Last news in Fakti
  Тема: Украйна

4 Февруари, 2023 14:15 7 902 116

Мария Захарова със зловещо сравнение

  • третия райх-
  • мария захарова-
  • санкции-
  • канада

Тя сравни санкциите на Канада с изгарянето на книги в Третия райх

Мария Захарова със зловещо сравнение - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Санкциите, наложени от канадското правителство на 3 февруари срещу руски журналисти и артисти, са сравними с опитите на Третия райх да заглуши гласа на разума чрез изгаряне на книги и забрана на периодични издания. „Канадските санкции срещу руски журналисти и артисти са сравними с опита на Третия райх да унищожи "негерманския дух" и да заглуши гласа на разума чрез изгаряне на книги и забрана на периодични издания", написа говорителят на руското външно министерство Мария Захарова в своя канал в Telegram. "Нацист Михайло Хомяк може да се гордее с внучката си, вицепремиерът на правителството на Трюдо Кристеа Фрийланд.

На 3 февруари Канада наложи санкции срещу 38 физически и 16 юридически лица от Руската федерация. По-специално списъкът включва журналистите Сергей Брилев, Татяна Миткова, депутатът от Държавната дума Александър Хинштейн, художниците Олег Газманов, Николай Басков, Полина Гагарина, Михаил Боярски, Надежда Бабкина, Ирина Алегрова. В списъка бяха още медийната група "Россия сегодня", агенция РИА Новости, както и организации, за които се твърди, че според Отава са свързани с бизнесмена Евгений Пригожин.

Още новини от Украйна

През 2017 г. вестник The Globe and Mail съобщи, че дядото на канадския вицепремиер Кристия Фрийланд, Михайло Хомяк, е сътрудничил на нацистка Германия по време на Втората световна война. Хомяк по време на германската окупация на Полша публикува в Краков, а след това във Виена, вестник „Кракивски вести“. Този вестник публикува както антисемитски статии, така и статии за украинската култура. Самата Фрийланд публично каза, че семейството на дядо ѝ е било принудено да напусне родината си и да се премести в Канада като бежанци след края на Втората световна война.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 130 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Софиянец

    71 186 Отговор
    Не е изтрезняла и и се привиждат фашисти ;)

    Коментиран от #11, #90, #103

  • 2 Абе

    62 176 Отговор
    На кой му пука вече за лая и жалното скимтене на кремълските песове

    Коментиран от #12

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Пако

    151 47 Отговор
    ГОРКАТА БУТАФОРНА КАНАДА. САМО ЕДНО ИМЕ ИЗПРАЗНЕНО ОТ СЪДЪРЖАНИЕ.
  • 5 Лицемерие без край

    57 117 Отговор
    А вие като блокирате какво е?Заплашването на журналист с 15 години затвор за уронване на престижа на армията е особена форма на свобода на медиите нали?

    Коментиран от #25

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Историк

    48 131 Отговор
    РуЗЗкия фашизъм от над 75 години си крие същността зад антифашистка пропаганда.
  • 8 Рашистите винаги са били нацисти

    51 115 Отговор
    Общия марш на червената армия и Хитлер в Полша май го забравихте. Едни и същи цели, имали са общи планове за разделяне на света. Просто едната гад е нападнала другата гад превантивно.
  • 9 Свети Петър

    39 107 Отговор
    Тазиизветрялапращина ще изтрезнее чак в санаториума заалкохолици в Хага. Помня ги и немците ама от тези примати по големифашисти още не е имало. Язък за смачканият и наивен вечнопиян руски народец.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Стига манипулации

    48 65 Отговор
    Началото на втората световна война е 01.09.1939г. Германия напада Съветския съюз чак на 22.06.1941г, защото до тогава между тях действа подписан пакт за ненападение и секретно споразумение за подялба на света. Да не говорим че непосредствено преди нападението между Хитлер и Сталин са се водят преговори Съветския Съюз да се включи на официално страната на оста, но те се скарват за подялбата на света и чак тогава Съветския съюз става борец срещу нацизма. Лицемерието е огромно и за тези исторически факти не са говори защото те не се вписват в разказа за Съветския съюз спасителя на света от злото на нацизма.

    Коментиран от #75, #88, #104, #106

  • 14 Красимир Петров

    38 93 Отговор
    Целият свят отряза Кремълските диктатори, а те започнаха да вият на умряло

    Коментиран от #17

  • 15 УКРАЙНА🇺🇦

    27 93 Отговор
    Тази ще е една от първите разтреляни след няколко месеца

    Коментиран от #56

  • 16 Макс

    33 83 Отговор
    Вие сте много по-зловещи от който и да е райх, затова са необходими по-сериозни мерки за защита . РФ е най-голямата заплаха за човечеството .
  • 17 Важното е само Еритрея да е лоялна

    33 74 Отговор

    До коментар #14 от "Красимир Петров":

    След разпадането на Путлеристан там ще се укрива Путлер. Лично Лавров ходи там да договори даването на убежище от международното преследване на Путлер
  • 18 Канадец

    34 73 Отговор
    На тази само райха и е в главата.Почвам да си мисля,че това е накакъв фетиш за Захарова.Мила моя та ти живееш в една деспотична и фашизирана държава.Пийни една голяма водка и отиди да почиваш в мир ,а не във война
  • 19 скапана бандерка..

    36 43 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    Сега ти е добре у спа центаро-ама путин ще сложи край на първа линия,че одиш на пиацата да видиш как се брулат сливи..
  • 20 Фродо

    39 5 Отговор
    Триумфа на истината е близо, и това се личи по първите два коментара.
  • 21 Гост

    21 43 Отговор
    На тези...неадекватните...им дай само да заплашват....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Що скимтиш пак на....

    26 65 Отговор
    Марче, много ясно че ще е така, пълна изолация от целият цивилизован свят, вашите артисти да ходят в Еритрея, Бурунди, Буркина Фасо и Северна Корея, там си показвайте "културата" и мурафетите, а за журналистите се оплачете на Волгин, да дръпне една гневна реч по радиото, все пак сте му работодатели..нъл тъй????
  • 24 Абсурдистан

    29 59 Отговор
    Жалки опити на един нацистки режим да определи целият останал свят, като ноцистки!
  • 25 Мда

    22 52 Отговор

    До коментар #5 от "Лицемерие без край":

    Нито един русороб не коментира отношението на кремъл към "неправилните" журналист и даже го одобрява, ама всичките са много загрижени за "цензурата" към руските пропагандисти!

    Коментиран от #33, #71

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Объркано Атлантиче

    58 20 Отговор
    Сравнението на Медведев за ЕС и Урсула: Вчера една зелена пациентка от наркологичното отделение беше посетена от леля гинеколог, която се правеше на главен европейски лекар. Обсъдихме бързото и страхотно възстановяване на икономиката на Малорусия в ЕС. Е, да, това явно е лъжа.
    Междувременно киевският режим, с подкрепата на своите западни куратори, се бори с Русия „до победа“, а икономиката на тази нещастна територия бързо се превръща във вонящ гнилоч. За това се говори открито дори в онези страни, които обещават на украинския режим възстановяване и вечна европейска любов.

    Все по-ясно се очертава перспективата за пълен фалит на украинската държавност и неизбежен край. Кой е виновен е риторичен въпрос. Както честно призна злата акушерка Урсула фон „Нещо непонятно“, украинското правителство плаща за членство в ЕС и НАТО с живота на своите граждани. Какво да кажем за някаква нещастна икономика. Разрухата на страната не притеснява киевската камарила.
    Западът има богат опит в убийството на експериментални страни. Западът не е любезният д-р Айболит, а д-р Менгеле. Той е зловещ лекар убиец. Следователно Украйна ще се изправи пред тъжната съдба на тези колонии, които някога са били изнасилени в най-перверзната форма, а след това изхвърлени да умрат в гниещото бунище на историята.
    Прекратяването на живота или смъртта на бившата държава ще бъде съпроводено с безумен смях, неприлични лудории и подли клоунски изцепки на нацистката банда, напълно полудяла от изоби

    Коментиран от #87

  • 28 Да, бе

    57 21 Отговор
    Канада е малобритански доминион, тъй че няма нищо странно да са обикновени фашисти. Метрополията каквото каже, това е.
  • 29 ...

    22 49 Отговор
    Какво да очакваме от малоумна патка? Нищо ново.
  • 30 Студопор

    62 24 Отговор
    Права е! На нас ни забраниха руската телевизия, за да ни казват чрез посредници от Дойче зеле и ВВС какво е казал Путин, какво е казал Лавров... Защо не ни оставите да чуем и видим сами, какво са казали?
    Днес вече всичко руско се отрича, демонизира и изтрива от историята.

    Нека не забравяме, че и за Наполеон са говорили така, когато е водел войните си - наричали са го "чудовище", "демон" и "враг на всички народи". Днес Французите се гордеят с него.

    Коментиран от #63

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Четвъртия райх се

    20 39 Отговор
    присмива на Третия райх. Голем смех !
  • 33 Радев

    22 45 Отговор

    До коментар #25 от "Мда":

    "Нито един русороб не коментира отношението на кремъл към "неправилните" журналист и даже го одобрява, ама всичките са много загрижени за "цензурата" към руските пропагандисти!" Лицемери, сър, какви да са?
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Студопор

    59 20 Отговор

    До коментар #10 от "Българка":

    А НЯКОЙ КОМЕНТИРАШЕ ЛИ КАСАПНИЦАТА ОТ 2014ТА, КОГАТО УКРОНАЦИСТИТЕ ГОРЯХА ЖИВИ ХОРА? А КОГАТО СПРЯХА ВОДАТА НА КРИМ, ЗА ДА СЕ ПРИЗНАЯТ ЗА УКРАИНЦИ, НЯКОЙ КОМЕНТИРА ЛИ ИЗОБЩО??

    Коментиран от #39

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Глупаци

    18 48 Отговор
    Признавам си дори не прочетох статията, не обичам да чета пиянски бъртвжи.
  • 38 Бгг

    47 19 Отговор
    Дали в Русия забраниха евогейските и сащиански телевизии ??? Щото демократичната и бореща се за свободата на словото Гейропа забрани руските такива.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Анап

    17 13 Отговор
    От кога Олег Газманов, Николай Басков, Полина Гагарина, Михаил Боярски, Надежда Бабкина станаха ХУДОЖНИЦИ??!!
  • 41 Ами

    9 7 Отговор

    До коментар #34 от "Последния Софиянец":

    Силата им идва повече и ще се пресилят за това е този рев.
  • 42 Аутодафе

    22 23 Отговор
    Чакай бе ама то и на Путин дядо му е бил готвач на Сталин..всичко си е във реда на нещата
  • 43 Русия ли?

    21 36 Отговор
    Страната на лъжите!

    Коментиран от #44, #49

  • 44 Хомосапиенс

    17 28 Отговор

    До коментар #43 от "Русия ли?":

    И на мизерията.
  • 45 МАРКСИСТ

    26 16 Отговор
    4-милиона умират за 33 години, раждат се 3-милиона. .. При това младите са ниско-интелигентни и ниско културни, и неграмотни.. идеални за психодесни и фашисти. ................................... До 40 годишна възраст българите са 80% антикомунисти, до 30 г. са 90% а тъпото БСП си мисли за бъдеще, от 2008 г. до 2018 г. растеше симпатията към левите, после почна да расте за фашизмът и антикомунизмът. Не без намеса на Америка за България и БНТ, БНР, Сорос, и образователната система. Когато се очерня комунизмът, чернилката е взета от таз която е върху фашизмът-нацизмът. И фашизмът побелява и свети. Ако Бог почернее в умовете, то в тез умове, сатанинското е бяло. Щом си за ЦСКА, си против Левски-пфк. Врагът на лошият винаги пример за добро. И който е припознат за добър, ще се съживи и евреите пак ще изгорят. Но национализмът не е едностранен, и ще пламне война - всеки срещу всеки. Сърбите ни нарочват, гърците, ще стане и с турците, румънците.. Въпрос на времее и Франция срещу Германия. Където е текло пак ще тече.. Искат като преди, вече го имат. Капитализмът е егоизъм, фашизмът-национализмът е военното му лице, истинско лице.
  • 46 Няма проблем

    21 36 Отговор
    Болшевиките отдавна не произвеждат нищо стойностно освен плоска пропаганда..да си я ползват в Русия колкото искат
  • 47 Вагнер

    15 7 Отговор

    До коментар #39 от "КИНИ МА ПЕД'АЛ":

    Да ти се връща тройно брадат
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Абе

    16 26 Отговор

    До коментар #43 от "Русия ли?":

    Каква страна, това е федерация на злото и терора
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Прокопий

    15 31 Отговор
    Тия нацистки ушанки забраниха всичките си нормални медии, затвориха и прокудиха журналисти на световно ниво и седнала Маша Самогонная да ми сравнява свободния свят с робското блато.
    СмЕх безаналогов от страната на лъжите и пропагандата...

    Коментиран от #61

  • 52 МАРКСИСТ

    10 33 Отговор
    Путин е фашист! По руските телевизии и сега има всеки ден филми срещу СССР и Сталин, Ленин. И е неолиберал почитател на егоизмът-дясното Айн Ранд и Милтън Фридман. Когато се очерня комунизмът, чернилката е взета от таз която е върху фашизмът-нацизмът. И фашизмът побелява и свети. Ако Бог почернее в умовете, то в тез умове, сатанинското е бяло. Щом си за ЦСКА, си против Левски-пфк. Врагът на лошият винаги пример за добро. И който е припознат за добър, ще се съживи и евреите пак ще изгорят. ..... Либералите са просветени десни, консерваторите са непросветени десни. Сега чрез Украйна, либералите се опитват да спасят отново капитализмът. Унищожаване на оръжията, и закупуване на нови оръжия за за 30% от БВП, заеми. Че банките са задръстени, а парите трябва да се въртят. 11 септември беше старт на кредитният бум, затихнал 2009г. Путин затъна в блатото, но ако не беше го направил щеше да има революция срещу него и режимът му, режимат на кгб-кпсс-капитализмът и плутокрация с неолиберални сили. И звярът-666, римската империя, католическата църква, това и искаше. Путин е неспособен да мисли, ни мозъчен тръст ползва. Можеше да натисне НАТО със спиране на износът, пред войната, но и сега не се решава. Дори не го обмисля. Нито дава самочувствие на руският народ, чрез изпращане на човек на Луната, първият човек, да отрече - че СССР има нещо общо с катинското клане, и всички други лъжи да разкрие. Неолиберали още дирижират икономиката и не обещават друго освен свиване на
  • 53 Антипутлерист

    15 33 Отговор
    Съвременния хитлеризъм е в Русия нарича се путлеризъм и за него вината е на Путлер. Дори и свастика си има и тя Z и се разпространява и ползва точно както нацистката през миналия век
  • 54 Цоко и Боко

    29 12 Отговор
    И кое му е зловещото, че е казала истината!!!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Голем смех

    6 11 Отговор
    Цукерман преди май пиеше по-малко огнена вода...
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Защо

    13 13 Отговор
    ни занимавате с тази порно звезда?

    Коментиран от #66, #67, #70

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Украинка

    20 9 Отговор

    До коментар #51 от "Прокопий":

    Неграмотник, руски тв ги забрани демократична и уж свободна Европа. Ужас. До къде стигнаха демократи. Оставиха ни без тв, няма какво да гледаме. Бтв и нова вече не гледаме, те са продажници.

    Коментиран от #68

  • 62 Урюрвкос

    18 10 Отговор
    Голяма част от ръководния аппарат на ЕС са внуци на нацисти и есесовци.

    Коментиран от #65, #69

  • 63 Ако аз

    9 12 Отговор

    До коментар #30 от "Студопор":

    слушам путинска пропаганда, няма как да ме опияни. Тя е спряна само зариди слабохарактерните, нетрезво мислище наши нацисти. Така, че това е загуба за мен и добре за теб.

    Коментиран от #77, #93

  • 64 Коко

    9 6 Отговор
    Рублата е яка валута!!!!????29
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Като я

    10 13 Отговор

    До коментар #59 от "Защо":

    гледам, въпреки че е рускиня, не става и за това.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Грамотните

    11 7 Отговор

    До коментар #61 от "Украинка":

    нямат нужда от путинска пропаганда. Всичките им номера са предварително извесни.
  • 69 Всички

    13 12 Отговор

    До коментар #62 от "Урюрвкос":

    подръжници на путлер какви са? - Нацисти, ако случайно не знаете.

    Коментиран от #95

  • 70 И за

    6 10 Отговор

    До коментар #59 от "Защо":

    това не стави тази жена.
  • 71 Минувач

    9 14 Отговор

    До коментар #25 от "Мда":

    И какво да се коментира? Нагледен пример - на среща на руски журналисти с опозиционни нагласи с испански журналисти, рускинята се жалва от от репресии, терор и кой знае още какво. Испанският журналист я затапи много яко, като я попита - ами, тогава вие, как стоите пред мен, как говорите против властта, след като можело да ви арестуват? Знаете ли, че на мен в Испания не ми е позволено да разисквам нещо в защита на Русия и ще бъда отрязан от всякакви предавания и гласност? Рускинята се почувства тъпо, защото не очакваше такъв въпрос, тя милата явно се е носела на всеобхватната вълна против Русия, където никой не пита, не се съмнява, а само цъка с език, колко е лоша тая Русия. Дори и тук четем толкова статии от руски опозиционери, та питам - как им се е дала гласност, та да стигнат чак до световните агенции? Кой блокира руски телевизии, къде остана свободата всеки сам да си преценя, кое е лъжа и кое не е? Русия блокирала ли е западни медии?
  • 72 Украинка

    16 20 Отговор
    Едно научих от българите, че като овце, нямат собствено мнение, била алкохоличка, а българите пият повече в пъти, а и са тъпи, подражават на другите народи. Браво на Захарова, супер си. Бог да пази Русия.

    Коментиран от #79, #89, #102, #107, #108

  • 73 !!!?

    8 12 Отговор
    Ако санкциите срещу Кремъл са "изгаряне на книги", то Захарова = Ева Браун !!!?
  • 74 Фашизмът набира скорост

    15 14 Отговор
    Само Русия и Китай могат да спрат лудостта. Джендъризацията и консуматорството ликвидираха разсъдъка в западните общества.
  • 75 РЕАЛИСТ

    10 2 Отговор

    До коментар #13 от "Стига манипулации":

    Началото е 1938 година, когато Германия влиза в Австрия и Чехия.
  • 76 То бива бива

    11 5 Отговор
    Цензура в този сайт, ама такова чудо на времето и в раб. дело го нямаше. Айде чао.
  • 77 Тоест

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "Ако аз":

    Ти казваш, че ДВ и нашите медии са слабо характерни нацисти след като слушат путиновата пропаганда, кой каакво е казал и ни я представат тук?
  • 78 Аспарух

    15 9 Отговор
    Браво на канадците!!!Всички тези артисти, певци е журналисти възхваляват вожда Путлер, войната ,руския безправен свят и ежедневно плюят по цивилизования свят.
    Санкции и изолация на целият руски престъпен свят.
  • 79 Параша

    11 6 Отговор

    До коментар #72 от "Украинка":

    Млъквай от падък 4000 лв. . Заминавай за параша -там ти е родината .
  • 80 МАРКСИСТ

    3 8 Отговор
    Либералите са просветени десни, консерваторите са непросветени десни. Сега чрез Украйна, либералите се опитват да спасят отново капитализмът. Унищожаване на оръжията, и закупуване на нови оръжия за за 30% от БВП, заеми. Че банките са задръстени, а парите трябва да се въртят. 11 септември беше старт на кредитният бум, затихнал 2009г. Въжето което капитализмът ще продаде за да го обесят е изкуственият интелект и тенологиите. Те не говорят за изкуствен интелект в икономическите анализи и планиране, но изкуственият интелект ще измести освен работници и администрацията, и шефовете, и мениджърите, мениджърите в държавните предприятия ще са еднакво компетентни с другите. В медицината е наложителен изкуственият интелект, това с много познания нужни веднага. Путин затъна в блатото, но ако не беше го направил щеше да има революция срещу него и режимът му, режимат на кгб-кпсс-капитализмът и плутокрация с неолиберални сили. И звярът-666, римската империя, католическата църква, това и искаше. Путин е неспособен да мисли, ни мозъчен тръст ползва. Можеше да натисне НАТО със спиране на износът, пред войната, но и сега не се решава. Дори не го обмисля. Нито дава самочувствие на руският народ, чрез изпращане на човек на Луната, първият човек, да отрече - че СССР има нещо общо с катинското клане, и всички други лъжи да разкрие. Неолиберали още дирижират икономиката и не обещават друго освен свиване на коланите. Грешка беше признаване на Донбас, а преди това Крим за руски, т

    Коментиран от #92

  • 81 Хасковски каунь

    11 8 Отговор
    В България спряха всички руски ТВ, руски сайтове, руски филми, не се допускат различни мнения.... Чакам да потропат на вратата евроатлантически агенти с колтове в ръце. Не се страхувам - Путин скоро ще им надръгнидупенцетата

    Коментиран от #97

  • 82 Маша не пие

    8 8 Отговор
    само когато спи.

    Коментиран от #84

  • 83 бай

    8 6 Отговор
    Либералите искат да ги уважават да им чуват мнението но докопат ли се до власта стават тирани и забравят за другото мнение не търпят критики Фасаги в зародиш
  • 84 Змия

    9 5 Отговор

    До коментар #82 от "Маша не пие":

    Приятел ти ги обърка тя Хилари е пиянка в америка я критикуват че си държи в пакет и даже хе го вади от него
  • 85 машка захэрова

    5 4 Отговор
    сапуна и водата са нацизъм!
  • 86 Таня

    5 4 Отговор
    За първи път в историята главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд разреши замразените активи на руски пропагандист да бъдат предадени на Украйна.

    Главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд обяви конфискацията на активи на стойност 5,4 млн. долара на основателя на пропагандния канал "Царьград" Константин Малофеев и предаването им на Украйна.

    Той обяви това на съвместна пресконференция с украинския главен прокурор Андрий Костин, съобщи CNN.

    Предстоят още конфискации -могат да достигнат до 5 млрд.
  • 87 СЛАДУР

    3 6 Отговор

    До коментар #27 от "Объркано Атлантиче":

    Доста глупости добра надница
  • 88 САЩ са заплаха за света

    12 8 Отговор

    До коментар #13 от "Стига манипулации":

    Всяка американска война е съпроводена с тонове лъжи и пропаганда.

    Насадиха неофашизъм и неимоверно корумпираната киевска хунта, въоръжиха укрофашистите и ги хвърлиха срещу Русия за американските интереси.

    Мислещите хора не могат да бъдат лъгани и манипулирани!

    Без Сащ ще има мир!

    Коментиран от #96

  • 89 Баро

    3 3 Отговор

    До коментар #72 от "Украинка":

    Не е важно колко пиеш а как ти се отразява и не спиме по канавките като вас
  • 90 Българин

    7 10 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    Тая руска пиянка не разбра ли че вече никой не я бръсне за слива ?!
  • 91 Съгласен

    8 6 Отговор
    Абсолютно е права и както каза Кастро новото име на фашизама и тероризма в света е,демократична хамерика и окупираните от нея от 1945 до момента държави .
  • 92 Фантазьор

    6 9 Отговор

    До коментар #80 от "МАРКСИСТ":

    Не си разбрал - в Многополюстния свят досегашните методи на капиталистическата олигархия са недопустими.

    Вова знае, че Русия не може да бъде победена нито икономически, нито във война. Сега Русия се отърва от петоколонниците и олигарсите и започва невероятен възход във всички сфери, Русия има и ресурсите, и науката за него.

    Коментиран от #99

  • 93 Баро

    0 1 Отговор

    До коментар #63 от "Ако аз":

    Е да ама на мене ми липсва щото много се забавлявах
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Елементарна си

    4 1 Отговор

    До коментар #69 от "Всички":

    Провери в речника думата "нацист" и за кого се отнася.
  • 96 САЩ страж на мира!

    10 6 Отговор

    До коментар #88 от "САЩ са заплаха за света":

    Теристична росия, империя на злото!
  • 97 Хахаха

    1 2 Отговор

    До коментар #81 от "Хасковски каунь":

    Личи ,че си каун . И най умните.
  • 98 Захариев

    6 4 Отговор
    Пак се е нафиркал. И ръси простотии наляво надясно.
  • 99 СЛАДУР

    1 0 Отговор

    До коментар #92 от "Фантазьор":

    Верно си фантазьор

    Коментиран от #101

  • 100 Райхсвер

    7 6 Отговор
    Поредна глупост от тая нефелна пияница мала - просто руските номера вече не минават и пропагандната им мръсотия вече не стига до Свободния свят, това е! Единствените скапани нацисти днес са гнусните кремълски дядки...
  • 101 Винету

    5 4 Отговор

    До коментар #99 от "СЛАДУР":

    Ц, не е фантазьор, ами е обикновен рубладжийски просстак.
  • 102 Марш

    4 1 Отговор

    До коментар #72 от "Украинка":

    във филтрационен руски лагер, тролю.
  • 103 АЛИТО ОТ СЛИВЕН

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Софиянец":

    софиянец от граовско
  • 104 12345

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Стига манипулации":

    А България на чия страна е била по време на ВСВ? Май сме били съюзник на нацистите.

    Коментиран от #114

  • 105 Админ

    6 6 Отговор
    Русия е велика страна и винаги ще бъде така...ние българите сме с Русия
  • 106 Испания

    4 5 Отговор

    До коментар #13 от "Стига манипулации":

    и Португалия , Англия и Франция са си разделяли “ света” . Това не ги прави фашисти .
    Пакта е за ненападение а не за разделяне на света . През това време Англия има колонии .
    Без Русия Англия и Франция може ви щяха да спечелят с помощ от Америка .
    Но с какви жертви ?

    Фашизъм Дефиниция -Русия никога не е претендирала за национален / расов супериоритет .
    Хитлер , идола на Бандера -да

    Коментиран от #109, #110, #111

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Иван

    4 2 Отговор

    До коментар #72 от "Украинка":

    Ти не си "yкраинка", а Mpъcна кpeмълска пaчaвpa !
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 ПресАлкашето да каже

    3 2 Отговор
    За куфарете с кокаина в Руското пасолство в Аржетина
  • 113 Бербок

    0 2 Отговор
    Ми правилно . Видяхме този геистаповец джъстин , как се отнесе със собствения си народ . Говоря за конвоя на свободата . Пълен цървул .
  • 114 Възрожденец

    1 4 Отговор

    До коментар #104 от "12345":

    Времената са били като днешните. Народа с Русия, а началниците с нацистите-капиталисти.

    Коментиран от #115

  • 115 Стамболов

    4 1 Отговор

    До коментар #114 от "Възрожденец":

    Никога народът не е дбил с Русия, само антибългарите - русофили, копейки и комунисти са били за Русия
  • 116 Бибо

    0 1 Отговор
    Пияната любителка на ягоди!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания