Last news in Fakti
  Тема: Украйна

28 Март, 2022 12:43 4 901 118

"Руснаците вече нямат език, хуманизъм, цивилизация. Вече имат само ракети и бомби."

  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • русия-
  • чернобил-
  • война-
  • ракети-
  • бомби-
  • харков

Нови опасни пожари около АЕЦ Чернобил, нови тежки удари над Киев, Харков и други градове. Същевременно Украйна говори за частични победи.

"Руснаците вече нямат език, хуманизъм, цивилизация. Вече имат само ракети и бомби." - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Украинците са стартирали успешни контраофанзиви срещу руските войски, по данни на украинската армия. В неделя в района на Харков в източната част на страната руски войски са били изтласкани от няколко места, обяви регионалният военнокомандващ Олег Синегубов в Телеграм. "Изтласкваме окупатора в посока към границата", каза той. И в близост до столицата Киев украинската армия е отбелязала няколко победи. Украинците могат да се надяват, че "врагът" може да бъде прогонен от регионите Киев, Чернихив, Суми и Харков, обяви президентският съветник Олексий Арестович. В неделя е било забелязано и отдалечаване на фронта около град Николаев в южната част на Украйна, а бомбените нападения сякаш са намалели, казват още от украинската армия. Информациите не са потвърдени от независима страна.

Русия прилага "нечовешка тактика"

Русия продължава да струпва допълнителни военни части на украинската граница. Това съобщи украинската армия в нощта срещу понеделник. А в неделя вечерта много украински градове отново станаха жертва на руски въздушни атаки. Според украински медии столицата Киев отново е била разтърсена от тежки експлозии, както градовете Луцк, Ривне и Харков. Междувременно украинското ръководство упрекна руската армия в прилагането на "нечовешка тактика" - например заради частичното или цялостното блокиране на хуманитарните коридори. "Руснаците вече нямат език, хуманизъм, цивилизация. Вече имат само ракети и бомби, чиято цел е да заличат Украйна от картата", написа украинският президентски съветник Михайло Подоляк в Туитър.

Украинският президент описа ситуацията в Мариупол като абсолютна хуманитарна катастрофа. Източноукраинският пристанищен град е бомбардиран вече от няколко седмици. "Всички изходи и входове към и от града са блокирани", каза Зеленски в свое видеообръщение. Пристанището е минирано. Невъзможно е да се доставят хранителни продукти, медикаменти и вода. Дори и разрушенията на руската армия в Чечения не могат да се сравнят със ситуацията в Мариупол. Русия отрича да е нападала цивилни цели. Двете страни се обвиняват взаимно за това, че хуманитарните коридори от Мариупол не могат да бъдат отворени.

Рисковете около Чернобил

На зоната около бившата АЕЦ в Чернобил, която е обсадена от руската армия, отново са избухнали пожари. "Започнаха големи пожари, които могат да имат много сериозни последици", написа в Телеграм в неделя вечерта вицепремиерката на Украйна Ирина Верещук. Заради руските войски в района обаче в момента е "невъзможно пожарите да бъдат контролирани и потушени напълно". Верещук призова Съвета за сигурност на ООН да предприеме незабавни мерки за демилитаризирането на зоната около бившата АЕЦ. Украинската вицепремиерка смята, че специална мисия на ООН трябва да поеме контрола над района. "В името на ядрената сигурност безотговорните и непрофесионални действия на руската армия представляват сериозна заплаха не само за Украйна, но и за стотици милиони европейци", каза Верещук. По думите ѝ руските войски складират големи количества муниции в зоната около Чернобил. А наоколо са избухнали големи горски пожари, които могат да имат сериозни последици. Дейността по потушаването на пожарите била възпрепятствана от руските войници. Покрай пожарите във въздуха могат да попаднат радиоактивни частици, които след това да бъдат разнасяни от вятъра.

Зеленски: Ще проучим подробно въпроса за неутрален статут

Украйна е готова да проучи подробно въпросаз а неутрален статут, увери украинския президнет Володимир Зеленски в интервю с независими руски медии. "За мен тази точка по преговорите е разбираема и ще бъде обсъдена", каза Зеленски, но подчерта, че до договаряне с Кремъл може да се стигне само ако руските войски се изтеглят от Украйна. Освен това украинският президент настоя за цялостна размяна на военнопленници. Руската служба за контрол на медиите "Роскомнадзор" предупреди медиите да не разпространяват интервюто със Зеленски, заплашвайки с "разследване и мерки". Критичният към Кремъл портал Медуза, който така или иначе вече е блокиран на територията на Русия, публикува разговора с украинския президент.

Двете страни искат да започнат нов рунд преговори - в понеделник, 28 март, или най-късно вторник, 29 март, в Истанбул. Основното искане на Москва е неутрален статут за Украйна. Кремъл беше посочил за пример Швеция или Австрия. При подобен модел Украйна ще трябва да се откаже от членство в НАТО. Зеленски вече е казвал, че е готов на такава крачка, стига Украйна да получи гаранции за сигурност от други страни.

В Германия забраняват употребата на руския символ Z

Много германски провинции обявиха правни последици при публичната употреба на руския символ Z. Латинската буква се използва от поддръжници на войната срещу Украйна. Тя е изрисувана и на много от руските танкове и бойни коли. Берлинската сенаторка по вътрешните въпроси Ирис Шпрангер каза пред "Тагеспхигел" следното: "Ако бялата буква Z бъде използвана така, както по руските военни коли, то тогава това би означавало подкрепа за нападателната война. Това е подсъдимо деяние и ние веднага ще реагираме".


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 98 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Cтойко

    39 120 Отговор
    Руските орки са приключени?! След като бъдат прогонени от Украйна, им предстои гражданска война и заличаване от цивилизацията!

    Коментиран от #27, #100

  • 2 Последния Софиянец

    94 11 Отговор
    Великата славянска цивилизация сме я създали ние българите когато на Запад са били по дърветата.

    Коментиран от #56, #86, #105

  • 3 Българин

    15 48 Отговор
    Ни ни водка,ни ни що-но в Русия харашо.
  • 4 Грульо

    80 14 Отговор
    "украинското ръководство упрекна руската армия в прилагането на "нечовешка тактика" - например заради частичното или цялостното блокиране на хуманитарните коридори."

    Военна помощ от запада през хуманитарните коридори. :D Марионетките се правят на луди.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 9689

    81 11 Отговор
    DW-на дъното сте.
  • 7 ИСТИНАТА

    34 91 Отговор
    РАШКИТЕ ЗАТЪНАХА В УКРАИНСКОТО БЛАТО! ЕДИН КОМИК ГИ НАПРАВИ ЗА СМЯХ ОТ ПОСТСЪВЕТСКА ДЪРЖАВА , А КАКВО ОСТАВА АКО СРЕЩУ ТЯХ БЕ СЕРИОЗНА АРМИЯ!

    Коментиран от #32, #118

  • 8 Ники

    93 15 Отговор
    Нищо изненадващо в омразата на Дойче веле към руския народ , не напразно бащите и дядовците им са избили 27 милиона руснаци само през ВСВ.

    Коментиран от #83

  • 9 доган

    97 24 Отговор
    Браво руснаци, всички здравомислещи са с Вас!, Громете фашизма украински и американски!!!

    Коментиран от #51, #79

  • 10 Брей !

    63 12 Отговор
    Каква помия от зеле !
  • 11 Омикрон

    77 9 Отговор
    Вече откачате сериозно, публикуването на подобна пропаганда е абсурдно.
  • 12 Дойче зеле

    70 11 Отговор
    Зельонски иска да се предаде а вие пишете глупости ....
  • 13 Колю

    52 8 Отговор
    Дойче веле? Местя го
  • 14 big

    51 6 Отговор
    Абе стига с тези глупости, а кажете хванаха ли избягалия лъв от Мариуполския зоокът? Разхождал се спокойно по улиците!
  • 15 Последния Софиянец

    22 62 Отговор
    След тоталния разгром на Русите и станали за посмешище на света, не им остава друго освен да свалят пигмея Путя за да запазят поне малко от своето достойнство!

    Коментиран от #34

  • 16 Така е

    65 9 Отговор
    Не всички могат да бъдат цивилизовани като Хитлер и да пускат хуманни атомни бомби като САЩ!

    Коментиран от #114

  • 17 Б А Й Х @ Й ‼️

    58 8 Отговор
    След забраната на руската класика - Достоевски, "Лебедово езеро"....
    Вече забраняват и латинските букви ‼️

    Коментиран от #85, #87

  • 18 братчет

    9 4 Отговор
    Бои между ПравоСлавни
  • 19 Хахаха..

    34 3 Отговор
    Освен тези играчки,имат и РУБЛИ.Купувайте и се спасявайте от историческия ГЛАД..
  • 20 Край

    39 6 Отговор
    Зоро умря! Филма ще бъде забранен!
  • 21 Факт

    49 8 Отговор
    Една баба на пазара каза, че скоро украинците ще влязат в Москва!
  • 22 Фъктии

    40 6 Отговор
    кажете нещо за плащането на енергоносителите от Русия рубли от 01.04.2022 г.
    Как ще тава това, а?

    Коментиран от #89

  • 23 българина

    33 7 Отговор
    ако сменя думата руснаци с каравари, и добавя имат само джендаризъм майдани биолаборатории вируси и патогени ще е по точно
  • 24 MAN

    55 8 Отговор
    МНОГО СЕ УНЕСОХТЕ В АНТИРУСКАТА ПРОПАГАНДА. НЯМА ДА Е ЗА ДЪЛГО. РУСИЯ ДРЪПНА ПОДНОСА СЪС СВЕТА ОТ РЪЦЕТЕ НА САЩ И ЗАТОВА Е ТОЗИ КАНСКИ РЕВ.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    19 35 Отговор
    Жалко за народа им но сами си избират президента. Ся да си носят последствията.
  • 27 Буко Баламата

    37 5 Отговор

    До коментар #1 от "Cтойко":

    Много американски филми гледаш!
  • 28 321

    39 11 Отговор
    Вива Русия! Смърт на фашизма, свобода на народа!

    Коментиран от #90

  • 29 Кутиите

    41 5 Отговор
    Дойче веле , искайте си заплатите в рубли , иначе ще умрете от студ.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Нето

    18 4 Отговор

    До коментар #25 от "Българка":

    Пак си гледал Рамбо.
  • 32 Б А Й Х @ Й ‼️

    28 6 Отговор

    До коментар #7 от "ИСТИНАТА":

    Коя СЕРИОЗНА армия, ония с лакираните нокти и епилирани крачета ли ❓

    Коментиран от #36

  • 33 Антитрол

    14 3 Отговор
    Докога ще търпит троловете в България
  • 34 Хахаха

    44 10 Отговор

    До коментар #15 от "Последния Софиянец":

    Посмешище ли:) 170 000 18 годишни руски войничета прегазиха 500 000 укрофашисти, подкрепени от 2 милиона мобилизирани. Зеления пък денонощно реве на различни езици, но и той вече е събул гащите - отказа се от Крим, отказа се от НАТО и почти е готов да признае ДНР и ЛНР.

    Коментиран от #80, #88

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 стоян георгиев

    15 43 Отговор
    русия дава огромни загуби в хора и техника.армията и е гола вода като мъжество ,организация или логистика.остава и артилерииската мощ и ракетите.дори прехвалените и самолети са гола вода.вчера свалиха наи-сериозния и такъв су 35 от които има едва десетина.пилота го плениха.та руснака освен щуротии е неспособен на друго в тази воина това ясно се вижда.съвършенно друго нещо са украинците.организирани,мотивирани безстрашни и единни.като им гледаш операциите се кефиш на боините им умения.да побеждаваш руската армия без въздушна подкрепа е невероятно за всеки които поне малко разбира от съвремено военно дело!та както писаха в статията на руснаците им остана да съсипват градовете и да убиват цивилни.може и някъде както през втората световна в съотношение 10 към едно да победят ,но сега нямат съюзниците които тогава ги реанимираха!

    Коментиран от #42, #91, #110

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 тук

    24 2 Отговор
    пропаганата е жестока...
  • 40 Механик

    22 4 Отговор
    Украйна бие! Зеленски стяга парада на Червния Площад.
    Нали така ?
  • 41 1984

    17 2 Отговор
    Сигурно нямат минало, настояще и бъдеще?!
    А.. извинете ме. Запада още не е победил. Като победи, тогава.
  • 42 Българин

    31 8 Отговор

    До коментар #37 от "стоян георгиев":

    Разсмя ме от сърце. Досега имаше показани само две операции на укрите - в едната три дни се мъчиха да съборят мост от страх да не минат руснаците, а в другата пуснати на свобода затворници мятаха молотов. Между другото ако не бяха руснаците сега щеше да се казваш Сюлейман Гьозере, да пишеш на турски и хвалиш Ердоган.

    Коментиран от #55, #58, #59

  • 43 1111111

    28 5 Отговор
    русия разрушава стария свят, основан на доминиращата роля на либералния капитализъм. врявата и крякането по медиите на либерал-"демократите", е обяснимо и напълно безмислено. държавите, които се позиционират близо до китайско-руския съюз, ще бъдат част от бъдещите победители. останалите ще гаснат бавно и накрая пак ще вземат същото рашание. иначе първо ще се продължават да се обезличиват, а след това ще изчезнат физически.
  • 44 Сандо

    18 2 Отговор
    ДВ - на лечение! Спешно !!!
  • 45 Бай Благой

    28 6 Отговор
    Дойче Веле!
    Какво ще кажете за нацистките групировки върлуващи на територията на Украйна?

    Коментиран от #65

  • 46 гиви

    21 5 Отговор
    дъвче зеле са трагедия, има немски журналисти на място в украйна, пишат и снимат си хората ама никой не ги чува
  • 47 Иво

    25 6 Отговор
    Проглобалистката западна истерия придобива комично трагични размери. Жалка работа
  • 48 SH BG

    16 8 Отговор
    Укронацитата имат частични успехи - събудили са се сутринта, и са все още живи...!!!

    Но всичко е до време... :::)))

    Дааа...!!!

    Коментиран от #54

  • 49 Танцуващ от кеф

    9 16 Отговор
    в украинския град Харков беше направен опит за руски десант, украинските войници влязоха в бой с тях като повечето десантчици и парашутисти бяха ликвидирани още във въздуха. Това съобщиха от Службата за сигурност на Украйна, пише Телеграм канала на Върховната рада на Украйна.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Пепа Чевръстата

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "доган":

    Ти на какви хапчета си???
  • 52 Интелектуалец

    8 17 Отговор
    Според мнението на руcoпитеците от (фейсca диpa и др. ) ВОЖДА ( государя ) им не само трябва да е на власт ами да изтpeби всички нациcти , цяла Украйна , после цяла Европа и да унищoжи и Сащ !
    Защото той ( вожда ) е добър , той е справедлив , миролюбив , християнин , славянин , спасител , светец !
  • 53 Горно Уйно

    21 3 Отговор
    Дойче веле, ха сопри се малко. Те американците са по-различни ли? Никой разумен човек не се хваща на глупостите, които пишете. Води се война и като във всяка война има всичко. Що не казвате, че през ВСВ Краков, за да бъде спасен, е превземан само чрез улични боеве без артилерия и снаряди? А защо онези демократи са разсипали Дрезден и Лайпциг без всякаква нужда? Щото са много културни?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 нема да се пуашиш к.

    3 6 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Познанията ти по история са краийно мизерни :)
    От половин дума става ясно.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Старец

    23 6 Отговор
    С тази отвратителна украинска пропаганда започват да отвращават мислещите хора.

    Коментиран от #63

  • 61 Чист слугинаж, тип ПОДЛОГА

    11 2 Отговор
    Информационен портал специалист в СЛОВЕСНА ПЛЯВА
  • 62 За вас - да! Вие от дума не

    8 1 Отговор
    Разбирате! Виж, като ви се заговори с бомби - всичко ви е ясно!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Смех

    17 1 Отговор

    До коментар #57 от "стоян георгиев":

    Мхм вервам ри как украинците с тояги побеждават Руската имперска армия.

    Коментиран от #68

  • 65 Д В

    5 15 Отговор

    До коментар #45 от "Бай Благой":

    За руските нацистки групировки ли питате.Между впрочем май няма други.
  • 66 стоян

    4 15 Отговор
    другари -като чета такива новини за фронта разбирам че -депутинизацията на русия върви по УСКОРЕН план на путин -путин колкото повече воюва по бързо ще бъде премахнат от огромните санкции
  • 67 Аватар

    11 1 Отговор
    Военната пропаганда има за цел да се създаде омраза към противника,за да се гарантира,че решенията,които се вземат от правителствата ще бъдат приети,а не оспорвани от населението.Валидно е за всяка военна пропаганда.
  • 68 стоян георгиев

    5 8 Отговор

    До коментар #64 от "Смех":

    ти верваи на квото си искаш ,аз ти казвам кви са фактите.
  • 69 Rado

    5 10 Отговор
    Премиера го каза бензиностанция с ракети. Вие не вярвахте
  • 70 Б А Й Х @ Й ‼️

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "Хаха":

    Ще празнувам Великден ‼️
    Що питаш‼️
  • 71 Бул Дзъ

    10 2 Отговор
    Напълно е възможно руските сили нарочно да се бавят.
    Да, може би са искали да влязат за кратко, военните на Украйна да се разцепят и всичко да свърши за дни с една политическа промяна в Киев.
    Но след като не стана така, защо не подсилиха позициите си и защо атакуваха на толкова широк фронт с армия крайно недостатъчна за окупация?
    Всички говорят за превъзхождаща руска сила. Но тя е превъзхождаща само потенциално, не и на терен за момента.
    Защо не подсилват позициите с жива сила?
    Защо ползват старо оръжие и голобради наборници?
    Може би защото нарочно протакат. Може би защото си обучават наборниците и можеби защото искат противника да изгърми нови оръжия за милиарди, докато насреща позлват оръжия пред утилизация.
    Може би защото не желаят да употребят силата която реално охранява страната им.
    И защо им е нужно това време, което вероятно печелят?
    Първо обследват територията която е била черна кутия за тях 10 години.
    Второ работят с местното население. Опитват да въоръжат и мобилизират колкото се може повече украински граждани срешу Киев?
    Трето - влияят на пазарите и ликвидират икономическа инфраструктура - основно енергетиката, но кой знае какво още.
    Доколкото забелязахте, те влизат в определени зони проверяват нещо, правят-струват и си заминават доброволно. Може би проверяват ресурсите на Украйна за създаване на атмоно оръжие, например.

    В тази игра на котка и мишка ние знаем много добре кой е котката и кой мишката.....

    Коментиран от #94, #99

  • 72 ФБР

    13 1 Отговор
    Само като видиш , че автор на статията е дойче зеле е безмислено да четеш съдържанието !
  • 73 Особено мнение

    15 1 Отговор
    Ежедневните пропаганди на тема "руски загуби" са вредни за Украйна в частност и за света по принцип.
    Изведнъж темата за нарушения суверенитет и човешките жертви отива на заден план изместена от темата за това чия армия е по-силна.
    А познайте 2 пъти чия армия е по-силна?
    Докато "приятелите" на Украйна внушават на украинците, че всеки ден съпротива на фронта е по-ценен от човешкия живот, какво се случва? Ами едно 52 милионна държава, представляваща инвестиционен рай с огромен икономичедки поенциал, постепенно се превръша в руини с 2 пъти по-малък демографски потенциал.

    Това ли искат "приятелите" на Украйна?
    С такива приятели на човек врагове не му трябват.
  • 74 Внос / Износ

    17 0 Отговор
    А кой имаше над 30 лаборатории за биологично оръжие в Украйна?
    Кой финансира въоръжаването на Украйна и обучава фашистките формирования?
    Правдата е на страната на Русия!

    Коментиран от #96

  • 75 Локо Сф1956

    16 0 Отговор
    Прочетете статията на италианския журналист Джорджо Бианки - "Ако Путин е престъпник, ние сме 10 пъти по - зле...",
  • 76 Cbjolp

    14 1 Отговор
    Путин си знае работата. Няма как да му се опрат НАТО и САЩ.
  • 77 Теодоро

    9 1 Отговор
    МНОГООО МАЗЕН ПАСКВИЛ..
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Ставри

    2 13 Отговор

    До коментар #9 от "доган":

    Ако говорим за фашизъм то от руснаците по големи нацисти и фашисти няма !!Русофашизма е най голямото зло на днещно време !!
  • 80 Ставри

    4 7 Отговор

    До коментар #34 от "Хахаха":

    Пич я погледни в MIX NEWS да видиш как са ги згазили !! Само едно ще ти кажа аз до такава степен разрушена руска техника и наоколо пълно с трупове не бях виждал!!
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този пред Камаза е Киборг, Украински

    3 1 Отговор
    Войник, по униформата! " Z." Е ПРЕСНО НАПИСАНО СЪС ШПРЕЙ!!. MАНИПОЛАЦИЯ DW!! Maниполация!!

    Коментиран от #98

  • 83 кой

    2 7 Отговор

    До коментар #8 от "Ники":

    Посмали малко... към 10млн. са главно заради съветската тактика да задушава противника с труповете на собствената си войска. За останалите питай твоя идол таваришч сталин.
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Опресни си точките

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Лебедово езеро довечера се играе точно в Европа.вярно че имаше настройка да отвърнат на роскомнадзор със мерки като неговите относно "прогнилите западни филми и прочие",ама решиха в Европа да не слизат на това ниво
  • 86 555555

    5 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    А московието в блатата.
  • 87 "Вече забраняват и латинските букви ‼️"

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    Забраняват използването им като свастики
  • 88 хахахаха

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Хахаха":

    си ти
  • 89 Странно

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "Фъктии":

    ама от началото на войната путинова русия е приела малко над 4000000000 долара от Европа,верно "с отвращением" ама взела ги била според публичните банкови преводи(банкова поща се казва у нас)
  • 90 Браво,майор Деянов!

    2 0 Отговор

    До коментар #28 от "321":

    Още ли си пишете с Гешев?
  • 91 кой

    5 8 Отговор

    До коментар #37 от "стоян георгиев":

    Така е гледах последния клип. Стингърите почнаха да свалят безаналоговите рашистански хвърчила.
  • 92 чико

    8 2 Отговор
    С А Щ са най ярък пример за липса на нуманизъм и цивилизация , след кат са изтребили милиони мирни граждани по света . Това с Русия е ЦВЕТЕ пред десетките издевателства на краварите . Не може да се отрече че и в Украйна вината е пак САЩ .
  • 93 123

    3 1 Отговор
    Ех, Дойче, ех Zеле!
  • 94 кой

    4 1 Отговор

    До коментар #71 от "Бул Дзъ":

    5Gто май ти е направило мозъка на пихтия. Друго обяснения няма.

    Коментиран от #107

  • 95 Zero

    3 7 Отговор
    Инвазията в Украйна е голяма глупост от страна на Путин. Той опетни името на страната, целият свят видя, че Русия освен ядрените оръжия е нула и унищожи икономиката му. Полза от всичко това?? Zero.
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 ТръндЮ

    3 7 Отговор
    Монголотатарите най после показват истинската "широка руска душа"! Варвари и мародери!
  • 98 кой

    4 0 Отговор

    До коментар #82 от "Този пред Камаза е Киборг, Украински":

    МанипОлиран Шпрей хахахах
  • 99 Даскало

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "Бул Дзъ":

    Оказа се, че котката е Слипи Джо, а мишката е "умният"Путин.

    Коментиран от #108

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Kcaniba

    9 1 Отговор
    дойче велле , превърнахте се в гьобелс велле!!
    То бива омраза, но вашето е тотална низост!!!
  • 102 Бай Манчо

    7 2 Отговор
    С тези наивни и глупави статии едва ли ще повдигнете духа на фа6агите - по-всички фронтове ги пердашат яко , единствено ако успеят да направят някой терористичен акт - това са им "победите" , а това , че Руската армия прави всякакви опити да ги измъкне от населените места не значи че отстъпват - много ги бави Путин , 9-ти Май е скоро , зеленият ревящ наркоман трябва да мине без колан и връзки на обувките по червеният площад ZZZZZZZZ

    Коментиран от #106

  • 103 Груз 200

    1 2 Отговор
    17 000
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Ейп Крос

    1 3 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Не се излагай с подобни глупости , явно познанията ти по история са много бедни , смешен си!
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Бул Дзъ

    0 1 Отговор

    До коментар #94 от "кой":

    Като за човек който не може да рпеликира и с половин дума по същество, нямаш право да даваш квалификации.
  • 108 щом казваш

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "Даскало":

    Възможно е. Но не е котката, а по-скоро кучето от анимациите за Том и Джери.
  • 109 Бай Минас

    2 3 Отговор
    Точно така, на 9-ти май Зеленски ще марширува по Червения площад, а по Коледа ще шагае зад Урал! 😀
  • 110 Трол

    9 1 Отговор

    До коментар #37 от "стоян георгиев":

    "вчера свалиха наи-сериозния и такъв су 35 от които има едва десетина." Деско, мило не се напъвай на халос ще ти се образуват хема ро иди! Видеото е фейк, пушещото нещо на сред полето снимано от минаващо превозно средство е свален Су27 в първите дни, разбира се не е руски! Разпита на пилота е постановка!

    Коментиран от #111

  • 111 стоян георгиев

    1 8 Отговор

    До коментар #110 от "Трол":

    киркоров щом казваш ,няма проблеми .ти дето до сега една истина не си написал явно си се променил.та забременя ли те питах?все забравяш да отговориш.мъжа ти в луганск добре ли е?изчистихте ли се от въшките?пиши не се стесняваи киркорче!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Само така

    2 2 Отговор
    джамбазнюз и дойче зеле отново са във вихъра си, както и улавия шолц, който мечтае да отмъсти за баща си безславно загинал на източния фронт...
  • 117 салавьов

    0 0 Отговор
    и писки нямат русские салдатьй
  • 118 питам си

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "ИСТИНАТА":

    Вчера ли се върна от военните действия или четеш българските новини, диктувани от Козяк?
Новини по държави: