Last news in Fakti

5 Ноември, 2023 16:49 2 286 6

Драмата в Хамбург приключи! Детето е освободено

  • хамбург-
  • летище-
  • германия

Полицията съобщи, че е арестувала мъж и е спасила 4-годишното му дете, държано от него като заложник на летището

Драмата в Хамбург приключи! Детето е освободено - 1
Снимка: Shutterstock

Полицията съобщи, че е арестувала мъж и е спасила 4-годишното му дете, държано от него като заложник на летището в Хамбург в неделя, слагайки край на кризата,, която остави затворено натовареното летище в Северна Германия. Никой не е пострадал, съобщи полицията, цитирана от Ройтерс.

Летището затвори за всички излитания и кацания в събота вечерта, след като мъж в превозно средство премина през бариера му с дете. По-късно полицията пристигна на мястото.

Колата с 35-годишния мъж и 4-годишното момиче е паркирана под самолет, каза говорител на полицията. "Операцията продължава. Нашите преговарящи са в контакт с лицето в колата", написа полицията в неделя в Twitter (X). По думите на говорителя полицията е в контакт с мъжа чрез преводач на турски. Според властите майката на въпросното дете ги е усведомила, че бащата е бил в контакт с нея.

Полицията не потвърди по-ранните си изявления, че мъжът е бил въоръжен и е стрелял.

"В момента трябва да приемем, че той притежава бойно огнестрелно оръжие и вероятно взривни устройства от неизвестен тип", публикува полицията днес в X.

От летището в Хамбург съобщиха, че за неделя са планирани 286 полета с около 34 500 пътници.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    16 5 Отговор
    Драмата добива световни размери.
    Нетаняху обяви,че няма да спре с бомбандировките докато не освободи заложниците.
    60 от тях, той вече ,,ликвидира,, с бомбенето уж за тяхно освобождаване...
    Просто - аз съм втрещен какво става!

    Коментиран от #4

  • 2 1234

    12 3 Отговор
    Първо докарват хората до отчаяние с феминистките си закони, после олеле! И не са “спасили„ детето от собствения му баща !!!
  • 3 Наблюдател

    12 4 Отговор
    Ето го резултата от мигрантските, ислямски вълни придошли и акостирали в САЩ, Англия и държавите от ЕС. Хващайте и изучавайте Корана. Мюсюлмизирането на свободният свят е факт. Купувайте чалми, фереджета, бурки, шалвари, и прочие. аксесоари. Ще ви дотрябват. Урсула да започне да изучава Исляма Това е.
  • 4 Наблюдател

    6 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Споко, тепърва ще се втрещяваш.Ислямските спящи клетки са вече в Европа. Почвай да изучаваш мюсюлманският език. До там ни докараха Урсула и комисарите от ЕС.
  • 5 М а й н ф ю р е р

    8 7 Отговор
    Твоята В е л и к а. Германия стана за с м я х. пред. ц е л и я с в я т.Един ф е с 24. часа разиграва 15 служби.К о й. д я в о л. те накара да нападнеш Русия
  • 6 pyzслявисти

    1 2 Отговор
    вашия емир

Новини по държави: