Last news in Fakti
  Тема: Украйна

7 Април, 2022 10:11 869 23

Жозеп Борел: ЕС може да наложи нови санкции срещу Русия още днес или най-късно утре

  • жозеп борел-
  • ес-
  • русия-
  • санкции

ЕС договорят пети пореден пакет от санкции срещу Русия

Жозеп Борел: ЕС може да наложи нови санкции срещу Русия още днес или най-късно утре  - 1
Снимка: Shutterstock

Днес или утре лидерите на страните членки от Европейския съюз може да се договорят за пети пореден пакет от санкции срещу Русия, сред които и забрана за вноса на въглища, заяви ръководителят на европейската дипломация Жозеп Борел, предаде Ройтерс.

Санкциите ще бъдат наложени „вероятно днес следобед или най-късно утре“, каза той пред журналисти при пристигането си в централата на НАТО в Брюксел, за да участва в среща на алианса.

Още новини от Украйна


Поставете оценка:
Оценка 3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Санкции санкции ама

    22 8 Отговор
    Да не вземем със злато да плащаме после, Варел Тиквен такъв!

    Коментиран от #2

  • 2 !!!?

    9 12 Отговор

    До коментар #1 от "Санкции санкции ама":

    С рубли бе ! Те са по-скъпи за путинофилите от златото !!!?

    Коментиран от #11

  • 3 ипсилон

    17 3 Отговор
    скапан боклук
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 SCH JVLIVS II

    14 1 Отговор
    Вероятно 🤣 говорете си господине дадена ви е думата ,повече приказки и нищо не правете най добре!
    Надявам се на по малко действия и скоро да излезете в ремонт или почивка за заповедите на Зелински по телефона, онлайн няма връзка с Украйна
  • 6 Перо

    16 2 Отговор
    ЕС си реже клона,върху който седи,подтикван от друг печеливш. Достатъчно е Русия да обяви ядрено сътрудничество с Иран и печатарите на зелено ще снемат всички санкции, само това да не стане!
  • 7 ТаУмВзе

    14 1 Отговор
    Бюрек, когато Русия ви сгъне сърмичката Пак, ще видим какво ще лаете. А Китай?

    Коментиран от #10

  • 8 UDO

    10 1 Отговор
    А честито на директора на колхоза.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 SCH JVLIVS II

    12 1 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    Индия, Корейският шишко ала Том Круз, Франция не е сигурно кой момент ще обърне палачинката и натири НАТО от Европа може да се очакват изненади

    Коментиран от #13, #19

  • 11 Кнаус 485

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "!!!?":

    Курс рубла 75 за долар в момента..... Преди седмица бе 140......преди войната бе 83......
  • 12 Гробаря

    9 1 Отговор
    Риете ли, риете ли? Скоро ще стигнете дъното!!!
  • 13 ТаУмВзе

    5 1 Отговор

    До коментар #10 от "SCH JVLIVS II":

    Именно, че Франция е една от ротационните точки. Не им го казвай, че пак ще е парад на улавите.
  • 14 БПФ

    11 1 Отговор
    Мръcен дъpтако, май още не си забравил как Лавров ти сви сармите набързо, а? Беше зе савлакъл в Русия изапочна да им размахваш пръст, защото руски полицаи са арестували незаконно протестиращи... в отговор Лавров пусна видео пред тебе и всички журналисти как в ТВОЯТА държава джандарите направо ГАЗЯТ протестиращи с полицейските коли... помниш ли как гледаше като нaпиkaн, дъpтако?
    Сега искаш да налагаш санкции за някакви недоказани и дори ДОКАЗАНИ КАТО ФЕЙК "зверства" на руснаците, а си затваряш очите пред ДОКАЗАНИ и заснети от самите укpoпи варварски издевателства и убийства на пленени руски войници? Ако ЕС иска да има бъдеще, извeрги като тебе трябва да висят на въжeто !!!
  • 15 Някой

    12 1 Отговор
    Толкова много да мразиш собственият си народ, не е нормално. И да му налагаш санкции. Да му вдигаш цената на газа и тока. На хранителните продукти, че и да липсват по магазините. Това ако не е наказание на собственият си народ, какво е?
  • 16 Това не са санкци

    7 0 Отговор
    А самосанкциониране
  • 17 един от многото

    7 0 Отговор
    Тези двамата с Байдън , отдавна курбана им е сварен , ама раздават санкции като за световно. Усещат , че са пътници и гледат да завлекат в отвъдното , колкото си може повече хора! Политик над 65 години не трябва да има , за тях пенсионна възраст няма ли?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 За Франция

    8 1 Отговор

    До коментар #10 от "SCH JVLIVS II":

    е достатъчно Русия да обяви на всеослушание за офицерите от ФРЕНСКИТЕ разузнавателни служби в Мариупол.

    За чии мислите мИкрона (геронтофил) се е включил активно в организиране на зелени коридори за извеждане на нацистите от Мариупол? Пече му се яйце на зад.ника. В неделя са изборите ......

    Коментиран от #22

  • 20 Сократ

    7 1 Отговор
    Налагайте санкции, скоро хората в Европа ще излязат и ще ви налагат вас, продажните политици с каквото намерят.
  • 21 Мимч

    6 1 Отговор
    Абе галфон,не разбралу,че налагате санкциите на себе си,
    Русия това не я засяга.Вие получавате от нея,а не тя от вас въглища ,,стомана,железа,енергия,петрол и каквото се сетите.Абсолютни смешници ставате как сами си вредите....
  • 22 SCH JVLIVS II

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "За Франция":

    Объркал си информацията 🙂 точно там стана гафа Франция нищо не направи срещу Русия бях го писала изтриха ме.Някой ден ще ти стане ясно Макрон не е толкова тъп за колкото го мислиш, ще кара втори мандат повярвай ми жалко че не се познаваме да се хванем на бас. Няма конкуренция Марин ,Земур, Меланшон ...кой 😁 това кандидати ли са ,не бъркай френският народ с българския
  • 23 Смрадлив

    1 1 Отговор
    бръмбар, до къде може да те заведе, ако тръгнеш но него. Не мога да повярвам, колко безгранично е безумието. Безпрецедентното притискане на ядрена държава, не дава шанс на шизофриничното човечество.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания