Last news in Fakti
  Тема: Украйна

4 Април, 2022 19:14 4 964 141

Коментар: Истинските фашисти са в Москва

  • военни престъпления-
  • буча-
  • фашисти-
  • украйна-
  • русия-
  • война-
  • владимир путин-
  • цивилни

Събитията от Буча показват, че тази война е убила и последната искрица човечност, приличие и достойнство

Коментар: Истинските фашисти са в Москва - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

С изтеглянето на руските войски от покрайнините на Киев стават видими истинските мащаби на разрушенията. Но развалините в селата и градовете около украинската столица са най-безобидните щети. Унищожената инфраструктура все някога ще бъде изградена наново и ще бъде дори по-добра и по-модерна от предишната. Но щетите, нанесени върху психиката на хората, подложени на ужаса да наблюдават как разстрелват техните семейства, приятели и съседи, как близките им загиват от пушечния огън на руските танкове, бомби и крилати ракети, са поражения, които трудно могат да бъдат заличени. Само за шест седмици тази война вече травматизира цели поколения украинци. А краят ѝ не се вижда.

Подлите лъжи на Путин и Лавров

И този път се оказа вярна изтърканата фраза, че истината винаги е първата жертва на войната. А след това умира и последната искрица човечност, приличие и достойнство. Руският президент Владимир Путин и неговият външен министър Сергей Лавров продължават да настояват, че в тази, както те я наричат, "специална военна операция за демилитаризирането и денацифицирането на Украйна" руската армия била атакувала само военни цели. Въпреки свидетелствата на очевидци и доказателствата за зверства на руски войници срещу украинското цивилно население те се опитват с подли лъжи да си търсят оправдание за тази безсмислена война.

Истинските фашисти са в Москва. С един замах Путин и другите водещи политици от неговия режим зачеркнаха международното право и световния ред - с единствената цел да заздравят властта си. Защото една просперираща Украйна, където хората виждаха бъдещето си в една демократична проевропейска страна и искаха да бъдат закриляни от западния отбранителен съюз НАТО, представлява истинска заплаха за Путин и неговата власт - поради простата причина, че все някога и руският народ може да поиска същото.

Трябва да се противопоставим много по-енергично

Бившата главна обвинителка на Международния трибунал в Хага Карла дел Понте поиска международна заповед за задържането на Путин. Дори и това да не е реалистично, тя е права да го иска. Целият свят трябва да се противопостави много по-енергично на режима в Москва - политически и икономически. В този смисъл досегашните икономически санкции изобщо не са достатъчни. Необходими са санкции и върху енергийния сектор, защото единствено това е в състояние истински да удари управляващата клика в Москва. А ние трябва да се примирим с икономическите последици, иначе скоро ще видим и при нас разрушенията от Ирпен, Буча и Гостомел. Първо във Варшава, Вилнюс и Рига, а по-късно и в Берлин, Хамбург и Мюнхен.

Автор: Бернд Муш-Боровска (АРД)


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 95 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Да,бе

    81 26 Отговор
    То и в Ирак имаше оръжия за масово поразяване и какво ли още не по целият свят,но накрая мрака се отдръпва и светлината огрява...

    Коментиран от #23, #62

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Анализатор

    70 104 Отговор
    За целия свободен и цивилизован свят е ясно, че Путин = Хитлер, а Руснак = Фашист!
    Долнопробна, варварска и дивашка държава, срам за света!!!

    Коментиран от #40, #60, #87, #94, #101, #104, #105

  • 4 Майна

    82 29 Отговор
    ДВ , как сме у Германията??? Днес германците доизпразват магазините щото казаха ,че 50% вероятно ще се вдигнат цените..НЯМАШЕ МЛЯКО!!! В ЪРИ МАГАЗИНА! НЕ говоря за олио ,и зехтин ...Почти изпразнени регали...БРАВО НА ГЕРМАНСКОТ ПРАВИТЕЛСТВО!

    Коментиран от #114

  • 5 стига сте наричали орките

    16 44 Отговор
    фашисти 😠

    Коментиран от #42, #93

  • 6 Руснаци-РаZбоиници

    43 70 Отговор
    Путин в съда в Хага ДАЙ ГОСПОДИ.

    Коментиран от #90

  • 7 Путлерумира

    33 63 Отговор
    Болен е от рак, гърчи се кат змия в жарава.
  • 8 Лицемерите

    73 26 Отговор
    И кой го казва-ДВеле-наследниците на Гьобелс и Хитлер...
  • 9 Последния Софиянец

    78 35 Отговор
    Зеленски пращаше мирни граждани с коктейли Молотов под руските танкове.На неговата съвест да лежат.

    Коментиран от #64, #115, #117

  • 10 Българин

    36 58 Отговор
    Путин=Хитлер, но с две отлики, едната много опасна:
    Путин има ядрени оръжия
    Путин е по безогледен от Хитлер, понеже избива дори рускоговорящи хора. Хитлер никога не го е правил, даже е пощадил англичаните при Дюнкерк, за да не опустиши Фландрия.

    Коментиран от #107

  • 11 Верно ли

    83 26 Отговор
    Буча е новата дъвка на либерастите. А какво стана с Мариупол? И много ми е интересно как два дни кмета на Буча не ги видя тези трупове, а само публикуваше жизнерадостни постове по социалките, а труповете ненадейно изкочиха на четвъртия ден. Толкова вече ви мирише пропагандата, че няма накъде!

    Коментиран от #30

  • 12 Майна

    48 15 Отговор
    Перките никъде не работят !!! Студ, ама ме радва!!! Нека!!! Те ,германците няма да изтърпят това
  • 13 Човешка ценност

    11 5 Отговор
    Човек който не е в състояние да зарежда хората с перфектен позитивизъм и като цяло с приятна енергия, това е така заради хора, които са му повлияли много силно и преднамерено !
  • 14 Малко му остава

    26 48 Отговор
    ШИЗОФРЕНИШКОТО ДЖУДЖЕ С БОТУКСА.
  • 15 ЗНАЧИ

    55 24 Отговор
    ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПУТИН! ЩОМ КРАВАРИ И НАЦИСТИ КРЕЩЯТ! СЛАВА НА РУСИЯ!!!
  • 16 Зззз

    45 16 Отговор
    Не,не и не !Няма фашисти нито в Кремъл,нито в Москва. А Такива са наркомана и подкрепящите го псевдодемократи

    Коментиран от #83

  • 17 Някой

    52 21 Отговор
    Факти, не ви ли е срам да тиражирате измислиците на Дойче веле. И да ви кажа имате много избирателно чувство за справедливост и правда. Това че триете коментари няма как да промени мнението на по - голямата и най вече мислещата част от българите. Те могат да преценят кой е агресор, кой е прав и кой е подлога в този конфликт. С подобни дейсвия няма как да заглушите истината.
  • 18 Дойче веле

    33 5 Отговор
    Местя веднага
  • 19 SCH JVLIVS II

    48 17 Отговор
    Зелински и Байдън на съд ,войната Трябва да спре всички ли са слепи ?
    Няма преки доказателства че всички зверства са причинени от Путин, Зелински е добре тока и интернета му работи ,камерите за следващия дубъл са готови 🎥🎬
  • 20 Кинжал

    43 20 Отговор
    Явно и Аушвиц и Освиенцим са ги строили руснаците. Руснаците не трябваше да спират до Берлин, голяма грешка! Успокояващо е че скоро Австрия и Унгария ще бият шута на Европа и НАТО, а Австрия даже не е в НАТО. Следва Льопен на чело на Франция от другата седмица ! И после картонената къщичка на Европа ще започне да се разпада с гръм и трясък, а германският кораб ще потъне като Бисмарк малко след това.
  • 21 ИСТИНАТА

    20 45 Отговор
    Руските нашественици започнаха да ядат котешка храна
    Това е армия от мародери и хлебарки, обяви Киев
    Руските нашественици в Украйна вече започнаха да ядат и котешка храна, заяви съветникът към украинското МВР Антон Геращенко, публикувайки и видео от разграбен склад с продукти.

    Кадрите са заснети в село Копилив, Киевска област.

    „Нашествениците ограбиха складовете в село Копилив, Киевска област. Дори ядоха храна за котки от глад. Очевидно дори котешка храна е по-вкусна от руските сухи дажби с изтекъл срок на годност. Армия от мародери и хлебарки", каза Геращенко. Той спомена също, че руските войници са се наливали с алкохол. В прехванати телефонни разговори руските войници се оплакват неведнъж от лошото снабдяване с храна на своите части. Известни са
    и случаи на руснаци, които ядат кучета в окупираните преди това населени места край Киев.Офанзивата към украинската столица се оказа неуспешна и руската армия беше разгромена и прокудена от Киевска област. След освобождаването на градовете и селата край Киев украинската армия се натъкна на ужасяващи гледки на убити цивилни. Руската армия извърши военни престъпления и кланета на цивилни невъоръжени граждани.
    Руската армия извърши военни престъпления и кланета на цивилни невъоръжени граждани. Украинският министър на отбраната Олексий Резников заяви, че руските варвари са стреляли по мъже и жени с вързани ръце. За последно това направиха есесовците, каза той. „Това са бесни палачи, които нахлуха на наша з
  • 22 ВСВ, сириъзли

    44 11 Отговор
    Таковънка, не даде ли Русия над 27 милиона жертви срещу фашизма ВСВ. А кой снабдяваше Хитлер с нефт, бронетехника,каучук, мотори,стомана, оръжия, деанонсира превъоръжаването на Германия,, Мюнхенският Сговор. А кой воюваше с доброволни дивизии СС, и до днес наследниците им си правят паради в Прибалтика. Не беше ли Фашистка Европа. Днес Европа се връща към корените си, към концлагерите, гетата, евгениката,газовите камери, олимпиадите на Хитлер, и Мюнхенският Сговор. Фашистка Европа.
  • 23 Пъци

    28 7 Отговор

    До коментар #1 от "Да,бе":

    Светлината ще огрее една много,ама много неприятна истина....
  • 24 Въпрос

    26 42 Отговор
    "Да попитам феновете на Сибирския злодей - какво освен голия си х.. би ни дала Русия ако излезем от НАТО и ЕС и се присъединим към общностите, в които "братушките" членуват? Труден за тях въпрос."
    Та да отговоря вместо тях - нищо няма да ни даде, а ще ни вземе, както винаги го е правила. Ама Русия ни освободи от турците.
    Да, освободи ни, за да ни продаде, при това много пъти.

    Даже ни продаде предварително,
    като в навечерието на Освободителната война обеща цялата Нишка епархия вкл. Пирот на сърбите, а Северна Добруджа на румънците.
    Втори път ни продаде на Берлинския конгрес, като изтъргува Санстефанска България за териториални разширения в Молдова, та загубихме за вечни времена Македония.

    Трети път ни продаде, като отказа да признае Съединението и насъска сърбите да ни обявят Сръбско-българската война.
    1944 ни пороби ...

    Коментиран от #34, #71

  • 25 Сандо

    34 5 Отговор
    ДВ,Информирайте ни всекидневно Германия ще я бъде ли?Че ние винаги се мъкнем подир вас,а историята показва,че с който сме се хванали,все е гризвал дървото.

    Коментиран от #43

  • 26 Цар Путин

    33 14 Отговор
    Е велик. Освободи ни от нацистите ☺
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Българин

    34 16 Отговор
    Пропагандата и лъжите вървят с пълна сила - защо ли украинския спецназ който първи влезе в Буча не откри трупове. Защо ли "труповете се надигат" след като мине снимачния екип - ама не са се усетили че заснимат и огледалото за задно виждане. Защо ли англичаните отказват въпроса за "геноцида" да бъде разгледан в ООН.

    Коментиран от #52

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Зелен

    0 17 Отговор

    До коментар #11 от "Верно ли":

    Не лъжи!

    Коментиран от #72, #76

  • 31 Оркистан

    7 15 Отговор
    Без войни какво да паравим? За какво ни е мир в Европа?
  • 32 Руснаци-РаZбоиници

    16 28 Отговор
    Рашисти в главите ви само танкове,ракети,автомати по путеновизията ви само военни филми и това ще се получи накрая.

    Коментиран от #67

  • 33 мнение

    35 12 Отговор
    Почеркът на тези убийства не насочва към руската войска. Има голяма вероятност това да е фейк.

    Коментиран от #109

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Тик так тик так

    16 25 Отговор
    Ще умрешибаняка Путлер.
  • 36 Капут ин

    10 26 Отговор
    Говорих с шойго чукчата........лошо ми е!
  • 37 Майна

    28 8 Отговор
    Аз пък да ви ИНФОРМИРАМ- Словакия ще плаща за руския природен газ в рубли, ако това е необходимо, за да поддържа потока на стоката, каза словашкият министър на икономиката Ричард Сулик по националната телевизия.
  • 38 преминали на страната на фашистите хахах

    27 8 Отговор
    Тази нощ в Мариупол украинските морски пехотинци от 501-ви отделен батальон на морската пехота на ВМС на Украйна се предадоха в пълен, по това време оцелял състав (повече от 200 души).
  • 39 Все по-близо до нищетата

    28 4 Отговор
    в България и граждански простести и властващите ще ни заливат все по-злобно с блъвоч.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Ани Иванова

    19 33 Отговор
    Абсолютно прав е Руския журналист и общественик, легендарния Александър Сотник. Прав е за фашисткия античовешки Путиновски кървав режим в Русия. Прав е че Руснаците живеят още в средновековието, и за съвета към нас Българите е абсолютно прав - " България трябва по-активно да се отървава от проруските настроения и симпатиите към „братята руснаци“. В Русия отдавна нямате братя."-
    https://fakti.bg/mnenia/667374-aleksandar-sotnik-za-fakti-ne-se-samnavam-che-putin-i-obkrajenieto-mu-shte-izpolzvat-adreni-orajia
  • 42 Адолф

    13 11 Отговор

    До коментар #5 от "стига сте наричали орките":

    Абсолютно си прав!Не трябва да се обиждат фашистите с тия монголски орди.На тия варвари по-им подхожда сравнението с башибозука.Лидера им се държи като султан, а държавата им е по-скоро султанат отколкото светска държава.
  • 43 Евала за коментара

    23 2 Отговор

    До коментар #25 от "Сандо":

    Наистина, с който се е хванала нашата държавичка, бял ден не е видял)) два пъти бутнахме немците, един път руснаците и май сега пак е ред на немците, въпроса е защо щатите винаги се изнизват?)
  • 44 Колко трола

    6 11 Отговор
    Колко украинци приехте? Да позная? Нула. Такива злобни хора не могат да приемат или правят добрини. Разделението на народа ни, благодарение на Русия и Америка е достигнало чутовни нива. Явно ще взимаме мелките. Но това не е компютърна игра, нали знаете?!

    Коментиран от #84

  • 45 ПЕНТАГОНЪТ

    28 8 Отговор
    Не разполагаме с достатъчно доказателства от независими източници за събитията в Буча.
    Но фашагите от дойче зеле разполагат с всичко.
  • 46 Кюрек

    24 6 Отговор
    Застреляни в главата пък няма гиол кръв явно са убити другаде
  • 47 Спас

    26 6 Отговор
    ДЕЗИНФОРМАЦИЯ ,ЛЪЖИ , Продажни медии !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Антонов

    26 9 Отговор
    Трябва и у нас да дойдат и така да натръшкат из улиците предателите на Сорос докато се вмиришат.
  • 51 Rampege

    25 7 Отговор
    Брюкселските и вашингтонските фашисти ще свършат като хитлеристите победени!

    Коментиран от #108

  • 52 Рашия

    9 12 Отговор

    До коментар #28 от "Българин":

    Майсторски го извъртя няма що..А за какво им е да влизат изобщо бе гений може би защото първо са били нападнати от чужда държава??!! И сега видиш ли ще направят постановка с избиване на собствени, на хората които са дошли да защитават?? Не усещаш ли че повечето хора не са с мозъка на копейките
  • 53 Отряд ",, Чавдар,,"

    21 3 Отговор
    Фашистите от запад ни държаха 2 години затворени като роби сега направиха война в Украйна!
  • 54 Иванушка  🇷🇺

    25 9 Отговор
    Доче дочееее... по много тънка Газ ходите и се опасявам че на германците ще им се наложи сами да си я произвеждат рупайки зелеви и бобови продукти и фуражи ))

    Коментиран от #86

  • 55 Кинжал

    26 9 Отговор
    НАТО много бърза да създаде причина за своята намеса в Украйна преди изборите във Франция тази седмица защото вероятно Льопен ще разбие Макрон, а тя заплаши, че ще изкара Франция от НАТО подобно на Де Гол. Може да направят форсмажор и да отложат изборите, нещата са критични и висят на косъм. Орбан, Вучич и Льопен, много опасна комбинация, плюс Австрия и Финландия нещата излизат извън контрол за евроатлантиците. Плюс България !!!?
  • 56 Мечката

    24 7 Отговор
    Империята на злото е с корени от UK!
  • 57 Дойче Зеле

    19 6 Отговор
    Избълват пълни лна постоянно. Не се спират. Явно добре се финансират от западната пропаганда.
  • 58 Руснаците и Сърбите

    11 26 Отговор
    Са големи боклуци, клали са ни и убвали .
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Кюрек

    3 4 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    За мен не е ясно дреме ми надръжката
  • 61 АНТИФАШИСТ

    21 4 Отговор
    На западните фашисти и спомагачите им от колониите от източна и централна Европа дните им са преброени часовника тиктака!
  • 62 Запада

    24 7 Отговор

    До коментар #1 от "Да,бе":

    Така и не иска да признае, че Русия, води една хуманна война в укра... Нацистите на бандера, айдар, азов, десен сектор, избиха над 20-30 хил. Цивилни ей така като жив щит или да го пишат на гърба на русите!... Надявам се Русия все така да е търпелива към укра заради цивилните и запада... Но мисля... Че който си го проси ще го намери..

    Коментиран от #66

  • 63 Д. веле

    20 5 Отговор
    Достатъчно е да видя, че автор е дойче веле, за да не го чета, 🥳
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Фронт

    19 8 Отговор
    Занимават ви с някаква Буча, а Европа се тресе от невиждана криза. Отвличат внимание защото в Унгария дизела е 1 евро, а в Германия 2.50 евро в Италия 2.75 евро. В Европа рафтовете за храна се изпразват, а те ни занимават с някаква Буча!

    Коментиран от #128, #135

  • 66 Гост

    20 4 Отговор

    До коментар #62 от "Запада":

    Грешиш колега... избитите цивилни от украинските нацисти за месец са над 100 000!!!

    Коментиран от #91

  • 67 Za Meze

    8 11 Отговор

    До коментар #32 от "Руснаци-РаZбоиници":

    Тия верно ако им спрат за ден от ефира воените филми и песни от прехвалена руска култура няма да остане нищо.

    Тръгнали фашизма да громят хаха в 21ви век??? В Европа?? По скоро в родния им Оркистан са фаъшиzи

    Коментиран от #96

  • 68 МДАА

    16 3 Отговор
    Русия поиска извънредно заседание на Съвета за сигурност на ООН за провокацията на радикали в украинската Буча в 22.00 ч. московско време в понеделник
  • 69 Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦

    8 15 Отговор
    Съд за убийците от кремъл и българските им меке рета и из мекяри.

    Коментиран от #80

  • 70 Баба Ванга

    15 8 Отговор
    Русофобията не се яде, а хляба и енергията идват точно от Москва.

    Коментиран от #102

  • 71 ЩЕ НИ ДАДЕ

    14 5 Отговор

    До коментар #24 от "Въпрос":

    ТОВА КОЕТО НЕ СЪЩЕСТВУВА НИТО В ЕВРОПА , А В САЩ НАПРАВО ЛИПСВА: МОРАЛ! УВАЖЕНИЕ МЕЖДУ ХОРАТА! УВАЖЕНИЕ НА РОДИТЕЛИ И СЕМЕЙСТВО! МОРАЛ!!!

    ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ - АЛЧНОСТ, НАГЛОСТ, ЛЪЖА, --- ВСЕ "ЦЕННОСТИ " НА САЩ И ЕВРОПА!!!
  • 72 САЩ-Империя на лъжата

    17 3 Отговор

    До коментар #30 от "Зелен":

    В нета го има видеото на кмета на Буча от 31,3. С радостен глас съобщава за голямата победа - "освобождаването" на Буча. За трупове НЕ СЕ СЪОБЩАВА.
    На първи в Буча влизат ВСУ - ЗА ТРУПОВЕ НЕ СЕ СЪОБЩАВА.
    На 3-ти идва СБУ - Служба Безопастност на Украйна. Идва заедно СЪС ЗАПАДНИ ЖУРНАЛЮГИ. ТРУПОВЕТЕ СЕ ПОЯВЯВАТ.
    ?????????? - малко мисъл влагайте.
    Защо Дребнобритания (в момента председател на СБ на ООН) блокира Руското искане за разглеждане на убииствата?
    Защо Пентагона съобщи - Нямаме независимо потвърждение за случилото се там?
    Мислете!!! Поне малко

    Коментиран от #88

  • 73 DW както винаги лъжете и Маниполирате!!

    20 4 Отговор
    Никой не ви чете Лъжите!!!

    Коментиран от #141

  • 74 Не ми

    18 3 Отговор
    плащат нито центове, нито копейки. Ама седя и се чудя! Защо САЩ може да си гони интересите и да трепе милиони хора по цял свят години наред! А Русия да не може! Опаааа сетих се, те техните убийства и бомби са хуманни, а на орките не са! Хмм, ама кой определя кои бомби са хуманни и кои не?

    Коментиран от #110

  • 75 БАЙ КУРТИ

    16 3 Отговор
    DW , преди да пишете вий от коя държава бълвате тези лъжи . Не бяхте ли ВЕЛИКИЯТ РАЙХ . Изгубихте 2та свет. И сега се съюзихте със дя...ла . Няма страшно тука ви вярваме. Сорос може да вирее при вас но тука няма почва.
  • 76 Верно ли

    12 3 Отговор

    До коментар #30 от "Зелен":

    Който се интересува "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" във Фейсбук - три дни яли, пили и се веселили, а на четвъртия - трупове!!
  • 77 Коня

    16 2 Отговор
    Пак ли фейк новини? Не виждате ли дясната ръка на манекена? Даже и среден пръст и вдигнала. Аман вече
  • 78 единен

    18 6 Отговор
    Истинските фашисти са във Украйна ( батальоните на Зеленски.).
  • 79 Мдаа

    3 0 Отговор
    ето ги фашистите, youtu.be/Cokw7WPawU
  • 80 ОлигоМайФренд

    4 5 Отговор

    До коментар #69 от "Да живее Украйна 🇧🇬🇺🇦":

    Точно така! Да живее Иран! Слава на Иран !
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 така така

    11 1 Отговор
    Deutcshe Zelle казва така.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Аз се

    6 2 Отговор

    До коментар #44 от "Колко трола":

    Грижа за три семейства с едно дете! Детето е аутист!

    Но СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!
  • 85 Димов

    7 0 Отговор
    Истинските фашисти нямат точна националност. Те са по върховете на обществата.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Типигьозе ,

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    смени си ник-а на АНАЛ лизатор . Ще ти приляга
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ХОХОХО

    9 3 Отговор
    Дойче -Хитлер Веле . Хитлер е германец да не го забравите
  • 90 Мозъчни промивки

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Руснаци-РаZбоиници":

    не се притеснявай , Господ ше ти го подаде и тогава няма да му отказваш
  • 91 Надцаквайте

    6 1 Отговор

    До коментар #66 от "Гост":

    Вместо 100 000ч/месечно избити, можеше да обявите 10млн.ч./месечно - по-впечатляващо ще бъде за заобикалящата Ви виртуална "реалност".😜

    Коментиран от #98

  • 92 Покрайнината:

    6 0 Отговор
    Няма вече украйна, почти не останаха фашисти около Русия (изключваме полша, те са наред). Това е добре за европейския съюз, горивата ще си останат достъпни, макар и да ги конвертират вече в рубли!
  • 93 за Укропите

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "стига сте наричали орките":

    от Азов ли да те разбираме ? Споко бе ясно е че не те питаме а си знаеш че е това .
  • 94 Гейко

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    Мислиш ли, че като си се написал Анализатор, печелиш нещо? Или като се напишеш Интелектуалец? То човек, като ти прочете нищо съдържателното ти коментарче, разбира колко много си се изгубил и объркал от желанието да се докажеш на някой.
  • 95 Видиш ли.

    9 1 Отговор
    Дойче зеле. Бягай надалече 🙂
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Рашки изроди

    5 4 Отговор
    САТЕЛИТИТЕ са заснели всички зверства на Расистите.
  • 98 В кръчмата

    1 2 Отговор

    До коментар #91 от "Надцаквайте":

    На село , намесващи те се в чужда маса и разговор ги бием..и после ...м!

    Коментиран от #125

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 11111231233

    6 0 Отговор
    Руснаците се изтеглят на 31 март. На 2 април в мрежата има видео с украинци, празнуващи изтеглянето.
    Няма трупове, няма и съобщения за такива. После идват националистите и това е резултата от голямата им грижа за народа. За тях всеки с различно мнение не е човек. След "Слава украину" трупове на инакомислещите.
  • 101 хаха

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    Аналлизаторе, т.н. твой и на сатанистите "свободен" свята се състои от една шепа англосаксонски престъпници и техните еврослуги, които не съставляват повече от 20% от населението на Земята и 20% от сушата, затова лиши , но внимателно, за да не го правиш вечно в обятията на дявола.
  • 102 Дядо Бонго

    2 1 Отговор

    До коментар #70 от "Баба Ванга":

    Да де ама са изцапани с кръв или няма проблеми да подкрепяме агресивни диктатори с нашите пари щом те ще се грижат за нас да сме нахранени на топло. Ех че рай за раята на рашата
  • 103 не е шега

    5 0 Отговор
    Атлантическия клуб да се стяга за еднопосочно пътуване до селенията на дявола!
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Иван

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Анализатор":

    АналеЗаторе мисли малко поне. Но и това не можеш. А за Дойч простотията - нямат таван.
  • 106 зелените чорапки

    2 1 Отговор
    ОБЪРНАХМЕ ПАЛАЧИНКАТА ДО ПЪРВИЯ КАЛИБЪР ПО НС!
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Бг681

    1 2 Отговор

    До коментар #51 от "Rampege":

    Пусни си сега малко руско военно кино и музика za висок дух и почвай да броиш убитите фашита от освобоZдението до сега
  • 109 Пъци

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "мнение":

    Мдам,то и разрушенията са декор,а бомбите са реквизит....
  • 110 Опонент

    5 8 Отговор

    До коментар #74 от "Не ми":

    😪САЩ бомбардират страни с ДИКТАТОРСКИ режими, имащи претенции да налагат силово доктрините си. (напр. по Милошевич, щтото в поредната военна "операция" подгони албанците от Косово, че настоявали албанския език за равнопоставен на сръбския в автономна област Косово с преобладаващо албанско говорящо население). Докато Путин бомбардира най-близката до Русия (според Путин част от Русия) страна, т.е. разрушава ЧАСТ ОТ РУСИЯ без скрупули.😪

    Коментиран от #113, #133

  • 111 ПРОРОЧИЦА

    4 8 Отговор
    путиндапукнедано ще го застигне със сигурност

    Коментиран от #130

  • 112 Колко ли трябва...

    3 4 Отговор
    Да си изпаднал морално, да нямаш ценностна опора в съзнанието или истински смисъл в живота, за да подкрепяш Путин или оправдаваш войната ! Явно някои гордо си представят как децата им живеят в изолиран свят и може би на нечий фронт. НЕ НА ВОЙНАТА!
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Пъци

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Майна":

    Сравнявам ГФР с ГДР по темпове и качество на развитие в икономиките им след ВСВ и виждам "некои разлики".Спомням си ние в развитото про-ссср общество как "с презрение" гордо ползвахме техника с надпис "произведено в ГФР", ама иначе вярвахме в обещаваното светло бъдеще до последно,разглеждайки списание Некерман като албум със снимки от друга планета.Абе айде стига....сте им брали грижа на немците.Вижте ние докъде сме го докарали с андрешковщината в политиката ни
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 12783

    1 2 Отговор

    До коментар #2 от "Путин боклук":

    И АЗ
  • 117 Пъци

    1 4 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Ако някой нападне дома ти,ще чакаш някой "да те прати" ли?То ясно,че това поведение на украинците е неразбираемо за много "българи",ама означава ли по подразбиране че българската робска психика е еталон за поведение когато нападнат родната ти страна?
  • 118 Опонент

    0 1 Отговор

    До коментар #113 от "Не пиши групости моля ти...":

    Моля, моля, благодаря за вниманието! Възразявайте си! От невежи "хляб не ям", че е замесен с опорки и злоба.
  • 119 Орка от Рашъ

    1 4 Отговор
    Геноцид в Буча
  • 120 Путилин

    2 6 Отговор
    Такова лйно изка Путутито , че и Сергей Бубка не може да го прескочи..
  • 121 фактъ

    7 2 Отговор
    Знаете ли за какво го е яд запада че Русия има територия равна на 1/5 от Планетата ето затова и че нищо не можеда и направи.

    Коментиран от #129

  • 122 Бой последен

    0 4 Отговор
    Хайде дружно към Москва.Натискайте копчетата!Да не забравите противогаза.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Славните братя англосаксите

    4 1 Отговор
    Лондон и Вашингтон да внесат демокрация в България ,държавата се управлява над 70 години от едни същи орестъпници
  • 125 Надцаквайте

    4 0 Отговор

    До коментар #98 от "В кръчмата":

    Селата се обезлюдиха 😛👍
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 666

    9 0 Отговор
    укро--итеците до преди седмици сънуваха парад в Москва,сега разбраха,че ще ядат сопата до последният жив бандеровец и запяха друга песен,от фейкове за разбити руски колони,минаха на фейкове на убити цивилни...и да ривете Сибир ви чака,да сте мислили през 2014....ама тогава яли,пили и се веселили и цивилни в Донбас 8 години тормозили,дойде времето да си плащат
  • 128 Контра

    6 0 Отговор

    До коментар #65 от "Фронт":

    В момента се продава тоалетна хартия с снимка на.... Байдън :
    , 🤣😜👻🤯
    "На алике сейчас продают туалетную бумагу с изображением Байдена
    Е ако това не е уважение към най големият диктатор на света.... Здраве му кажи.
  • 129 Пъци

    2 7 Отговор

    До коментар #121 от "фактъ":

    Дали го е яд Запада не знам,ама със сигурност бая народ вече с отвращение слушат и гледат "освободителите",пък те да имат каквото щат,и целия свят да имат все същите първосигнални ще си останат

    Коментиран от #132

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Иванушка  🇷🇺

    6 1 Отговор
    "...Автор: Бернд Муш-Боровска...." от такова име може само прозДотии дa четеш. Кой кого, защо, как и къдe точно муши Муши не ми стана ясно, но ми е Кристално Ясно че от два дена насам Запада се зае да лъска гноясалия фашистки имидж на фашистка Окрайна и да се опитва да приписва украинските фашистки изстъпления и риторика на Русия. Стана ясно и защо не бърза Русия. Капитулацията на Украйна е предвидена за култовия 9-ти май ✌Z✌
  • 132 фактъ

    5 2 Отговор

    До коментар #129 от "Пъци":

    На руснаците не им пука "великата" сила англия кляка пред немските слабаци каква пречка за Русия са западните слабаци никакава страхливи плъхове.
  • 133 Колко мъка боже...

    6 1 Отговор

    До коментар #110 от "Опонент":

    1958 г. - Китай, ядрена заплаха от страна на САЩ срещу Китай при евентуално обединение с Тайван.
    1960-1975 г. - Виетнам, армията, военно-морските сили и военно-въздушните сили участват във войната във Виетнам. Един милион убити в най-дългата война на САЩ, заплахата от страна на САЩ с атомни бомбардировки през 1968 и 1969 г.
    1962 г. - Куба, ядрена заплаха от страна на САЩ срещу СССР и Куба, морска блокада по време на карибската криза.
    1965 г. - Индонезия, организиран от ЦРУ държавен преврат, повече от един милион жертви.
    1973 - Близкият изток, ядрена заплаха и заплаха от световна война от страна на САЩ по време на войната в Близкия изток.
    2014 г. - Сирия, бомбардировки, ракетни удари, нахлуване на войски на САЩ за операции. Участие в гражданската война на страната на терористите.
    Над 150 войни и операции, найс а?

    Коментиран от #139

  • 134 Иванушка  🇷🇺

    2 0 Отговор
    За джамбазлията Джамбазов 1-ви април продължава с пълна сила. Какъв геноцид , какви пет копейки не ми стана ясно след като криминалните групировки в Окрайна сами се избиват и брутАнално се изнасилват.
    Братчед ми в момента е солдат в Украйна , единствената задача на Руската Армия е да раздава топъл борщ и пелмени на прегладнелите африка......упсс украинци. Русия изпълнява чисто Мироопазваща Операция за да спре клането между бандеровци и азовци. ))
  • 135 Вълк

    1 0 Отговор

    До коментар #65 от "Фронт":

    Вие сте бедни "бакалски"душици.Определяте важността на събитията по това,как се отразяват на портфейла ви.Яжте,с....е,размножавайте се и ходете на почивка в Гърция!
  • 136 путин лавров

    4 3 Отговор
    и хората около тях много скоро ще бъдат свалени от власт и осъдени за военни престъпления
  • 137 Пламен

    7 3 Отговор
    Това зло трябва да бъде унищожено и такава държава под името Украйна да не същесвува повече или в най добрият случай само в административните граници на Киевса област,останалите области трябва да бъдат върнати на Унгария,Румъния,Полша и РФ.В момента големите евпропейски държави,включително и янките не искат да станат гарант за сигурност и с право,утрешният ден може да се появи друг клоун ,които да си повярва,че може да се изправи срещу РФ и тези държави тогава са длъжни да се намесят и съответно ще ядат тоягата,това добре го осъзнават и отказват
  • 138 Docenta

    3 5 Отговор
    Питин трябва да бъде заловен жив и съден от собствения му народ.Но най вероятно ще го сполети съдбата на Хитлер.
  • 139 Жоро

    3 0 Отговор

    До коментар #133 от "Колко мъка боже...":

    Пропуснал си Либия, Ирак и Югославия!
  • 140 Не на войната

    1 1 Отговор
    Истинските фашисти са Байдън и Зеленски. Те започнава войната и продължават да наливат още оръжия, за да има повече жертви. Зеленски даже избива украинци които искат да се евакуират.
  • 141 Пъци

    0 0 Отговор

    До коментар #73 от "DW както винаги лъжете и Маниполирате!!":

    Верно?
Новини по държави: