Last news in Fakti
  Тема: Украйна

31 Март, 2022 16:05 5 512 139

Зеленски поиска танкове и самолети

  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • русия-
  • владимир путин-
  • танкове-
  • сащ-
  • нато-
  • европа-
  • помощ-
  • киев-
  • война-
  • самолети

Свободата трябва да бъде въоръжена не по-лошо от тиранията, каза украинският президент

Зеленски поиска танкове и самолети - 1
Снимка: Министерство на отбраната на Украйна

Обръщение на украинския президент Володимир Зеленски:

Скъпи украинци, украинки!

Днес имам малко думи, малко време и много емоции и още повече задачи. Такъв е моментът. Повратен момент, когато можем и трябва да говорим само за най-важното. Да, процесът на преговори продължава. Но това все още са думи. Засега няма конкретика.

Има и други думи за предполагаемото изтегляне на руските войски от Киив и Чернигив. За уж намаляване на активността на окупаторите в тези посоки. Знаем, че това не е изтегляне, а последствията от изгнанието. Последици от работата на нашите защитници. Но също така виждаме, че в същото време има струпване на руски войски за нови удари в Донбас. И ние се подготвяме за това. Ние не вярваме на никого – на каквито и да било красиви словесни конструкции. На бойното поле има реална ситуация. И сега – това е най-важното. Няма да дадем нищо. И ще се борим за всеки метър от нашата земя, за всеки един наш човек.

В сегашната ситуация на държавата ни не трябва да има такива дискусии, на които обществото и нашите политици са свикнали в мирно време. Ако някой се мисли, че може да научи нашите въоръжени сили как да се бият, как да се противопоставят на врага, то най-добрият начин за това е да отиде директно на бойното поле. Не от стола, на който седи вкъщи, не от безопасното място, до което е стигнал. А на бойно поле. Ако не сте готови за това, не бива да започвате да учите нашите защитници и нашите защитнички. Днес беше много активен дипломатически ден за мен. Труден. Приоритетите са известни. Те са три: оръжия за Украйна, нови санкции срещу Русия и финансова подкрепа за нашата държава.

Беше проведен разговор с президента на САЩ Байдън. Много подробен, продължи един час. Разбира се, благодарих на Съединените щати за нов пакет от 1 милиард долара хуманитарна помощ и допълнителни 500 милиона долара пряка бюджетна подкрепа. Подчертах, че точно сега е повратна точка. Казах на президента Байдън от какво се нуждае Украйна. И бях максимално искрен с него. За нас е принципна подкрепата на Съединените щати. И сега е особено важно да се подаде ръка на Украйна, да се покаже цялата мощ на демократичния свят.

И ако искаме да се борим за свободата заедно, тогава питаме нашите партньори... Ако наистина се борим за свобода и защита на демокрациите заедно, тогава имаме правото да поискаме помощ в този преломен момент. Танкове, самолети, артилерийски системи... Свободата трябва да бъде въоръжена не по-лошо от тиранията. Говорих за това днес в обръщението към норвежкия парламент и народа на Норвегия. Една от държавите, които ни подкрепиха значително. Призовах за повече помощ на Украйна. Включително с оръжия, със санкции срещу Русия.

Разговарях днес с президента на Египет и престолонаследника на Обединените арабски емирства. Правих, правя и ще направя всичко по силите си, за да може нашият народ да се защитава, докато справедливостта бъде възстановена. На украинска земя и в Черноморския регион. Това е нашият фундаментален интерес. Това е нашето оцеляване. Именно за оцеляването на украинския народ се борим сега. В тази война, без всякакви преувеличения, Народната война срещу Русия. А сега искам да спомена още няколко важни неща.

Първо. Има такива, които работят заедно с всички за защита на държавата. За да може Украйна да спечели своето бъдеще. Ние ценим труда на всеки такъв човек. А има и такива, които губят време и работят само за да останат на поста. Днес подписах първия указ за отзоваване на такъв човек. Такъв посланик на Украйна. От Мароко. Върнат е и посланикът от Грузия. С цялото ми уважение: няма да има оръжия, няма да има санкции, няма ограничения за руския бизнес - моля, потърсете друга работа. Очаквам конкретни резултати през следващите дни от работата на нашите представители в Латинска Америка, Близкия изток, Югоизточна Азия и страните в Африка. Тези дни очаквам същите резултати от военните аташета. Дипломатическият фронт е един от ключовите фронтове. И всеки там трябва да работи възможно най-ефективно, за победа и помощ на армията. Както всеки наш защитник на бойното поле, така и всеки на дипломатическия фронт.

И второто. По традиция днес, преди записа на това обръщение, по искане на главнокомандващия подписах указ за връчване на държавни награди на нашите военни. 122-ма защитници, 23-ма от тях посмъртно.

Вечна памет на всички загинали за Украйна! Вечна слава на всички наши Герои!

Слава на Украйна!


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 67 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    137 17 Отговор
    Това на снимката е Зеленски след смяна на пола.

    Коментиран от #44, #47

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Сатана Z

    117 12 Отговор
    Лорд Зеленски поискал от Джо Бидона стингъри и джавелин,а Джо му изпратил стринги (прашки Рус.)
    и вазелин.

    Z
  • 4 3.14К

    137 12 Отговор
    Спрете да ни набутвате този касапин!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Украйна

    10 73 Отговор
    Награждават с медали руски войници за това, че са вече без крака!

    Коментиран от #63

  • 7 Пич

    139 12 Отговор
    Глупака си е глупак !!! Мирни преговори иска , а и танкове също ! Как да му има доверие някой !!!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 456 до Факти

    144 8 Отговор
    Факти, стига сте ни заливали с този наркоман. Няма да ми се промени нито мнението, нито мирогледа.
  • 10 Ох котьооо

    123 6 Отговор
    Направо ми текнаха сълзите😁😁 да му дават оскара на тоя и да ходи с уил смит да си бият шамари))

    Коментиран от #113

  • 11 GGG

    117 5 Отговор
    Само Зеленски не разбра че нито ЕС нито Байдрън ще му помогнат, а США пак прецакаха всички, купуват от Русия каквото си поискат въпреки санкциите

    Коментиран от #26

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 АнтиГост

    10 66 Отговор
    Путин обяви мобилизация. Ще праща още млади омиротворители.

    Коментиран от #23

  • 14 Toshko

    85 6 Отговор
    Няма да се изненадам ако Зеления говори с опрян патлак от някой Азовски женерал !
  • 15 пешо

    96 6 Отговор
    тази откачалка няма ли да го махнат много заспал украйнски народ
  • 16 Последния Софиянец

    90 5 Отговор

    До коментар #12 от "Морски":

    Цяла София е нашарена с нецензурни думи от украинците.

    Коментиран от #51

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Обикновен

    66 3 Отговор
    23-ма посмъртно???
    Да не се окажат после пак живи като онези смелчаци, които напсуваха руския кораб и след това смело "загинаха", за да възкръснат малко по-късно за друго награждаване?
  • 19 А времето е за бело знаме

    71 3 Отговор
    Жалостивият запад изпраща „хуманитарна“ помощ за Украйна и основно я тъпче с оръжие и боеприпаси т.е. смърт и разруха!
    Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня!
    През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота.
    А най добре тия дето му дърпат конците на зеления да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР!

    Или да не стане като оная притча дето един тарикат юнак изял торбата със солта, изял боя с тоягите и чак на другия ден му дошел акъла да си плати и да се предаде!!!
  • 20 Попа

    9 81 Отговор
    Руската пияна въшлива армия ще загуби в Украйна както загуби в Афганистан.

    Коментиран от #109

  • 21 Някой

    86 6 Отговор
    Майко мила, толкова безсмислени клишета скоро не ми се беше случвало да чета. И това било ръководител на нацията.

    Коментиран от #56

  • 22 За кво са ти

    76 2 Отговор
    Нали побеждавате хахаха поредната статия с таргетна група= промити мозъци
  • 23 ЭЭЭ

    36 3 Отговор

    До коментар #13 от "АнтиГост":

    Войната би трябвало да свърши до дни

    Коментиран от #86

  • 24 Обективно

    74 2 Отговор
    Днес руската рубла повиши курса си до нива почти, като тези отпреди военния конфликт, а зеленото нека си иска! Губи Европа, яко губи! Гледайте утре, като отвържат цената на енергията!

    Коментиран от #73

  • 25 Искам

    36 0 Отговор
    За мен едно ферари, ако може - ще го взема и да не е червено на цвят...
  • 26 амчи да

    29 0 Отговор

    До коментар #11 от "GGG":

    Нищо, но от сърце.
    Или ако не е нищо то е толкова малко, че клони към нула.
    Апропо, ако проследихте какво стана във Венецуела, там деморкатичния президент поиска реален венецуалекси просперитет, за да вземе упралвението Те му отговориха дипломатично, че не са му майка и че чуждият просперитет си е работа на чуждата държава.....
  • 27 за пореден път

    43 1 Отговор
    питам, какво ще ги прави , зеления тези оръжия ...за бъдещ скрап явно ,ще отваря фирмаили ...мисли че ще победи и прогони русите ...хи хи ....тоя не разбра ли , че ще бъде смчкн....това даване на подкрепи и оружия само налива бензин в огъня ...Русия може да покаже още мноого от военната си мощ ,
  • 28 Маникюрите и са за " редтуб"

    22 0 Отговор
    Много простотия !!!
  • 29 5677

    42 2 Отговор
    Тоя пак е взел двойна доза
  • 30 НКВД V

    28 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Банката ще конвертира Еврото в Рубли бе,галош.От къде ви намират такива неуки тролове?

    Коментиран от #57

  • 31 Контра

    56 1 Отговор
    Почему така бе Зеленски?
    Нали до снощи крещя, че сте изтикали русите? Сега пак просии, за какво ти е оръжие и танкове, вие нали уж победихте врага? Или ти по навик вече просиш? Ще има ли случай, при който като отвориш уста, да кажеш БЛАГОДАРЯ?
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Дяконъ

    55 1 Отговор
    Тоя нагляр не спря да иска !!!
    Какво си дал бе паляк ???
    Само искаш .
  • 34 big

    40 2 Отговор
    Много ми е интересно, кога ще се отворят очите на медиите и започнат да пишат реално за украинските фашисти? Още повече за глупостите, които говори Зеленски, това е идиотизъм! Въобще си няма и ни най-малка представа как ще стане, дори да се опитат да го направят: първо те струват много пари, а второ на тях им е пределно ясно бъдещето на Украйна. Иначе гаджето го бива, но с еротично бельо ще изглежда по-добре!
  • 35 Azzzzzz

    46 2 Отговор
    Малко ме дразни как се опитва да вменява вина и ангажименти на всички по света. Иска оръжия от нас, да са плати. Можем да му продадем каквото произвеждаме. Много му здраве за стратегически комплекси и изтребители. Ние да заголим дупе, за да им е на тях добре. Вина ние нямаме, че Русия им агресира. Да се замислят над техни решения и действия. За безплатно оръжие и за финансиране да си натискат САЩ, които ги забъркаха главно в лайата и после им гледат сеира.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Алиса

    48 5 Отговор
    Винаги с Русия. България над всичко и Русия с нас.
  • 38 В.В.П.

    29 1 Отговор
    Ей тоя бяс ,само иска Групово и поотделно .Голяма далавера..Европа ,цените растат,обаче банките печатат ,За Украйна ,За цивилизацията.! ,До последния украин!!.Всичко в името на Окраина. За всичко е виновна войната ,на Путин .Това е в Европа..Спекуланти .Черен пазар ,в пазара.вътре.
  • 39 Ще те тепат

    26 0 Отговор
    Искай пък после те биели.Ами ???

    Коментиран от #45

  • 40 хаха

    19 0 Отговор
    а аз искам момата от снимката да ми направи мусака...
  • 41 Гост

    37 1 Отговор
    Да не беше се подлагал на западните си приятели, сега нямаше да ти се налага да говориш така. Изгубените животи на мирните хора, не се оправдават с никакъв героизъм или патриотизъм, от никой бункер.
  • 42 4677

    18 1 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Глупости , сутринта по радиото казаха че ще плашат в рубли , пълно глупости , ти май си украинец
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 big

    17 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Бягайки от Украйна и съда за военни престъпления!
  • 45 Гост

    27 1 Отговор

    До коментар #39 от "Ще те тепат":

    Те не бият него. Мирните хора го отнасят, а той само изяви пред камерите прави.
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 гост

    31 1 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    запада ще даде на зеленския например 50 танка или други оръжия , това ще накара Русия да вкара два пъти повече оръжия на територията на укра ...и трпнето на укри става още по яко
  • 48 Иван

    30 2 Отговор
    Капана за Европа щракна здраво, както и за Сащ. Не напразно започнаха да се огъват. Предизвикаха конфликт, за който можеше да се разреши без проблем.
  • 49 Чудно

    42 1 Отговор
    Защо Украйна все още не е обявила война на Русия?
    Защо Украйна призовава всички да гладуваме, но те не спират газопровода, за да могат да получават транзитни кинти?
    Тези въпроси ме дразнят, виждайки поредната укроКовид измама!
  • 50 Кмета на Симитли

    29 0 Отговор
    Аз пък искам да прекръстите южна Украйна на Бесарабска България
  • 51 Справочник

    28 1 Отговор

    До коментар #16 от "Последния Софиянец":

    София е развъдник на фашизма в България. ДСБ+ДБ = Фашисти
  • 52 чиче

    31 1 Отговор
    ТАЗИ снимка е монтаж.ПРИЗОВАВА УКРАИНЦИТЕ да се бият а той е избягал в ПОЛША
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 В.В.П.

    16 1 Отговор
    Ей тоя бяс ,само иска ..Зеленика,сбъдна се голямата мечта,на хахлята .Да се сбият,с руснаците ..Вс е наред..Гледа целия свят..И се лъже с бюджетите .Самоизмама и спекула .За Окраина!!
  • 55 мдаааа .... плачко

    30 0 Отговор
    Сутрин плаче за преговори и мир...
    На обяд е победител и чака парада...
    Вечер вече плаче за помощ и за оръжие....
    А най добре е спешно да вдига белото знаме, капитулация и мир... да спаси народ и държава!!!

    Коментиран от #114

  • 56 big

    20 0 Отговор

    До коментар #21 от "Някой":

    Той никога не бил такъв! Също като нашите, пионки в чужда игра за чужди интереси!
  • 57 гост

    2 19 Отговор

    До коментар #30 от "НКВД V":

    Ми да ги "конвертира и в донги , ако ще , ефекта ще е същия , даже по-добре , хахаххах !!! И най-важното това какво интересува ЕС , който продължава да си плаща с ЕВРО и му дреме на оная работа !! Докато спре и да плаща и каже на гнома да си сложи газа де слънце не огрява !! Което ще е много по-скоро , отколкото можеш да понесеш "неуки троле" !!

    Коментиран от #66

  • 58 124

    24 0 Отговор
    "Земенски е главорез, а невероятно корумпираната Киевска хунта извършва престъпления". Републиканецът М. Коуторн пред симпатизанти...
  • 59 Гост

    26 0 Отговор
    Някой знае ли, колко пари дължат укрите за оръжията, които западът им праща? Да не се окаже, че ЕС и САЩ са си уредили източник на безплатно зърно и енергия за следващия век.

    Коментиран от #106

  • 60 Ку ува с автомат

    23 0 Отговор
    НЕПОБЕДИМИ СМЕ- КОГАТО СМЕ ЕДИННИ “
    Преди четвърт век Запада успя да ни повали.
    Рухна великият Съветски Съюз. Милиони хора, жестоко и цинично измамени от външния враг и вътрешните му агенти на влияние, се оказаха въвлечени в хаоса на дивия „пазарен“ капитализъм и във водовъртеж н от етнически конфликти и войни.

    Тогава не само изгубихме собствената си голяма страна, разгромена на петнадесет «независими»държави.
    Изгубихме приятелите си, братята и партньорите си от Източноевропейските републики, оставяйки ги на англо-саксонците, които ги разтерзаха.
    Днес Русия, като феникс се възражда от пепелта на униженията и предателствата. Русия съумя да отстои свещеното право на Суверенитет и накара света отново да се съобразява с нея.

    Русия открито заявява, че националните й интереси се простират отвъд границите й. Русия заявява, че има приятели и съюзници, които могат да бъдат уверени в нея.

    Коментиран от #77

  • 61 корВдупарата

    18 0 Отговор
    а нещо друго не иска ли?
  • 62 леле мале

    27 0 Отговор
    Тая зелена репа хубаво иска ама май не разбира, че никой не му е длъжен. Кой каквото си надроби това си сърба.
  • 63 Тиква американска

    10 2 Отговор

    До коментар #6 от "Украйна":

    Ти с крака ли си?
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Запомнете две думи

    18 0 Отговор
    "идите домой"
    казвайте ги на дебилните укропитеци по улиците
  • 66 Гост

    22 2 Отговор

    До коментар #57 от "гост":

    Гнома си намери пазар за всичкия газ на изток. Новият договор за тръбопровод с Китай и с Индия отнася всичката газ, която Русия дава на ЕС. Само безумните евро атлантически тролчета още не са разбрали за това.

    Коментиран от #76

  • 67 Този

    16 0 Отговор
    Колкото го бият по-хубаво му става
  • 68 МАЦО

    29 0 Отговор
    Този зелен гущер е еврейски наркоман и прави всичко възможно да унищожи цяла Украйна без да се съобразява с народа си !!! Далечната 2014 г. не е ЗАБРАВЕНА,нека най напред се даде отговор защо се избиха общо 44 000 невинни рускоговорящ люде и тогава да си направи за себе си сметка правилно ли управлява държавата или под въздействие на САЩ И други империалисти подтикна РУСИЯ да да му припомни събитията от 2014 г. !!!!!!!
  • 69 Спри се бе

    31 0 Отговор
    Какви танкове бе, какви самолети, като ВСИЧКИ нормални искат мир? Що се правиш на многострадална Геновева и просиш милост и защита от тези които създадоха тази ( и не само тази) война, за собствени облаги и икономически интереси? Хората и от двете страни не искат да воюват! Принуждаватеги с пропаганда , фейк и санкции! Осъзнайте се!!! МИР!!!
  • 70 Ала бала

    25 0 Отговор
    Ми кво ревеш, бре братчет? Одвъдокеанските ти отпуснаха милЯрди, Австралия и тя задели от залъка си цели 25 мильона...Ми купувай си! Чакаш да ти ги подарят ли? Е сичко убаво, ама сиренето е с пари...
  • 71 Ехааа!

    20 0 Отговор
    Конекрадецо, поздравления за ... заглавната снимка! Много е секси. Обаче нищо повече.
    Щеше да е изненада, ако беше поискал трактори и комбайни зеления плондер, обаче ... няма новина.
  • 72 Иван

    16 0 Отговор
    Баба казваше, като си лудо и не слушаш - жулене с пораснала коприва по ДуПЕто. Никой няма да даде на този клоун разсипник на цяла страна Нищо. Вижда се, че всички се дърпат!
  • 73 1 РУБЛА. 100 ДОЛАРА

    15 0 Отговор

    До коментар #24 от "Обективно":

    НЕПОБЕДИМИ СМЕ- КОГАТО СМЕ ЕДИННИ “
    Преди четвърт век Запада успя да ни повали.
    Рухна великият Съветски Съюз. Милиони хора, жестоко и цинично измамени от външния враг и вътрешните му агенти на влияние, се оказаха въвлечени в хаоса на дивия „пазарен“ капитализъм и във водовъртеж н от етнически конфликти и войни.

    Тогава не само изгубихме собствената си голяма страна, разгромена на петнадесет «независими»държави.
    Изгубихме приятелите си, братята и партньорите си от Източноевропейските републики, оставяйки ги на англо-саксонците, които ги разтерзаха.
    Днес Русия, като феникс се възражда от пепелта на униженията и предателствата. Русия съумя да отстои свещеното право на Суверенитет и накара света отново да се съобразява с нея.

    Русия открито заявява, че националните й интереси се простират отвъд границите й. Русия заявява, че има приятели и съюзници, които могат да бъдат уверени в нея.
  • 74 На снимката

    24 0 Отговор
    Една манекенка, с добре поддържан дълъг маникюр и нежни ръце, облечена специално за тази снимка. Е, няма такава жалка пропаганда. Кои се връзва на тези простотии, просто не знам?!?!?!
  • 75 макс

    21 2 Отговор
    Някой вярва ли на този наркман?
  • 76 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #66 от "Гост":

    Верно ли , хахахах !! И това кой и го каза и най-важното де я тая "тръба" дето отнася всичкия газ , дето в Европа му трябват тамън десетина тръби и то тръгващи от СЪВСЕМ друго място на десетина хиляди км от "изтока" , хахахах !! Или сега ша я "проектират" тая тръба , ама първо питаха ли китайците за чиф им е тоя газ и къде ша го слагат , като имат договори за още 20 години със САЩ , Катар , Австралия и още пет шест поне , хахахах !!! Казах ви приказки от Копринка не ръсете пред нормални хора , че само ще ги уморите от смях , хахахахах !!
  • 77 Цитат

    5 0 Отговор

    До коментар #60 от "Ку ува с автомат":

    "Ти си нашата опора, ти си нашта светлина". Останалото си го потърсете сами. Има лъч надежда. Дръжте се за него и го подкрепяйте. Няма да е лесно. Но лесно само се пропада. За въздигане са нужни усилия.
  • 78 пьешу

    8 1 Отговор
    тоя се е облякъл като малкото кимче! но има много хляб да изяде докато го стигне. :D
  • 79 летец пилот

    5 1 Отговор
    МНОГО ИСКАМ ТАЗИ СЛАДУРАНА С АУТОМАТЮ ДА ДОЙДЕ И ДА МЕ АРЕСТУВА! ЩЕ Я ИЗЯМ С ТЕЧЕН ШОКОЛАД.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Зеленски

    2 18 Отговор
    Размаза наченките на СССР 2 !
    Велик ! Слава на Украйна !
  • 82 !!!?

    18 2 Отговор
    Евреина се чуди как да продилжи избиването между славяни.
    Вместо всички славяни да воюват срещу англо-американския ционизъм
  • 83 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 10 Отговор
    Ако искат да нападат и контраатакуват им трябват танкове....те вече влязоха в украина,ноо друго си е да си поискаш....само не разбрах какво приказвахте за херсон....Ако херсон падне русията Ке Губи....
  • 84 Беларуски войници масово преминават

    2 14 Отговор
    На страната на Украйна ! Самите руски не искат да се бият и хвърлят оръжие !
  • 85 аре писна ми от тоя навляк

    7 2 Отговор
    Имал един гол ......, ако го иска да му го дам .
  • 86 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 3 Отговор

    До коментар #23 от "ЭЭЭ":

    Запомни месец след днес пак ще има война .........Би трябвало да свърши Ако гледаш руска тв....Ти да не си Прасе-войвода-прогностик или папиломенко???
  • 87 РУСИЯ вече Zагуби !

    2 14 Отговор
    Това е началото на края на Путин !
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Перо

    20 2 Отговор
    Омръзна ми да слушам как квичи на всякъде тоя ционист! Колкото повече се бави с руските условия,толкова по-дълго удължава агонията!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Мнение

    4 1 Отговор
    Без подготовка, украинци да воюват с бойни самолети и друга техника на НАТО?
    Това е самоубийство!

    Коментиран от #108

  • 93 Миро

    18 0 Отговор
    На фашиста Зеленски каквото и да му дават си остава едно нищо. Украйна приключва! Такава държава повече няма и да има.
  • 94 аче пич

    14 1 Отговор
    Американците предлагат на рисунки , малко скъпичко ги дават , но са много добри , нас ни извозиха с едни модел от 70-те години , или пък най-добре ходи си вземи от ДетМаг , таман няма да правиш поразии с тях.
  • 95 Подло

    17 1 Отговор
    Престанете всеки ден с този! Ако някой си мисли че той предизвиква симпатии, греши. Папагал-подстрекател.
  • 96 ИВАН

    15 2 Отговор
    Каква свобода бе и какви пет лева и каква тирания го е подгонила това зелено човече, само за да спаси собствената си кожица нещастна е готово цяла държава да затрие ... Братя сте, славяни, седнете и се разберете, сеир на американците не правете
  • 97 Подло

    18 2 Отговор
    Да, явно Украйна се състои само от умни, красиви и благородни хора като дамата на снимката по-горе. В друга статия на Факти, има двама вйника с ненормални физиономии, те били руската армия. Не ви ли се повръща ог тази плоска рекламичка-пропагандичка?
  • 98 хенри

    14 1 Отговор
    Аз се обърках в ерата на масовите комуникации. Сутрин иска да преговаря, после бил победил, по-късно иска оръжие. Киев не бил завладян. По-късно, от Киев отблъснали агресора, още по-късно, искат помощ. Руската армия се е разпаднала, той прави обръщение, после пак иска оръжия, санкции, самолети, пво, и.т.н. Мъгла.
  • 99 Юли

    7 1 Отговор
    Жалка работа, къде си прави маникюра на фронта???

    Коментиран от #111

  • 100 не разбрал

    11 0 Отговор
    Чекай ся, тая мома кога успя да се начервоса като е война и какво послание ни пращате с тая снимка- всичко е театрална пиеска , не ли ?
  • 101 ТОЧКАТА

    9 1 Отговор
    ИМАХТЕ ВСИЧКО!!!!!Даже и повече,отколкото ви трябва!!!!!!!!И го затрихте за нула време!!!!!!А зелените приказки и ПРОСИЯ са подобни на изтърваната деменция/ВСЕ ДРУГИТЕ ДА ПЛАТЯТ ЗА НАГЛОСТТА И ЛАКОМИЯТА ВИ....
  • 102 Ники

    5 2 Отговор
    ТОЗИ ПАЛЯЧО СЕ ВЗЕ НА ВЕЛИК УНИЩОЖИ УКРАЙНА КАТО ПОДЛУША АМЕРИКАНСКАТА МУМИЯ.
  • 103 ТОЧКАТА

    7 2 Отговор
    УИЛ СМИТ трябва да му врътне един шамар и на тази балалайка.....!!!!!!!!

    Коментиран от #107

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Чарли

    3 3 Отговор
    А аз искам жена му на задна прашка.
  • 106 Статистик

    7 1 Отговор

    До коментар #59 от "Гост":

    По официални данни (ноември 2021) укропите дължат "само" $47 млрд, подаръците за около $18 млрд отделно. И вероятно са скочили с поне $8-9 млрд. А как ще ги връщат, идея си нямам. Отделно загубите им от войната - по оценка на МВФ вече са над $650 млрд...
  • 107 Бивш канадец

    4 2 Отговор

    До коментар #103 от "ТОЧКАТА":

    Не... по-добре Майк Тайсън да го центрова, може и да му намести мозъчето.
  • 108 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    1 8 Отговор

    До коментар #92 от "Мнение":

    Танковете и самолетите вървят с екипажът.....Тези 8години какво мислиш са правили неекой украинци??????ще гледаш....същите танкове дет ги видя на русе.....в украйна на път за ....литва....Само нема се плашиш...Не е както ти се иска ,но не ти стиска.Накрая ще видиш победени руснаци!!!
  • 109 Попе,попе,

    4 1 Отговор

    До коментар #20 от "Попа":

    кой къде те хване... Ти виж господарите ти какво направиха в афганистан...
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Не,бе,

    2 0 Отговор

    До коментар #99 от "Юли":

    това е от рекламен календар на Пирели !
  • 112 Фащ новия фашистки ред

    6 2 Отговор
    Не знам как му се връзват на тоя наглец, най вероятно защото Фащ ще загубят много повече от 5тте милиарда изсипани в окрайна ако зеления продажник капитулира
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Шмъркалов

    3 2 Отговор

    До коментар #55 от "мдаааа .... плачко":

    Вече е взел кинтите от чичо Сам и ако спре трагикомичната сапунка ще връща с лихвите... В рубли.. 🤕
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ак47bul

    2 2 Отговор
    Боклук нещастен. За такива като теб заслужават само едно и то ще те за стигне.
  • 117 ак47bul

    4 2 Отговор
    Боклук нещастен. За такива като теб заслужават само едно и то ще те за стигне.
  • 118 Алеята на Ангелите

    8 2 Отговор
    Отиди в Донбас и виж какви изродщини си извършил.Отиди в Донбас и погледни хората в очите.
  • 119 Правий сектор

    7 2 Отговор
    На тоя ако му дадат Нобел за мир това ще е най-голямата гавра в човешката история.
  • 120 Зззз

    6 0 Отговор
    Сутрин антируска пропаганда от тихата шумка ,следобед от джамбазина.
  • 121 Кой църка тука

    2 1 Отговор
    Абе Зеленски назначи някой. Руски генерал да ти оправлява армията ,и ще капитолираш за 24ч.
  • 122 Тая на снимката

    4 0 Отговор
    Да си го прибере туй нещо между филийките на хляба
  • 123 До бата си

    5 1 Отговор
    А танкове ли ? Иди и си ги вземи от МАХЕДОНЦИТЕ дето ги нарезоха на скрап. Утре и проститутки от Марс ще поискат. То небяха помощи, въоръжение , смяна на улици и ппощади, а да си татуираме Укра на " Брато и Сестро си нещат ли.

    Коментиран от #127

  • 124 Моме

    3 0 Отговор
    Ти нема ли друго кво да хванеш?
  • 125 Иванушка 🇷🇺

    2 1 Отговор
    Аз пък искам яхти и Мерцедеси ))
  • 126 Георги

    2 1 Отговор
    Слава на Украйна !
  • 127 Ники

    0 2 Отговор

    До коментар #123 от "До бата си":

    смотаняк
  • 128 до бавно развиващите се

    0 1 Отговор
    Това за братството не го бях чувал от бай Тошо.
    Украйнци, бийте руската смрад за да не дойдат да ни освобождават и нас, както на 9.9.1944, и да откраднат 32 тона злато.
  • 129 Ас Мен

    2 0 Отговор
    Тоя е като Боко, дайте ми пари и оръжие. То с чужди средства и дете ще се справи
  • 130 Хаха

    1 0 Отговор
    Лего са скъпи имаме само китаиски с дистанционно
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Велко

    0 0 Отговор
    Най добре е краварите да съдействат пак и отново,друг да вади печените кестени от огъня!
  • 133 НЕКА ГО ВЪРЖАТ ЗА НЯКОЯ РАКЕТА И ДА

    1 0 Отговор
    ЗАМИНАВА
  • 134 АЛИ БЕГОВ

    0 0 Отговор
    ПО КОЛКО ОБРЪЩЕНИЯ ПРАИ ТОЯ ИДЬОТ ДНЕВНО ?
  • 135 Я СИ СМЕНИ ИМЕТО БЕ ПРОШЛЯК !

    0 0 Отговор
    ТАНКОВЕ ИСКАЛ ,А ВИБРАТОРИ НЕ ИСКАШ ЛИ ?
  • 136 tomito

    0 0 Отговор
    А един зад врата не иска ли това недоразумение

    Коментиран от #138, #139

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Робоебов

    0 0 Отговор

    До коментар #136 от "tomito":

    Томичка, чакам те на пазара да го полигавиш.
Новини по държави: