Last news in Fakti
  Тема: Украйна

9 Януари, 2023 14:24 3 130 71

Николай Патрушев: Русия не воюва с обикновените украинци

  • украйна-
  • украинци-
  • власти-
  • русия-
  • война-
  • неонацисти-
  • запад

Няма омраза към тях по подразбиране

Николай Патрушев: Русия не воюва с обикновените украинци - 1
Източник: БГНЕС

Секретарят на Съвета за сигурност на Русия Николай Патрушев заяви, че руските власти не воюват с обикновените украинци, няма омраза към тях по подразбиране. Това каза той в интервю за "Аргументи и факти". Едновременно с това той заяви, че е "неизбежно украинските ненонацисти да понесат наказание“.

"Неонацистките престъпници, които вилнеят в Украйна през последните години, неизбежно ще бъдат наказани“, каза ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация.

Патрушев подчерта, че традициите на украинския народ са близки на жителите на Русия и не могат да бъдат отделени от културата на украинците. Той посочи като пример Крим, където украинският език остава един от държавните езици.

"В много градове продължават да работят украински културни центрове, украински ансамбли за песни и танци. В южната част на Далечния изток, като се има предвид големият дял на мигрантите от времето на Столипин, значителен брой жители смятат културата на украинския народ за родна“, обясни Патрушев.

По-рано Патрушев каза, че много украинци са разбрали, че Западът воюва с Русия чрез техните ръце. Но украинците, въпреки разбирането си, се страхуват да говорят за това.

Патрушев каза още, че САЩ в Украйна практикуват техниката на разделяне на един народ, предаде Агенция "Фокус".

Още новини от Украйна


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 50 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Русофил

    57 44 Отговор
    Русия не воюва с обикновените украинци, само ги избива.

    Коментиран от #52

  • 2 гост

    62 39 Отговор
    То и Украйна не воюва с обикновените руснаци , а с хунтата в Кремъл !! И ще я прати където и е мястото , в чистилището !!
  • 3 Русия попиля НАТО

    44 49 Отговор
    НАТО воюва с Русия в Украйна. Пращат огромно количество милиарди и военщина. Цялото това оборудване, което идва при тях, идва с персонала на тези държави, които доставят тези оръжия. Украинците не могат да управляват тази техника, защото трябва да бъдат обучени. Невъзможно е да се подготвят специалисти за един месец. Трябва да се отбележи, че основната работа по развитието на операциите по цялата фронтова линия се контролира от представители на ръководството на блока НАТО - генерали и висши офицери.

    Коментиран от #12, #13, #15, #17, #34, #43

  • 4 Българка

    59 44 Отговор
    Прав е руският терорист- убиец. Украинците не са обикновени. Те показаха на света, че са единни и с живота си ще защитават свободата, домовете, близките и земята си. Да, украинският народ не е обикнивен. Той не е робски , крепостен, каквито са страхливите руснаци, които леят сълзи за убитите си, но не искат възмездие от кремълските фашисти

    Коментиран от #28, #65

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анти-маймуна

    20 12 Отговор
    Хунатата в Кремъл са детска градина.
  • 7 Госあ

    26 29 Отговор
    Наистина много сложна ситуация….няма как руснаците да ползват краварска тактика за пълно унищожение на цели градове…

    Коментиран от #20

  • 8 Антипутлерист

    31 16 Отговор
    Да само ги убива и тероризира защото срещу украинската армия може само да показва “появи на добра воля” и “тактическо прегрупиране” чрез панически бяг зарязвайки позиции муниции и военно оборудване
  • 9 Ясно е

    31 20 Отговор
    Тоя терорист на снимката го чака съд и затвор, ако преди това другарчетата му от КГБ не го очистят, за да си прикриват следите. Тоталните разрушения в Украйна показват срещу кого воюва Империята на Злото.
  • 10 стоян георгиев

    22 16 Отговор
    Този е началника на путлер.той го създаде и манипулира.надява се сина му да наследи трона.
  • 11 Демократ

    31 17 Отговор
    Затова избива безразборно хиляди цивилни,изпепелява жилищни сгради ,болници,детски градини училища, театри университети,музеи,църкви,манастири,цивилната инфраструктура, енергоснабдителната система,заплашва ядрената енергетика .ВЯРВЯЙ НА РУСКИТЕ КОПОИ.Който вярва да ходи при тях, България няма нужда от тях.
  • 12 гост

    30 15 Отговор

    До коментар #3 от "Русия попиля НАТО":

    Трябва да се отбележи най-вече , че руските тролове ще си понесат отговорноста за всички простотии , които си мислят , че ръсят безнаказано !! Само че за тяхно съжаление всяка буква написана тук остава завинаги ДОКУМЕНТИРАНА !!! И много скоро ще им се потърси сметка от когото трябва !!

    Коментиран от #21

  • 13 Адолф

    29 17 Отговор

    До коментар #3 от "Русия попиля НАТО":

    Ако Русия не беше нападнала Украйна , Нато нямаше да воюва с Русия нямаше и да праща нито военна помощ нито милиарди долари.Раша сама си е виновна...

    Коментиран от #31

  • 14 Жреца на Ботунец

    26 15 Отговор
    И този кремълски боклук повтаря опорките,които бяха използвани като аргументи за руската агресия.Ако тези глупости бяха истина,украинците щяха да посрещат "асвабадителите" с цветя,но те ги посрещнаха така,както трябва да се посрещат сибирско-азиатските дегенерати.Тази война консолидира украинската нация,независимо от етнос,религия и майчин език.Пълно е с клипове в които рускоговорящи украинци избиват руските окупатори,без да им мигне окото.Кремълският режим и лично пред Путин водят тази война не за някаква "свобода на подтиснатите руснаци",а заради собственото си оцеляване.
  • 15 Много си прав

    19 20 Отговор

    До коментар #3 от "Русия попиля НАТО":

    Русия не воюва с украинците, а с тези, които ги използват като пушечно месо.
  • 16 "Втора армия в Света"

    22 16 Отговор
    То с цивилни не се воюва... Рашистите просто ги изтребват, това се нарича Геноцид,!!! Ще бъде запомнен като геноцида на Путлер!
  • 17 Да бе да

    23 17 Отговор

    До коментар #3 от "Русия попиля НАТО":

    Видели сте вие потенциала на НАТО.Щом Путлеристан срещу Украйна получаваща съвсем незначителна помощ от страните от НАТО за 10 месеца не можа да напредне с повече от 200 км за какви шансове говориш. Те украинците унижиха и направиха за посмешище на света “безаналогова” армия ти говориш за сблъсък с НАТО.
  • 18 Българин

    24 10 Отговор
    За това ли взривява подстанции и язовири бе другарю?Като не воюва с обикновените хора защо иска да ги държи на студено и тъмно?Ха, ха!Лицемерни, лъжливи, червени дъртаци!
  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    24 10 Отговор
    Русия се управлява от психопати.
  • 20 "Втора армия в Света"

    18 12 Отговор

    До коментар #7 от "Госあ":

    Затова ли орките сринахте Бахмут и Мариопол до земята?
  • 21 Домакин

    19 17 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Трябва да се отбележи най-вече , че козяшките тролове ще си понесат отговорността за всички простотии , които си мислят , че ръсят безнаказано !! Само че за тяхно съжаление всяка буква написана тук остава завинаги ДОКУМЕНТИРАНА !!! И много скоро, след войната, ще им се потърси сметка от когото трябва !!

    Коментиран от #71

  • 22 Партайгеносе Патрушев

    22 10 Отговор
    "Руския" Харков се съпротивляваше ожесточено срещу "овобождението" ви. ТОВА казва ВСИЧКО.
  • 23 Адолф

    18 16 Отговор
    Все си мисля че ако Нато и по скоро Германия и Франция тръгнат към Москва няма кой да ги спре.Немците най накрая ще влязат в Москва след толко години чакане.

    Коментиран от #25, #29

  • 24 БГ селянин

    17 7 Отговор
    Америка воюва чрез украинците , а Путин воюва чрез марсанците сигурно.Избива собствените си хора
  • 25 Сталин

    14 22 Отговор

    До коментар #23 от "Адолф":

    Европа плаща скъпо за подкрепата на Украйна най-вече в икономически аспект.

    Освен това не забравяйте, че Русия е най-голямата страна на Европа. Два пъти тя беше в състояние на война с Европа. Първият път тя завърши в Париж, а вторият в Берлин - Фюрера се самоуби в един бункер, а Бай Сталин отиде на парад на победата.

    Коментиран от #35, #38

  • 26 Ватна паплач

    13 11 Отговор
    Ма разбира се, че не воюва с цивилни. Тях просто ги избива.
  • 27 ДДРОнег

    15 10 Отговор
    Абе кви ги говорите, то рузия не е нападала Украйна, нали ?!
    Нищо , черускоговорящите области на Украйна с сринати до основи ...тов е цената на освобождението от Украинските бандерци, нали така гусин патрушев, какво са за вас няколкостотин хиляди трупа, рузкие баби наражають ещьо, нали так, таварищи .....
  • 28 Укрофашистите

    15 14 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    не са хора, а зверове! Освен това са страхливци, преоблечени в рокли... Цял свят ги видя татуираните бъзльовци!
  • 29 Мда

    15 11 Отговор

    До коментар #23 от "Адолф":

    То, че няма няма, но НАТО не е нападателна организация стремяща се да завзема държави за разлика от Путлеристан. То е отбранителен съюз които ще защити всеки сантиметър от територията на всеки от своите членове. Путлер я е си е помислил да посегне и Путлеристан ще остане само в историята.

    Коментиран от #41

  • 30 БГ тъпчо

    18 9 Отговор
    Най големите врагове на Русия винаги са били нейните управляващи . Путин иска да е като Сталин - да утрепе колко се може повече украинци и руснаци - голодомора и лагерите
  • 31 Нюланд-курабийката

    13 15 Отговор

    До коментар #13 от "Адолф":

    Ако САЩ не беше нападнала Украйна с преврата 2014 , Русия нямаше да воюва с НАТО нямаше и да праща нито военна помощ нито милиарди долари.НАТО само си е виновно...

    Коментиран от #40, #68

  • 32 Стоянов

    16 9 Отговор
    "Русия не воюва с обикновените украинци", само ги избива.
  • 33 Тая па Патрушка

    14 7 Отговор
    От къде я изкопаха. И той, завалията, лъже като батя си Путя...
  • 34 ДДРОнег

    12 6 Отговор

    До коментар #3 от "Русия попиля НАТО":

    Мда, рузия попиляла НАТО казвате, а ?! :):):)
    Само че НАТО още не сме го разбрали това, а и още не сме влезли нито в Украйна, нито в рузия, а на вас рузнаците моГилизацията още тече, безсрочна е :):):)
  • 35 А бе Джугашвиши

    10 3 Отговор

    До коментар #25 от "Сталин":

    По история - двойка!
  • 36 Верно ли бе!

    14 6 Отговор
    Тя(Русията де) воюва само с НЕОБИКНОВЕНИТЕ!.....Ако не беше тъжно,щеше да е смешно,много смешно другарю Патрушев!
  • 37 ...

    11 3 Отговор
    Ела питай тука русоподлогите дали няма омраза...
  • 38 ДДРОнег

    13 6 Отговор

    До коментар #25 от "Сталин":

    Да не забравяте слОчайно и неволно Брест-Литовскм когато рузи капитулира пред няколко европейски страни, една от която е и България !!!
    Това се е случило на 3 март 1918 !
  • 39 бай Иван

    13 6 Отговор
    Като видяхме възможностите та "великата и непобедима" руска армия, ако НАТО реши да воюва с Русия, само Полша може да я смачка за нула време.
  • 40 Адолф

    15 9 Отговор

    До коментар #31 от "Нюланд-курабийката":

    Само ми кажи , нон стоп руска пропаганда ли гледаш. Какви доказателства и факти имаш че Сащ са отговорни за преврата в Украйна.Или само празни приказки и руски измислици говориш.

    Коментиран от #44, #47, #51

  • 41 Адолф

    4 2 Отговор

    До коментар #29 от "Мда":

    Прав си!!!
  • 42 плевен

    3 11 Отговор
    В Кремъл трябва да забравят глупостите за "братски народ", "славяни", "обща култура " и т.н..
    Ако за една нощ не превърнат Украйна в пепел, ще има да патят.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Лейди Гаага

    12 7 Отговор
    Патрушев ако остане жив подробно ще отговаря пред международният трибунал с кого всъщност воюва фашистка Русия.
  • 46 Иванушка🇺🇲

    12 4 Отговор
    Поредните вицове разказва този руски другар. Може би воюват с извънземни украинци. На челото им пише че са нацисти. Руската фашистка сган защо не освобождават откраднатите територии на чужда държава. Тези са супернагли лъжци. Слава на Украйна.
  • 47 ДДРОнег

    10 6 Отговор

    До коментар #40 от "Адолф":

    Е, те САЩ, ЕС и др. са виновни винаги за рузката и русОфилската мизерия ...
    Жалко за стотиците хиляди убити, жалко за стотиците хиляди оскатени, жалко за десетките хиляди убити и осакатени деца и техните родители :((((
    Жалко за милионите провалени съдби в рузия и Украйна :(((
  • 48 666

    12 6 Отговор
    Орката е прав те не воюват с Украйна. Те просто разрушават градове и села и убиват невинни хора. След това ограбват имуществото на убитите.
  • 49 стоян георгиев

    6 9 Отговор
    Пиша русофобски коментари за един долар, присъединете се, плащат добре

    Коментиран от #66

  • 50 с обикновените не воюва

    13 5 Отговор
    обикновените ги избива, изнасилва, граби и разрушава домовете им. Това прави с обикновените украинци.
    Да не говориме, че най-пострадалите от руската агресия са точно рускоговорящите украинци в източна и южна украйна.
    Кукловодът на Путлер - Патрушев досега беше в дълбока сянка - фактът, че се включва в лаладжийстването и яростното храчкоотделяне и сочене на виновни, говори, че пропагандната машина на рашистите започва да издиша.
  • 51 Демократ

    9 5 Отговор

    До коментар #40 от "Адолф":

    Това е резултат от работата на русоробската СЕМ. Руските програми не са спрени и денонощно бълват лъжи и фалшиви новини и путлероробската публика само това гледа
    .СЕМ сеят с тази путлеролизна политика омраза и свирепост сред българите и носят национална отговорност за това.БНР предава директно Риа новости и ТАСС и говорителя на Кремъл Волгин има специално предаване за сеене на омраза и нетърпимост.
  • 52 ТИРбушон

    10 6 Отговор

    До коментар #1 от "Русофил":

    Иска ми се тоя рашист да коментира Буча и зверствата на 234 бригада поименно.
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 и кво от това?

    5 1 Отговор
    Значи в един град или село ако на 100 човека 30 са фашистите останалите 70 не смеят нищо да им кажат.Така ли казва Парушев?Нмого страхливи са не фашистиите!
  • 55 особено забавно е,

    13 4 Отговор
    когато гестаповци, като Патрушев, започнат да дават политически изявления! Но моля ви! За това си имаме Захарова, Песков! Другари! Как е възможно това?!

    Коментиран от #59

  • 56 Хъхъ

    9 4 Отговор
    Не воювате но ги убивате, изнасилвате и ги карате фа гладуват и мръзнат. Да не забравяме че им разрушавате домовете и държавата !
    Нацистите / фашистите са в главите на Кремълските кратуни. Когато им прибирахте територията и обстрелвахте цивилни самолети нямаше нацисти нали ?
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Райхсвер

    6 3 Отговор
    Хехехе, проклети руски гнусари! А кого убиват всеки ден руските ракети и снаряди - китайците ли или Зеленски?! Руски лъжливи нацисти...
  • 59 да, познато е!

    6 1 Отговор

    До коментар #55 от "особено забавно е,":

    - Патрушев, уреди и осигури тайнствения свят на шпионажа, та се захвана и с политически изявления! Виждано е вече това, преди десетилетия и косур, че и столетия.........

    Коментиран от #62

  • 60 🐴🐴🐴

    4 0 Отговор
    Мъй украину не нападали
  • 61 и особено забавно е,

    0 1 Отговор
    ако западния свят ни предложи решение за Русия - като този - Патрушев! Ние в Източна Европа май сме особено чувствителни по темата. Но, на запад, ще им се наложи да порастнат, и да внимават с варианта (бивш от силовите структори), както се случи в края на студената война, и някои тъпи мекерета въ Вашингтон - това ги удовлетворяваше - понеже са тъпи. Доказателството е, до къде се стигна тая гадна игра, 30 години по-късно!
  • 62 ГЕРБ=ДПС=ВМРО=БСП

    4 2 Отговор

    До коментар #59 от "да, познато е!":

    Изнасилените украинки в Буча и унищожените жилищни блокове в Киев, Харков ... руснаците не ги смятат за обикновени украинци, а за върхушката.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Симба

    2 1 Отговор
    Няма такоз нещо, не збива на тях само вземи малко печки халдлници, абе кот има да не са зяносва разиш ли.
  • 65 Обуй

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Българка":

    си прашките да не настинеш
  • 66 Баро

    0 0 Отговор

    До коментар #49 от "стоян георгиев":

    Ти само лъжеш
  • 67 Алексей Сергеев

    4 1 Отговор
    Този идиот ли е, или слуга на Путин? Русия НЕ ВОЮВАЛА С ОБИКНОВЕННИТЕ УКРАИНЦИ. Само ги убива с бомби и ракети, грабят домовете им, изнасилват жени, разстрелват без причина, НЕ ВОЮВАТ, САМО ГИ УБИВАТ, ИДИОТ
  • 68 Баро

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "Нюланд-курабийката":

    москвичния жужак е виновен щото мис ли че от москвич може да направи ролс и не му дреме че умират руснаци и още по малко па украинци
  • 69 Хитър Петър

    1 0 Отговор
    Да така е, не са обикновени! Ейййййй много са малоумни тия ватенки ей!
  • 70 Мирен

    0 0 Отговор
    Не воюват, само ги трепят......
  • 71 ТИРбушон

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Домакин":

    Всички руски подлоги трябва да бъдат съдени за предателство спрямо България. Аз обаче бих предпочел генерал Аугусто Пиночет. На стадиона под строй и........
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания