Last news in Fakti

18 Март, 2022 15:17 10 647 114

Руски активисти са ужасени от посланието на Путин към "предателите"

  • русия-
  • кремъл-
  • владимир путин-
  • марина овсянникова

Стопанинът на Кремъл каза в сряда пред правителството, че руският народ ще изплюе предателите като влязла случайно в устата му муха и обществото ще стане по-добро

Руски активисти са ужасени от посланието на Путин към "предателите" - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Входните врати на жилищата на московски активисти са изрисувани с графити, отправящи предупреждения. Кулинарна блогърка е застрашена от 15 години затвор заради това, че „злепоставя“ руската армия. Призив за уволнение на бивш високопоставен държавен служител заради „предателство“, защото се противопоставя на войната в Украйна.

В сряда президентът Владимир Путин отправи злобно предупреждение към „предателите“, като каза, че Западът ще се опита да ги използва като пета колона, за да унищожи Русия, но руснаците бързо ще могат да различат „патриотите от изметта“.

Московският активист Дмитрий Иванов каза, че часове след речта на Путин майка му е видяла, че на входната им врата някой е написал със спрей: „Не предавай родината, Дима“.

Към посланието са били изрисувани няколко символа „Z”. Той е изписван на руските бойни машини и танкове и се използва за набиране на подкрепа за т.нар. от Москва „специална военна операция“ за разоръжаване и „денацификация“ на Украйна.

Иванов, който е протестирал срещу войната, каза, че няма представа кой е изрисувал графита, но че познава поне още трима души – активисти и журналист, чиито врати в сряда вечерта са били изрисувани по същия начин.

„Не знам какви са целите им – сплашване или просто искат да ми развалят настроението. Трудно ще ни уплашат с подобни действия. Свикнали сме с подобно внимание“, каза пред Ройтерс 22-годишният активист.

От 24 февруари насам, когато Кремъл започна инвазията си в Украйна , в Русия бяха задържани хиляди хора.

„Самопречистване“

Путин каза в сряда пред правителството, че руският народ ще изплюе предателите като влязла случайно в устата му муха и обществото ще стане по-добро.

„Убеден съм, че това естествено и необходимо самопречистване на обществото само ще укрепи нашата страна, нашата солидарност, единството и готовността ни да отговорим на всяко предизвикателство“, каза той.

На следващия ден говорителят на Кремъл Дмитрий Песков беше помолен да коментира изказването на Путин. Песков каза, че много хора се проявяват като предатели.

„Те сами заличават себе си от нашия живот. Някои от тях напускат работните си места, някои прекратяват активния си трудов живот, някои дори и напускат страната и се преместват в други държави. По този начин протича въпросното пречистване“, каза той.

След речта на Путин Следственият комитет на Руската федерация, който е правоприлагащ орган, съобщи името на първото лице, което се разследва за разпространение на „фалшива информация“. Става въпрос за кулинарна блогърка.

От 4 март насам това престъпление се наказва с до 15 години затвор, след като вълната от протести срещу инвазията подтикна руските власти да приемат специален закон.

В интервю за Ройтерс Вероника Белоцерковская, която живее в Южна Франция, каза, че макар и да е аполитична, не е изненадана, че я разследват, защото вероятно се вписва в образ, който средностатистическият руснак може да намрази.

„Нали се сещате - ето я тази дебела, разглезена жена, която живее на Лазурния бряг, в Прованс или в Италия, която приготвя гъши дроб и яде омари, която на всичкото отгоре се осмелява да бръщолеви оттам… Имам всички тези характеристики, които средностатистическият човек ще припознае като отвратителни“, каза тя.

След речта на Путин в сряда високопоставен член на партията "Единна Русия" призова за незабавното отстраняване на бившия вицепремиер Аркадий Дворкович от позицията му на ръководител на фондация, която насърчава икономическите иновации.

Дворкович, който сега оглавява Световната шахматна федерация, осъди войната в свои изказвания пред западни медии.

„Той е направил своя избор“, каза парламентаристът Андрей Турчак. „Това си е чисто национално предателство, поведение на човек от петата колона, за която днес говори президентът“, каза Турчак.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Не пренебрегвайте украинците

    52 85 Отговор
    Първият свободен президент на Чечня, бивш генерал от съветската армия, Джохар Дудаев – убит от руска ракета въздух-земя през 1994 г.:

    „Най-голямата грешка е да пренебрегвате украинците. Считате украинците за слаби. Обиждате украинците. Никога не обиждайте украинците. Украинците никога не са толкова слаби, колкото си мислите. Всевишният Аллах забранява да изгоните украинците или да вземете нещо от украинците. Украинците винаги се връщат. „Украинците ще се върнат и връщат това, което е тяхно. Но като се върнат украинците те не умеят да изчисляват силата и да я прилагат пропорционално. Унищожават всичко по пътя си. Не обиждайте украинците. Иначе като се върнат украинците в земята, където са погребани предците им, тогава тези, които живеят на тази земя, ще завиждат на мъртвите“
    От книгата "Атаката на Ичкерския вълк"

    Коментиран от #9, #17, #51, #85

  • 2 изненада

    83 14 Отговор
    а те мислеха,че ще получат грантове.какво разочарование!
  • 3 честен ционист

    142 50 Отговор
    А в България ако не хвалиш украинските фашаги, те изкарват национален предател.
  • 4 Някой

    67 91 Отговор
    Другари! Съветската армия има спешна помощ от храна и памперси, нека всеки донесе каквото може пред паметника дето ще го махат.

    Коментиран от #7, #25, #55

  • 5 Раданч Татлъту

    96 12 Отговор
    Но това е ужасно!Защо Путин не обича предателите?😢🙉😢
  • 6 некой си

    76 18 Отговор
    ПИШЕТЕ ЗА ОНАЯ В УКРАЙНА С ПЛАКАТА ПО НОВИНИТЕ СНОЩИ НЕ ПЛЮЙТЕ ПО РУСИЯ ПО ЦЯЛ ДЕН
  • 7 Раданч Татлъту

    53 15 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    Другарю,хамериканските ни господари обичат телешкото......,но презират телетата!🐂🐂🐂🥳🤡👍
  • 8 Някой

    48 63 Отговор
    Вова Ботокса си мечтаеше как ще го посрещнат в Украйна като освободител, ама си остана само с мечтите.
  • 9 Коментар

    105 23 Отговор

    До коментар #1 от "Не пренебрегвайте украинците":

    Като се има предвид историята на Украйна, че в началото е била Киевская Русь, разбираме, че украинци и руснаци е същото!!! Точно както и македонци и българи!!! Но западняците успяха успешно да промият редица мозъци, та за това в момента и Европа е в това положение!!!
    Извод - вирусът на Европейския континент се казва ФАЩ и е редно да бъде премахнат!!!

    Коментиран от #73

  • 10 GnG

    81 21 Отговор
    България гони 10 руски дипломата !
    С какви ли още ЗАДЪЛЖЕНИЯ за България, е свързана визитата на северно-американският секретар по отбраната ?!
  • 11 SCH💿Nino Brown

    26 54 Отговор
    Другият Путин в момента говори на живо 🤣🤟 с много голяма шуба като бременна жена вероятно 5,6 бронирани жилетки има чудя се дали е той?Може да е двойник и Путин да говори от някоя кабина с микрофон ,не ми се вярва да е истинският

    Коментиран от #23

  • 12 1944

    19 37 Отговор
    трескаво опитват да изчислят кой ше е руския фон щауфенберг. а ние сме подготвили няколко. и за пудела кадиров тоже.
  • 13 някой

    61 13 Отговор
    Прекрасна реч на Путин ! И това за предателите не е точно така, но както винаги пропаганда ..
  • 14 П Славейков

    66 9 Отговор
    Кой , къде, кога е обичал предателите?! Независимо от коя страна на барикадата са ...........за тях има само презрение!
  • 15 3.14К

    61 13 Отговор
    На тия от БТА за това ли им плащаме да разпространяват долнопробни лъжи и манипулации. Вижте как в момента се чества присъединяването на Крим на стадион Лужники. Одобрението на Путин е 77%, а на Байдън 36%.

    Коментиран от #33

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Раша

    50 15 Отговор

    До коментар #1 от "Не пренебрегвайте украинците":

    Ехо,-полека!
    Има украинци.А има хохли-неонацистите,които тормозят украинците.
    Та!!!!Украинците ще останат на своята земя,а хитреци и бандеровците-вън!
    На Брайтън-бич!
    И "батковците"на украинска няма няма да стъпват!

    Коментиран от #75

  • 18 Да да

    44 5 Отговор
    Предателите ги очакват само "хубави неща" , както в Русия така и в САЩ и Папуа и Н.Гвинея!
  • 19 Алекс

    42 4 Отговор
    Свикнал той .... на 22 години сигурно още майка му му оправя леглото на тоя лигьо.... иначе свикнал
  • 20 Зелето

    37 6 Отговор
    прави същите обръщения пък не са световна новина мисля че няма Държава на тази планета която да има благосклонност
    към хора предаващи интересите и
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 1278399

    25 33 Отговор
    ДОЛУ ПУТЛЕР

    Коментиран от #32

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Хората имат мнение...

    8 10 Отговор
    Какво по лошо в Северна Корея... ?!

    Коментиран от #29

  • 25 Живко Здравков

    34 18 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    Паметникът на съветската армия всъщност е паметник на Трети украински фронт който е гонил нацистите от България. Почетете малко история вместо да гледате само Б.Т.В и Н.ОВА.тв. Много ми беше смешно как бяха го нашарили с "убиици" без да знаят нищо.

    Коментиран от #36, #43

  • 26 Луд до

    9 10 Отговор
    Края...
  • 27 Операция

    20 11 Отговор
    Ама военна. Вие какво очаквате, цветя и рози? Ами не. Някои не воюват с розови балончета и провокациите се наказват според закона. Щом им се мре на гадовете, ще им бъде уважено желанието.
  • 28 Професора

    39 16 Отговор
    Президента на Руската Федерация Владимир Владимирович Путин е прав, няма място за колаборационисти в Русия !
  • 29 1278399

    15 5 Отговор

    До коментар #24 от "Хората имат мнение...":

    РУСИЯ
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Голубой

    10 16 Отговор
    Луд човек!
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 1234

    31 6 Отговор

    До коментар #15 от "3.14К":

    Да бе, много яко! искаше ми се и нашият народ да беше така сплотен, но за съжаление 12-13 години евро интеграция, ни проми мозъците и хората изгубиха любовта въм родината си :)
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 ПОДКРЕПЯМ ПУТИН!

    34 13 Отговор
    ТРЯБВА ДА ПРАТИ КРАВИТЕ В ОБОРА!
    СТИГА СА СЕ РАЗХОЖДАЛИ ПО СВЕТА, КАКТО У ТЯХ СИ!

    СВЕТЪТ НЕ Е ВАСАЛ НА САЩ!
    НИТО НА УБИЙЦИТЕ НАТО!

    Коментиран от #58

  • 36 Навалний

    11 19 Отговор

    До коментар #25 от "Живко Здравков":

    Комуняга глупав!
  • 37 Драк

    38 9 Отговор
    Путин говори много добре и правило обясни поведението на РУСИЯ . Какво очаквате ? Това не е робска държава и робски народ .

    Коментиран от #80

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 SCH💿Nino Brown

    8 17 Отговор

    До коментар #23 от "1944":

    Още няма видео в тубата в България не знам дали го излъчват "Zа Россию"
    🤣 то голяма работа голямо нещо като матрьошка опакован като че ли е 9ти месец на бременността ,песни голяма работа като концерт на Metallica 😁даже и те не могат толкова да съберат публика
  • 40 путин лавров

    10 17 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления
  • 41 Сандо

    29 10 Отговор
    Когато една държава /която и да е тя/ воюва за да съществува,то всеки неин гражданин който публично или тайно,се противопоставя се явява предател и саботьор и трябва да бъде съден по законите на военното време.Предателите в Русия трябва всеки ден да палят свещи за здравето на Путин защото именно той с неговото милостиво и либерално сърце ги спасява от справедливото наказание.Но Божието наказание рано или късно ще ги застигне,както сега застига нацистите от Украйна!
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ал Бунди

    2 15 Отговор

    До коментар #25 от "Живко Здравков":

    Ми то по твойта логика, би требвало да съборим паметника на цар-освободител, щото полковете му са били предимно украински. Така де.Какви ли не го н яци се пробвате да пишете тука...
  • 44 джамбазов прозираш

    2 3 Отговор
    .....
  • 45 еви си мкта

    17 17 Отговор

    До коментар #42 от "Трепериш ли клошар?":

    Клошари сте ти ви такива комундета като тебе, дето ги мързи да работят, а искат ТКЗС, та да могат още да плюскат , лежейки на гърба на народа. Ама нъцки, тая свърши..
  • 46 НасраДамус

    33 6 Отговор
    Нещо не разбирам - какво правят руснаците в Русия не е наша работа и не ни засяга. Не са се цанили да ставт членове на НАТО и ЕС или пък да споделят нашите ценности. Да си се оправят!
    А войната в Украйна - колкото и цинично да ви звучи, също не е наша, на НАТО или на ЕС война. Такава е съдбата на всички, които седят на два стола - получават от Русия и Беларус евтини ток, бензин, газ, пазари на продукцията си и в същото време ги оплюват и воюват с тях. Еми сега ще си носят последствията - каквото са си надробили, сега ще си го сърбат! НАТО и ЕС от две години им опяват - няма да воюваме заради вас, ще трябва сами да се оправяте! Те не вярват на Путни, но и на нас не ни повярваха! Сега си го отнасят.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 hmhmhm

    10 3 Отговор
    Да се Zнае!
  • 49 Зъл

    17 17 Отговор
    Ужас, горките руснаци! Там започва все повече да напомня на романа на Джордж Оруел “1984”!
    Нямам думи просто
  • 50 В.В.П.

    11 5 Отговор
    Аууууу,,,ама много се ужасяват тез активисти...Ужасссс!.Дръжте се подобаващо
  • 51 Хммм

    29 8 Отговор

    До коментар #1 от "Не пренебрегвайте украинците":

    В Украйна живеят руснаци, българи, гърци, поляци, румънци, унгарци.... Украинци е като да кажеш в България на българи живеещи в Добруджа - добруджанци. Та, какъв е този етнос "добруджанец"? Точно като и етнос "украинец" ли? Някой беше написал тук...."Може и да има държава Украйна, но няма етнос украинец", и е точно така!
  • 52 ДоРусоРобите

    13 14 Отговор
    хаха, така е в Русия на путин и кгб, терор и затъмнение, демокрация ли, свобода на мнение и слово ли, хахах, що ето, що такое ???
  • 53 666

    12 16 Отговор
    Сега злото джудже остава да отвори газовите камери и да изпрати предателите в тях. В Русия ще останат само чисти арийци. ☠️☠️☠️☠️☠️💀💀💀💀

    Коментиран от #67

  • 54 Путинският фашизъм в действие..

    24 12 Отговор
    Нищо ново под слънцето Дима...ще последват лагери, убийства, тормоз и глад, с деситилетия напред...тогава ще усетите щастието да живеете в БОГАТА И ДЕМОКРАТИЧНА ЕВРОПА...в един мирен и проспериращ свят, ако изобщо увредените ви глави го проумеят.

    Коментиран от #57, #69

  • 55 Мдааа

    7 11 Отговор

    До коментар #4 от "Някой":

    имат нужда... и затова от Белгород към границата пътува колона от руски танкове и не и се вижда краят. Пък памперсите може да ги носиш пред друг паметник дето няма да го махат, за сега.
  • 56 Ссср 2

    20 12 Отговор
    Типично по сталински Путин започна отново репресиите и Гулаг отново е отворен за всяка свободна руска душа и гражданин осмелил се да изкаже мнението си което не съвпада с КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА ПАСМИНА управляваща временно Кремъл
  • 57 ХАХАХАХАХА

    11 9 Отговор

    До коментар #54 от "Путинският фашизъм в действие..":

    Вече нито е БОГАТА, нито ДЕМОКРАТИЧНА, нито ПРОСПЕРИРАЩА, нито МИРНА.

    Коментиран от #63

  • 58 Иво

    10 6 Отговор

    До коментар #35 от "ПОДКРЕПЯМ ПУТИН!":

    И аз го подкрепям. Веднага да отвори газовите камери и всички путинисти по света да ги вкара там. 🤩🤩🤩🤩☠️☠️☠️
  • 59 ха ха

    8 11 Отговор
    Прав е Путя да задяга дисциплината. Украинците скоро може да почукат на вратата на Крим... Ще е феерично.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 значи

    21 7 Отговор
    според путлер руските националисти са патриоти а украинските националисти са фашисти....болен лукав мозък
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Нищо не се е променило там в кочината

    20 6 Отговор
    Сталин изби милиони за прочистване сега жужето също прави прочистване като една готвачка го кара да трепери😂😂😂😂😂а лукашенкото свали пътнически самолет с изтребител че пътувал млад блогър 😂😂😂😂
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 SCH💿Nino Brown

    4 6 Отговор

    До коментар #53 от "666":

    Да ги прави на консерва може да поиска патент от Русе за варенето
  • 68 Жссттт

    9 2 Отговор
    Каквото искат да правят в Русия може и да не ни занимават с техните проблеми.
  • 69 Комуниста

    12 9 Отговор

    До коментар #54 от "Путинският фашизъм в действие..":

    Никой не е казвал, че пътя на майцепродавците в Русия ще е лек. Ако ги лъгал чичо Сорос че ще са Ок проблема си е техен.
  • 70 БОЙНА ЗВЕЗДА 🌟

    9 6 Отговор
    Всеки да си носи кръста и предателите на хранилка в НПО тоже.
  • 71 Терминатора

    17 5 Отговор
    ЗАЩО ZZ МИ ИЗГЛЕЖДА КАТО СС?!?!?!
  • 72 Sion

    13 8 Отговор
    За Петата колона на САЩ в Русия настъпиха тежки времена..

    Коментиран от #74

  • 73 Не съвсем точно..

    19 5 Отговор

    До коментар #9 от "Коментар":

    Истинската Русия всъщност е Украйна и до идването на Монголите на Чингиз, Киев е столицата на Русия, която е включвала сегашните Украйна, Белорусия и 1/4 от Европейската част на сегашна Русия. Когато Киев е столица на Русия, тогава Москва не съществува.

    Коментиран от #92, #93

  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Раша Фаша

    14 14 Отговор

    До коментар #17 от "Раша":

    Единствените фашисти на света останаха Руснаците! Всъщност Украйна е истинската Русия, а Киев е истинската столица на Русия, а тези които сега биват наричани фашисти са най-изскренните и жертвоготовни украински патриоти.

    Коментиран от #101

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 и кво от това?

    5 6 Отговор
    Трябва да се разкулачат всички!Само диктатурата на пролетариата ще възвърне съзнанието на пролетариите.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 коко

    8 8 Отговор

    До коментар #37 от "Драк":

    Е, аз по-робски народ от руския не познавам...
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 В.В.П.

    5 2 Отговор
    Руските активисти,са като българските седесари .чакат на Демократите да им пратят парче хляб .
  • 83 Да бе ДА

    5 2 Отговор
    Обаче колкото и да репресират,са аматьори в сравнение със сЛободният свят!Тва,спортисти ,певци ,класици като Достоевски даже свои конгресмени щот не щат да ръкопляскат ,всичко живо и умряло под ножа! Така каза бай Дън,въпреки че неговият статут относно това дали е жив или умрял е доста спорен.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 оня

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Не пренебрегвайте украинците":

    Прав си, направо кажи, че са като фашистите, за да те разберат всички по точно:))
  • 86 За последно

    0 1 Отговор
    XY-Z, за последно към врага и предателя.
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Бай Благой

    9 6 Отговор
    Защо смятате че в демократичната америка не е така?
    Същата работа. Бях свидетел преди 20 години почти как арестуваха чернокож в МакДоналдс заради обидни квалификации срещу президента Буш, който го даваха по телевизията.
    Тъй че, никой не е в състояние да ме убеди че в САЩ е нещо по-различно.
    А спомняте ли си погрома срещу протестиращите служители на Макдоналдс преди 1-2 години , или забравихте?!?

    Коментиран от #91, #94

  • 90 Хаха

    2 0 Отговор
    Ким, ти ли си?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Точен

    6 6 Отговор

    До коментар #73 от "Не съвсем точно..":

    Има разлика, разбира се. Киевска Рус при княз Светослав е унищожила Първото българско царство, а Московската Рус е създала Третата българска държава. Тоест, Киев и унищожител за нас, а Москва - създател. Ти кое избираш?

    Коментиран от #100, #114

  • 93 Добруджа

    8 0 Отговор

    До коментар #73 от "Не съвсем точно..":

    Радвам се, че се намират хора, познаващи историята. Волжките българи са ударили една освободителна война в полза на русите срещу монголците, това обаче удобно е забравено.
  • 94 Бахур

    3 3 Отговор

    До коментар #89 от "Бай Благой":

    Пълни простотии!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Просто човек

    3 0 Отговор
    Назад към мрачните времена...
  • 97 Уса

    2 3 Отговор
    Защото не са чели заветите на Васил Кунчев Левски,какво той е казал за предателите и как да се постъпва с предателите
  • 98 !!!?

    9 7 Отговор
    Путин е доказан убиец, лъжец и военнопрестъпник !!!?
  • 99 Уса

    6 3 Отговор
    И това,което пишете за Русия по отношение на контрола е силно преувеличено.Ако в една държава няма контрол вашите собствени съседи ще ви обират и изнасилват.Човек за човека е звяр и са нужни още 1000 години да станем човеци може би
  • 100 !!!?

    6 4 Отговор

    До коментар #92 от "Точен":

    Каква "московска рус" бе Аланкоуло !? Московията е монголски Улус и никога не е била, не е, и няма да бъде Русь, а РФ - росска федерация !!!?
  • 101 Раша

    6 4 Отговор

    До коментар #75 от "Раша Фаша":

    Поживем,-увидим!
    Но фамильярност спрямо НЕОНАЦИСТИТЕ во име демокрация е приключена!
    Бой и гонение до дупка
  • 102 Мустафа

    2 2 Отговор
    Те и шикълмените са обидени и "ужасени", ако не ги "обидиш",т.е. зарадваш!
  • 103 Тити

    3 8 Отговор
    Путя затъваааааа неспасяемо
  • 104 много хора се проявяват като предатели.

    4 2 Отговор
    много хора се проявяват като предатели.
  • 105 В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С НЕОНАЦИСТИ

    4 3 Отговор
    ТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ И ТРЯБВА ДА СЕ УТИЛИЗИРАТ - ЕКОЛОГИЧНО !

    Коментиран от #113

  • 106 селинджър

    2 3 Отговор
    Дребен Не се прави на Велик Много си малък да се правиш на Голям
  • 107 Не знам тази Вероника

    5 2 Отговор
    дебела ли е и дали яде гъши дроб, но половината им блогъри са фиксирани върху половите свободи, екзотичната храна, и пластичните корекции. През останалото време, когато не са заети с гореизброените неща плюят по собствената си страна.
  • 108 гошо

    2 3 Отговор
    Не случайно го обиждат че е същия като Хитлер.
  • 109 ле ле

    3 1 Отговор
    Никой не обича предателите..Дори и да дойдат на запад пак ще бъдат боклуци...

    Коментиран от #112

  • 110 стоп

    2 1 Отговор
    Руските активисти... Къде бяха 8 години,когато бомбардираха Донецк и Луганск..Или запада не плаща за такива"неправилни" жертви.?

    Коментиран от #111

  • 111 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #110 от "стоп":

    Ми квичакаха заедно с Путин. Сега когато кораба потъва се опитват да избягат от него
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Роко

    2 0 Отговор

    До коментар #105 от "В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С НЕОНАЦИСТИ":

    Прав си на следващото сборище на неонацистите на язовир Копринка трябва да ги утилизираме. Мислех да предложа да ги пратим в Украйна но защо само украинския чернозем трябва да се тори с нацисти? Пък и това са наши нацисти така че нека биологичния им матрял да отиде за обогатяване на нашата земя. Нека поне веднъж и от тях да има полза за земята българска.
  • 114 Роко

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "Точен":

    Твърдението че някаква митична "Московска Рус" (такова животно в природата не съществува и никога не е съществувало) е създала третата българска държава е силно преувеличено. Кво е станало когато Светослав с армията му идват в България, ми побили се малко без особен успех за двете страни и тогава на някой разумен българин му дошла великолепна идея "дай да скараме русите с ромейте" речено сторено отишли при Светослав и му казали "ние те кръстихме дадохме ти книги научихме те да четеш и пишеш на български а пък ти за няколко монети дойде да грабиш у нас не е хубаво това то вярно че сме богати на ромейте са по богати дай заедно да ги оберем" помислил малко Светослав и нали си бил набожен разбрал че е съгрешиш и се съюзил с българите и заедно се били срещу ромейте. Та за третата българска държава имало една държава Россия (не Русия щото в Московията никой и до ден днешен не може да изговаря правилно думата Русия и я преиначават на Россия или Рассия) която заедно с още шест други държави подписва договора с който се създава третата българска държава но тя прави всичко възможно да остави на Османската империя колкото може повече български земи.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания