Last news in Fakti

11 Април, 2022 14:32 5 458 102

Борел: Готови сме да търсим решение на конфликта в Украйна със сила

  • жозеп борел-
  • сила-
  • ес-
  • европейски съюз-
  • война-
  • украйна

Заяви върховният представител на ЕС за външната политика, Жозеп Борел

Борел: Готови сме да търсим решение на конфликта в Украйна със сила - 1
Снимка: БГНЕС

Върховният представител на ЕС за външната политика, Жозеп Борел, потвърди готовността на общността да търси решение на конфликта в Украйна със сила и да разшири военната помощ за страната, съобщава ТАСС.

"Да, обикновено войните се печелят или губят на бойното поле", заяви той при пристигането си на срещата на външните министри на ЕС в Люксембург.

Коментарът му беше направен в отговор на въпрос дали е готов да потвърди изявлението си, направено в Киев, че войната в Украйна "трябва да бъде спечелена на бойното поле".

Борел отбеляза, че на предстоящата среща ще бъде обсъдено разширяването на помощта за Украйна.

Според него напрежението в Донбас ще расте през следващите дни. Той обаче заяви, че посещенията в украинската столица Киев вече не представляват проблем.

"Вече можете да ходите в Киев колкото искате, аз съм свидетел. Отворихме отново мисията си там", посочи топ дипломатът на ЕС.

Той допълни, че външните министри на Съюза ще разгледат въпроси, свързани с прилагането на санкциите срещу Русия и въвеждането на нови ограничения.

Председателят на Европейската комисия, Урсула фон дер Лайен, и върховният представител на ЕС за външната политика и политиката на сигурност в ЕС, Жозеп Борел, посетиха Украйна в петък. Те обещаха изпращането на военна помощ на Киев.

В същия ден ЕС одобри петия кръг от санкции срещу Русия, като забрани вноса на въглища от страната и засили санкциите срещу руски банки и олигарси. Блокът обаче не успя да спре руския петрол и газ - по-голям източник на приходи за Кремъл.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 75 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    213 22 Отговор
    Тия не разбират ли, че ако тръгнат на война с Русия следва трета световна ядрена война и просто на другия ден света няма да го има?
    Кой е тоя Борел и кой го е упълномощил да говори от името на европейците?

    Коментиран от #17, #82

  • 3 СЛАБА Русия

    98 16 Отговор
    Украинците свършиха мръсната работа А пък вие ще се включвате във войната за кога питам аз мишоци
  • 4 123456

    143 14 Отговор
    Ибрееее Жозе...голем го вадиш...ама мек....И кво стана война до последния украинец?
  • 5 Иванушка  🇷🇺

    124 23 Отговор
    Аз.....аз не бих пътувал в размирен, криминален Киев докато не стане Руски ✌Z✌
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ТаУмВзе

    145 16 Отговор
    Съществото не се усеща, че лае за 3та Световна Война а! Добре е.
  • 8 Майна

    21 98 Отговор
    Не, показва един друг мускул и заявява на джуджето да върви на онуй .

    Коментиран от #22, #44

  • 9 Хари

    165 9 Отговор
    Лесно се говори за война и за бойни полета, когато си седиш в офиса и вземаш тлъста заплата.

    Коментиран от #100

  • 10 Перо

    109 16 Отговор
    Ще принудят Путин да разшири ядреното сътрудничество с Иран и да унищожи Украйна с пълномащабна война!
  • 11 АТЛАНТИЧЕСКИ АНАЛИЗАТОР

    113 12 Отговор
    УПОТРЕБАТА НА СИЛА ОТ НАТО И ЕС КЪМ РУСИЯ ЗА ЕДНА СТРАНА КОЯТО УЖ НЕ Е ЧЛЕН НА НАТО И ЕС. ЩЕ ДОВЕДЕ ДО АТОМЕН РАЗПАД НА НЯКОЛКО ЕВРОПЕЙСКИ СТОЛИЦИ И ВОЙНАТА ЩЕ СПРЕ ОКОНЧАТЕЛНО. ВЪПРОСА Е СОФИЯ И ПП И КИРЧО, ЩЕ СЕ ВКЛЮЧАТ ЛИ В НАДПРЕВАРАТА КОЙ ДА Е ПРЪВ В АТОМНИЯ РАЗПАД. ТЪРСЯТ СЕ ДОБРОВОЛЦИ!!!!!
  • 12 мдаааа

    15 73 Отговор
    Удри , бай Дъне .. Удрииии . Като нещеш мира , на ти секира ..

    Коментиран от #69

  • 13 Давай З

    102 10 Отговор
    Тея искат 3СВ,само и само да се спаси доларът и да ме се разпаднат сащ
  • 14 Б А Й Х @ Й ‼️

    101 8 Отговор
    😀😀😀😀 Вижте видеото как Бо.Джонсън посети Киев ‼️‼️‼️ Нито един човек във видимия периметър на улици и площади‼️‼️‼️ Само точно подбрани "случайни" граждани ‼️‼️‼️

    Коментиран от #25

  • 15 Ай стига бе

    125 10 Отговор
    "Борел: Готови сме да търсим решение на конфликта в Украйна със сила"...Аааааа, не така! Ти ако искаш със сила вземай една пушка и заминавай при оня Зеления. Нас не ни слагай при тия които искат със сила, отговаряй си само за себе си. Ние не искаме със сила и не искаме на наша територия да почнат да никнат гъби от ония като в Хирошима.
  • 16 SDEЧЕВ

    112 8 Отговор
    НОВИНА СЛЕД НОВИНА НИ ПОДГОТВЯТ ЗА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗА ДА УГОДИМ НА АНГЛОСАКСОНСКИТЕ КУКЛОВОДИ. ГОСПОДИ ПОМОГНИ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ НАРОДИ ДА СЕ ОСЪЗНАЯТ И ДА БИЯТ ШУТА НА ПОДСТРЕКАТЕЛИТЕ ОТ ВАШИНГТОН И ЛОНДОН. МИР БЕ ХОРА,КАКЪВ Е ТОЗИ ИНАТ В ПОЛЗА НА АНГЛГОВОРЯЩИТЕ---ЩО НАРОД ИЗМРЯ ,ЕЙ ТАКА..... НЕ СЕ КРОТНАХА ТЕЗИ АНГЛИЧАНИ САМО ЕДНО СИ ЗНАЯТ--РАЗШИРЯВАЙ,ПОДСТРЕКАВАЙ И ЗАВЛАДЯВАЙ.. И НАЙ ГОЛЕМИТЕ КУХАРИ СЕ ОКАЗАХА УКРАИНЦИТЕ ,ЧЕ ИМ СЕ ВЪРЗАХА НА ПОДМОЛНАТА ИНФОРМАЦИОННА ВОЙНА.
  • 17 Как кой,

    57 5 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    дементирало старче,като Бай Гън!
  • 18 КАЛИБЪР ДАЛЕКОБОЕН

    89 7 Отговор
    АКО ПОЛИТИЦИТЕ КАТО ТОЯ ГЛУПАК БОРЕЛ, ЗАГИВАХА ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНА. НЯМАШЕ ДА ИМА ВОЙНИ И НАТО!!!! ЯВНО ТРЯБВА ДА СЕ КАЛИБРИРАТ САМО ПОЛИТИЦИ НА ПЪРВО ВРЕМЕ И ТО ВОИНСТВАЩИТЕ!!!
  • 19 АзЗаЕдин

    105 4 Отговор
    Аз за един приятел да питам, ЕС нали бяха икономически, после станаха политически съюз ... сега го играят и военен съюз ли ? НАТО ни казва каква газ да взимаме, пък ЕС къде да воюваме ... само на мен ли ми се струва, че никой не знае какво работи там ?
  • 20 Тоя па тоя

    87 3 Отговор
    Белоглавци изкукуригали и вече в деменции.Кой ви сложи на тези постове?Няма ли вече да има ограничения за възраста?Крайно време е.Няма да ни изпращате децата на война.Слагайте памперсите и на първа линия като ти е толкова зор.
  • 21 Zвяра 🇷🇺

    78 10 Отговор
    Време е Русия да започне пълномащабни военни действия срещу агресорите в Европа....

    Коментиран от #63

  • 22 абе ти

    23 6 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    да не си жизо фре ник бе, веднъш пишеш едно, после друго.
  • 23 Некой си

    77 7 Отговор
    Каква ирония!
    Топ ДИПЛОМАТЪТ на ЕС заплашва с война.
    Някак необичайно изглежда.
  • 24 провинциалист

    61 5 Отговор
    "Готови сме да търсим решение на конфликта в Украйна със сила" - точно на това мнение бяха и руснаците.
  • 25 Верно ли

    61 4 Отговор

    До коментар #14 от "Б А Й Х @ Й ‼️":

    А Урсулчето с бронежилетка на битака за мъртъвци в чували, които не миришат, нищо, че уж са преседяли почти месец според плоската пропаганда?
  • 26 за неразбралите

    68 6 Отговор
    украйна губи войната, затова е туй реване на евро гей таците за възможна военна сила от страна на нато....
  • 27 ЕСовците

    64 6 Отговор
    Евроджендърите са големи военолюбци и глолЕм го вадят докато не го усетят лично, "смелчаци"!!! След ковида тия малоyмници искат окончателно да ни занулят!
  • 28 Бай село

    61 4 Отговор
    Абе и ти май не си бит като малък..няма да ти хареса повярвай ми да те бият като голям.що не си папаш милионите които заграбихте от трудещите се хора от Европа. Ами като искаш война отивай бе идиот в Украйна на бойното поле..хайде стига че на народите им дотегна от мизерници като вас .що мислиш че народа е прост и ще те слуша да отиде на фронта..мдаа може но ти да вървиш пред нас..хайде мекере докажи че си смел. Не на войната..мир за всички хора по света.
  • 29 Тоя

    57 3 Отговор
    Изкуфял дядка не може да ни дава наклон. Той пръднята си не може да носи, сила щял да показва. Ей, има ли малко пипе
  • 30 GnG

    50 4 Отговор
    КОЙ избира АДМИНИСТРАТОРИТЕ в ЕК ( Европейската Комисия ), такива като г-н Жозеп Борел, след като ТЕ НЕ СЕ ИЗБИРАТ от европейските НАРОДИ ?!

    "Скритите факти от Лисабонския договор. 17.9.2019" - под това заглавие в ютуб

    Коментиран от #43

  • 31 Просто човек

    9 54 Отговор
    Смачкайте Рашия!

    Коментиран от #37

  • 32 Още един ежко

    60 6 Отговор
    Още един дето се ежи обаче без да знае за какво ! Щял да спечели войната на бойното поле !? Блажени са вЕрващите, защото ....................! Путин ако искаше щеше да вземе Киев. Колоната 40 км с бойна техника не помръдна дни наред. И "мощните" ВСУ даже и една граната не хвърлиха срещу нея, оба като се изтеглиха руснаците, то бяха фукни, че са победители, освободители и там каквото се сетите. Путин със сигурност ще остави Украйна без езлаз и на двете морета, а после дали ще превземе и Киев само можем да гадаем. Аз лично бих се запитал - защо му е Киев, само ще се дадат невинни жертви и от цивилни и от военни. Той взема зоните с развита промишленост до Харков, Мариупол и Одеса. Житница си има за да му трябва Западна Украйна.
    А и Борел явно си въобразява, че Русия ще отстъпи. Те руснаците винаги бавно "палят", ама после спират след няколко хиляди километра. При такава ситуация САЩ пак ще се кефят отстрани и ще измислят защо не трябва да се намесват !

    Коментиран от #50

  • 33 Още един ежко

    32 3 Отговор
    Още един дето се ежи обаче без да знае за какво ! Щял да спечели войната на бойното поле !? Блажени са вЕрващите, защото ....................! Путин ако искаше щеше да вземе Киев. Колоната 40 км с бойна техника не помръдна дни наред. И "мощните" ВСУ даже и една граната не хвърлиха срещу нея, оба като се изтеглиха руснаците, то бяха фукни, че са победители, освободители и там каквото се сетите. Путин със сигурност ще остави Украйна без езлаз и на двете морета, а после дали ще превземе и Киев само можем да гадаем. Аз лично бих се запитал - защо му е Киев, само ще се дадат невинни жертви и от цивилни и от военни. Той взема зоните с развита промишленост до Харков, Мариупол и Одеса. Житница си има за да му трябва Западна Украйна.
    А и Борел явно си въобразява, че Русия ще отстъпи. Те руснаците винаги бавно "палят", ама после спират след няколко хиляди километра. При такава ситуация САЩ пак ще се кефят отстрани и ще измислят защо не трябва да се намесват !
  • 34 Deutsche Welle

    48 3 Отговор
    Разбирам да говориш толкова ентусиазирано и да потвърдиш готовността, ама ти дали ще отидеш да воюваш. Там от стола в кабинета на 2000 км лесно се говори
  • 35 1111111

    52 4 Отговор
    интересно кой ще изпратиш срещу руските ракети - вероятно българи и румънци?
  • 36 454

    13 35 Отговор
    Европейските хиени подушиха кръв и мърша, трябваше им малко да се поокопитят и да разберат, че Русия с императора Путин и свитата олигарси около него не е подготвена за тотална война. Или както е казал Наполеон, едно стадо овце водени от лъв ще победи стадо лъвове водени от овца, в случая корумпираните олигарси на Путин, които смучеха народни пари за яхти и дворци и не ги влагаха в икономиката. Русия може да се спаси само с тотална мобилизация, поставяне на икономиката на военни релси и смяна на продажния елит , но кой ще им даде време.
    Конете не се сменят при преминаване на река, но магаретата да.

    Коментиран от #77

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 GnG

    48 4 Отговор
    ЗАЩО северно-американската държава САЩ и назначените АДМИНИСТРАТОРИ в европейските органи на управление, се ОПИТВАТ да ВЪВЛЕКАТ европейските в ГЛОБАЛНА ВОЙНА, след като първо ЗАЛЯХА Европа с "мирно" население от Афганистан, Сирия, Ирак, Либия и др. воюващи с години държава, а сега и с "бягащи" от войната ФАШИЗИРАНИ украинци ?!
  • 39 Alex

    47 4 Отговор
    Този нещасник иска да разшири войната и в други частии нна Европа.Не му позволявайте.
  • 40 НЕ НА БОРЕЛ,НЕ НА ЕС, НЕ НА ВОЙНАТА!

    49 4 Отговор
    ЕТО КАКВИ ВОЕНОЛЮБЯЩИ БОКЛУЦИ УПРАВЛЯВАТ СЪДБИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ!!!! УПРАВЛЯВАТ СЪДБИТЕ НА ЕВРОПЕЙЦИТЕ. ТОЯ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ВАС, ИСКАТЕ ЛИ ВОЙНА ИЛИ НЕ. НАПРАВО ВИ КОПАЕ ГРОБА И ЩОТО Е ТАМ НАЧЕЛО НА ПРОГНИЛИЯ ЕС ВИ ПРАЩА ДА МРЕТЕ ЗА ФАШИСТИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ОКРАИНА!!!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Разбрахте ли сега

    47 7 Отговор
    драги зрители защо Зеленски не иска да преговаря?
    Щото не му дават.
  • 43 Верно ли

    30 3 Отговор

    До коментар #30 от "GnG":

    Това е този италианеца. Гледал съм го, но лошото е, че на потребителското поколение не му е силата да си напряга мозъка с толкова тежки задачи като собствените си свободи и права. Тоя същия съвсем скоро каза, че нямал нищо против САЩ да преговарят с Русия за сигурността на Европа. Това, в добрите стари времена, когато политиците бяха политици, а не кукли на конци, нямаше никакъв шанс да се случи, но доживяхме...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Българин

    48 3 Отговор
    Борел да взима Урсула и Байдън и да тръгват за фронта! Чехите ще ви дадат танк, а Кирчо каски и бронежилетки.
  • 46 НАТО ще води война с Русия до

    39 5 Отговор
    Последния жив Украинец!! Ще дават оръжие, а бандеровците ще принуждават обикновените Украинци да воюват!!
  • 47 Ами

    33 4 Отговор
    да ударим в гръб азовците и ще приключи конфликта.

    Коментиран от #57

  • 48 Мимч

    35 5 Отговор
    Тоя военолюбец,подстрекава укрите да се бият и да продължават да мрът за тяхното его...Русия трябва да вземе мерки и наново от време на време да изпраща по 5,6 ракети към центъра на Киев.Да видим тогава дали ще могат свободно да са там...
  • 49 ГОТОВ БОРЕЛ ДА БЪДЕ СМАЧКАН

    39 5 Отговор
    ТОЯ ВОИНСТВАШ ПАВИЯН БОРЕЛ НЕ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ ЗАД МОСКВА СТОИ ПЕКИН, ТЕХЕРАН ,МОМБАЙ, КИМ И Т.Н. ЩЕ ВИ СМАЧКАТ КАТО ВЪШКИ МИРИЗЛИВИ!!!! УНГАРИЯ, АВСТРИЯ, ТУРЦИЯ СА СЕ ОТДРЪПНАЛИ ОТ ТАКИВА ОТРЕПКИ.
  • 50 СЛАБА Русия

    6 18 Отговор

    До коментар #32 от "Още един ежко":

    Абе то и аз ако исках можех да взема за един ден Американският континент, ама не искам
  • 51 Zвяра 🇷🇺

    35 4 Отговор
    За директната намеса на агресорите в Европа е правилно да се нанесат удари срещу държавите които пращат оръжие за Украйна! 😡😡

    Коментиран от #94

  • 52 Кои вие сте готови?

    35 3 Отговор
    Европейците ли?
    Само да давате оръжие и едни други хора да се избиват за вашия интерес.
    А и интересът не е вашият европейски а американският.
    Дайва и гадния старец дайва
  • 53 Ехаааа

    31 2 Отговор
    А тоя ще хване ли пушката или ще праща децата ни? Такива печалбари са ми ясни! Всичко за пари! Ами да се записва доброволец в Украйна! Никой не го спира!
  • 54 Мури

    27 2 Отговор
    По-добре това решение да не го търсите със сила!!! Уж е политик а говори като военен. Със сила може да няма победител а само победени и край на цивилизацията.
  • 55 редно ли е

    26 2 Отговор
    Борел да говори като натонец , а не като представител на ЕС .
  • 56 спрете с войните

    31 2 Отговор
    Абе дръвници , давате ли си сметка някой нормален човек , независима от който и да било народ , иска ли война , каквато и да било тя . Защо пращате тъкмо такива хора да воюват и да мрат , а и много други като тях , които после пропагандно представяте като невинни цивилни жертви. Старче , като толкова ти се воюва , заминавай , или пък излез персонално с мен да воюваш , готов съм да се изложа на подобна опасност в името на отърването на човечеството от такива като теб . Не ми киснете зад бюрата и се разпореждайте с живота и смъртта на хиляди други човешки същества.
  • 57 ми ,

    15 2 Отговор

    До коментар #47 от "Ами":

    От дивана нема да стане ...🤭

    Коментиран от #60

  • 58 Тоя нафталин

    22 2 Отговор
    Алцхаймер дали е на терапия.Баати глупостта дето ръси Много му се воюва на тоя ЕС и сие.
  • 59 Урюрвкос

    26 2 Отговор
    не може европейски чиновник да взема еднолично такива ключови за безопасността решения. Отговорността на това решение няма да е еднолична а обща. България трябва да излезе с категорична позиция по въпроса за решаването на проблеми извън ЕС със сила. Призиви за военни действия от чиновник на такъв отговорен пост са първо незаконни и второ престъпни. Комисия трябва да определи здравословното състояние на Жозеп Борел и нивото на служебна компетенция.
  • 60 Теле

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "ми ,":

    То и лъкове и стрели немаме
  • 61 Констатация

    15 2 Отговор
    Три минути смях се равняват на 30 минутна тонизираща тренировка за тонус и настроение . Е тоз ми оправи дневният баланс.
  • 62 ташунко

    19 3 Отговор
    Олаф Шолц канцлер на Германия с дядо Фриц Фон Шолц групенфюрер от SS Доналд Туск с дядо Йозеф Туск служба безопасност при райсхфюрера SS Кристиан Линднер финаносов мин на Германия с дядо Герхард Линднер бригаденфюрер от SS Карл Лаутербах мин на здравеопазването на Германия с дядо Хартман Лаутербах обергрюпенфюрер от SS .Фон Лайен и тя с дядо есесовец .
  • 63 ха ха хааа

    5 6 Отговор

    До коментар #21 от "Zвяра 🇷🇺":

    " пълномащабни действия" месец и половина ... а НАТО чака ..

    Коментиран от #67

  • 64 Пловдив 1912

    15 3 Отговор
    Тоя дядка , не знае , че е жив изобщо , камо ли да търси каквото и да било .....САЩ решават , а те решиха санкции, защото иначе изчезват от Земята при намеса .....На мястото на Англия, ще има провлак .....Тя Земята ще изчезне като цяло , защото цар Бомба, която притежава Русия ще я счупи физически и буквално......та дядо Борел може само да наблюдава края от първи ред , на киното...Разбира се и Англия и Франция и САЩ и Индия и Пакистан и Китай също ще стрелят и GAME OVER
  • 65 Този

    15 3 Отговор
    Е такъв лицемер и смешник
  • 66 FAKE AMERICAN DEMOCRACY

    21 4 Отговор
    Никога американски укрофашизъм! Следва демилитаризация и денацификация на фашизирана от Запада Украйна!

    Z
  • 67 Zвяра 🇷🇺

    17 4 Отговор

    До коментар #63 от "ха ха хааа":

    НАТО няма да разбере кога базите в окупираните страни са унищожени....


    Русия просто си играе с украинците и не си дава зор ....


    Действията на Русия срещу агресорите сащ и Европа ще са светкавични....
  • 68 Иван

    8 3 Отговор
    Със сила. Ха ха 😂
  • 69 дън па дрън

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "мдаааа":

    Нефела е каратията...;Сега му сменят чорапите....
  • 70 фбр

    17 2 Отговор
    Ало върховният представител по външна политика - откога ЕС стана военна организиция? Ти нормален ли си? Дипломат да зове за война ? Кой те е упълномощил да говориш от името на европейците ? Изкукуригал дъртак !
  • 71 толер

    13 2 Отговор
    На какво си готов като миришеш на пръс.Погледни се на какво приличаш.Нали се сещаш,че ако вкараш собственият си народ на бойното поле в измислената държава ще си първият увиснал на някоя джанка.
  • 72 отврат

    15 2 Отговор
    За нищо не си готов - миризляк изгнил. Готов си единствено, за среща със Свети Петър.
  • 73 До пълно гуси ране

    4 2 Отговор
    Нови, нови, нови. До пълно уси ране
  • 74 Путин

    11 4 Отговор
    Чакам да видя колко сте силни
  • 75 някой

    18 4 Отговор
    Да не би европарламента да си е въобразил , че Русия е слаба защото пази цивилното население ? Би било фатална грешка .
  • 76 hmhmhm

    15 3 Отговор
    така е - готови сте да воювате до последния украинец, после до последния поляк и т.н - лесно е така - гасиш огън с бензин
  • 77 някой

    1 2 Отговор

    До коментар #36 от "454":

    Този където го цитираш , нали знаеш къде приключва ?
  • 78 ЕС и НАТО номер 1

    5 20 Отговор
    ако го нагънат за няколко месеца са го превзели до сибир, а там чакат японските велики войни камикадзе, този път Америка е ма правилната страна, 2 пъти ги спасява и в ПСВ и ВСВ

    Коментиран от #84, #101

  • 79 пацифис

    16 1 Отговор
    Да, печели се на бойното поле, но кой я печели и кой я губи? Деца на по 18-20 години умират за да угодят на капризите на 70-91 годишни, които си стоят по кабинетите и докато си броят милиардите и имотите, спретнат интриги.
  • 80 пацифис

    10 1 Отговор
    и руснаци и американци и азиатци и разни , всички са едни и същи. стане ли въпрос за пари има хора чак полудяват. изпращат деца , защото на 18 за мен са си направо деца, да умират за на някой идеята как да натрупа още и още богадства и власт , пък било москва киев лондон париж пекин нюйпрк
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    6 17 Отговор

    До коментар #2 от "🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️Някой си🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️":

    От тази реч на Борел,лудинофилите ги заболя яко....сега го плюят ли плюят...И него наркоман изкараха....Който не им се слага..руснаците го казват -наркоман....Пилешки......19трилиона $$$$ прави ес срещу 1,5трилиона русия....ще видим какви ги вадят лудинофилите....великата култура и история....дет унищожи житницата на европа...вече е време русия да изчезне от картата,а такива като лудия от кремъл и кракьорите му да ходят при брежнев.....

    Коментиран от #83, #91

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Пловдив 1912

    12 2 Отговор

    До коментар #78 от "ЕС и НАТО номер 1":

    Ако така ще се напъват имай в предвид , че тогава и Китай , и Иран, ще се включат и последното , което ще видиш е силна светлина.....6000 ядрени ракети има Русия , които са около 1 000 000 милион пъти по силни от тези хвърлени над твоите приятели "камикадзетата" ..
    Абе да не дава Господ.....Цялата армия на Нато в Европа е 40 000 войника , не е толкова лесно това , което си мислиш , Путин пази максимално цивилните иначе имат толкова артилерийски огън , че камък връз камък няма да остане в Украйна...още нещо , не се заблуждава, че Русия използва нещо от новото си въоръжение в Украйна, освен Кинжал и Калибър...отидоха със старите щайги от СССР ......Руснаците имат подводни дробове Посейдон , които правят цункам и дават всичко, да не мислиш , че в Украйна ще изкарат нещо ново на сергията, та другите да го видят и изследват...Путин влезе , защото е 10 години в момента преди Нато във военно отношение и САЩ много добре го знаят , инак да го бяха засипали досега с ракети...А европейските войски са гола вода .....без САЩ и Кадировците ще ги блъскат като куцо пиле домат...Истината е САЩ , Китай , Русия...другото е пиро за забавление...
  • 85 нато нато

    10 2 Отговор
    Това недоразумение е неадекватно и не представлява никого.
  • 86 каспииски груз

    15 2 Отговор
    На какво си готов?Носиш си некролога в джоба на опиканите панталони.Всички евро измислени лидери нямате семейства.Или сте на левия бряг минали под дъгата,или сте евнуси.Какво ще жертвате,та вие нямате деца от егоизъм и псевдо кариеризъм.ДНКто ви е негодно.
  • 87 Мелоу

    10 2 Отговор
    Запада очакваше от Русия да тръгне с най-новите си оръжия и да превземе Укарайна за часове,но запада не се нтересува от цивилните жертви,защото за тях цивилните са консуматори.Русия тръгна със старото си въоръжение и очаква запада да се подведе първи и тръгне със своето.Това ще даде шанса на Русия да тества новото си въоръжение в реална битка.Това е една от причините Русия да отдръпне своята армия на по-предни позиции в изчакване.Това е бойна тактика в бойните спортове и никой не е измислил защита срещу нея все още,но мнозина се подвеждат и губят битката.В дългата битка печели опита и дъха
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Тити

    2 6 Отговор
    Брей колко време им трябваше че да се сетят че само с военен контингент ще се решат нещата
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Тот

    3 0 Отговор
    Много смела реч.Искам да видя тези който Управляват ЕС ,присъствено как ще се справят на бойното поле.
  • 100 Да се

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Хари":

    разстреля!
  • 101 Матей

    1 0 Отговор

    До коментар #78 от "ЕС и НАТО номер 1":

    Брей,ама много пубертети се навъдихте в политиката :)
  • 102 Одит

    0 0 Отговор
    НАТО вече воюва с Русия на украйнска земя!
    В Одессе приступила к работе секретная мониторинговая группа НАТО, в состав которой входят сотрудники румынской ЧВК,
    "В одном из пригородов Одессы действует секретная база мониторинговой группы НАТО с оборудованием, которое позволяет осуществлять определение точных координат любого корабля в акватории Черного моря в радиусе до 200 километров.
Новини по държави: