Last news in Fakti

9 Юни, 2023 09:30 1 749 10

Колко струва да караш ски в Абу Даби

  • оае-
  • ски-
  • дубай-
  • абу даби-
  • обединени арабски емирства-
  • snow abu dhabi

Абу Даби обяви цената за посещение на най-големия снежен парк Snow Abu Dhabi, който е планиран да отвори врати в Reem Mall на 8 юни 2023 г.

Колко струва да караш ски в Абу Даби - 1
Снимка: Snow Abu Dhabi

Абу Даби обяви цената за посещение на най-големия снежен парк Snow Abu Dhabi, който е планиран да отвори врати в Reem Mall на 8 юни 2023 г. Увеселителният парк е аналог на закритата ски писта Ski Dubai в Дубай.

В парка ще се предлагат две категории билети: билетът за Snow Park Pass ще струва 215 дирхама за възрастен, Snow Premium Pass ще струва 295 дирхама. Цената на първия билет ще включва достъп до всички атракции, облекло, включително каски и ръкавици, и обувки, достъп до гардероб.

Притежателите на Snow Premium Pass също ще получат чаша горещ шоколад, водоустойчиви ръкавици и обяд в ресторант Lodge. Двудневна карта за парка за петчленно семейство ще струва 860 дирхама.

На площ от близо 1000 кв. m ще работят почти 30 атракции. Дебелината на снега ще бъде 500 мм, а закритият парк ще поддържа зимна температура от минус 2°C. В снежния парк гостите могат да се насладят на Кристалната въртележка с фигури на животни от "Вълшебната зимна градина", както и на "Полярния експрес" и "Вълшебния килим".

В допълнение, любителите на прохладната почивка ще се насладят на Trolls Bowl, Drift Downhill Run и Snow Hares Bunny Hill. Семействата с деца ще могат да се забавляват при температури от -2 ℃ , да играят със снежни топки и да правят снежни човеци.

Гостите ще бъдат посрещнати и от базар, наречен Blizzard's Bazaar, където ще могат старателно да се подготвят за посещение на атракциите - да си купят топли дрехи и сувенири, както и да посетят ресторанта Lodge, амфитеатъра Grotto и шоколадовия бар.

Гигантският Reem Mall в столицата на Обединените арабски емирства започна да работи в тестов режим през февруари 2023 г., като се очаква да заработи напълно не по-късно от септември 2023 г.

Проектът на стойност 4,4 милиарда AED, разположен на остров Рим, ще бъде домакин на около 400 международни и местни марки, включително Timberland, The North Face, Max, Vans и хипермаркет Carrefour, както и на 85 ресторанта и кафенета.

Киното Vox Cinemas вече е открито. Reem Mall ще бъде дом на най-съвременен логистичен център, осигуряващ доставка от магазина до вратата навсякъде в ОАЕ в рамките на 24 часа и навсякъде в Персийския залив в рамките на 72 часа.


Източник: What's On

Превод и редакция : Оля Ал-Ахмед


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    за Хора с Финансови Възможности

    Коментиран от #6

  • 2 Софиянец

    1 1 Отговор
    Добре е, често ходим там.
  • 3 цербер

    2 1 Отговор
    1 ОАЕ дирхам е равен на 49 стотинки.
  • 4 Читател

    7 1 Отговор
    Оля, многократно си заслужавала смазваща критика за фактологични или синтактични грешки, които благосклонно съм подминавал. Но отговори ми, моля, какво е 1000 кв.m, и ако си имала предвид м като метра, тоест един декар, разбираш ли каква площ е това, и дали може да побере атракциите, за които преписваш?

    Коментиран от #10

  • 5 Гост

    9 0 Отговор
    420лв за петчленно семейство за два дни с обяд! По евтино от Банско!

    Коментиран от #7

  • 6 мурзилко

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Не е за хърби като теб С рубли не става

    Коментиран от #8

  • 7 Читател

    5 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Повече от два пъти по-евтино, и от Боровец, и от Пампорово
  • 8 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "мурзилко":

    Моля без обиди нито сте ме виждали нито ме познавате
    то и Волът
    Рие но на
    Гърбът му
    Пада
  • 9 Ши умра от смях

    2 2 Отговор
    Арабин на ски
  • 10 Съдията Дред

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Читател":

    Мисирки сър, не се замислят върху това което пишат. В Дубай пистата е 400 метра дълга, и около 50 метра широка, значи 20 000 кв.м. Това в Абу Даби е видимо поне три пъти по голямо. Но за всеки случай си носете ръкавици, в Дубай не дават по съображение за поддържане на хигиена, тъй като по трудно се дезинфикцират. Но е много яко сутринта да си на плажа, а следобяд на ски. И друго - в Дубай картите са двучасови, чеустно казано не вярвам за тия цени да има целодневен достъп.