди са точно такива.

    Коментиран от #82

  • 55 НЕ САМО

    25 13 Отговор
    И НА НЯКОЛКО БОЛНИ БЪРГАРИ СЪЩО ИМ ПРОМИВА МОЗЪКА РУСКАТА ПРОПАГАНДА, ТРЯБВА ИМ ЛЕЧЕНИЕ. ПИНОЧЕТ.
  • 56 Мнение

    23 12 Отговор
    Говори така, защото си пълни сметките от нас и ще срине бизнеса иначе. Обаче, утре при други обстоятелства ще целува снимката на Путин.
  • 57 копейката

    10 7 Отговор

    До коментар #41 от "Така е!":

    Нима вече са заклали . . . Захарова и Лавров?
  • 58 Елтън Джон

    29 11 Отговор
    Каква родина му е русия бе.той е литоеец от еврейски произход няма нищо общо с русия.бъдете коректни
  • 59 Аз имам 1 прост въпрос

    11 4 Отговор

    До коментар #29 от "Fury":

    Защо гледаш телевизор?аз например нямам телевизор и кабелна тв и никога не съм имал кабелна тв
  • 60 ДЪРА БЪРА СТО ЧАДЪРА

    22 11 Отговор
    ВАЖНОТО Е ЧЕ ПУТЛЕРЧО Е ЧАО, А ВИЕ СИ РЕВЕТЕ ВАТНЯЦИ КОЛКОТО ЩЕТЕ.
  • 61 копейката

    16 4 Отговор

    До коментар #49 от "Най са блудкави...":

    Като ви асвабади Путин, щете-нещете само такива баклюци-сурогати ще ядете, както всички в Русия.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Спирам

    12 16 Отговор
    Да пазарувам в Березка.
  • 65 555

    25 10 Отговор
    Не продава руски стоки, а произведени в Германия и Прибалтика. Цени , ела ме изящ.
    Абе, какво му става на този народ, много предатели. В Руската освободителна армия на ген. Власов при Хитлер признават за 1,5 мил.войници ,иначе реално 3/4 мил. , вкл. Герои на СССР и комисари. Повечето от глад, но е показателно. Да не говорим за Горбачовци.
    Абе, кажи си, страх ми е за бизнесчето, какво замесващ Путин с дрогерията си. По феър е.
  • 66 НАЙ ОБИЧАМ РАЗТРОЕНИ РАШКИ

    13 13 Отговор
    КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПИСКАТ ПОВЕЧЕ ИМ СЕ РАДВАМ. ЗМИЯТА КАТО УМИРА ЗА ПОЛЕДНО НАЙ ХАПЕ В АГОНИЯ.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Бай Благой

    11 5 Отговор
    Същото е и с американските тикви другарЮ!
  • 69 Пеци

    20 13 Отговор
    Умен руснак махнал се от диктаторския режим на Путлер.
    Русоробите сега ще завият като линейки
  • 70 ами

    23 14 Отговор
    тоя бизнесмен живее в България от 10 години. Чудил се с какво да се заеме и отворил верига магазини, като откраднал името. Берьозка в СССР беше нашия Кореком, валутен магазин....4/5 от стоката му не е руска, а немска, молдовска, грузинска, латвийска, украинска и каквато се сетиш още, има дори българска, Та за какво да му вярвам?

    Коментиран от #78, #110

  • 71 Сократ

    22 12 Отговор
    Точно за такива предатели говори Путин. Дали Русия в случая е права или не, скоро ще се разбере. Но в такъв момент не можеш да плюеш по родината си и армията си.
    Този "бизнесмен" да гледа филма БРАТ. Може нещо да му светне.
  • 72 Рибар

    6 2 Отговор

    До коментар #14 от "Идва време":

    В Дунава останаха ли шлепове.Предлагам там са ги натовариме и към дунавските шарани
  • 73 кореком

    14 6 Отговор
    Много му е скъп магъзина!

    Коментиран от #79

  • 74 Започва и доста да губи

    7 9 Отговор

    До коментар #3 от "пьешу":

    Покрай този тип исказвания
  • 75 Жорката

    15 7 Отговор
    То пък на нас ни предоставят най вярната информация. Чиста като сълза на младенец.. Тук няма дезинформация, нито пропаганда нито лъжи.. Вярваме нали. Ами ако пък ние сме промити мозъци? Демокрация, права, избори всичко е почтенно и съвършеннно.. Айде бе..
  • 76 Шопи

    8 10 Отговор
    То повечето боклуци там са Украйна и Латвия, кво да каже.... Закинал е за стока.
  • 77 Тоз предател

    16 15 Отговор
    Ще закриваме магазинчетата с надценени литовски и украински стоки скоро май?
  • 78 Пеци

    15 10 Отговор

    До коментар #70 от "ами":

    Защо да е откраднал??Да не би Березка да е патентована??? НЕ Това просто е едно име на дърво Бреза, брезичка.Ама на кой да го обяснявам русороб ватник
  • 79 НЕ Е МАГЪЗИН

    6 4 Отговор

    До коментар #73 от "кореком":

    А Е НАГЪЗИН...

    Коментиран от #81

  • 80 Мамул

    26 9 Отговор
    Виктор Бакуревич, много си дребна риба с няколко магазина за да се изживяваш като "вхожденец". Страх те е за бизнеса и за сметките в банката.
  • 81 МНОГО Е ГОТИН БЪЛГАРСКИЯ

    10 2 Отговор

    До коментар #79 от "НЕ Е МАГЪЗИН":

    ЕЗИК.УМНИ ХОРА СА ГО ИЗМИСЛИЛИ.МА НАЙ МА КЕФИ . ....ПАРЛАМА...МЕНТА......ТАКА Е КРЪСТЕН ЗАКОНОТВОРЧЕСКИЯ НИ ЕЛИТ......
  • 82 100

    14 7 Отговор

    До коментар #54 от "Украинец":

    Предател.към кого, към Путин ли? Щото повечето руснаци са против тази война.

    Коментиран от #83

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Rado

    10 11 Отговор
    Да му сервус на тоя колабороционист до края на мизерия си живот ще чужд вече за Русия.

    Коментиран от #111

  • 85 Rado

    14 13 Отговор
    Мозъка на повечето руснаци е гладък като на стъкло, а останалите осъзнаващи истината мълчат иначе ги чака затвор.
  • 86 БазаДанни

    14 9 Отговор

    До коментар #27 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Тоя "пич" досега не е платил една стотинка данък в България.
    Ма те руснаците тук им е под достйнството да плащат данъци в губернията.

    Коментиран от #106, #112

  • 87 Тити

    11 7 Отговор
    Човека казва истината от първо лице.
  • 88 да живееш

    19 3 Отговор
    от 15 год. в България и да говориш на отвратителен български...
  • 89 Консуматор

    16 8 Отговор
    Абе, товарищ Берьоз, ти политиката остави на умните, ама взем ивдигни качеството на салатите и алкохола в Берьозка, че много глави боли от тази твоя химия, която пробутваш

    Коментиран от #113

  • 90 Abc9286

    13 4 Отговор
    Какво да каже,гледа да не му затворят магазините
  • 91 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 5 Отговор

    До коментар #2 от "Васил Комрев":

    И с мен бе така до 2ден на""Операцията""...Все си мислех,че ще вади камъни от жлъчка......Но на Третия ден от "Операцията""Разбрах,че" операторът" от кремъл е Полудял и е за лечение....
  • 92 Мдааа

    12 7 Отговор
    А за думите на Немцов, какво ще кажете русофилчета? Каза ли ви, че на Путин не му пука за хората?
  • 93 до свидания

    4 4 Отговор
    до свидания - без мен вече
  • 94 Мдааа

    14 9 Отговор
    Каза ли ви Немцов, че нито в Крим, нито в Донбас, някой е закачал руснаците, когато са били в Украйна? Каза ли ви, че и когато са били в Украйна тези части, в Крим и Донбас са си били руски властите? Каза ли ви, че никой не ги е убивал или малтретирал? Но вие си вярвате на руската пропаганда!
  • 95 Смешни сте факти

    9 5 Отговор
    За опитите да се промива мозък трябва да се питат Факти и западните ни господари ...Руснаците са голи и в боси в пропагандата покрай тях.
  • 96 БашМайстора

    10 7 Отговор
    Това путинофила е страшна болест,това е диагноза като тумора,трябва да се реже от корен,Отивайте доброволци бе щом толкова му се кланята.
    Руснака им го казва но нашите путинофилчета дето вчера излязъл от Кремъл,щот бил там на брифинг и знае всичко.Да ви................. вие сте за .......... да ви .........
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Драк

    11 7 Отговор
    Аз съм почти сигурен ,че той е украинец .Много мои познати и аз бях постоянен клиент на тази верига .Но вече тези магазини няма да бъдат посещавани от нас .

    Коментиран от #114

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Милена

    11 4 Отговор
    нищо руско тояне продава във магазинтие берьозка, но пък сладоледа му е хубав също и рибата която продават
    и оня сок от бреза беше хубав но вече го направиха само химия и не им го пия
  • 101 бакурич а при нас пропагандата е

    8 4 Отговор
    от запада 24 часа и затва не гледаме бг тв а ти едва ли можеш да докажеш откъде си взел първия си милион
  • 102 Добре, че каза!

    13 5 Отговор
    И без това избягвах да купувам каквото и да било в магазините му в София и Бургас, защото е много скъпо и обикновено - с ниско качество! Вече пълен бойкот! Щом и украинци му слугуват... А и някакси не се сещам как ще си зарежда берьозките в скоро време. Сигурно и затова лае...
  • 103 ЕВА ШМАЙЗЕРА

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Анка Картечарката":

    И АЗ АНКА И АЗ КАТО ТЕБ МИСЛЯ
  • 104 ема

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Гошо":

    аз пък ще купувам
  • 105 Няма как мракът да спечели.

    6 5 Отговор

    До коментар #33 от "И като дойде времето":

    Този път не води към победа. Нито ще има парад и пропаганда. Цял свят видя прокажената руска душа какво може. Само кражби смърт и заграбване на територия. Милиони хора ще страдат от библейски глад заради лудостта на джуджето. Путин ще има късмета ако бъде заключен в кафез като малка маймунка. Може в духа на руските традиции да бъде отровен или разстрелян.
  • 106 fake news

    9 0 Отговор

    До коментар #86 от "БазаДанни":

    Отваряме търговския регистър и на Виктор Бакуревич излизат много фирми. Една от тях е "БЕРЬОЗКА ТРЕЙДИНГ" ООД. Отчетът за:
    - 2018 г. - декларирана печала от 1 607 000 лв (платени 10% данък печалба);
    - 2017 г. - декларирана печала от 1 534 000 лв
    ...
    Този човек плаща данъци. Това не прави Лук Ойл, които винаги декларират загуба, а правят десетки милиарди оборот!
    Преди да обвинявате някого, помислите дали не наранявате честен човек.
  • 107 страхливци

    6 0 Отговор

    До коментар #52 от "Олга":

    ДА ВИ ИМАМ ЦЕННОСТИТЕ ОЛИГАРХСКИ.
  • 108 Факт

    7 5 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Миро":

    У нас има повече поддръжници на Путин отколкото в Русия. Ние не сме народ а пасмина.
  • 109 истина ви казвам

    4 2 Отговор

    До коментар #53 от "Днес дадоха по ТВ...":

    ААА НА БЪЛГАРИТЕ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИМ ВЗЕМЕ 1ТО МЯСТО ПО НЕСПАЗВАНЕ НА ПРАВИЛАТА ДА СИ ИМАМЕ УВАЖЕНИЕТО
  • 110 АМИ ОТВОРИ И ТИ БЕ

    8 2 Отговор

    До коментар #70 от "ами":

    АМИ ОТВОРИ ИТИ МАГАЗИНИ НЕ ЗАВИЖДАЙ
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Име

    3 0 Отговор

    До коментар #86 от "БазаДанни":

    Е ТОВА ВЕЧЕ СА ГЛУПОСТИ
  • 113 ГАСТРОНОМ

    5 4 Отговор

    До коментар #89 от "Консуматор":

    ПИЙ СИ ПЪРЦУЦАТА ИЯЖ МАЗНЬОЧИТЕ НА ЖЕНА СИ АЗ ЩЕ ЯМ ВКУСОТИИТЕ НА БЕРЕЗКА
  • 114 ПРОРОЧИЦА

    3 1 Отговор

    До коментар #98 от "Драк":

    ЩЕ БЪДАТ ПОСЕЩАВАНИ ОТ МНОГО ДРУГИ
  • 115 Разбира се

    10 2 Отговор

    До коментар #7 от "Анализатор":

    Въобще не се учудвам на думите му. То както е тръгнало...Ако решат , че е приближен на Путин - край. Санкциите му са в кърпа вързани. Бизнес капут
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Румпелщилцхен

    7 4 Отговор
    Чиляка е уплашен за бизнеса си. По телевизора едно в къщи друго. Само лумпени биха подкрепили диктатора Зеленски и фашистките формирования в Украйна.
  • 118 Ваня

    6 3 Отговор
    Жалко за обикновените руски хора, промиват им мозъците от 100 години.
  • 119 Ехо

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "123":

    Влез в магазините му и провери стоката , ще видиш че много малка част е произведена в Русия.
  • 120 Истинският

    3 3 Отговор
    Този го тресе здрава финансова треска. Готов е да продаде майка си и баща си за пари. За такива има специален лек.
  • 121 Някой си!

    2 0 Отговор
    Човекът явно си пази бизнеса. Но не се знае до кога!
  • 122 Човек от народа

    1 3 Отговор
    Спирам да купувам от берьозка, нека да пробва да продава в Америка и Европа,като са у толко мили чуждите, а омразни своите... ЩеИздуха бързо супата и тояПродажник
  • 123 Накратко

    3 1 Отговор
    няма как да се хвана на приказките на този господин. Нито съм ги харесвала тези магазини, нито съм си купувал нещо от тях. Дошъл в България да се прави на капиталист и робовладелец. Като му се зададе името и излизат сума ти фирми. Да си гледа бизнеса и да спре да се изказва срещу собствената си държава, че става смешен и жалък. Долно е това.
    А на този, който пише тук с 10 ника поне,
    ще му кажа най-напред да се научи да пише грамотно. И после да спре с това "русороби", че става банален.
    Научи се да приемаш чуждо мнение, приятел! Всеки си има собствено и всеки е прав за себе си. Няма нужда от злост и обиди.
    И си намери друга работа, че не ставаш за писач. Най-малко пък за съдник.
  • 124 Ама

    1 0 Отговор

    До коментар #35 от "Хайл":

    Караш европейска кола,ходиш свободно в Европа,текат ти лигите по американските коли и американския стандарт,носиш маратонки,дънки и какво ли още не,и плюваш Европа
    Слагай ушанката качвай се на москвича и заминавай за Сибир.Такива знаещи не са нужни на Европа
  • 125 Поля

    1 0 Отговор
    Срам ме е, че те познавам. Никога не бих повярвала, че си толкова глупав. Само се замисли, Викторе, къде ще се върнеш когато един ден България затвори бизнеса ти заради русофобските ти убеждения? Гарантирам ти, това ЩЕ СТАНЕ!!!! Твоите действия в Русия са ПОДСЪДНИ!