Last news in Fakti

10 Октомври, 2023 08:36, обновена 10 Октомври, 2023 09:46 4 636 117

Бенямин Нетаняху: Въздушните атаки са само началото

  • израел-
  • газа-
  • хамас-
  • бенямин нетаняху

Израелският премиер призова опозиционните партии да се присъединят за формирането на широко коалиционно правителство, след като опитът на лидерите на двете най-големи опозиционни сили се провали в събота

Бенямин Нетаняху: Въздушните атаки са само началото - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху направи ново обръщение по повод ситуацията в страната и обяви, че въздушните удари в ивицата Газа са "само началото“, предава ВВС, цитирана от агенция Фокус.

Нетаняху увери също, че бъде направено "всичко за израелците, държани в плен в ивицата Газа“.

Той също така призова опозиционните партии да се присъединят за формирането на широко коалиционно правителство, след като опитът на лидерите на двете най-големи опозиционни сили се провали в събота.

"Единственото нещо, което е най-важно, е да запазим спокойствие. Знам, че всички искаме резултати точно тук, точно сега, но ще отнеме известно време. Обещавам ви, граждани, в края на войната нашите врагове ще разберат, че е било ужасна грешка да нападнат Израел“, увери израелският премиер в речта си, допълва Sky News.

"Всяко място, на което Хамас действа, ще се превърне в развалини. Това вече се случва и ще продължи да се случва“, продължи той в речта си.

САЩ подкрепят Израел по "всякакъв начин“ и "враговете на Израел разбират какво означава това“, предупреди Нетаняху.

"Всички наши врагове ще знаят, че е било ужасна грешка да атакуват Израел. Това, което ще направим през следващите няколко дни, ще отекне за поколенията“, обобщи премиерът на Израел.

Той също така призова опозиционните партии да се присъединят за формирането на широко коалиционно правителство, след като опитът на лидерите на двете най-големи опозиционни сили се провали в събота.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 44 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    56 32 Отговор
    Малее...мале...дори не искам да си помисля какво ще се случва..палестините ше умират на кубици

    Коментиран от #47

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Мим33

    61 34 Отговор
    Нетаняхо Метаняхо,нищо няма да направи,а само ще разпали още повече конфликта и може нова голяма война да последва.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 руския клон на Хамас

    44 44 Отговор
    Хамас ще бъде униищожен!

    Коментиран от #83

  • 5 за зло куче - зъл прът

    42 33 Отговор
    Този път хамасчетата настъпиха котето. На местото на Газа таун ще се оформи бостан ,а останалите живи палестинци милостиво ще бъдат оставени да пукнат от глад.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Да Ви кажа..

    29 26 Отговор

    До коментар #3 от "Мим33":

    С кого бе..с Иран ли или с Ливан..ай сега вицове...за какво мислиш пристига в района американски самолетоносач..и не ми разправяй приказки от 1001 нощ.как Хамас ше го потопят...нали се сещаш, че се цепиш като чамова летва от безсилие...дори Катар почна да се отмята, че няма нищо общо..

    Коментиран от #26

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Хамас

    28 19 Отговор
    Ако продължават евреите да убиват в Газа ще ликвидиране заложници

    Коментиран от #17, #29

  • 10 Момчил

    68 28 Отговор
    Целта на Нетаняху е ясна -изтриването от картата на 2.5 милиона палестинци. Стреля се уж по цели на "Хамаз". Дрън-дрън. Стрелят,за да избиват цивилни и никой този път да не ги сочи с пръст. Никой от Запада не ревеше като толкова години съобщават за хиляди избивани невинни палестинци, но сега ореваха световните медии за обратния случай. Голямо медийно лицемерие,но не и неочаквано като се има предвид в чии ръце са медиите.

    Коментиран от #28, #102

  • 11 Да питам...

    13 7 Отговор

    До коментар #6 от "Нетаняхо не е Радев":

    Ти па къде се пресети за тоя клоун бе...
  • 12 стига толкова

    49 25 Отговор
    Ами - каквото повикало - такова се и обадило . Арабите защо си мислят , че и с Израел могат да се държат така , както се държат в Германия ,Австрия , Швеция , Белгия и пр. ? Защо си мислят , че безнаказано могат да убиват , изнасилват , грабят и рушат , както в Европа ? Този път , не познаха !

    Коментиран от #30

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Иван

    19 24 Отговор

    До коментар #8 от "...":

    Гнусно муслемско животно е министър на отбраната на Хунтата в Украйна.

    Коментиран от #39

  • 15 Поход за мир

    6 9 Отговор
    Ония хора казаха че било време да преговарят

    Коментиран от #79

  • 16 що така

    41 3 Отговор
    Бе,всички арабски държави леят сълзи за палестинците от 60 г. ,но нито една не пожела да ги приюти,що така???

    Коментиран от #24, #113

  • 17 Някой си

    31 12 Отговор

    До коментар #9 от "Хамас":

    Нали се сещаш, че при обявена война няма заложници ..ако освободят някого- добре, останалите ще се броят като жертви на войната..и нали знаеш, че за всеки убит израелски гражданин, ще умират с хиляди палестини...ммм? Тоя път прошка няма да има. Надявам се следиш какво става в момента в ГАЗА..

    Коментиран от #31

  • 18 Въздушните атаки са само началото

    18 22 Отговор
    на края на Западните джендъри! Много се перчат, но ще си го получат накрая!?

    Коментиран от #38

  • 19 Кресна

    35 21 Отговор
    Не обичам арабите ,но още по малко обичам евреите и хубавото тук е ,че целия арабски свят настръхва срещу Израел и ако запада продължи с политиката която ползваше в Украйна скоро ще стане много много страшно положението в Израел и арабския свят ,а това не е добре въобще за света и най вече за Европа .Петрола тръгна нагоре и ако Иран влезне във войната ,означава във военен аспект(трета световна) а в икономически план ще е равносилно на ядрена война .Но кой да мисли...важно е да следваме политиката на Сащ която с това ръководство което има Сащ е пагубна за целия свят .Малко са хората като мен които си спомнят празните магистрали в Европа .това идва.

    Коментиран от #35, #43

  • 20 Къде да санкциите срещу Израел

    22 16 Отговор
    за анексиране на Голанските възвишения?
    На Турция за С.Кипъна
    На САЩ за Флорида,Тексас,Орегон,Аризона и Калифорния от Мексико.
  • 21 Алфа херинга

    30 17 Отговор
    Тези се готвят за Холокост. Да избият всичко живо в ивицата Газа. Къде сте сега демократи? Ще има ли знаменца на Палестина на профилите. Ще има ли Je suis Palestine?

    Коментиран от #41

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Сомалийския пират

    21 16 Отговор
    Руснята е в траур,вече и халаха не може да помогне на чалмосаните,къде е кадирката,защо не е в Газа да помогне на братята си козари?

    Коментиран от #27

  • 24 щото са три милиона

    26 7 Отговор

    До коментар #16 от "що така":

    Щото на никой не му трябват миризливи ,мързеливи ,фанатични ,неграмотни и нагли терористи в такъв мащаб.
  • 25 Иван

    14 16 Отговор

    До коментар #6 от "Нетаняхо не е Радев":

    Нацисткия са.танински Израел изкоренява християнството в Сирия и Ирак ( и Нагорни Карабах........и Босна........и Стара Загора преди 146 години).
  • 26 Кресна

    24 13 Отговор

    До коментар #7 от "Да Ви кажа..":

    Този самолетоносач пристига за куклено шоу .Гледах внимателно ,че няма да бъде използван въобще ,защото в противен случай Сащ осъзнават до какво ще доведе това .Но за да разбереш какво ти говоря ,Шемса ти нужни доста години четене за да разбереш какво е геополитика .Ненужно е да ти давам обяснения ,без четене няма да разбереш какво ти говоря ,а и тук трият за истината,щом не е в ползва на запада .

    Коментиран от #32, #40, #106

  • 27 Много лаеш

    21 11 Отговор

    До коментар #23 от "Сомалийския пират":

    но май скоро ще те ритне в Украйна Тагаренко и влизаш в чувала на втория час безказармен козар
  • 28 Да ти кажа..

    20 16 Отговор

    До коментар #10 от "Момчил":

    Ха..добрютро,,май само ти не разбра, че в ГАЗА ше умират наред, без значение дали са, или не са от Хамас. Щом са приютили и живеят в съгласие с терористи, значи всички са терористи, младо и старо. Тоя път прошка няма да има..па ти си дрънкай колкото щеш...мирът беше до събота рано сутринта..сега е война -око за око..и се знае предварително кой ще спечели..

    Коментиран от #33

  • 29 гост

    18 3 Отговор

    До коментар #9 от "Хамас":

    Те и без това ще ги убият , не прави израелците будали !! Или ще ги върнат такива , дето живота им ще е по-голяма мъка от смърта !! И 100 или 200 човека срещу живота на цял Израел май няма много за мислене !!
  • 30 Кресна

    25 15 Отговор

    До коментар #12 от "стига толкова":

    Въобще имаш ли престава какво прави толкова години Израел срещу палестинците? Това което направи сега Хамас срещу самия Израел .Нищо по различно .Тук идват двойните стандарти ,тази земя е палестинска ,а не израелска ,защо Русия е агресор когато е нападнал Украйна но Израел се бие срещу терористи? Къде е твоята логика ? По тази логика значи украинците са също терористи защо стрелят по Русия? Четете преди да коментирате защото ставате смешни с незнанието си .
  • 31 Иван

    17 13 Отговор

    До коментар #17 от "Някой си":

    Следя изавленията на гнусния евреин Еленски
  • 32 Да ти кажа..

    19 12 Отговор

    До коментар #26 от "Кресна":

    Ролята на самолетоносача е една- да прикрива Израел от външно вмешателство докато се прочиства от терористи..колкото до геополитика..добре че се намери някакъв свинар, че да развива теории за геополитика..бЕги па ти у лево бе..Катар почна да се предлага дори като помирител, след като видя колко пресолиха манджата неговите хора..само че тоя път ще е требене до крак..искаш ли да се хванем на бас, че ще стане както аз казвам...мм?

    Коментиран от #44, #45, #54

  • 33 Момчил

    26 14 Отговор

    До коментар #28 от "Да ти кажа..":

    Там им е домът. Да не мислиш,че могат да го напуснат и емигрират всичките? Въпросът е какво прави Израел там? От 1948г. е окупирал чужда територия и провежда г.ноцуд.

    Коментиран от #62

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Без прецедент казаха

    11 15 Отговор

    До коментар #19 от "Кресна":

    Аве мой..заради Руснаците и под давлението на руснаците в Близкия изток се водиха 4 войни досега там имало е случай когато Сирия Египет Ирак Иран Йордания Саудитска Арабия нападат едновременно Израел с целите си армии
    и ядат бой..сега някакви джнговци подскачат с дънки и калашници нарочно и викат елате ни пребийте..тищова ако не е постановка евала
  • 36 сега е момента

    10 8 Отговор
    идеалното място да се тества нов вид оръжия за масово поразяване …!
  • 37 Ццц

    27 14 Отговор
    Да си го кажем чесно: евреите се държат с палестинците така, както Хитлер с евреите. И то под одобрителния поглед на световната общност. Територията е окупирана, а еврейска държава там не съществува от император Тит. Политиката на Хитлер направи от евреите това, което са в момента - всяко неодобрение към тях рискува да те вкара в затвора. Палестинците нямат никаква перспектива за бъдещето, освен вярата, че елек с бомби ще те заведе на по-добро място. И това е целия конфликт. Да не забравяме, че тези хора не са българи, за да си държат главицата ниско за сабята. Така решение ще има когато евреите бъдат изгонени от окупираните територии, тоест никога.

    Коментиран от #46, #55

  • 38 Иван

    11 12 Отговор

    До коментар #18 от "Въздушните атаки са само началото":

    Иранските дронове са само началото.
  • 39 ...

    9 9 Отговор

    До коментар #14 от "Иван":

    Е ми и Шаломов господаря ти е евреин по майчина линия. Е и? Приятеля му Кафировже мохамеданин. Е и? Шо не се бият.

    Коментиран от #59

  • 40 гост

    18 21 Отговор

    До коментар #26 от "Кресна":

    Този самолетоносач пристига , за да не си и помислят Иран и Сирия и даже Турция да пращат помощ или директно да се намесват във войната !! Той ще осигури блокадата откъм морето в международни води и само присъствието му е достатъчно да се понааакат някои в арабелските страни !! Щото американските бомби влизат и през комина , вече многократно доказано , за разлика от руските и ирански боклуци , дето една от десет ако уцели в радиус от километър е повод за хвалба !! Да не говорим , че е база за прехвърляне на оръжие и муниции за Израел !!

    Коментиран от #49, #50

  • 41 Да ти кажа..

    11 4 Отговор

    До коментар #21 от "Алфа херинга":

    От сега да ти кажа- НЕ, НЯМА ДА ИМА. ДОРИ ЩЕ ПОМАГАМЕ С ТЕРОРИСТИТЕ ДА СЕ ПРИКЛЮЧИ ВЕДНАЖ ЗА ВИНАГИ..
  • 42 Чочоолу

    18 13 Отговор
    Натаняху е злодей. Сатана. Зъл ционист. Фашист до мозъка на костите си, каквито са ционистите.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 гост

    17 6 Отговор

    До коментар #37 от "Ццц":

    Да си го кажем честно , на палестинците им беше дадено време над 30 години да вденат , че държава Палестина НЯМА ДА ИМА НИКОГА , защото това означава Израел да си подпише смъртната присъда !! Варианта е да се интегрират и да станат израелски граждани или да си събират партакешите и да отиват в Иран или Сирия , нали много ги обичат !! Между другото даже Египет не ги ще !!

    Коментиран от #61, #87

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Иван

    12 11 Отговор

    До коментар #34 от "Нетаняху е прав":

    Натаняху е гнусен сатанински хазар.

    Коментиран от #52, #64

  • 49 Някой си

    13 9 Отговор

    До коментар #40 от "гост":

    Остави го тоя изобщо не е в час със събитията. Саудитска Арабия, като водач на арабския свят и още 50 държави, са пред прага на подписване на споразумение и установяване на дипломатически отношения с Израел срещу изграждане на Атомни централи, болници и цели градове с помоща на САЩ.. Затова се отвърнаха от палестинците..а от нова година ще бият шута и на Русия като увеличат цената на петрола..всичко е ПАРИ И ИНТЕРЕСИ..А филистимите..ми тях ше ги поизтрепят докато останат пренебрежимо малко..като нямат акъл в главите..

    Коментиран от #57, #63

  • 50 Яне Сандански

    9 4 Отговор

    До коментар #40 от "гост":

    За теб няма спасение.Мозъка ти е тотално промит,по нищо не се различаваш от арабите които при 40 детсвеници.
  • 51 Уау и квоо

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "Яне Сандански":

    Палковник ли е
    Ама и от резервата

    Коментиран от #82

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Иван

    8 7 Отговор

    До коментар #32 от "Да ти кажа..":

    Гнусните еврейски хазарски коварства да не нападнат самолетоносача, както нападнаха USS "Liberty"преди половин век ?
  • 55 гост

    11 6 Отговор

    До коментар #37 от "Ццц":

    И единствения изгонен ще бъдат само палестинците , ако не ще идат при аллаха !! И това отдавна щеше да е факт , ако не спираха Израел именно ООН и САЩ !!! Дори Турция избива кюрди без ограничения и ги е обявила извън закона , също мюсулмани между другото , както и Иран и Ирак са смъртни врагове , ама това не ти пречи , ама израелците трябвало да дондуркат тези , дето им дават хляб , а те им връщат бомби !!
  • 56 Македонски експерт бил тоя

    9 11 Отговор

    До коментар #44 от "Кресна":

    Аве мой..иранците освен да маршируват с калашниците и да се надуват армията им е по зле от руската..представи си какво ще стане като им налетят 1000 израелски бойни самолета

    Коментиран от #71

  • 57 Уточнявам..

    8 1 Отговор

    До коментар #49 от "Някой си":

    ..като увеличат цената на петрола...грешка- имах впредвид, че ще увеличат добивът на петрол

    Коментиран от #73, #75

  • 58 Алахакбар

    3 0 Отговор
    И какво ще направят? Ще ги прокълнат?
  • 59 Иван

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "...":

    Шо да се бият?
  • 60 стар кашик

    4 2 Отговор

    До коментар #45 от "Яне Сандански":

    То от такива полковници като тоя го докарахме под кривата круша..ай отпарай па ти бе

    Коментиран от #77

  • 61 Иван

    6 5 Отговор

    До коментар #46 от "гост":

    Бандерите да заминават за Полша, Чехия, Швеция........без партакеши.
  • 62 Установих че..

    3 2 Отговор

    До коментар #33 от "Момчил":

    Май не разбираш, че не си в състояние да задаваш въпроси от събота сутринта...нищо, ще го разбереш в близките няколко дена..
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Да ти кажа..

    5 7 Отговор

    До коментар #48 от "Иван":

    А Нетаняху дали знае,че изобщо те има на тоя свят..мм?Май че не...тогава и да се пенявиш, нема файда..

    Коментиран от #78

  • 65 Мутата

    12 5 Отговор
    Винаги където има война, има намесени евреи.

    Коментиран от #81

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Хаберий

    5 6 Отговор
    За протокола, чия е правдата по начало, чии са земите тук? - Български са по истоирческо начало! Как така?! - През 20 век пр.н.е. българите-авари, познати в историята като хиксоси ("смели българи"), завладяват тези земи и ги наричат Балистан ("Българска страна"), от което име днес произтича Палестина. Те основават и наименоват както Йерусалим ("Ерсубул" - "Божи град" на древен български), така и Газа ( от "Ас" = "Българ"). От присъствието на хиксосите и техните потомци в Близкия Изток почти хилядолетие, от 16 до 11 век пр.н.е. в земите на Балистан, Джир- Сирия, Гаил- Галилея, Кунан - Ханаан и т.н. и смесването им с изгонените от Египет роби и предимно робини, се заражда новия народ на авари-джавари, днес наречени евреи.

    Коментиран от #100

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Баба ви

    11 8 Отговор
    Таз сутрешните коментатори са побесняли не безпричинно. Виждаме една непремерена жестокост от двете страни, но тая на Натаняху и авиацията на евреите надминава всички сатанински зверства, които човек може да си представи. Хитлер е направо дете от детската градина в сравнение с жидосатаните от Тел Авив.
  • 71 Иван

    4 2 Отговор

    До коментар #56 от "Македонски експерт бил тоя":

    Не думай бе!!!!! Първо Антонио Гутериш трябва да им разреши.
  • 72 Санкт-Петербург

    14 8 Отговор
    Палестина е горда независима държава. Не като България, която 30 години стои на колене.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Баба ви

    17 6 Отговор
    Натаняху започва геноцид срещу палестинците в Газа, при това с одобрението на дрогирания "цивилизован" свят. Да спреш водата и тока на това население от 2,5 милиона души, които идват единствено от Израел, това си е геноцид. Къде е световната общност, ООН, къде са разумните непредубедени хора??! Хамас са няколко десетки хиляди от това население. Къде е мярката?!

    Коментиран от #80

  • 75 Иван

    6 2 Отговор

    До коментар #57 от "Уточнявам..":

    Веднага, след като Джо Байден им каже......май ще трябва пак да се поправяш.
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Иван

    6 1 Отговор

    До коментар #60 от "стар кашик":

    Майор Шимон Елиът ( Ал Багдади).
  • 78 Иван

    9 2 Отговор

    До коментар #64 от "Да ти кажа..":

    Хммммм......май че да.........а тъмнокожия евреин Барак Обама знае ли, че Ангела Меркел съществува на тоя свят???
  • 79 М Илиев

    6 5 Отговор

    До коментар #15 от "Поход за мир":

    Свриозно ли - нападаш и след като ти отговарят , почваш да искаш преговори . Да си мислил преди да нападнеш . Ще има нови ниви в Газа след седмица , то е ясно
  • 80 Санкт-Петербург

    4 4 Отговор

    До коментар #74 от "Баба ви":

    А срещу нас за удари по ВОЕННИ обекти на Украйна - педерастичният писък и вой на "цивилизования свят" стои вече година и половина.
  • 81 Иван

    8 4 Отговор

    До коментар #65 от "Мутата":

    В Библията пише че войната е еврейския уражай
  • 82 3333

    3 0 Отговор

    До коментар #51 от "Уау и квоо":

    Параден полковник седял по цял ден в някоя канцелария.
  • 83 Атлантист+

    4 8 Отговор

    До коментар #4 от "руския клон на Хамас":

    Хайде, изпарете палестинците от лицето на земята. Всички атлантисти сме с Вас
  • 84 Хейт

    9 4 Отговор
    Сигурен съм, че Нетаняху в момента се кефи максимално! Какъв зор беше, докато успее да вкара Израел в нова война? Сега няма да има протести и няма да има разследвания за корупция - само пълна мобилизация. И на тоя диктатор не му пука много за собствения му народ, както и на останалите диктатори.
  • 85 Жириновски пророкува и това

    4 4 Отговор
    24-та държава УкраИна няма да има, а след събитията които ще се случат в близкия Изток, никой няма да си спомня за нея.
  • 86 С ИСУС НАПРЕД

    6 1 Отговор
    КОЙТО СЕЕ ВЕТРОВЕ - ЩЕ ЖЪНЕ БУРИ !!!!!!!!!!
  • 87 Ццц

    5 5 Отговор

    До коментар #46 от "гост":

    И украинците 30 години си живееха добре в подарената им държава и не можаха да вденат, че за да продължат да го правят, трябва да забравят за евроатлантическите тинтириминтири. Защото иначе Русия си подписва смъртната присъда. На който не му изнася - след дрогата и в Полша, но и там не го искат вече тоя токсичен пръдльо. Или не си съгласен с мнението си, щом е за Украйна? Аз само имената съм сменил, иначе е същото 🤣
  • 88 Приматите отиват за девици

    5 4 Отговор
    следват ги руските примати
  • 89 АУУУУУ

    5 4 Отговор
    КОПЕЙКИ КАКВО СТАНА .......ПУТЛЕР ИЗЛЪГА ПАЛЕСТИНЧЕТАТА ......И СЕГА ТЕ ПИЩЯТ ОТ БОЛКА.....И НИКОЙ НЕ КАЗВА НА ИЗРАЕЛ ДА СПРЕ.....ПАК КРИВИ СМЕТКИ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #95

  • 90 Батко путин помогни и на нас

    5 5 Отговор
    Колко ли путинофили затри путин. По някога ми е тъжно,че няма достатъчно влияние върху наще лакей. До сега щяхме да сме ги забравили.
  • 91 не може да

    4 0 Отговор
    се прогнозира . Засега израел и сащ бият по газа и подозират ливан и иран . омразата ескалира и вече положението е война и анализ . скоро ще свърши .
  • 92 Факт

    6 6 Отговор
    На тая територия едните трябва да изчезнат и това са Палестинците като по-недоразвити.Няма как по-недоразвито общество да победи по-развито.И в Израел има ортодоксални евреи но Израел се е развил за съжаление на арабите те не мръднаха поне малко от религията си и логично губят почва все пак сме 21 век на технологиите
  • 93 Любо

    8 4 Отговор
    Въздушните атаки са само началото на .......края на тази нацистка държава Израел!!!
  • 94 Жега

    8 5 Отговор
    Никой не съчувства на наглите евреи, които се мислят за богопомазани и от десетилетия малтретират , тероризират и убиват безогледно палестинците и им превземат територията, а също така обстрелват и бомбардират суверенни държави като Сирия и Ливан. Арабите сега ще донесат възмездие и ще разчекнат всеки евреин до който се докопат, като Египет, Сирия, Ливан, Иран, Саудитска Арабия и Катар вече са наточили всички режещи инструменти за целта.

    Коментиран от #96, #97, #98, #101

  • 95 АУУУУ

    4 6 Отговор

    До коментар #89 от "АУУУУУ":

    JЕНДЪРИ КАКВО СТАНА .......ДЕМЕНЦИЯТА ИЗЛЪГА УКРАИНЧЕТАТА ......И СЕГА ТЕ ПИЩЯТ ОТ БОЛКА.....И НИКОЙ НЕ КАЗВА ЗАЩО БЕЗУСЛОВНАТА ПОМОЩ СПРЕ.....ПАК КРИВИ СМЕТКИ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Коментиран от #111

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Хехе

    4 3 Отговор

    До коментар #67 от "Хаберий":

    По минусите ще ги познаем, че не са съгласни с истинската история. Внедрените сред нас антибългари, предимно жидосатани, които си вярват на своите съчинени книги, че са богоизбрани. Също така техни агенти - историчари, вербовани и заплатени да лъжат цял свят и българския народ, че той е късна история, че е паднал с парашут от небето с "десанта" на Аспарух от няколко хиляди човека.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Ако стреляха да избиват палестинци

    4 6 Отговор

    До коментар #10 от "Момчил":

    броя на убитите цивилни до този момент щеше да е десетки хиляди, a не 687, колкото са според палестинците. За 48 часа над Газа са пуснати около 5000 бомби. Всяка бомба може да срине по един блок. Ако не правеха всичко възможно да избягват цивилни жертви, по улиците на Газа щяха да текат реки от кръв.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Харон

    6 6 Отговор
    Поколения ще помнят това което сега ще направим с Хамас. Обеща Лидерът на Израел....Ще ги избият до крак.
  • 105 В.В.П.

    4 7 Отговор
    Окробоклуците са първи захистники на террорист ИссрсАел..
  • 106 НАЧАЛНИК,ВАША СВЕТЛОСТ😀

    3 1 Отговор

    До коментар #26 от "Кресна":

    ЗНАЕМ ЗНАЕМ КОЛКО СТЕ НАЧЕТЕН С....
    ТРИ ВОЕННИ АКАДЕМИИ...ИНТЕГРАЛНО...
    АМА СИ ЗНЕШ...
    „ФУРАЖКАТА ДЕФОРМИРА ГЛАВАТА”😠

    Коментиран от #112

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 В.В.П.

    6 3 Отговор
    Цион е истинския геноцид и нацизъм..
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 АУУУУУ

    5 2 Отговор

    До коментар #95 от "АУУУУ":

    ТЪЙ , ТЪЙ .......НОВИТЕ РАКЕТИ ИДВАТ ..... ОТИДЕ ВИ КРИМСКОТО МОСТЧЕ .......КАДРИ КАТО ЩАБА В СЕВАСТОПОЛ ЩЕ СА ЕЖЕДНЕВИЕ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  • 112 Яне Сандански

    0 0 Отговор

    До коментар #106 от "НАЧАЛНИК,ВАША СВЕТЛОСТ😀":

    Твоята е деформирана без учене ,пък ако учеше .....
  • 113 Пародия

    3 1 Отговор

    До коментар #16 от "що така":

    Абе те и задокеанците леят сълзи за укрите,ама нито един не щат без виза да иде при тях.Всички ги тикат на предна линия или в Европата.
  • 114 Некой си

    3 0 Отговор
    Някой еврейофен дали може да отговори на два въпроса:
    1. Как Палестина, в продължение на година, се снабдява с оръжия, при условие, че е обградена отвсякъде с еврейски територии и армия?
    2. Как "най-великото разузнаване на всички земни кълбета - МОСАД" пропусна такава мащабна подготовка НА ТЕРИТОРИЯТА НА ИЗРАЕЛ???
    Вие верно ли?
  • 115 Дядо Гъдю

    3 2 Отговор
    В ивицата Газа живеят три милиона мирни жители.Тя е със 130 кв км по-малка от град София.
    Ако в София живеят четири милиона жители и някой стреля по жилищните квартали с ракети, ще уцелят само шепа терористи и никакви цивилни?
    В Укрия ,за двама загинали цивилни цяла Европа се възмущава,а тук ще загинат десетки хиляди.
    Но никой не е за мир.Всеки крещи:,,избийте ги,избийте ги"! Какво ви става,бе хора?
  • 116 Анонимен

    6 1 Отговор
    А така! Създайте и вие трета световна война! Защо призовавате САЩ? Оправяйте се сами! САЩ вече изпращат най-големият си самолетоносач към Израел. Заехте хилядолетните земи на Палестина и сега ревете. Да видите дали е хубаво да ви убиват! Досега палестинците търпяха 75 години да ги тормозите. Дойде време вие да ги търпите! Много сте. Палестинците са само 2 милиона и половина. А вие сте разселени из целия свят. Мрете джендъри проклети! Не случайно БОГ ви е разселил. За да не се събирате. Защото съберете ли се светът пропищява от вас.
  • 117 пенко

    0 0 Отговор
    ВСИЧКИ НИЕ И НЕТАНЯХУ ЗНАЕМ ,ЧЕ КОГАТО "ИЗГЪРМЯТ " САЩ И БАНКОВАТА ИМ ЦИОНИСТКА СИСТЕМА --- ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБИ ЩЕ ОСТАВЯТ ОТ ИЗРАЕЛ САМО ПЕПЕЛ !!!!!!!!!!!!!!