Тема: Украйна

4 Април, 2022 16:16 5 439 151

Зеленски: Руските убийци изнасилват жени пред очите на деца

  • володимир зеленски-
  • украйна-
  • жени-
  • деца-
  • война-
  • русия-
  • геноцид-
  • изнасилвачи-
  • изнасилване-
  • зло-
  • клане-
  • буча-
  • ирпин

Злото ще бъде наказано, обеща Зеленски

Зеленски: Руските убийци изнасилват жени пред очите на деца - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Обръщение на украинския президент Володимир Зеленски по повод геноцида на руската армия в Киевска област:

Днес този призив ще бъде без поздравления. Не искам излишни думи.

Президентите обикновено не записват призиви като този. Но днес трябва да кажа точно това. Да го кажем след това, което се отвори в Буча и другите ни градове, откъдето бяха изгонени окупаторите. Стотици хора бяха убити. Мъчени, разстреляни цивилни. Трупове по улиците. Миниран район. Дори телата на загиналите бяха минирани! Повсеместните последици от грабежите. Концентрирано зло е посетило нашата земя. Убийци. Палачи. Изнасилвачи. Мародери. Които се наричат армия. И които заслужават само смърт след това, което направиха.

Искам всяка майка на всеки руски войник да види телата на убитите в Буча, в Ирпин, в Гостомел. Какво са направили? Защо са били убити? Какво е направил човек, каращ колело по улицата? Защо обикновените цивилни са били измъчвани до смърт в обикновен спокоен град? Защо са удушавали жените, след като са им грабнали обеците от ушите? Как може да се изнасилват и убиват жени пред очите на деца? Да се подиграват с телата им дори след смъртта? Защо танковете са смачкали телата на хората? Какво направи украинският град Буча с вашата Русия? Как стана възможно всичко това?

Руски майки! Дори да сте отгледали грабители, как те станаха палачи? Не е можело да не знаете какво има вътре в децата ви. Няма как да не сте забелязали, че са лишени от всичко човешко. Няма душа. Без сърце. Убивали са нарочно и с удоволствие.

Искам всички ръководители на Руската федерация да видят как се изпълняват техните заповеди. Ето заповедите. Ето едно такова изпълнение. И солидарна отговорност. За тези убийства, за тези мъчения, за тези откъснати ръце, които лежат по улиците. За изстрелите в тила към вързани хора. Така ще се възприема руската държава сега. Това е вашето изображение. Вашата култура и човешки образ загинаха заедно с украинците, при които сте дошли.

Реших да създам специален механизъм на правосъдието в Украйна, който да разследва и преследва всяко престъпление на окупаторите у нас. Същността на този механизъм е съвместната работа на национални и международни експерти: следователи, прокурори и съдии. Този механизъм ще помогне на Украйна и на света да изправят пред съда онези, които отприщиха или по някакъв начин участваха в тази ужасна война срещу украинския народ и в престъпленията срещу нашия народ. Министерството на външните работи, Главната прокуратура, Националната полиция, Службата за сигурност, Разузнавателната служба и други структури от тяхната компетенция трябва да положат всички усилия, за да осигурят незабавното функциониране на механизма.

Призовавам всички наши граждани и приятели на Украйна по света, които могат да се присъединят към това дело и да помогнат за установяване на справедливост, да го направят.

Светът вече е видял много военни престъпления. В различно време. На различни континенти. Но е време да направим всичко възможно военните престъпления на руските военни да станат последната проява на такова зло на земята. Всички виновни за подобни престъпления ще бъдат вписани в специална Книга на палачите, ще бъдат открити и наказани.

Украинци! Украинки!

Искам да осъзнаете това. Изгонихме врага от няколко района. Но руските войски все още контролират окупираните райони на други области. А след изгонването на окупаторите от там могат да се открият още по-лоши неща. Още повече смъртни случаи и малтретиране. Защото такава е природата на руските военни, дошли на нашата земя. Това са изроди, които не могат другояче. И са имали такива заповеди. Всички партньори на Украйна ще бъдат подробно информирани за случилото се на временно окупираната територия на нашата държава. Военните престъпления в Буча и други градове по време на руската окупация също ще бъдат разгледани от Съвета за сигурност на ООН във вторник. Със сигурност ще има нов пакет от санкции срещу Русия. Но съм сигурен, че това не е достатъчно. Необходими са още заключения. Не само за Русия, но и за политическото поведение, което всъщност позволи на това зло да дойде на нашата земя.

Днес е четиринадесетата годишнина от срещата на върха на НАТО в Букурещ. Тогава имаше шанс Украйна да излезе от „сивата зона“ в Източна Европа. От „сивата зона“ между НАТО и Русия. От сивата зона, която Москва смята, че тук всичко им е позволено. Дори и най-тежките военни престъпления. Според оптимистичните дипломатични изявления, че Украйна може да стане член на НАТО, тогава през 2008 г. имаше скрит отказ да се приеме Украйна в Алианса. Абсурдният страх на някои политици от Русия беше скрит. Те смятаха, че като откажат Украйна, ще могат да успокоят Русия. Ще могат да я убедят да уважава Украйна и да живее нормално до нас.

През 14-те години след тази грешка Украйна преживя революция и осем години война в Донбас. И сега се борим за живот в най-тежката война в Европа след Втората световна война. Каня г-жа Меркел и г-н Саркози да посетят Буча и да видят до какво доведе руската политика на отстъпки за 14 години. Да видиш с очите си измъчените украинци. Искам да бъда разбран правилно. Ние не обвиняваме Запада. Ние не обвиняваме никого, освен конкретните руски военни, които направиха това срещу нашия народ. С изключение на тези, които им заповядват. Но имаме право да говорим за нерешителност. За това какъв беше пътят към такава Буча, до такъв Гостомел, до такъв Харкив, до такъв Мариупол. Нямаме нерешителност. Независимо в какъв блок или извън него се намираме, ние разбираме едно нещо: трябва да сме силни.

Преди 14 години руският лидер в Букурещ каза на западните лидери, че няма държава като Украйна. И ние доказваме, че има такава държава. Имало е и ще има. Няма да се крием зад силните на този свят. Няма да убеждаваме никого. Е, не трябваше да молим за помощ с оръжие, за да се предпазим от това зло, което дойде в земята ни. Така или иначе трябваше да ни дадат всички необходими оръжия – без искания. Защото те самите добре знаеха какво зло е дошло и какво е донесло със себе си.

Виждаме, че това е заложено на карта в тази война. Виждаме какво защитаваме. Има стандарти на украинската армия – морални и професионални. И не нашата армия трябва да се приспособява сега. Много други армии трябва да научат това от нашите военни. И има стандарти на украинския народ. И има стандарти на руските окупатори. Това е доброто и злото. Това е Европа и черна дупка, която иска да разбие всичко и да го погълне. Ние ще спечелим тази война. Дори ако отделните политици все още не са в състояние да преодолеят нерешителността, която предават на своите наследници.

А в Буча вече работят всички необходими служби, за да съживят града. Възстановяване на електрозахранването, водоснабдяването. Възстановяване на работата на лечебните заведения. Възстановете инфраструктурата. Дайте сигурност на хората. Защото Русия беше изгонена. И Украйна се завръща. И връща живота.

Днес посетих нашите граничари, нашите герои в болницата на граничната служба на Украйна. Ранени войници. Той връчи държавни награди на осмия. Той награди и ортопеда травматолог, офицер от медицинската служба, който е водещ военен травматолог в Украйна и вече е спасил много украински защитници. Общо той награди четиридесет и един граничари с държавни награди.

Именно военнослужещите от Държавната гранична служба за първи път срещнаха окупаторите с огън, когато преминаха в настъпление на 24 февруари. Сега нашите момчета и момичета се връщат на държавната граница, когато прогонваме окупаторите.

Сигурен съм, че ще дойде времето и цялата линия на държавната граница на Украйна ще бъде възстановена.

И за да стане това по-бързо, всички трябва да сме концентрирани, готови смело да се изправим срещу злото и да отговорим на всяко престъпно действие срещу Украйна, срещу нашия народ, срещу нашата свобода.

Злото ще бъде наказано. Слава на Украйна!


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 84 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Колко

    223 42 Отговор
    още можеш да падаш? Лъжец, продажник, крадец, убиец, подлец!!!
  • 4 Ама как

    220 30 Отговор
    Ама вие нали всеки ден ги тепате бе-кога имат време за това? Май вече прекали с лъжите си--
  • 5 дедо Герчо

    104 17 Отговор
    АГОНИЯ...ХЪХЪХЪ...
  • 6 Евтаназия за вас

    174 32 Отговор
    Пълен фейк
  • 7 12345

    193 30 Отговор
    Този си играе ролята много добре. Даже на моменти преиграва. Догодина ще грабне няколко оскара.
  • 8 Вече

    161 30 Отговор
    Цялата нация са комедианти не само президента им

    Коментиран от #23

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Обективно

    138 18 Отговор
    А зеленото жуже, като го е видял това лично, зашо не им е помогнал???? Дъщата медийна истерия и оропаганда, като по време на ковида, когато лъжеха хоратадасе ваксинират! Учудвам се че не са изяли децата !!!
  • 13 Този извратен

    154 29 Отговор
    Наркоман е срам за човечеството, заедно с с престъпните му американски господари
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Така

    27 64 Отговор
    беше и в България 1946год.!

    Коментиран от #102

  • 18 ща оправят

    67 11 Отговор
    и тебе ..... ако не чуждите то твоите !
  • 19 8852

    113 18 Отговор
    тоя наркоман вече изпада в паника, усеща примката и най тъпото е че ще го обесят неговите хора накрая. ако изобщо е в украйна
  • 20 Зеленски

    105 14 Отговор
    вероятно знае, защото е присъствал и е участвал. Само не били руснаци, най биле лвовски казаци.
  • 21 Бравос

    116 17 Отговор
    Днес ревльото не беше ревал и бях се притеснил да не е предозирал, но ето го отново детоксициран и отново в действие. Само да питам тия жени кой ги изнасилва и защо не ги пазиш - нали беше избил 90% от руската армия?
  • 22 Тошо

    110 15 Отговор
    КАТО ТИ СЛОЖАТ ПО СМЕТКАТА В САЩ 100 МИЛИОНА И СИ ГОТОВ ДА ВСЯКАКВИ ЦИРКОВЕ И ГЛУПОСТИ МИСТЪР МИШКИН.КОЛКО МУ Е ЕВРЕИН ДА ПРОДАДЕ ЦЯЛ НАРОД ЗА ПАРИ.ТО СИ Е ТЕХЕН СТАНДАРТ.

    Коментиран от #85

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Анавв

    104 16 Отговор
    Този наркоман е изперкали напълно! Случая ми прилича на наши идиоти ,които обвиниха черепа изнасилил 100 жени! Обезумели Дойче веле!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Анонимен

    57 9 Отговор
    Артист!
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Най

    80 11 Отговор
    Ме е страх,че бандеровците ще го отсвирят и няма да има кой да подпише мира след месец.
    Естествено за пред света ще е убит от руска диверсантска група.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Зззз

    87 16 Отговор
    Колкото повече се налага да слушаме наркоманските изцепки на този ,толкова повече се отрращамам от него и държавата Украйна. На нито една дума не може да му се вярва .

    Коментиран от #41

  • 34 Бамбука

    38 35 Отговор
    Постановка. И това на снимката е постановка на Холивуд. И в Мариупол. И стрелбата по Одеса е постановка. И близо 5 млн. бежанци жени с деца е постановка.
  • 35 Минават

    70 12 Отговор
    С колите по улиците на Буча като на парад. Нима ако видиш паднал човек първо не трябва да спреш,да му помогнеш,а не да го снимаш. Никой не спря за да окаже помощ на някой
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Госあ

    25 62 Отговор
    Орките в расия носят целокупна отговорност, така че трябва да бъдат докарани до крайна бедност и мизерия без на никой да му пука. Санкции до откат !
  • 38 Кики

    77 12 Отговор
    Тоя зеленски е гледал доста садо мазо филми има извратени фантазии, психопат
  • 39 !!!?🇧🇬🇺🇦

    25 87 Отговор
    СЛАВА НА УКРАЙНА ! ВЪН КРЕМЪЛСКИТЕ ВАРВАРИ ОТ УКРАЙНА !!!?

    Коментиран от #61

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Статистик

    23 65 Отговор
    И нацистите са викали – постановка. Карали са цели групи в концлагерите, прожектирали са им филми и някои пак са викали – постановка.
    Преживяваме същото, 80 години по-късно.

    Замислете се какво не е наред в животите ви, че да продължавате да подкрепяте Путин...

    Интересен факт – клипчето където се вижда как труп си вдига ръката е манипулирано. В оригиналът няма вдигане на ръка, а трупове които вече са се вмирисали. Как да им помагат тези от колите?

    Коментиран от #53, #58, #92

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Батька от Беларус

    41 1 Отговор

    До коментар #44 от "Батько Махно":

    Фaшaгите на прах за пране!
  • 47 Шумен

    59 11 Отговор
    Издухан наркоман
  • 48 Да четем

    56 11 Отговор
    Глупостите на тоя глупак.
  • 49 Мимч

    59 12 Отговор
    Абе зеленвместо да се ежиш и призоваваш да се биете ,ако наистина искаш да има мир ,престане с молби за оръжия,боеприпаси и други подараци да ви дават.За да няма убити от теб зависи.Изкез като мъж и непризовавай за война,която неможете да спечелите,а призови ,армията си да вдигне с тебе барабар белия байрак и да спасиш,малкото,което е останало Иначе ще загубиш всичко и народ и държава.Мисли малко,а не да се заканваш и ние искаме да бием Бразилия на футбол,ама не става,дори от Катар падаме...
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Наблюдаващ

    55 5 Отговор
    На този артист-комик , екип от сценаристи му пишат прочувствените речи , а той само ги чете по ауто-кюто .
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 А сега де

    55 5 Отговор

    До коментар #43 от "Статистик":

    Манипулирано или е направен втори дубъл? Сигурно и разходката на кмета на Буча заедно с френски журналисти от 1 март по улиците, по които няма ни един труп е манипулация?
  • 54 Europa

    26 17 Отговор
    Спрете се бе, хора! Какви да тези изказвания, да не полудяхте? Засрамете се! Войната там руши, разделя и затрива цели семейства, ужасно е! Ама нали не се случва на нас, а някъде там.. на чужд гръб и сто тояги са малко.
  • 55 Сократ

    48 4 Отговор
    Зеленски защо не сподели подвизите на Айдар и другите бандитски формирования?
  • 56 Драк

    48 6 Отговор
    Този клоун е такъв маниакален лъжец . Да обявим националния празник на украйна на 01 април !
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Само питам

    30 3 Отговор

    До коментар #43 от "Статистик":

    Ти ли направи оригинала?Това ли е новата опорка? Странно колелото как никой не гепи за три дена,а и коли дал Господ по пътя.Качваш се на първата и направо в Полша да спиш по хотелите.
  • 59 Перо

    58 7 Отговор
    По същия начин бандеровците стреляха по цивилни и запалиха и убиха маса народ през време на държавния преврат 2014 г. Тогава пак ли бяха руснаци? Тези убийства могат да ги направят само бандеровци и ционисти или е холивудски филм на ужасите!

    Коментиран от #66

  • 60 Тити

    31 3 Отговор
    Най добре над Кремъл да сложат транспарант със слоган тази война стана възможна с парите на Европа
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Ненавиждам руснаците до гроб!

    14 51 Отговор
    Проклятие за руските изверги, сатанинската Московия ще гори, ще се разруши и хората и ще станат на прах...

    Коментиран от #68

  • 65 Отвратена съм

    44 9 Отговор
    От украинския фашизъм и поддръжниците му.
  • 66 Унтерофицер

    15 48 Отговор

    До коментар #59 от "Перо":

    Рубладжийска подлоги, тия измислици за 2014 си ги наври отзад, всичко бледнее пред рушляшките зверства днес!
  • 67 фбр

    40 4 Отговор
    Този май вече доста си е превишил дозата бело ?!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 гастролиращ шоумен

    37 3 Отговор
    Медийните акъли на САЩ докараха световните медии до там, че всяка информация вече е фейк до доказване на противното. Сега с тяхните камъни по тяхната глава- да говорят и да доказват кое е истина. Иначе просто няма значение каквато и да е информация. Разпада на медиите продължава. Що се отнася до Зеленски той отдавна е загубил всякакво доверие.
  • 75 1520

    25 1 Отговор
    ало зеления вярваш ли си ,или просто си говориш
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Парамаунт пикчърс

    31 3 Отговор
    Зеления шут само дето не е казал още как и него са го изнасилили руските войски и после да го захвърлили ,😃
  • 78 1529

    31 4 Отговор
    това може да е правено само от бандеровци
  • 79 Бесен _Язовец

    17 3 Отговор
    Обаче взеха рубли за осулугите и са се правят на насилени!
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Психиатъра

    19 4 Отговор
    Не е възможно да изнаслиш украинска к.Uр. Ва
  • 83 Ангеларий

    17 2 Отговор
    Идиот
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Doni Brasko

    13 6 Отговор

    До коментар #22 от "Тошо":

    На всички тролчета им пожелавам съдбата на "артистите" от снимките дето възкръсват след като си отидат репортерите.
  • 86 Няма ненаказано зло

    14 1 Отговор
    Господ гледа и всеки му ще си получи заслуженото Тези дето се радват на зверствата също
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Макробиолог

    12 1 Отговор
    Ще я има Украйна.....................на запад от Днепър
  • 89 Очакваме

    21 1 Отговор
    следващото представление как ядат хора. Тоя съвсем е изтрещял, киев пикчърс
  • 90 Bluesky1

    19 2 Отговор
    Бандеровските ФАШАГИ избиват и измъчват мирни хорица и приписват зверството на руската армия! Срам за Европа, че си затваря очите за тези зверства!!!
  • 91 Gaggenau

    5 13 Отговор
    Имало е такъв случай и в Мариупол -пред очите на 6 годишно дете изнасилват и се гаврят с майка му ,няколко денонощия . От побоищата тя умира . На момчето му e побеляла косата .

    И това не е единичен случай .

    Коментиран от #96

  • 92 Куку

    8 0 Отговор

    До коментар #43 от "Статистик":

    Ти да не си ходил да ги подушваш, а? Само че на видеото, правено от украинската полиция непосредствено след "победоносното" им влизане в градчето, странно защо не се мярка ни един труп?
  • 93 Z MAN

    8 2 Отговор
    КОГА ТОЗИ ИЗВАДИ ПИПЕРА ОТ БЕЛ0Т0 СЛАВА НА РУСИЯ МАЧКАЙ

    Коментиран от #103

  • 94 Пламен

    4 13 Отговор
    Проблема на Русия в Буча е ,че са си мислили да не отстъпят и никой няма да разбере за тези зверства.Не ми се мисли какво ще заварят украинците когато изгонят ушанките от другите райони. И това ще стане в най скоро време
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 джаба

    5 0 Отговор

    До коментар #91 от "Gaggenau":

    А МАРМОТА КО ПРАВИЛ....
  • 97 6337288281

    10 2 Отговор
    Тоя кви ги говори е ,явно колумбийците му пращат неква нова синтетика да шмърка.
  • 98 БЕНОВСКА ЛАПА

    3 0 Отговор

    До коментар #95 от "Иван":

    ТОЯ ХИЧ ДА ГО БАВЯТ - АЗ АКО СЪМ НА НЕГОВО МЯСТО ЩЕ СЕ ИЗСЕЛЯ ОТ СОФИЯ
  • 99 Палячо

    9 1 Отговор
    Слаб актьор си, момче. Никой вече не вярва на вашите лъжи
  • 100 пффффф

    8 7 Отговор
    Мили БОЖЕ,абе как се събрахте толкова много психопати бе?Говорите,все едно сте там и всичко знаете.Абе поне заради избитите хорица замълчете бе изроди.От къде е тази злоба бе боклуци.Знам,че комуниста е атеист,но все пак всичко ви се пише.Ненормалници.

    Коментиран от #144

  • 101 Щам

    9 1 Отговор
    Зелен мухльо, кой ти ги пише тия пасквили малоумни!
  • 102 Петка

    8 0 Отговор

    До коментар #17 от "Така":

    Ти на колко години беше през 1946г. Пикльо зомбиран!
  • 103 Дане си

    3 8 Отговор

    До коментар #93 от "Z MAN":

    Viw да видиш !! СМЪРТ ЗА ПУТЛЕРАСТИТЕ И ТЕХНИТЕ БЪЛГАРСКИ ПОДЛОГИ Да Живеят Гордите Украинци

    Коментиран от #120

  • 104 Божееее толкова много фейк

    6 0 Отговор
    Как ще ги стигнем хамериканците....
    Тия и пуделите им (в т.ч. Бг пудели) немат стигане по фейк и хибридене.... от сутрин до вечер, всеки божи ден помия и само помия.... срама нямате ли!!!
    А в живота има и логика, не само фейк и хибрид!!!!
    Докарахме се до там, че трябва да търсим истината и да слушаме Говори Москва, както на времето се е слушало Свободна Европа!!!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Реалиста

    4 3 Отговор
    Зеленски как разбра за това, като стой облечен с три бронежилетки и пазен със щит в бункера си като плъх.
  • 107 Ахх

    7 2 Отговор
    Този зеления ми става противен 🤮🤮🤮
  • 108 мишо

    4 1 Отговор
    ДА КАЖЕ КАКВИ ГИ Е ДРОБИЛ С БАЙДАН МЛАДШИ ФБР И РЕПУБЛИКАНЦИТЕ РАБОТЯТ ДА НЕ СТАНЕ БАУ
  • 109 шааа

    6 2 Отговор
    Зеленски е патологичен лъжец. Западната преса е мощен генератор на фалшиви новини и използва думите на Зеленски за своите користни цели. А нашата преса сляпо повтаря каквото каже западната, като калинка, което прави мили очички на шефа си.
  • 110 tate

    5 4 Отговор
    Изродите БОШЕВИШКИ го карат както по Ленин/Сталинското време на СССР !! Ще има видов ден и за родните РОДООТСТЪПНИЦИ С ПЕТОЛЪЧКИ В ГЛАВАТА ВМЕСТО МОЗЪК !! Путлер ще ВИ Прости !! Ние НИКОГА както никога не ви простихме Белене и лагерите и Народният Съд ! Няма да имате мира като нямате подкрепата на СССР и Путинските болшевики !!!!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Българин

    5 3 Отговор
    Нацистки боклук ,подлога на краварите,стига лъга ,ами вземи се гръмни.
  • 113 Теодоро

    4 1 Отговор
    Фейк нюз!!!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Украинци много ви лъже Президента!!

    4 2 Отговор
    Никой не уважава лъжците, а вашия много лъже!! Мисли че някой му вярва??? Не, никой не му вярва, поне тука в България!!
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 tate

    2 3 Отговор
    ВСИЧКИ ПРО ПУТЛЕРСКИ Тролове ще се скрият като мишки в скоро време друга песен ще запеете !! Продажни Душици ,мерзки люде защитаващи убиец КГБ!!!!!

    Коментиран от #121

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Теодоро

    1 1 Отговор
    Скоро в затвора мизерници..
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 макдоналдс тръмп

    2 0 Отговор

    До коментар #117 от "tate":

    ТОЯ ДАВА.....
  • 122 Плевенски

    6 1 Отговор
    По ужасното било ,че им крадели прашките и ги носели на рускините...С такъв клоун президент ще е и трагично, и забавно. Жалко за двата близки народа
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Дане си

    1 2 Отговор

    До коментар #120 от "шундурко":

    Посе,,рркоооо по добре си заври петолъчката в ивицата газа и се качвай на коня да вървиш в защита на ПУТЛЕР !! Ма нещо не ти стиска ,отворен си на екрана ,запиши се във"Вагнер " може и да те вземат за зет !!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Ицо

    0 0 Отговор
    Еи тоя Джамбазки каква извратен фантазия има направо си е секс маняк
  • 129 Перо

    3 1 Отговор
    А ако се окаже,че това е дело и инсинуация на бандеровците и техните ционистки началници или холивудски постановки, тогава ще има рязане на парчета,а не бесене по стълбовете!
  • 130 Asdfg

    4 1 Отговор
    Зеленото човече-клоун-нарко пак се изходи! 🤣 Много моля Бай Дън да му достави чисто бЕло,защото с това менте човечето ще изперка тотално!
  • 131 tate

    1 4 Отговор
    Всички про Путлеристи съветвам вземете си МИТРОФАНОВА ,Коцето Копейкин ,БСП то и Тиквеника и вървете в любимият ви СССР при вашият патрон и не се връщайте МОЖЕМ И БЕЗ ВАС

    Коментиран от #134, #135

  • 132 Наркомана

    6 2 Отговор
    От къде да си купя такава дрога като на Зеленски? Винаги е напудрен яко...кърти

    Коментиран от #142, #145

  • 133 Свети Баидрън 🇺🇸

    6 1 Отговор
    Възмутен съм! Пръц Нареждам удар срещу Русия. Изпращам на Украйна ракети, танкове и самолети
  • 134 Копипеис

    0 0 Отговор

    До коментар #131 от "tate":

    Ние пък не можем без вас!
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 минувач

    4 1 Отговор
    скучно,но явно вкиснато зеле ви плаща на публикувани тъпизми
  • 137 2964

    10 1 Отговор
    Боже,Боже този не е добре.Утре руснаците ще са човекоядци.
  • 138 Много

    6 1 Отговор
    Скучен стана филма, искаме трилър със химическо оръжие, милиони жертви и смразяващи кръвта кадри от прясно смелени пеленачета на закуска но руски войници😁😁😁
  • 139 БЪЛГАРИЯ - СЪБУДИ СЕ !

    3 8 Отговор
    НА ТЕЗИ МАРОДЕРИ, НЕ ИМ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ. Те насилваха и българските жени когато обявиха война и влязоха в България, но за това комунистическата власт мълчеше - можеше ли някой да се осмели и да каже лоша дума за големия брат "освободител" за безчинствата му?! Нали като съюзници на Германия загубихме войната - длъжни бяхме да мълчим и да си траем?! Като разпасан башибозук ходеха по селските дворове и къщи като у дама си. Влизаха в мазетата да търсят ракия и вино. Пияни до козирката стреляха безразборно - пробиваха буретата и разливаха всичко, разливаха труда и потта на на българския селянин. Това са автентични разкази на очевидци живели в това време. Днес, същите " освободители", миролюбци, хуманисти безчинстват в братска Украйна - разрушават, грабят, палят, убиват беззащитни граждани и изнасилват майки пред очите на техните деца, облени в сълзи молещи за пощада кръвожадния звяр. Звяра - това е лицето на Путин. Руския народ се срамува вече от него. Да, света е отвратен от този тип дошъл от Ада да сее разруха и смърт. ДЛЪЖНИ СМЕ ВСИЧКИ ДА СПРЕМ САТАНАТА, С ВСИЧКИ ВСЕВЪЗМОЖНИ СРЕДСТВА В ИМЕТО НА ЖИВОТА И ДА ВЪЗЦАРИМ СВЕТЛИНА И МИРА НА ЗЕМЯТА ! ЗЕМЯТА СЕ НУЖДАЕ ОТ МИР, А НЕ ОТ ПРОЛИВАНЕ НА КРЪВ!

    Коментиран от #146

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Вярващ

    3 1 Отговор

    До коментар #100 от "пффффф":

    Не е злоба, приятелю. Просто се нарича бумерангът на злото. Тези, които убиваха и палеха руснаци и българи, които душаха с кабели бременни жени (всичко това е добре документирано), сега им се връща
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Asdfg

    7 1 Отговор

    До коментар #139 от "БЪЛГАРИЯ - СЪБУДИ СЕ !":

    🤣 БЕлото не прощава! Поне опитай с терапия на 4-ти км. 🤣

    Коментиран от #149

  • 147 ДОСТ

    3 0 Отговор
    АМИТИ КЪДЕ БЕШЕ ПРЕДИ ДА ПОЧНЕ ВОЙНАТА БЕ КЛОУН? А? ТИ НЕ ЗНАЕШ ЛИ ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА ВСИЧКО СТАВА. СЕГА ОХКАШ И ВАЙКАШ. ВАЙ ВАЙ ВАЙ. СЛОЖИ СИ ВЪЖЕТО НА ВРАТА И ХВАЩАЙ ПЪТЯ КЪМ НЕБИТИЕТО. АЙДЕ ЧАО. КЛОУН СМОТАН.
  • 148 Бацката

    5 0 Отговор
    Наполеончик май пак е мазал нослето с пудра захар!!!
  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 Гост

    3 0 Отговор
    Жамбича пуска статиите по-бързо, отколкото може да ги прочете човек. Кой ги пише, е въпросът?
  • 151 окраинска крайпътна фея

    2 0 Отговор
    и джамбата го праскаха десет руснака на карманьол видях ги с очите си
Новини по държави: