Last news in Fakti
  Тема: Украйна

15 Януари, 2024 15:12 4 639 178

Русия: Как се водят преговори за мир в Украйна без нас?

  • украйна-
  • русия-
  • давос-
  • война-
  • дмитрий песков-
  • владимир путин-
  • володимир зеленски-
  • преговори

Преговорите в Давос за мир в Украйна няма да постигнат нищо, обяви Москва

Русия: Как се водят преговори за мир в Украйна без нас? - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кремъл заяви днес, че обсъждането на мирните предложения на Украйна в рамките на Световния икономически форум в Давос няма да доведе до резултати без участието на Русия, предава агенция Ройтерс.

На годишната среща на Световния икономически форум в Швейцария тази тема ще бъде акцентирана от американския държавен секретар Антъни Блинкън, френския президент Еманюел Макрон и ключови лидери от Близкия изток. В центъра на обсъжданията на форума са преговорите за прекратяване на конфликтите в ивицата Газа и Украйна, съобщава Ройтерс.

Още новини от Украйна

Дмитрий Песков, говорител на Кремъл, коментира, че не може да има възможност за постигане на конкретен резултат поради отсъствието на Русия от тях (разговорите). Позицията на Киев е ясна – докато всички руски военнослужещи не бъдат изтласкани от територията на Украйна, няма да има мир. Президентът Володимир Зеленски обяви, че всякакви преговори с Русия биха били "незаконни".

Русия, която контролира близо една пета от украинската територия, отхвърля "формулата за мир" на Зеленски като абсурдна, тъй като целта ѝ е да се постигне мирно решение без участието на Москва. Украинският план включва изтегляне на руските сили, прекратяване на военните действия и възстановяване на границите преди началото на конфликта. Путин разглежда войната в Украйна като част от по-широка глобална борба със Запада, опитващ се, според него, да отслаби Русия. Западът отрича подобни намерения, посочва Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 56 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 А кои бяхте

    58 72 Отговор
    Вие ?

    Коментиран от #29, #87, #174

  • 2 Много просто, до преговорите

    68 76 Отговор
    ще сте се разпаднали!

    Коментиран от #8, #31, #175

  • 3 Хахахаха

    50 82 Отговор
    Преговори, това е за пред новините, никой не иска никакви преговори, да пуши ватата и могилизациите да продължават, на никой вече не му пука за тази полуфалирала бензиностанция

    Коментиран от #38, #161

  • 4 Как ли

    61 5 Отговор
    Отчитат дейност болни продаде ни човечета за пред стадото! За останалите мислещи хора е ясно кога ще свърши войната и как ще свърши!

    Коментиран от #21

  • 5 Последния Софиянец

    17 92 Отговор
    Никакви преговари, най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!

    Коментиран от #47

  • 6 честен ционист

    103 11 Отговор
    Това е все едно да правиш сметки без кръчмар.

    Коментиран от #119, #177

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Мхмхмх

    94 8 Отговор

    До коментар #2 от "Много просто, до преговорите":

    Външният министър на Швейцария Иняцио Касис заяви, че няма алтернатива на участието на Русия в мирното разрешаване на конфликта в Украйна, а провеждането на мирна конференция БЕЗ Руската федерация е невъзможно. Конференцията не постигна НИЩО.

    Коментиран от #16

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 От тия ушанки на снимката

    14 66 Отговор
    Колко ли са наторили полетата? И колко ли вече не могат да ходят, поне един от всеки трима максимално четирима

    Коментиран от #17, #155, #176

  • 11 🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ

    15 70 Отговор
    Безогледно жесток терорист без никакво притеснение каза,че няма да има Украйна, това е целта му. Нашите изроди като проф.историчка от СУ дарина григорова каза путин след като приключи с денацификацията на Украйна трябва да дойде да денацифицира България. Такова гнусно национално предателство може да се разреши само в България безнаказано. Това същество учи нашите деца, съвсем ли са обезумяли всички отговорни органи за национална сигурност? Този изрод трябва да бъде изгонена от България и депортирана в москва при любимия и убиец.

    Коментиран от #24, #162

  • 12 В.В.П.

    37 15 Отговор
    Тогава до последния Окроп!!.Вади Фаб3000..
  • 13 Анализатор

    12 57 Отговор
    Ами цивилизованият свят не желае да се среща и преговаря с диваци!
    Каквото решат и предложат, диваците приемат....
    Така е било винаги!

    Коментиран от #25, #43

  • 14 Историк

    77 7 Отговор
    Тия се събраха в Давос, ядът, пият, сношават се със елитни самки/ци и се правят, че нещо вършат...Това в действителност е едно елитно парти за "богоизбрани" на държавна издръжка, излязла от прокъсания джоб на данъкоплатеца чудещ се как да свърже двата края...!

    Коментиран от #34

  • 15 ами той зелиски

    40 6 Отговор
    си вярва . аз ще сключа изгоден - да махат войските . Да дават ремонтиран крим . Ама не е много умно . утре сутрин 100 ракетки и дронове ще го понаместят на дебелия креват в киевските потайности ... лорд минчев , азис, кеца и други вече го посетиха там . хахаха
  • 16 Идеал Петров

    7 24 Отговор

    До коментар #8 от "Мхмхмх":

    Могилизациите продължават тогава

    Коментиран от #30

  • 17 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    12 39 Отговор

    До коментар #10 от "От тия ушанки на снимката":

    500 000 в чували и 1 000 000 в колички чакат учениците да им зделат патерици от бреза, даваха ги как жулат с едни пили без дръжки по трудово!

    Коментиран от #32

  • 18 В.В.П.

    17 11 Отговор
    НАТО и окропа срещу Рф ..Яко..
  • 19 Гоорил

    16 52 Отговор
    20:1 – такова е съотношението на руските спрямо украинските жертви при Авдеевка според твърдение на политическия анализатор на германския таблоид "Билд" Юлиян Рьопке. Рьопке коментира темата, че съотношението е "дори по-добро, отколкото при Бахмут". Въпреки това обаче, руснаците не се спират и на руското военно командване изобщо не му пука за живота на руските войници – имат достатъчно пушечно месо, хвърлят го и ще го хвърлят.
    Рьопке визуализира разказаното в профила си в Twitter със снимка от видео, показващо обстрел с дронове по руски бронирани машини, като пред една от тях се виждат редици с чували с трупове. Кадрите са от Авдеевка. Рьопке добавя: При някои руски атаки към Водяне и Северно (южния фланг на Авдеевка), руснаците загубиха 100 души срещу 0 от украинска страна. ВИДЕОТО (18+), от което е взето снимката, не е за хора със слаби нерви.

    Коментиран от #139

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Че кой ти мисли за Украйна там

    38 8 Отговор

    До коментар #4 от "Как ли":

    Световният форум в Давос включи в дневния си ред обсъждане на загадъчна нова пандемия, «по-страшна от ковид».

    Пандемия 2.0: Форумът в Давос подготвя света за нова загадъчна болест Х
    Подготовка за «болестта Х» — това е името на точката в програмата на мероприятието.
    Предлага се за обсъждане следното: какви нови усилия ще са необходими за подготовката на системите на здравеопазване за многобройните предстоящи предизвикателства.

    Твърди се, че Световната здравна организация нееднократно е предупреждавала за това, че неизвестната «болест Х» може да предизвика 20 пъти повече смъртни случаи, отколкото пандемията от коронавирус.

    Обсъждането е планирано за 17 януари.
    Спикери ще бъдат главата на СЗО Тедрос Гебрейесус, председателят на борда на директорите на AstraZeneca Мишел Демаре, журналисти и експерти.

    Коментиран от #39, #71

  • 22 Тома

    38 9 Отговор
    На тези преговори биз Русия бати бойко му вика пунтамара
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Тази шматка дърина григорова

    11 32 Отговор

    До коментар #11 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    Защо още не е изритъна от СУ ? Защо тази шматка дърина григорова не е в следственият арест?!
  • 25 Ми да така е

    12 42 Отговор

    До коментар #13 от "Анализатор":

    Диваците без отопление пътища и тоалетни да си се трепят, кой му пука? Както виждаме не Европа е на студено, баш бензиностанцията измръзна без отопление яйца и пилешко

    Коментиран от #57

  • 26 Абе

    52 8 Отговор
    Никакви преговори с укрофашагите и колективния запад който ги насъсква и подкрепя, всичко ще се реши на бойното поле и Русия показа че там може да постига много добри резултати със сравнително малко ресурси! Западът е в колапс, правят си някакви безсмислени срещи за да решават неща, които не зависят от тях...........Путин ясно каза че Русия ще постигне всичките си цели и това засега се получава, в крайна сметка ще стане рано или късно без значение дали кравите и техните съюзници-марионетки са съгласни или не! Ако тъпите жендъри се бяха вслушали в гласа на разума сега нямаше да са в това трагично положение, което ще става още по-зле за тях............и се чудят как да се измъкнат сухи от водата ама срещу Русия това няма как да стане!

    Коментиран от #81

  • 27 Историята се повтаря

    39 8 Отговор
    Зеленски е един нов Мини Хитлер.
  • 28 Факт

    46 7 Отговор
    Тотално дъно удариха слугите на САЩ! Ще правят мир, без да питат Русия за условията! :)))) Да се сме ли, да плаче ли човек! Все едно чавка мозъците им е изпила на тия слуги на боклука зад океана!
  • 29 КОТарАК

    16 36 Отговор

    До коментар #1 от "А кои бяхте":

    тия , дето плашиха Европата , че ще замръзне , пък ги гледам те мръзнат и протестират за дърва

    Коментиран от #35, #37, #111

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 С патологични лъжци

    18 30 Отговор

    До коментар #2 от "Много просто, до преговорите":

    и терористи като руснаците, никой няма да преговаря преди руския башибозук да напусне цялата територия на Украйна...
  • 32 Круум

    13 30 Отговор

    До коментар #17 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Зеленски попиля Втарая!

    Коментиран от #36, #52

  • 33 В.В.П.

    32 5 Отговор
    Давос ги боли уййия за Зелюи и окропите ..Там решават други работи...В ООН решават войната и мира ...Прости мисирки..
  • 34 Не ги мисли

    10 33 Отговор

    До коментар #14 от "Историк":

    А руснаците са се събрали от ранните часове на нощта да чакат за една кора с турски яйца, срам и позор, има клипове в нета качени от руснаци

    Коментиран от #61

  • 35 Газнаш

    10 30 Отговор

    До коментар #29 от "КОТарАК":

    В междублоковите пространства и по улиците,ошанките палят огньове,за да се постоплят .
  • 36 Хохохо

    7 21 Отговор

    До коментар #32 от "Круум":

    Тя пак си е втарая ама в Украйна само 🤭 и е доста спорно
  • 37 Пропагандата е за забавление

    22 2 Отговор

    До коментар #29 от "КОТарАК":

    Само глупаци я ползват за информация!
  • 38 Абе

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "Хахахаха":

    И за теб на никого не му пука.
  • 39 !!!?

    10 38 Отговор

    До коментар #21 от "Че кой ти мисли за Украйна там":

    Тази болест Х не загадъчна, а е отдавна известен Вирус - щам на Болшевизма, Комунизма, Фашизма и се нарича КРЕМЪЛ-"Z" !!!?

    Коментиран от #53

  • 40 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    12 37 Отговор
    А цял свят се възхищава на Президента Зеленски ! Той е новия символ на борбата за свобода и независимост от тиранията ❗
    Цял свят ненавижда масовия убиец пycлеp❗
    Думите на Президента Зеленски ще се помнят векове❗
    "Дори през непроницаемата тъмнина Украйна и цивилизованият свят ясно виждат тези терористични актове❗
    Умишлени и цинични ракетни по гражданска критична инфраструктура. Не по военни съоръжения❗
    Все още ли си мислите, че можете да ни уплашите, да ни пречупите, да ни накарате да отстъпим?
    Наистина ли нищо не разбрахте?
    Не разбрахте ли кои сме ние? За какво сме? За какво говорим?
    Четете по устните ми:
    Без газ или без вас? Без вас.
    Без вас или без светлината? Без вас.
    Без вода или без вас? Без вас.
    Без храна или без вас? Без вас.
    Студът, гладът, тъмнината и жаждата не са толкова страшни и смъртоносни за нас, колкото вашето „приятелство и братство“.
    Но историята ще постави всичко на мястото си.
    И ние ще сме с газ, осветление, вода и храна… и БЕЗ вас❗

    Коментиран от #41, #51, #55, #63, #150

  • 41 А те

    4 19 Отговор

    До коментар #40 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    Ядат на турците яйцата, буквално
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Ама

    23 5 Отговор

    До коментар #13 от "Анализатор":

    Да знаеш колко си прав, никой не иска да преговаря със диваците каубойци защото те са изнасилвачи, убийци и крадци.

    Коментиран от #48

  • 44 Реалист

    19 6 Отговор
    Шизофрениятя сороска може
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Шерлок

    26 5 Отговор
    Давос е сбор на третопо.лови
  • 47 Чук и сръб

    18 0 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Сменяй спешно дилъра!
    Тази дрога не ти понася, ама въобще!
  • 48 Свинар

    5 21 Отговор

    До коментар #43 от "Ама":

    С кокошкарите също никой не иска да преговаря, особено след като останат без яйца и пилешко и се молят на приятелската им Турция за яйца 😂

    Коментиран от #86

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Правоверен Евроатлантик

    23 5 Отговор
    Преговори за мир без Русия - сметки без кръчмар.
    Не преговаряха с Путин, ще преговарят със Шойгу.
    А първото предложение на руснаците винаги е най-доброто.
    От много отлагане накрая ще преговарят не за мир, а за условия за капитулация на Украйна или това, което остане от нея, а то и сега не е много...
  • 51 Ела

    18 2 Отговор

    До коментар #40 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    Го кажи тука на украинците в България. Особено на тези дето подлежат на мобилизация.
  • 52 Госあ

    2 7 Отговор

    До коментар #32 от "Круум":

    Факт
  • 53 САЩисан вие на баир

    22 3 Отговор

    До коментар #39 от "!!!?":

    Изглежда победи тази болест. Щом са се събрали в сборището вещиците и тъпеят .Сега ще те карантинират и чопират. Спасение няма.
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Без газ или без вас

    9 23 Отговор

    До коментар #40 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    И каква стана тя, Европа е на топло с препълнени софри и магазини а в бензиностанцията се редят на опашки за риба и яйца в студа от ранни зори

    Коментиран от #115

  • 56 Рашка Феодалия

    6 25 Отговор
    Може би защото никой не бръсне блатните за решаващ фактор?
  • 57 Явно

    12 1 Отговор

    До коментар #25 от "Ми да така е":

    На теб ти е измръзнал мозъка че пишеш само простотии.
  • 58 Иво

    24 2 Отговор
    Признаха си агресорите ,че фашистите укри са маша в ръцете на САЩ ,НАТО,ЕС Сглобката бг ,всички тези проклетници воюват срещу Русия и няма да преговарят с тях!! Ще си счупят зъбите англосаксите и израелците!!
  • 59 Рушистите се превъзбудиха

    7 22 Отговор
    Че никой не ги бръсне за слива след провала им в Украйна
  • 60 Отец Дионисий

    7 19 Отговор
    Господ да накаже пияния агресор и копейките продажни.

    Коментиран от #67

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Коко

    29 5 Отговор
    Много ми е интересно какво ще пишат новоизлюпените ни чеда догодина след като Русия приключи с Украйна?!

    Коментиран от #66

  • 63 Бльона

    16 1 Отговор

    До коментар #40 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    Яко си се напушил , брат!
    Какво смъркаш, дай инфо!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Коко въпросче

    1 4 Отговор

    До коментар #62 от "Коко":

    Това не го ли писа вече преди две години?
  • 67 Киро

    7 19 Отговор

    До коментар #60 от "Отец Дионисий":

    Той ги е наказал, колко повече, господ си знае работата, държава с несметни богатства вместо да се возят в коли от злато като в Дубай те се редят на опашки за хранителни стоки пътуват с тролей в градовете и по кални коловози извън градовете, от това по голямо наказание за една проклета държава какво искаш
  • 68 В.В.П.

    18 7 Отговор
    Тошо фашиста набира бойци за Окраина.Плаша добре!!

    Коментиран от #147

  • 69 Доналд

    17 6 Отговор
    Германците научиха една изразителна дума Kaputt по много труден начин.За Украина, изобщо не е проблем.
  • 70 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕

    12 19 Отговор
    64 километровата рашистка военна колона тръгнала на парад в Киев и парада й все пак се състоя...Хиляди изгорени рашистки танкове и бронирани машини бяха докарани на буксир в Киев и дефилираха под овациите на жителите на столицата ,ето статията в този сайт от тогава -Случи се - Военния парад на Руската армия в Киев все пак се състоя..Руските окупатори искаха да проведат военен парад в центъра на украинската столица Киев. И най-накрая той се състоя.
    Активистът Серхий Стерненко публикува кадри от централната улица „Крешчатик“, на която е площад Майдан Незалежности, на който се състоя Революцията на достойнството през 2013 г. На булеварда бяха изложени руски военни машини, унищожени от украинската армия след 24 февруари, когато Русия започна пълномащабна непредизвикана война.
    Киев експо“ представя на гражданите и гостите на Киев „безаналоговите“ руски военни машини, но в не много приличен вид. Армията от военнопрестъпници на пycин беше разгромена в първите седмици на войната, въпреки че планираше да превземе Киев за 3 дни. Военните стратези в Кремъл не изчислиха правилно своите възможности и волята за съпротива на украинския народ. Така тридневната операция по превземане на Киев вече продължава 180 дни.
    Руските нашественици извършиха ужасяващи престъпления срещу цивилното население на Украйна, които никога няма да бъдат забравени. Унищожените танкове и бронирани машини са напомняне за диктатора пycин, че не може да спечели тази война. Защо❗❓❓

    Коментиран от #85, #97

  • 71 Констатираща

    18 4 Отговор

    До коментар #21 от "Че кой ти мисли за Украйна там":

    Ясно е от къде и защо тръгват болестите. Те сами си го казват. Първо подготвят действията, а след това пускат болестта. Трябва да се сложи край на тази мизерна политика, поддържаща войни и смъртоносни епидемии! Всичко зависи от разумния свят, който е в много по-голям процент, стига само да се обедини и да може да ги блокира.

    Коментиран от #126

  • 72 Аспарух

    11 18 Отговор
    83 просперираща държави против Рашистан, С.Корея, Иран, Беларус, Еритрея, Хамас, Хизбула, Мюсюлмански братя.
    Може да съм пропуснал някоя терористична държава и организация.

    Коментиран от #74, #82, #89, #93, #122

  • 73 Павел

    16 4 Отговор
    Укронацистите уж водят преговори, а са забранили със закон всякакви преговори с Русия!
  • 74 Павел

    14 4 Отговор

    До коментар #72 от "Аспарух":

    Пропуснал си НАТО!
  • 75 Ццц

    20 5 Отговор
    От маймунарника казаха на дрогата че от 2024 г. трябва да си е самодостатъчен и той си е самодостатъчен. Ходи, преговаря си сам, диктува мирни решения и така! Какво странно има? Скоро ще започне да реве, че Русия не спазва мирния договор. 😂😂😂
  • 76 Коко Н

    4 1 Отговор

    До коментар #23 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    В Бг-то,кой хванат.
  • 77 Берлинския конгрес 1879

    9 6 Отговор
    Пак е бил без Русия
    След ПСВ тоже
  • 78 В.В.П.

    13 6 Отговор
    Окрайна има само няколко омрели...И 15 млн ,изчезнали ..Ахаха ..Болшая жопъъ...
  • 79 Ами ето,бе.

    4 7 Отговор
    Водят,се.Без вас.
  • 80 777

    10 2 Отговор

    До коментар #9 от "честен ционист":

    А не бяха ли няколко милиона, няма такива смешници като украинците хахаха
  • 81 Коко Н

    6 1 Отговор

    До коментар #26 от "Абе":

    От тук се включиха от платената агитка.Комай ги беше обхванала сладка чиновническа дрямка.
  • 82 Пурко

    6 12 Отговор

    До коментар #72 от "Аспарух":

    Има още много страни в БРИКС рублопространството, Ботсвана, Руанда, Ивори Кост, Конго, Сирия естествено и още много южноамерикански туземци и афроарабски племена 👍
  • 83 В.В.П

    3 14 Отговор
    Остана ли нещо от втарая или Залужни върна всичко в чували!.?
  • 84 777

    4 1 Отговор

    До коментар #49 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕❓❗":

    Хахаха ти голям махач ли си бе да не го намаам аз на зъбатата ти жена
  • 85 До 70ти коментар

    4 9 Отговор

    До коментар #70 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    Моля споделяйте, истината винаги побеждава руската лъжа

    Коментиран от #178

  • 86 Хахаха

    14 6 Отговор

    До коментар #48 от "Свинар":

    Яйца има на цена от 80-140р за 10 бр и опашки няма . А кажи колко струват в България. Хахаха

    Коментиран от #167

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 !!!?

    9 12 Отговор
    С обявяването на украинските области Луганска, Донецка, Запорожка, Хесонска и Крим, според съществуващото законодателство на РФ, се оказва, че Украйна е нападнала Россия, тъй като войната се води на "руска територия" !! Съгласно доктрината на Кремъл за отбрана, диктаторчето Путин отдавна трябваше да е употребил ядрения си арсенал ! Извод: Тъй като това не се случи, разбираме, че кремълскя Армагедончик така се е натресъл, че няма как да се измъкне от тресавището "нацистка Украйна" !!!?

    Коментиран от #95

  • 92 Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    3 7 Отговор
    Паметникът на Альоша и други руски военни паметници трябва да бъдат закупени от българите и отнесени у дома в родината им. Ще трябва да извадим пепелта на падналите съветски войници. Можете да ги погребете отново в мемориалното гробище край Ржев. След това думата "българин" трябва да стане нецензурна в Русия.

    Коментиран от #101

  • 93 мамул

    11 6 Отговор

    До коментар #72 от "Аспарух":

    Това че са в Давос не значи че ще подкрепят потника .
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 и какво мучиш тогава

    10 9 Отговор

    До коментар #91 от "!!!?":

    Че то тия земи са си изконно Руски от времето на Екатерина II .

    Коментиран от #130

  • 96 Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    6 10 Отговор
    Българите са страхлив и подъл народ. Турците отдавна са разбрали това

    Коментиран от #98, #102

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    5 10 Отговор

    До коментар #96 от "Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺":

    В България няма семейство, чийто прапрадядо като дете не е бил прецакан от турчин.

    Коментиран от #151

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 неграмотен

    9 10 Отговор

    До коментар #94 от "🤣🤣🤣🤣🤣🤣":

    Тия стари опорки ги разправяй на сбирката като си лакирате ноктите .
    А краварите даже и 200$ нямат всички от бебе до последния пенсионер са на минус . Всеки еди от тях като се роди - дължи вече по 102 хиляди долара дълг !
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Проклети да са руските св.олочи

    3 13 Отговор
    Пияните оку.паторски с.вине нямат място в Давос , а в Хага.

    Коментиран от #114

  • 111 Един от онези

    4 9 Отговор

    До коментар #29 от "КОТарАК":

    Аха - трудно е като няма изкопаеми резервни части ;-) !!!
    Сега спряха помпите, после ще спрат горелките, после ще спрат сондите за нефт и газ и ушанките ще копаят с лопати - да здравствует!
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 истината

    14 3 Отговор
    В Давос само ще пият кафе и ще си чешат езиците . А Руснаците ще подкарват заблудените бандери както и до сега .
    Скот Ритър предвижда украинците да се пречупят към Септември . Но както реват , може и по рано .
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Българин

    9 8 Отговор

    До коментар #106 от "ХА ХА":

    Значи си класически пyтинoпитeк - хвали путин и русия - ама живее и ползва благата на упадачния гнил Запад ... Ако не беше смешно щеше да е много тъжно 🤣🤣🤣

    Коментиран от #132

  • 117 Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    5 5 Отговор

    До коментар #112 от "Османагич":

    С коварното си мръсно поведение българите се потопиха до дъното. Мисля, че те нямат право да имат собствена държава.


    БГта е Тypция.
  • 118 ПОЛИТИЧЕСКИ РЕАЛИЗЪМ

    10 1 Отговор
    Резултата ще е като с тавана на петрола - пак едно голяма англосаксонско НИЩО.
  • 119 Даа бе

    1 10 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Русия ли е кръчмаря бе "щастливецо"? Водят се преговори за окончателното и смачкване на всички нива! Каквото си търсеше Русия си го намери!
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Един от онези

    3 8 Отговор
    Много лесно - просто никой не иска да си цапа ръцете с нечистоплътни лъжци и военопрестъпници!
    Така, че свиквайте - както ви слагат персонални санкции и в момента сте паднали до шията в радости - най-веселото ви предстои! Има ли яйца, има ли чипове, има ли коли, има ли модни брандове - НЯМА?
    Пак ще ги купувате, но на 10-тократна цена!!! Вече сте опитали от европейския живот - но ние ще ви върнем по валянки на село - НЕ ли?!?!!

    Коментиран от #123, #125

  • 122 Ццц

    10 1 Отговор

    До коментар #72 от "Аспарух":

    Значи е лесна работа. Само да утихнат малко протестите в тези държави и отиваме да си наберем малко победа в джунглите и Сибир, а? Толкова много просперитет се събра, че го оценяват на над 34 трилиона долара! И то само в най-проспериращата държава! И хората протестират от скука. Виждаш, че по сценарий трябваше руснаците да са клекнали и сега в Давос да обсъждат какво да им вземат. И преговори има. Всички, които искат да вземат от Русия са там, без Русия. 😂😂😂. Но сценарият си е сценарий. Годината е изборна и няма как да се отмени.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Хахахах

    13 3 Отговор
    Преговори без Русия! Я пак! :))))) После какво ще пишете! Русия не спазва преговорите! :)))) Аз по голяма тъпотия не бях виждал! САЩ копаят дъното!
  • 125 Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺

    5 3 Отговор

    До коментар #121 от "Един от онези":

    Дадохме ви независимост. Това беше голяма грешка. Ще се оправим. Ще ви върнем и родното ви пристанище - в Турция.

    Коментиран от #128, #136

  • 126 Констатирал

    1 8 Отговор

    До коментар #71 от "Констатираща":

    Ще бъде,ще бъде!Като се досмачка империята на злото,всичко ще си дойде на мястото!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Защо лаеш тогава

    3 7 Отговор

    До коментар #95 от "и какво мучиш тогава":

    Не виждаш ли че разпада на РФ започна!Русия никога няма да владее територии на Украйна!!

    Коментиран от #133, #138, #173

  • 131 Западът:

    1 4 Отговор
    Няма страшно! Ще подпишем мирен договор с някоя от Русиите останали след войната.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 русия

    3 5 Отговор
    стана за присмех и никой не я взима на сериозно. Пълен упадък и близък край.

    Коментиран от #137

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 138 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 139 Слушай

    8 1 Отговор

    До коментар #19 от "Гоорил":

    бе Гоорило
    Юлиян Рьопке от "Билд"
    е същото каквото е
    Мара Атанасова от "Факти"

    Жълтеникаво/Кафяви медии

    Коментиран от #148

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 Ние сме бълаари

    1 4 Отговор

    До коментар #137 от "Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺":

    И не желаем да сме задунайска губерния! А възторга си ги положете някъде на по тъмно място!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Става

    4 5 Отговор

    До коментар #141 от "Мы-русские. Какой восторг! 🇷🇺🇷🇺🇷🇺":

    По добре турски,отколкото блатно ватнишки!
  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Хи хи хи

    2 0 Отговор

    До коментар #68 от "В.В.П.":

    Лъже че ще плаща добре.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 150 факуса

    0 1 Отговор

    До коментар #40 от "🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❕❕❕":

    хи хи що тогаз не се включат в бойните действия,даже помощ не пращат

    Коментиран от #164

  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Екатерина ||

    0 1 Отговор
    Умриела след полов акт с кон

    Коментиран от #153

  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 стоян

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "От тия ушанки на снимката":

    До 10 ком - тия на снимката ако са от спец наза са в земята - изгоряха при летището в Гостомел още първите три дни
  • 156 В.В.П.

    5 5 Отговор
    За що ли му трябваше на Зелю Артиста да се прави на мъж ??..Взеха му окраината ..и му ликвидираха мъжете ...И още предстои...Нещастен чафут ..
  • 157 В.В.П.

    3 4 Отговор
    Сащ разбраха че Зелю е шаран и зависим и го обуха яко...Загуби окраината ...Ахаха..Излъгаха .че ще си бият с Россиия.
  • 158 В.В.П.

    4 4 Отговор
    Зеленскийи е лъжлив чафут..Обеща мир ,донесе война ..дасе ликвидира ..Край на казуса.
  • 159 ПУТИН Е АГРЕСОР

    4 3 Отговор
    С агресори не се преговаря...трепат се.
  • 160 МИР НЕМА

    4 3 Отговор
    До пълният разгром на пълчищата путинови....
  • 161 Мoгилизaцията

    3 1 Отговор

    До коментар #3 от "Хахахаха":

    на уpките продължава. До тук към 1.5 милиона са получили еднопосочен билет надолу, за среща с бандерата. ФAЩ така или иначе смятат да воюват до последната фашизоидна ypка, така че нас не ни засяга! Най-много да пратим и нашите peдки и миpизливи фaшизoиди, тагаренковци, пасита и вся остальная!

    Коментиран от #166

  • 162 Изрод

    2 1 Отговор

    До коментар #11 от "🇰🇵 ✰ Б О Л Ш Е В И К ✰ С С С Р ☭★НРБ":

    си ти,жалко соросоидно из чадия! Права е професорката от СУ, България ще трябва да се денафицира от такива к ре.Тен и!

    Коментиран от #165

  • 163 СЪБРАЛИ СЕ МИШКИТЕ ДА УДУМВАТ КОТКАТА!!

    7 0 Отговор
    АМА ТОВА ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ ЛИ Е ИЛИ ВОЕНЕН ФОРУМ??????????ВЪОБЩЕ НЕ Е МЯСТОТО ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ТОЗИ ВЪПРОС ТАМ!!!!!ИЛИ ГОСПОДАТА НЕ МОГАТ ДА УСТОЯТ НА ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ЧУЯТ ЗА СТОТЕН ПЪТ МАНТРИТЕ НА НАПУШЕНИЯ ТИП???. ПРЕВРЪЩТЕ ВСЕКИ ФОРУМ В ЦИРК С ГЛАВЕН ГЕРОЙ ЗЕЛЬО НАПУШЕНИЯ.
    И НАЙ- ВАЖНОТО : БЕЗ ПРИСЪСТВИЕТО НА РУСИЯ ТАМ СТЕ КРЪГЛА НУЛА !!!!! НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ЗА ПОМИЯ. БРЕМЕТО Е ПАРИ. ОТ ТОЛКОВА МНОГО РАБОТА , КОЯТО СВЪРШИХТЕ ОТ МИНАЛОГОДИШНИЯ ФОРУМ ДО СЕГА - РЕЗУЛТАТА Е СВЕТОВЕН СРИВ С РИСК ДА ПОГУБИТЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!! ВРЕДНИ СТЕ , НЕ ГОЛИ РАЗБРАХТЕ ???????ТОВА СА ФАКТИТЕ , ЖАЛКО , ТЪПИ НЕКАДЪРБИЦИ!!!!
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Последния Софиянец

    3 1 Отговор

    До коментар #162 от "Изрод":

    Доценти от Университетите учат децата ни на путинофилия.
    александър сервилов в ютюб сам си каза, че дядо му е работил като руски шпионин.
    дарина григорова, редовно дава русофилски интервюта за руски канали.
    Алкохалика вацеф преподава така наречената европеистика в така нареченият " Европейски колеж“, а всъщност преподава путинофилия в" рушлямистки колеж" ??? Това някакво старческо малоумие ли е?
    вацев каза, преди 3 дена, че половината му студенти ВЕЧЕ са станали русофили!
    вацев каза, че в рушлямия са издигнати НОВИ 264 паметника на сталин и според вацев това било оптимистично.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Мииии

    1 4 Отговор
    И разпада на СССР се случи без вас бе. Така и ще се случи сега разпад на Русия без вас.
  • 169 Накратко

    3 0 Отговор
    Кроят ви капата без вас. Елементарно, Писков.
  • 170 С терористи

    1 1 Отговор
    Не се преговаря.
  • 171 Говедар

    3 0 Отговор

    До коментар #166 от "Ти кво чакаш":

    Това е работа на евpoджендъpcките пeдpyги като тебе, свикнали да клякате на посолствоТО и на всеки който ви подхвърли малко огризки!
  • 172 Как е

    1 0 Отговор

    До коментар #167 от "Мозъкът":

    перемохата укросимпе, тръгна ли в отрицателно настъпление? Или върви надолу, към чернозема!
  • 173 Моряка

    0 0 Отговор

    До коментар #130 от "Защо лаеш тогава":

    Шегуваш ли се или си така роден?
  • 174 Смотльо,

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "А кои бяхте":

    Те са ясни кои са и застават с името и държава си,ти обаче кой си,анонимници? Стиска ли ти да излезеш с името и адреса си?
  • 175 Смотльо,

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Много просто, до преговорите":

    За Европа ли говориш или за България ? И двете вървят на там с управляващи като нашите и с материал като теб .
  • 176 Смотльо,

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "От тия ушанки на снимката":

    Колкото и да са в пъти по малко от улеите .Знаеш ли обаче кое е интересното? Само САЩ и Англия които не са директно във войната жертвите са над 18 000.
  • 177 Явно

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "честен ционист":

    Кръчмара е Китай а избата с алкохол Русия / Тя стана бензиностанция на китай
  • 178 Констатираща

    0 0 Отговор

    До коментар #85 от "До 70ти коментар":

    Русия винаги се е борила за мир и свобода, каквото и сега да се опитват да лъжат. Дано и сега помогне на Украйна да се освободи от злото, което си е навлякла! Жалко за невинните жертви!!! Много държави имат подобна съдба, която сами са си навлякли от много ум и лакейство.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания