Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Ноември, 2022 10:59 46 024 194

Унижение за Лавров

  • индонезия-
  • г-20-
  • русия-
  • украйна-
  • сергей лавров-
  • володимир зеленски-
  • война-
  • владимир путин-
  • унижение

Всички лидери на останалите 19 страни от групата са останали в залата, докато Лавров е произнасял своето слово

Унижение за Лавров - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Президентът на Украйна Володимир Зеленски призова вчера световните лидери да не предлагат на неговата страна мирно споразумение, което да накърни териториалната ѝ цялост и независимост от Русия, пише днес "Политико". Американското издание подчертава, че във видеообръщението си Зеленски се е обърнал към аудиторията на остров Бали в Индонезия с думите "Драга Г-19", а не "Г-20" – групата на двайсетте най-големи икономики, в която официално членува и Русия. В речта си украинският президент сравни освобождаването на град Херсон от руските нашественици с дебаркирането на съюзническите войски в Нормандия през юни 1944 г., което преобръща хода на Втората световна война, посочва "Политико", предаде БТА.

Изданието припомня новината от вчера, че шефовете на външното разузнаване на САЩ и Русия са се срещнали в Турция и отбелязва, благодарността, изказана от Зеленски към Китай и други държави, осъдили заплахите на Русия да използва ядрено оръжие.

Още новини от Украйна

"Блумбърг" привлича вниманието върху два факта. Първо, че руският външен министър Сергей Лавров, пратен в Индонезия от Кремъл да представлява Русия вместо Владимир Путин, е останал в залата по време на обръщението на Зеленски. И второ, че в отговор всички лидери на останалите 19 страни от групата са останали в залата, докато Лавров е произнасял своето слово, в което е обвинил Зеленски, че поучава Русия.

Лондонският в. "Дейли телеграф" цитира думи на британския премиер Риши Сунак, че Обединеното кралство ще помогне на Украйна да победи във войната, за да е във "възможно най-силна позиция" при бъдещи мирни преговори с Русия. По думите на Сунак решението дали да има преговори трябва да бъде взето от украинците, пише вестникът и припомня за съобщенията, че САЩ оказват натиск за примирие.

"Телеграф" цитира изявление в същия дух, направено вчера в Нидерландия от генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. Според него "Русия може да спре тази война още утре", но решението за мирни преговори трябва да бъде взето в Киев, а не "в някоя от столиците от НАТО". Така че трябва да помогнем на Украйна да подсили капацитета си, заключава той.

В. "Гардиън" синтезира каква е "украинската формула за мир", произтичаща от думите на Зеленски пред Г-20: Русия признава териториалната цялост на Украйна, изтегля войските си от украинската територия и плаща обезщетения за нанесените щети.

Според "Файненшъл таймс", който се позовава на два източника от Бали, делегациите са одобрили проект за съвместно комюнике, в което се обявява за недопустимо използването на ядрено оръжие и се отхвърля "ерата на войната". Текстът бил съгласуван снощи след спорове между западни представители и тези на Русия и Китай, а днес, във втория ден на форума, ще бъде одобрен официално, твърди вестникът. Езикът на документа "представлява голяма дипломатическа победа за нас", коментира пред изданието един западен представител.

Западните съюзници гледат на Украйна като на полигон за изпитания на оръжия, извежда в заглавие "Ню Йорк таймс". Преди три месеца, докато украинските войски се опитваха да напредват на юг, военното командване в Киев тихомълком разположи на бойното поле ново, усъвършенствано оръжие, пише вестникът. Това не е ракетна установка, оръдие или някакъв друг вид тежко оръжие, доставено от западните съюзници. Всъщност това е информационната система "Делта", която онлайн и в реално време предоставя на военни командири, цивилни ръководители и други посветени лица възможност да проследяват и споделят ключово важни подробности за руските сили.

Софтуерът, разработен в координация със страни от НАТО, не е бил изпробван в бойни условия, отбелязва нюйоркският вестник. Но когато украинците започват контраофанзивата си в Херсонската област, те са се възползвали от "Делта" и мощните оръжия, доставени от Запада, за да изтласкат руснаците от градове и села, дотогава под окупация от месеци. И голямата награда дойде в петък – изтеглянето на руските сили от град Херсон, посочва "Ню Йорк таймс". Според изданието освен "Делта" в Украйна се изпробват и други модерни средства за промяна на хода на бойните действия. Сред тях има плавателни съдове с дистанционно управление, оръжия за бой с дронове "Скай уайпърс" и подобрена версия на германска система за противовъздушна отбрана (ПВО), която още не е тествана от Бундесвера.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 191 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    411 73 Отговор
    Къде и кое е унижението?

    Коментиран от #5, #71, #91, #100

  • 2 Високо технологичните злобари 🚀🌕

    357 109 Отговор
    Добре че не е сравнил позорното напускане на Американските войски от Афганистан и всичките им войни.

    Коментиран от #67, #124

  • 3 Реалист

    358 104 Отговор
    Само руския председател беше посрещнат на летището в Бали с червен килим!

    Коментиран от #18, #110

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Българин🇧🇬

    271 67 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Българска Тапанарска Агенция нали Бг е колония и телеграфната агенция е колонялна

    Коментиран от #65

  • 6 Съдията Дред

    336 68 Отговор
    Не видях никъде унижение, просто дипломация. Ако Лавров беше излязъл от залата при речта на Зеленаша, при неговата реч представителити на поне 7 страни щяха да излязат. Това е взаимен знак, че е време да се спре с простотиите.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Селянина с колелото

    289 38 Отговор
    Дали не е сбъркано заглавието?
  • 9 Значи

    311 45 Отговор
    Всички са останали в залата да слушат речта на Лавров, а аз мислех, че са напуснали за до го унижат..

    Коментиран от #41, #70

  • 10 Пич

    288 85 Отговор
    Зеленият глупак може да си се прави на мъж , колкото иска !!! Видяхте как бързо променя позицията , след заповед на Козяк !!! А намръщените идиоти от Г- 20 , знаят , че купуват руски газ и петрол , нищо че правят фокусите през " частни " фирми !!!

    Коментиран от #20, #48

  • 11 Винету

    69 196 Отговор
    Никой не иска да се снима с тъжен предложение кон, и правилно!
  • 12 до Лавров

    70 166 Отговор
    Я покажи как цвили коня

    Коментиран от #33, #56

  • 13 Ксаниба

    179 63 Отговор
    Дрогираният клоун освен на самоунижение и самоуничтожение какво друго може!?! Ах да, да участва в корапшна с бидоня хантар!!

    Коментиран от #40

  • 14 456

    245 43 Отговор
    Моля, обяснете ми, как е бил унижен Лавров. Три пъти прочетох статията, и не разбрах. Явно свързват по някъкъв начин със залата? Благодаря предварително.

    Коментиран от #19, #21, #22, #23, #26, #31

  • 15 унижение, я

    194 56 Отговор
    Те го изкарват болен, той пък не е. Те 12 пъти обявяваха Путин за умрял, той пък не е!
    Да живей клоуна зеленчук! Давайте ни информация за него - какъв велик стратег и Визионер е, как сам повежда войската в бой. Стига с тия руснаци!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Някоя си

    167 26 Отговор
    Те тука се разчита на това хората да четът само заглавието....ина нищо общо със статията 🤣🤣🤣
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 българин

    49 176 Отговор

    До коментар #14 от "456":

    Украинският президент Володимир Зеленски, който се включи дистанционно на срещата на върха на Г-20 в Бали, няколко пъти целенасочено я нарече не Г-20, а Г-19, намеквайки по този начин, че страната агресор Русия трябва да бъде изключена от тази организация. "Няма и не може да има никакво оправдание за ядрения шантаж. И аз ви благодаря, уважаеми G19, че ясно потвърдихте това. Моля ви да използвате цялата си мощ, за да принудите Русия да се откаже от всякакви заплахи от ядрени оръжия", каза той. Нима е малко унижение в твое присъствие да посочат страната ти като агресор недостоен да е в Г-20?!

    Коментиран от #37, #64, #73, #178

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Докато троловете на диктатора вият по

    59 140 Отговор
    форумите , на терен орките стават на пихтия и скоро лавров и путин ще си търсят някой бункер извън територията на РФ
  • 25 Херодот

    201 53 Отговор
    Унижението е за цялото Г20, че са оставили един доказан наркоман да говори!

    Коментиран от #39, #42

  • 26 678

    38 104 Отговор

    До коментар #14 от "456":

    Цитати от статията
    Сергей Лавров,..., е останал в залата по време на обръщението на Зеленски
    Зеленски, ... поучава Русия
    чети внимателно, не много пъти
  • 27 Д-р Ох Булит

    36 127 Отговор
    Май трудно стопляш.
    Явно има подтекст - "лавров ходи в кръв".
    Па може и копейкин да е търчал с килим под мишница да се подмаже на господарите си, а?

    Коментиран от #137

  • 28 велик дипломат , недостежим

    154 39 Отговор
    а ние кога ще имаме дипломат от ранга на лавров?

    Коментиран от #36

  • 29 Иван

    97 17 Отговор
    1944-та година не преобръща хода на Втората Световна Война.

    Коментиран от #95

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Ми чети пак бе

    27 90 Отговор

    До коментар #14 от "456":

    "Драга Г-19", а не "Г-20"
  • 32 Вирус

    110 17 Отговор
    Ето това показва че натовците са си ги готвели години наред

    Коментиран от #125

  • 33 показвам как мучи кравата

    85 16 Отговор

    До коментар #12 от "до Лавров":

    иаааааа... иааааааа... иааааааа и някой кравар наоколо с ботуши, те все така и дават по филмите
    по рижа и дънки и целия окалян но пък със шапка
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Къртача

    15 38 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Рунтав Масур за тебе, кирливецо!
  • 36 а??

    19 40 Отговор

    До коментар #28 от "велик дипломат , недостежим":

    Кукла на конци? За какво ти е?
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Диамантената ръка

    80 8 Отговор
    Четенето и писането с разбиране нещо не се удава на някои "журналисти"...
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Диамантената ръка

    34 50 Отговор

    До коментар #25 от "Херодот":

    И ако съседът ти е доказан наркоман, ти имаш ли право да му вземеш насила апартамента и да го убиеш...?

    Коментиран от #57, #59, #127, #129, #153

  • 43 Мъка

    54 17 Отговор
    Събрали се хърбел и щърбел + тролчо да обсъждат на Г20 събранието ... смях
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Мда

    39 78 Отговор

    До коментар #4 от "ТаУмВзе":

    Аз виждам само русофилски плач!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 абе

    125 23 Отговор
    откога украйната е член на г20, че се не сещам и чий го търси тоя да се изказва там, че и да претендира?!?

    Коментиран от #53

  • 48 Бацо Гацов

    17 45 Отговор

    До коментар #10 от "Пич":

    Мааалиийй..не знаех че и в Украйна си имат Козяк.....или може би нашето Козяче бута нещата..ти па направо са изплюще по гол корем на циментъра бе!!!!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Иван

    77 15 Отговор
    Щом ерата на войната е приключила,значи Сирия е последната жертва на Юдео-масонските сатанисти и САЩ трябва да намалят военния си бюджет с 950 процента.
  • 51 Комунист

    47 101 Отговор
    Истината е,че Путлер нападна суверенна страна само ,защото украинците не искат да имат нищо общо с ватенките.При положение,че разполага с неограничени ресурси Русия трябваше да е много по напред от Европа и света.А всъщност народа и тъне в мизерия.

    Коментиран от #77

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хаха

    26 70 Отговор
    А бе що тъй не ви се отдава четенето на русофилите! Залата НЕ е където се произнасят речите.
  • 55 Иван

    60 16 Отговор
    И сатанинските мър..ши са поставили укро парцала по средата. 53
  • 56 Жорето

    82 26 Отговор

    До коментар #12 от "до Лавров":

    Конят отново удари едно копито на нашмъркания в челото.Него го посрещнаха на червен килим с почести, а Зелдал лае по разни монитори.
  • 57 Статистик

    83 17 Отговор

    До коментар #42 от "Диамантената ръка":

    Когато ти си му дал този апартамент - защо не? Напиши в Гугъл "Граници на Украйна през 1674 година"(впрочем тогава е била полска провинциия, а не самостоятелна държава) да видиш, че територията и е колкото Северна България - и всичко останало и е подарено от СССР!

    Коментиран от #82, #96, #140, #146

  • 58 Мим

    88 18 Отговор
    Тия ястреби използват укрите да си изпробват оръжията при тях.Руснаците трябва да вземат мерки и да унищожат всичкия им жп.,а и пътен транспорт за доставки и предвижване....
  • 59 Иван

    75 13 Отговор

    До коментар #42 от "Диамантената ръка":

    Да,преди да е направил беля....и с какво наркомана е полезен за обществото?

    Коментиран от #147

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Неразбрал

    84 13 Отговор
    Някой ще ми обясни ли с какво точно са унизили Лавров? Аз поне така и не разбрах?

    Коментиран от #66

  • 62 "Делта" мелта...

    69 22 Отговор
    Ако Русия е решила да направи от това огромна пустния, нищо западно няма да им помогне!
    Още 70-те г на миналия век имаха руснаците гео-физически оръжия, за създаване на цунамита и земетресения. Е, колко вода изтече от тогава?
    Ако искат едно земетресение от 7-ма скала по Рихтер и цялата инфраструктура на Крайната няма да я има.
    Проектът "Меркурий-18"!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Начко

    75 15 Отговор

    До коментар #21 от "българин":

    И като какъв се явява Зелчо?Мегафонът на Хънтър дън.Натикван по всички медии от Фащ ,един клоун четейки фрази изпратени от краварски център за налагане на фащ идеология.
    Успешно промиване на слабо.мни индив.ди.
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ФакЪт

    45 20 Отговор

    До коментар #61 от "Неразбрал":

    Не си разбрал ли? Ами да ти кажа. Ако Лавров беше напуснал залата при обръщението направено от Зеленски, самия Лавров щеше да произнесе своята реч пред празна зала! Същия сценарий се подготвяше и за Митрофанова на откриването на НС преди няколко седмици, но тя заяви че няма да присъства ако Зеленски ще направи обръщение при откриването. Копейкин предвидливо я информира за сценария.
  • 67 Незнаещ

    31 56 Отговор

    До коментар #2 от "Високо технологичните злобари 🚀🌕":

    Имаш ли спомени руските войски как напуснаха Афганистан,май не беше с почести....

    Коментиран от #122

  • 68 Унижено

    11 1 Отговор
    хомо .
  • 69 123455

    59 17 Отговор
    И после укрите се борели сами, ама другия път, пък ватенките като използват чужди дронове мале мила вой до небесата

    Коментиран от #142

  • 70 Драйфус

    29 4 Отговор

    До коментар #9 от "Значи":

    Пак не си разбрал в коя зала,но нищо,нали си в" голята игра"...
  • 71 Унижението за нас знам кое е

    20 45 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Радев, Възраждабе, Борисовчетата, Доганопеевчетата, седесарчетата, ниновчетата, яневчетата, гешевчетата, всичките политици и обслужващи или печелещи от статуквотО. обаче най-голямата ни излагация са не циганите и просяците а ОБИКНОВЕНИТЕ НАРОДНИ РУСОФИЛИ. Ако ги нямаше много от горепосочените щяха да са в панделатa, или наистина да работят за просперитета на България и българите.
  • 72 Джони Чеп

    34 11 Отговор
    така е при демокрацията - неудобните се заглушават, а добитъка се дамгосва насилствено. Двата пръста горе!
  • 73 Хоризонт

    62 9 Отговор

    До коментар #21 от "българин":

    Кога празнувахме деня на Европа кой май? Не беше ли за победата над фашизма. Кое е по срамното в случая? Кои са фашисти и на кои се помага? Лицемерието е безгранично нали?

    Коментиран от #75, #141

  • 74 Колко много

    55 11 Отговор
    безработни щатски подлоги лазят из форума. Какво ще ядете, когато ЕС спре подаянията?
  • 75 ФакЪт

    5 17 Отговор

    До коментар #73 от "Хоризонт":

    Какъв ти е въпроса, или проблема, за да ти отговоря?
  • 76 ами

    52 10 Отговор
    голямо унижение за лавров - всички са останали да му слушат речта
  • 77 Помнещ

    70 12 Отговор

    До коментар #51 от "Комунист":

    Хайде бе Афганистан, Сомалия, Ирак, Либия, Югославия не бяха ли суверенни страни - сигурно народите им много искаха да имат нещо общо с краварите. Да не говорим преди това за Виетнам, Корея и анексията на Хавай.

    Значи за краварите може и вие соросоидите получавате доларова амнезия за техните престъпления. Мосул и Рака и до сега са градове признаци ама сринати със земята "демократично". Над милион убити цивилни ама за едни долари какво ли не прави човек.

    Коментиран от #78, #87, #97, #145

  • 78 ФакЪт

    11 44 Отговор

    До коментар #77 от "Помнещ":

    Бяха. И още са! Не са заграбени, не са окупирани. Беше им даден урок да не нападат съседите си!

    Коментиран от #80

  • 79 1001

    10 1 Отговор
    https://fakti.bg/life/730536-puskat-bremenen-ken-na-pazara-za-koleda-video

    Това е ваша публикация!
  • 80 Е точно

    49 11 Отговор

    До коментар #78 от "ФакЪт":

    това е и случаят с укронацитата. Дава им се урок че не могат да трепят руснаци и да се готвят за нападение над Русия.

    Коментиран от #89

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Румен

    17 6 Отговор

    До коментар #57 от "Статистик":

    Ти напиши в Google границите на Бьлгария 1674 г
  • 83 Христо Христов

    15 42 Отговор
    Тепърва предстои унижението за сибирско-азиатската гнус
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 дедо

    53 9 Отговор
    И как точно се побеждава ядрена държава? Може би както гей-двойка си ражда дете?
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Христо Христов

    19 32 Отговор

    До коментар #77 от "Помнещ":

    А кажи пак за Авганистан , Сирия , Грузия , Армения , Чечня , и какво правеше там безаналоговата cMpaд

    Коментиран от #93

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 ФакЪт

    14 37 Отговор

    До коментар #80 от "Е точно":

    Еми не е точно същото. Целта на Русия е да анексира Украйна и да възстанови границите на СССР! Експанзионистична война се нарича-завоевателна война.
  • 90 шок

    18 53 Отговор
    Русия дори и по времето на СССР не е била в такава изолация, а Лавров доказано е най-некадърният и външен министър за всички времена. Още се изумявам, как има хора, които величаят настоящата кремълска хунта.

    Коментиран от #94

  • 91 Калпазанин

    37 5 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Да си кажа честно бая го търсих и аз, унизително да имаме такива мисирки и медии
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 ФакЪт

    9 17 Отговор

    До коментар #87 от "Христо Христов":

    Може да хвърли малко светлина и за присъствието ма Вагнер в ЦАР, Мали, Занзибар…..
  • 94 Хунтата е

    40 10 Отговор

    До коментар #90 от "шок":

    целия западнал свят, начето с ФАЩ!
    Нали наскоро те обработваха с биооръжие? Или си забравил? Или след 4-та игла вече не знаеш кой си и от къде си?
  • 95 Ха така

    15 30 Отговор

    До коментар #29 от "Иван":

    Иване не само деблокирането обръща войната но и огромната военна помощ за ссср и храни обръщат хода на войната.И като бонус руснаците получават шифъра на немците ЕНИГМА която англичаните разшифроване.Даже малка българия е дала тогава около 30000 жертви.Кажи коя държава е могла сама да излезе срещу германия тогава над 9 милионната им мотивирана от пропагандата на гьобелс армия бе умник облъчен от руската пропаганда за непоносимостта им

    Коментиран от #99, #134, #138, #190

  • 96 кюмюря от Драгалевци

    46 11 Отговор

    До коментар #57 от "Статистик":

    Изписва ми че през 1694 г . такава държава Украйна не съществува има Киевска Рус което въобще няма нищо общо с Украйна !? Украйна се появява като название след 1917 г . благодарение на Ленин (тоя на когото сега му събарят паметниците !!!

    Коментиран от #98, #114

  • 97 Комунист

    13 5 Отговор

    До коментар #77 от "Помнещ":

    Нали комунягите не са ,като капиталистите.Какво им е по различното от краварите ,като правят също като тях.
  • 98 То и

    20 3 Отговор

    До коментар #96 от "кюмюря от Драгалевци":

    България беше на три морета,другарю.
  • 99 6543

    10 30 Отговор

    До коментар #95 от "Ха така":

    Иван не чете.Още по малко може да разсъждава извън опорките спуснати му от рубладжиите.
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 доги

    8 25 Отговор
    Още февруари писах, че Вова ще играе с атома. След това неуважение, няма нужда повече да се бавят!

    Коментиран от #112

  • 102 9689

    21 3 Отговор
    Унижение видяно през призма.
  • 103 Яко

    19 39 Отговор
    Системата Делта срещу някакви рашистки гащници, въоръжени с ръждясали калашници. И още 300 хиляди да мобилизира Путлер, все тая. Губи войната и това е...
  • 104 пиночет

    20 34 Отговор
    Никоѝ не иска да е роб на Путин и Кремъл!

    Коментиран от #111

  • 105 Жимбукь жимбулкин

    2 9 Отговор
    Мноо искам туй да стискам с руките си две
  • 106 Неграмотен русофил

    15 31 Отговор

    До коментар #65 от "Коректор":

    Не си ли разбрал още, че всички русофили са неграмотни?
  • 107 Кво е станало?????

    18 8 Отговор
    Кой го е унижавал, как са го унижавали????...абе да не са го......🙊.
  • 108 хехеххе блаженни са верващите

    32 7 Отговор
    първите няколко изречения в така наречения текст "статия" четеш и разбираш че яко суе плаща за пропаганда
  • 109 Унижението е за Г-20

    14 38 Отговор
    защото са допуснали Коня в Индонезия и още не са изключили ватниците от тази организация!
  • 110 Болярин

    10 26 Отговор

    До коментар #3 от "Реалист":

    Червен килим за увиване ли имаш предвид !??
  • 111 Възраждане

    10 25 Отговор

    До коментар #104 от "пиночет":

    Ние искаме да сме роби на Путин и Кремъл!
  • 112 Пак съм аз

    21 22 Отговор

    До коментар #101 от "доги":

    Вова щял да играе с атома и нямало нужда да се бави ??? Ами ти си на 200 - 300 км. от войната ! Изобщо няма да се забавиш в посока "Св. Петър", ако любимецът ти вова използва ядрен арсенал - панимаеш, другарю ... или ДА !?!
  • 113 Българин

    11 34 Отговор
    Вече е Г19 Руззия е изключена

    Коментиран от #183

  • 114 Свидетел

    24 9 Отговор

    До коментар #96 от "кюмюря от Драгалевци":

    Да и всеки, който бил роден ( независимо от етническата си принадлежност и националност) по времето на тъй нареченото СССР в украинската република, та в акта му за раждане задължително се пишело националност украинец, без човека въобще да е украинец. Та от там те трябва да боготворят не само Ленин, но и СССР и комунизма, като цяло!
  • 115 Ганчо

    36 5 Отговор
    Унижението е за вас, нищoжества, дето се мислите за журналисти. Готови сте на всякакви низости и манипулации, за да си заработите грантовете. Пpocтитyтките имат повече достойнство от вас.
  • 116 Джордже Балашевич

    38 7 Отговор
    Поредният пасквил за баламурници! Кой кого унижава, кой с кого се договаря не става ясно. Както преди тази среща, така и сега, по време на срещата е видно, че има група държави които са на страната на Русия, и група държави които са срещу Русия. Единственото, което официално се потвърди е, "Украйна се ползва като полигон за тестване на нови прототипи западно и руско оръжие . Недопускането от страна на англосаксонците, Украйна да започне преговори за примирие с Русия, означава, че същите тези псевдо борци за свободата, все още се нуждаят от тази територия за оръжейни тестове, независимо от цената която плаща украинският народ и цената която ще плати Европа. Баламурниците нека да продължават да се делят на фили и фоби и да се "хранят" еди друг. Това устройва напълно оръжейно промишленият комплекс на Русия, САЩ, Китай, Великобритания и някой западноевропейски държави, те реализират огромни печалби, както и нефтопреработвателната промишленост. Ние, БАЛЪЦИТЕ, нека продължим да "остроумничим" и да се правим на "мъдри" по форумите, но накрая сметката ще бъде платена от нашите родители, нашите деца и самите нас!

    Коментиран от #159

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Бай Благой

    33 6 Отговор
    Дараги му смехурковци от БТА!!
    Кое точно е унижението за Лавров, че не разбрах?
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Дафинов лист

    6 2 Отговор
    Много важно...!!!
  • 121 Ха-ха-ха...

    33 12 Отговор
    Само не я видях къде е тази ядрена заплаха от Русия.
    Никога и никой не е говорил за използване на ядрено оръжие, освен запада.
    Ядрен страх има, но той е свързан с това, че запада си знае своите намерения и позиция, а не с руските!
  • 122 Имам спомен

    24 5 Отговор

    До коментар #67 от "Незнаещ":

    А има и видео ...няма нищо общо с паническото бягство на ФАЩ...а правителството на Афганистан , което ги беше помолила за помощ срещу терористичните банди създадени от САЩ , и което Горбачов предаде още две години води война с идилските изроди от Ал Кайда.

    Коментиран от #151

  • 123 фбр

    27 9 Отговор
    Долен зелен наркоман ! Крайно време е да гледаш как расте тревата откъм корените ! Забрави 2014 година , когато изгори живи 53 човека в Одеса между които и двама българи ! Украински план за мир - на п........н ден !
  • 124 Четете бе хора

    10 17 Отговор

    До коментар #2 от "Високо технологичните злобари 🚀🌕":

    Нещо да кажеш за едно съветско бягане от една друга " специална операция " миналия век.
    Даже към момента сегашните загуби на техника е два пъти повече отколкото тогавашните загуби

    Коментиран от #131

  • 125 Ха така

    13 19 Отговор

    До коментар #32 от "Вирус":

    Горката русия все измисля че някой я напада.И това продължава 105г за да си запазят властта болшевиките.Тя трябваше да бъде демилитаризирана както германия и япония.Да имат оръжия само за отбрана.Грешка която ще бъде поправена
  • 126 Дивергент

    24 7 Отговор
    Пуснали един шоумен по телевизора и му гледат сеира. А той се възгордял и не си знае истинското място. А за Лавров пишете завряни в някоя дупка, защото ако се срещнете на живо ще се нас.р.те от страх.
  • 127 Ха така

    8 16 Отговор

    До коментар #42 от "Диамантената ръка":

    А ако съседът ти е доказан насилник и убиец какво трябва да направиш и как се е сдобила с тая голяма територия.Русофилите вярват че тя им е подарена.
  • 128 Бил Гет

    9 2 Отговор
    Червен килим , имаше .
  • 129 Ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #42 от "Диамантената ръка":

    Не,но мога да помогна да го разкарат ОПЕРАТИВНИТЕ работници.

    Коментиран от #149

  • 130 УКРАЙНА ще победи !

    10 22 Отговор
    Zлото жуженце и УШАНКИТЕ !
    Слава на ВСУ ! Вечна слава !

    Коментиран от #133, #136

  • 131 Ха ха

    18 11 Отговор

    До коментар #124 от "Четете бе хора":

    Има достатъчно видеа в тубата в които да водиш как напускат руснаците( не само)Афганистан.През шпалир от изпращащи ги ,със гордо развети знамена,с цялото си въоръжение .Като на парад .Явно си бил на баща си в мислите по онези времена.

    Коментиран от #132, #161

  • 132 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #131 от "Ха ха":

    ...да видиш...Моя грешка.
  • 133 След гъби

    9 5 Отговор

    До коментар #130 от "УКРАЙНА ще победи !":

    Мечтите са шарени .
  • 134 Защо питаш

    11 3 Отговор

    До коментар #95 от "Ха така":

    Не знаеш ли коя? СССР.Тези зад океана чакаха и гледаха.
  • 135 Украинка

    21 5 Отговор
    Питам, къде е унижение? Не разбрах.
  • 136 Украинка

    14 12 Отговор

    До коментар #130 от "УКРАЙНА ще победи !":

    Вечная слава и Вечная памятъ на Украйна
  • 137 Хахаха

    12 7 Отговор

    До коментар #27 от "Д-р Ох Булит":

    А ти памперси ли си разпъвал пред Байдън? Или си ходил обут с тях за да му покажеш как се носят?
  • 138 ССС

    15 7 Отговор

    До коментар #95 от "Ха така":

    Облъчения май си ти? "...огромната военна помощ за ссср и храни..." Каква точно военна помощ? Щото от началото на войната руснаците си ползват собствени бронирана и артилерийска техника, авиация. Разработени, конструирани и произведени в СССР. В началото на ВСВ щатите нямат кой знае колко ценно въоръжение, започват да конструират и произвеждат на по-късен етап. Западноевропейските образци също се оказват не особено полезни срещу Вермахта. Няма как да ползват и муниции от други страни, защото още от тогава са на различни калибри. Вероятно си чувал, че щатите пращат военни джипове, но те нито са толкова много, нито от пряко значение за бойните действия. За храните май е излишно да коментирам, предвид хилядите, измрели от глад, особено при обсадата на Сталинград. Добре е преди да пишеш, малко и да си чел. Щеше да знаеш на чия страна влиза във войната България.

    Коментиран от #156

  • 139 Зуза

    16 4 Отговор
    И какво е унижението? Че Бразилия, Китай , Индия, Индонезия, Турция, СА и др. не са си тръгнали. Те да не са сАлцгаймер?
  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 български интелектуалец

    13 24 Отговор

    До коментар #73 от "Хоризонт":

    Демократична Европа и Украйн честват през май победа над фашизма.
    А 24 февруари 2022г. е дата на възраждане на фашизма в Путинова Русия.Новата дата
    за победа над руския фашизъм скоро ще се уточни.Благодарение на героите от Украйна.
    СЛАВА УКРАЙНА!
  • 142 Ха така

    7 9 Отговор

    До коментар #69 от "123455":

    То е като че както руснаците сами се борели с германците през всв
  • 143 Буха ха

    17 8 Отговор
    Краварите се уплашиха като видяха как прииждат талибанковци по трима на моторетка и толкова бързо избягаха че си забравиха въоръжението в Кабул.
  • 144 Унижение, как ли пък не

    23 7 Отговор
    Наркомана е ръсил отново глупости както винаги без да мисли!
  • 145 Ха така

    7 13 Отговор

    До коментар #77 от "Помнещ":

    Що не ни ограмотиш как с.корея заедно с китай и руски самолети и летци и оръжие нападат ю.корея.Как с.виетнам напада ю.виетнам все да налагат мирно червен болшевизъм.Изглежда болшевизма се оказа най мирната идеология разнасяща. червени метастази.
  • 146 Диамантената ръка

    15 9 Отговор

    До коментар #57 от "Статистик":

    Явно и ти като Путин живееш още в Средновековието.
  • 147 Диамантената ръка

    10 4 Отговор

    До коментар #59 от "Иван":

    Кражбата и убийството са престъпления.
  • 148 български интелектуалец

    19 17 Отговор
    През 1968г.руските окупатори влезнаха в Чехословакия и избиха много чехски интелектуалци.
    През 1939г. руските фашисти на Сталин в Катин убиха елита на полската държава-20000 поляци.
    През 1946г. българските комуниси с помоща на "братска" Русия избиха българската интелигенция.
    През 1956 руските фашисти убиваха Унгария.
    Руските фашисти са ненавиждани в цял свят!

    Коментиран от #177

  • 149 Диамантената ръка

    6 11 Отговор

    До коментар #129 от "Ха ха":

    Ами разкарай го ако можеш, не му пали апартамента и не се опитвай да го убиеш. Ама тоя дето ще разкарва наркомана май е психопат, който иска и на твойта врата да почука след това...
  • 150 Ха така

    9 13 Отговор
    Що не ни ограмотиш как с.корея заедно с китай и руски самолети и летци и оръжие нападат ю.корея.Как с.виетнам напада ю.виетнам все да налагат мирно червен болшевизъм.Изглежда болшевизма се оказа най мирната идеология разнасяща. червени метастази.
  • 151 Ха така

    10 9 Отговор

    До коментар #122 от "Имам спомен":

    Ама що забравяш че споразумението за изтегляне на американците беше подписано от тръмп.И защо не се учудваш че когато американците влязоха в Афганистан талибаните бяха изметени за седмица.Ама нали си ум защо се случи
  • 152 Българин

    20 16 Отговор
    Много му вярвате на тоя Зелен Наркоман бе слава на Русия

    Коментиран от #173

  • 153 Ани ""70""

    21 12 Отговор

    До коментар #42 от "Диамантената ръка":

    И ако съседът ти понеже е наркоман,убива безнаказано деца,жени, невинни хора от които не само руснаци,но и наши българи,и понеже е наркоман си позволява да държи в плен 21 български моряци, докато България дава убежище да не казвам на кои,да имаш право да го убиваш не веднъж,не дваж а 💯 пъти.
    Всяка жаба да си знае гьола.

    Коментиран от #167, #168

  • 154 нормален

    19 11 Отговор
    Тоя зелени е смешник нещо си е самоповярвал след като твърди че влизането в херсон където няма никакви военни било превземане май ще ядосат путин и ще им покаже какво значи превземане само дано да не е зле и за нас а някой трябва да каже на зеления смешник българската поговорка че пилците се броят наесен явно и много джендъри не са я чували

    Коментиран от #157

  • 155 Льотчик на недоставено USA-фърчило

    20 10 Отговор
    Пак Дрън-Дрън от "Зеления с белото." .. Сравнил освобождаването на ХЕРСОН с дебаркирането на съюзниците в Нормандия през юни 1944 г. "което преобърнало хода на войната..?" Истината е, че настъплението на руснаците започна още от декември 1941 г, от Сталинград и Москва.. Дотам само стигнаха немските сили... А БЕ, МНОГО НЕУК Е ТОЯ "ЗЕЛЕН-ЧУК". НЕ ЗНАЕ ЛИ, ЧЕ ТАМ /в Нормандия.. /ДЕБАРКИРАТ 140 ХИЛ. ВОЙНИЦИ, А РУСНАЦИТЕ ВЕЧЕ СА МИНАЛИ ПОЛОВИН ЕВРОПА, РУМЪНИЯ, ПОЛША, УНГАРИЯ, ВЕЧЕ САМО НАПРЕДВАТ КЪМ ГЕРМАНИЯ. И, В КРАЙНА СМЕТКА, ОБКРЪЖАВАТ И ПРЕВЗЕМАТ БЕРЛИН /само руска войска! / СЪС 2 МИЛИОНА ВОЙНИЦИ. А В БЕРЛИН ВЕЧЕ БИЛИ ОСТАНАЛИ САМО 90 ХИЛ. ЗАЩИТНИЦИ.. Сещате се, че ОСТАНАЛИТЕ СА БИЛИ ВЕЧЕ ЗАРОВЕНИ.. ИЛИ НЕ..? 😜. Та.. Всичко е ясно.. ☺️

    Коментиран от #164

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 български интелектуалец

    6 3 Отговор

    До коментар #154 от "нормален":

    Пишеш се в логото си "нормален".Видима е поправката-"ненормален"
  • 158 български интелектуалец

    1 3 Отговор

    До коментар #156 от "Ха така":

    Браво! Така мислят 90 процента българи.
  • 159 Ха така

    12 8 Отговор

    До коментар #116 от "Джордже Балашевич":

    И предимно технологичните и проспериращи държави на чия страна са.КОЙ ИЗМЪКНА КИТАЙ ОТ МИЗЕРИЯТА СЛЕД КАТО ПРЕДИ ДОСЛОВНО ИЗПОВЯДВАШЕ РУСКИЯ ФЕОДАЛЕН КОМУНИЗЪМ.КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЗНАЕШ КОЙ МЪЛЧИ.
  • 160 Независим

    20 5 Отговор
    След като се разполага толкова съвременно оръжие в украйна кой го управлява. Никой няма да предостави такива технологии на украинците. , което означава че САЩ и Нато се бият с Русия. Всичко останало е да си чешмите езиците с силната украински армия
  • 161 Ха така

    9 6 Отговор

    До коментар #131 от "Ха ха":

    Да знаем как са посрещани през1956г. В унгария, 1968 в чехословакия и така навсякъде
  • 162 Дон Педро

    16 10 Отговор
    Не мога да разбера как НОРМАЛЕН човек може да да симпатизира на шайката на путин,медведев, лавров и др. оли....ени ?!?
  • 163 хаха

    10 10 Отговор
    Унижението е било за Западните дебили, защото оставайки в залата, когато е говорил нацисте Зеленски, Западните дебили са останали в залата при словото на Лавров, защото в противен случай са щели да предизвикат презрение върху себе си показвайки слабост, и затова скърцайки със зъби и блещейки очи са слушали Лавров, и ядът им е предизвикал такова неразположение на обзетите от бесове тела, че се е наложило с прибежки и припълзявания да се друсат в тоалетните.
    Оказало се, че след посещение на Западни "политици" в тоалетните, след тях е оставала "пудра захар" в големи количества, нали не са особено умни, та зотва не могат да прикриват следите си.

    Коментиран от #165, #166, #172

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Навалний

    3 3 Отговор

    До коментар #163 от "хаха":

    Днес ги изгониха с Маня от злата!
  • 167 Диамантената ръка

    1 3 Отговор

    До коментар #153 от "Ани ""70""":

    Да не прекаляваме с фантазиите, убивал деца, българи...
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 Льотчик на недоставено USA-фърчило

    13 2 Отговор

    До коментар #164 от "Сталин":

    Голема помощ,нема що!! 😃 Сигурно американците им направиха и дадоха КАТЮШИТЕ и танковете Т-34,самолетите ЯК /на Яковлев/или им дадоха назаем 8-МИЛИОННА СЪВЕТСКА АРМИЯ?? А, СИГУРНО НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ДО 1944 Г. САЩ САМО ГЛЕДАХА И ЧАКАХА ГЕРМАНИЯ ДА СЕ СПРАВИ ЕВЕНТУАЛНО СЪС СССР.. Дотогава воюваха, но главно с японците по Тихия океан.. ВИЖ СТАТИСТИКАТА НА ВОЕННИТЕ ЖЕРТВИ, НАШИЯ!! АМЕРИКАНЦИ И АНГЛИЧАНИ ГЛАВНО СА ЗАГУБИЛИ 340 ХИЛ. ВОЙНИЦИ, А РУСИЯ-6 МИЛИОНА! Я прочети в WIKIPEDIA данните и се чукни, ама по-силно по "умната" си празна глава..

    Коментиран от #176

  • 170 Оня с магарето

    10 1 Отговор
    Голямо унижение, днес пак е имало калиброка и гераниза ия на "унижаващия" шут-наркоман хе хе

    Коментиран от #171

  • 171 Гражданин

    3 9 Отговор

    До коментар #170 от "Оня с магарето":

    Болшевиките тепърва ще ядат магарешкия!
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 трънчо

    6 1 Отговор
    Уважение което се вида и от червеният килим постелен пред него-а не унижение!
  • 175 Фънки

    3 10 Отговор
    Русия няма как да не си плаща за нанесените щети на Украйна.
  • 176 Стрелец

    3 9 Отговор

    До коментар #169 от "Льотчик на недоставено USA-фърчило":

    Глупаво е да връщаш лентата".В xxl век цивилизованите страни са отчели грешките си от миналото и не действат първосигнално. Но това не се отнася за властта в Русия днес.Тя се върна векове назад с имперското си високомерие към другите цивилизации и с примитивната отмъстителност към тези , които не желаят тяхната политическа ориентация.Но руския народ не е забравил Чайковски, Репин,Рьорих, Лихачов,Висоцки...и много други интелектуалци,които са за пример в новото пробуждане на Русия за хуманност и уважение към световните достижения на човечеството и утвърдените международни правила за мир и взаимопомощ.

    Коментиран от #182, #185

  • 177 От чужбина

    6 0 Отговор

    До коментар #148 от "български интелектуалец":

    И ти и много други като теб бъркате Русия със СССР. Нека ви припомня, че Сталин НЕ е руснак, а грузинец. Хрусчов НЕ е реснак, а УКРАИНЕЦ. Ленин също НЕ е руснак. В СССР, на ръководни постове е имало от всички народности, стига да са били верни на Ком.Партията. А сега се сети КОИ са създателите на комунистическата теория и от къде са те?
  • 178 Пепи

    7 1 Отговор

    До коментар #21 от "българин":

    Може ли да се смята за унижение, изреченото от една кукла на конци, която на всичко отгоре е и наркоман.
    Унижение щеше да бъде да го хвали
  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Един

    10 0 Отговор
    Лавров е най-адекватния външен политик! Класа над пуделите!
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Льотчик на недоставено USA-фърчило

    4 1 Отговор

    До коментар #176 от "Стрелец":

    Напротив! Ролята на историята НЕ Е ДА БЪДЕ САМО КИНО!. И НЕ АЗ ВРЪЩАМ ЛЕНТАТА КЪМ II СВ. ВОЙНА! ОЩЕ АНТИЧНИТЕ ИСТОРИЦИ, КАТО ХЕРОДОТ, ПЛИНИЙ, ТУКИДИД СА КАЗАЛИ ЧЕ "ИСТОРИЯТА Е УЧИТЕЛКА ЗА СЪВРЕМИЕТО, ЗА ЖИВОТА!" А днешното "пренаписване. на историята" заблуждава младите, които не четат и седят с GSM-ите по 4 часа в барчетата и си чатят глупости, пращат "лайкове" и снимки от тоалетните си и пред огледалото ..Големи подвизи е това дфдбногдмие за тях, НО СА РЕАЛНО АПОЛИТИЧНИ, което е" целта на занятието".. .И е добре, че знаеш "поне имената" на Чайковски, Репин и Рьорих... ☺️

    Коментиран от #189

  • 183 БПФ

    4 0 Отговор

    До коментар #113 от "Българин":

    Хахаха и кой я изключи? - Пaлякът наркoман ли, дето като се нашмърка, си мисли, че е господар на света?
  • 184 Петкан

    4 0 Отговор
    Евреина Зеленски погуби славянския украински народ ..какво нещо е политиката . Ако не можеш да намериш украински славянин марионетка да го управляваш слагаш някой като Зеленски и готово ..целта на войната беше да се създаде една дълбока рана между украинци и руснаци ..както в Югославия
  • 185 Петкан

    5 0 Отговор

    До коментар #176 от "Стрелец":

    Баш не е така ..САЩ иска да бъде едноличен лидер на цялата планета ..да контролира всички полезни изкопаеми , търговски ресурси, енергийни потоци ..но страни като Русия и Китай са против
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 188 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 189 Стрелец

    1 2 Отговор

    До коментар #182 от "Льотчик на недоставено USA-фърчило":

    Не само"поне знам" имената им,но и съм почитател на руската култура.Но не и на руската политика днес.Учителката История не успя вразуми властта на Русия.Голяма част от милионите загинали в Съветската армия през ll световна война са заради античовешката стратегия на сталинските командири да изпращат като "пушечно месо"освободени от затвора престъпници без оръжие, да се разстрелват отстъпващи руски войници, да не се преценяват големия брой жертви в някои битки, да изчезват безследно в Сибир след войната завърналите се от плен...Историята не е само факти, но и поука, разкаяние,помъдряване...

    Коментиран от #191

  • 190 Льотчик на недоставено USA-фърчило

    3 0 Отговор

    До коментар #95 от "Ха така":

    И ти ли пееш същата песен за "западната помощ" за СССР, през 1941-44г.?☺️ СИГУРНО АМЕРИКАНЦИТЕ ИМ НАПРАВИХА, ТАНКОВЕТЕ "Т-34" , и "КВ" ЗАД УРАЛ/в Сибир, изнесено мобилизирано производство.. /КАТЮШИТЕ, САМОЛЕТИТЕ" ЯК" И " ЛА" /, на конструкторите Яковлев и Лавочкин, автоматите и картечициге, "ДЕГТЯРОВ" , "ШПАГИН" , а после и "Калашников" - 80 години вече най-добрият в света.!! 😜 Мноого малко си чел, за да се обаждаш с плитки аргументи и "пренаписвана история".. СИГУРНО. НЕ ЗНАЕШ И ЧЕ САМО СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ПРЕВЗЕ С 2 МЛН. АРМИЯ БЕРЛИН.А чак после дойдоха американците и разделиха Берлин и цяла Германия на Източна и на Западна/ФРГ/.. ПРОВЕРЯВАЙ ФАКТИТЕ, ЧЕ И НА ТЕБ МАЙ СА ПРОМИЛИ МОЗЪКА.. 😎
  • 191 Льотчик на недоставено USA-фърчило9422

    2 0 Отговор

    До коментар #189 от "Стрелец":

    Много едностранчиво интерпретиране, драги. Историята не ги била научила.. Ти например, прочел ли си в наши вестници думата "експлоатация" или думата "работническа класа" ? Няма ги, а щом ги няма, печалбите на собствениците и монополистите ОТ ВЪЗДУХА ЛИ ИДВАТ, ИЛИ ОТ ОГРАБВАНЕ НА НАЕМНИЯ ТРУД?? Или някой наречен ли е " български Капиталист" ? Нее, той е само "бизнесмен" , а печалбата, капиталът е "профит.. ВСИЧКО СЕ ЗАВОАЛИРА И ЗАМЪГЛИ...Но, явно си от младото поколение, щом пишеш тука, НЕ СИ ОТ БОГАТИТЕ И БИЗНЕСМЕНИТЕ.. Те не се занимават с глупости и празни работи.. ТЕ ПЕЧЕЛЯТ!!

    Коментиран от #192

  • 192 Стрелец

    1 0 Отговор

    До коментар #191 от "Льотчик на недоставено USA-фърчило9422":

    От наемния труд"капиталистите"създадоха технологии на световно ниво.Наемни специалисти бяха и българските авиоконструктори Лазаров и Йорданов.Откривателят на компютъра Джон Атанасов също е с български произход.И днес български учени, лекари,артисти, IT специалисти са на почит при западните "печалбари".И руснаците карат само западни коли и ползват "капиталистически" технологии - от битова техника до компютри.Какво от това, че са създали самовар, ,,Шпагин", АК, ,,Калашников", ракети...Обикновеният руски гражданин може добре да сравни коя система е по-приемлива в световния прогрес и масово се изнасят на запад в търсене на по-благоприатно бъдеще.
  • 193 Баш Майстор

    1 1 Отговор
    Браво, Стрелец! Мани го тоз "льотчик"! Да си лети с "Ан"или "Як" до Владивосток.А ние - с "Джъмбо" до Барселона.
  • 194 Фанфан

    0 1 Отговор
    Този Лавров има вид на фомосексуален. Не знам дали е такав, но външния му вид и движенията са му на такъв....