Last news in Fakti

26 Март, 2022 08:27 2 874 14

Остават по-строгите мерки срещу коронавируса

  • виена-
  • австрия-
  • пандемия-
  • коронавирус

Виена запазва част от ограниченията

Остават по-строгите мерки срещу коронавируса - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Властите на Виена обмисляха въвеждането на 5-дневна картина, но се отказаха от тази мярка. Поради федералното устройство на държавата всяка от деветте провинции е длъжна да следва мерките на австрийското правителство, като има право да въведе по-строги мерки за нейната територия. Това предвижда законът за пандемията и неведнъж австрийската столица наложи по-строги мерки от останалите австрийски провинции.

Карантината във Виена няма да бъде прекъсвана на петия ден при безсимптомните заразени, това ще става само при отрицателен тест. Ако тестовете след петия ден са положителни, карантината продължава до десет дни.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 23 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФАБ-500

    24 2 Отговор
    В българия украинките донесоха новия щам на ковид и нова кръв за разнообразие на ергени сводници и сутениори

    Коментиран от #3

  • 2 Комон Сенс

    40 1 Отговор
    Чудите се как да замажете положението с подобни заглавия.
    Заглавието трябваше да е - Виена се отказа от задължитленото ваксиниране и отпени широко прокламирнаите глоби за неваксинирани.
    Сори, но неваксинирания гражднаин вече не е ауткаст. А ваксинирания не е "елит" . Равни са им правата. Така и трябва да бъде.
  • 3 CEKTA

    33 3 Отговор

    До коментар #1 от "ФАБ-500":

    ГЛОБАЛИСТКАТА ПACMИНА НЯМА ДА СЕ СПРЕ БИДОНА ДЕТО МИНЕ ПРЕЗ ЕВРОПКА ЗАТЯГА БЯХА СЕ РАЗХЛАБЕЛИ ЗАРАДИ ВОЙНАТА ПИТАЙТЕ НАТОВЕЦА НАБЕДЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ ТОЙ БЕШЕ ТАМ НА ДВА МЕТРА РЗСТОЯНИЕ СКОРО ЩЕ ПОДПУКА И БЪЛГАРИЯ СЕКТАНТА ДОЛЕН!
  • 4 Toxic

    25 0 Отговор
    Започнаха масови протести по цяла Европа и сега ще ги вкарат в пореден локдаун за да им забранят да протестират.
  • 5 Майна

    22 0 Отговор
    Глобалния план в действие..Болни и увеличение на смъртността 81% на възраст от 24 до 44 год, невиждано в историята след ,,ваксането,,...В Китай-пълно блокиране на милиони ,въведоха политика на работа ,без излизане от работни сгради,хората спят на картони по етажите..СЕГА СИ каза да се организират, т. е ,купуват легла за да СПЯТ там...РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО СТАВА- ФЕРМИ ЗА КРЕПОСТНИЦИ..И НИКАКВА ИНФОРМАЦИЯ НЕ СЕ ИЗНАСЯ В МЕДИИТЕ...КИТАЙЦИТЕ СЕ БУНТУВАХА,ЗАТВАРЯХА ГИ ЛАГЕРИ ,УЖ ДА ГИ ,,ПРЕДПАЗЯТ!!! ЗА ДВЕ ГОДИНИ ГИ ПРЕЧУПИХА ,МАЙ... СЪБУДЕТЕ СЕ ,ЧОВЕЦИ!!!
  • 6 завод

    0 12 Отговор
    В Австрия остават,а в Бългерията-не!
  • 7 прецакан ковидиот

    23 0 Отговор
    За бежанците от войната, която вие предизвикахте, защо няма зелен сертификат, пцр тест, 1-2 седмици карантина, трета или четвърта доза?
  • 8 Майна

    17 0 Отговор
    Си каза на работодателите- организирайте ги така,че да не спира работата..,та сега РАБОТНИТЕ ФЕРМИ са узаконени- РОБИ,РАБОТНИ !!!! ВИЖТЕ -В Шанхай, където има локализирани ограничения за движение в отделни жилищни комплекси, някои работници са избрали да спят на фабричните етажи, за да се уверят, че могат да стигнат до работа и така да продължат да получават заплащане.

    ...само тънко парче картон като матрак.

    Една работничка в Dongguan Fuqiang, която избра да остане във фабриката, каза, че вместо палатка е намерила място на заводския етаж за шест дни. „Всички спахме в завода с картон, който ни служи като матрак“, каза тя пред Financial Times.бКИТАЙ ЗАПОЧНА ТОЗИ ПЛАН,нали се сещате с кого са свързани - с ГЛОБАЛИСТИТЕ ,...ИНФОРМИРАЙТЕ СЕ!
  • 9 ВАКСИНИРАН1403

    3 24 Отговор
    По строги мерки и у нас!!!Незабавно връщане на зеления сертификат,както и задтлжителна ваксинация както е в Австрия!!!
  • 10 Майна

    12 0 Отговор
    Проучване на Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство установи, че напълно наранените хора от демографската възраст 30-70 вече са загубили около 70 процента от капацитета на имунната си система. Този процент ще продължи да нараства само през следващите месеци и години.

    Друго нещо, което наблюдаваме, е рязко нарастване на случаите на рак сред напълно инжектираните. Злокачествената неоплазма на хранопровода е нараснала със 794 процента, докато злокачествената неоплазма на стомаха, дебелото черво и панкреаса е нараснала с 524 процента.

    „Ракът на гърдата нараства с 387 процента, ракът на яйчниците нараства с 537 процента, ракът на тестисите нараства с 269 процента. Това са числа от 2021 г.“, разкри още Ийдс.

    Коментиран от #14

  • 11 аф еа

    13 0 Отговор
    ми д а продалжават да се ваксинират.мин година германците имаха по 26 000 заразени на ден а вчера 300 000 заразени преценете какво правят ваксините
  • 12 Антифашист

    6 0 Отговор
    В Германия беше уволнен Андреас Шьофбек, член на борда на директорите на BKK ProVita, който разкри огромен брой заболявания сред ваксинираните.
    А Урсула фон дер Лайен е за прокурор - доказано е, че е водила лични разговори с президента на pfizer, мъжът и се занимава с фармация и има пряк конфликт на интереси. И "демократичният" ЕСССР отказва да оповести какви договори е подписвала тая от името на 500 милиона европейци - пазим търговската тайна, ръйш ли.
    После говорим за информиран избор - ми то информация няма, има само ковид пропаганда и лобизъм за тоя и оня фармафиот.
    Всичките тия им пожелавам да ги ваксинират по три пъти на ден в затвора съкилийниците...
  • 13 Български

    1 0 Отговор
    Жени пазете си мъжете от тези украинки.Опасни и много нахални са.Бъдете умни бая щамове и зарази ще ни натресат.
  • 14 То това

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Има и положителна страна.Хората които мислят с главите си,ще останат,а тия дето вместо тях мисли зомбивизора,ще се преселят при създателя.Там ще им бъде обяснено,че никой неможе да се прави на господ а те са повярвали на сатанистите.
Новини по държави: