Last news in Fakti
  Тема: Украйна

9 Февруари, 2024 11:01 2 414 127

Украйна: В сваления руски самолет Ил-76 не е имало наши войници

  • ил-76-
  • русия-
  • война-
  • самолет-
  • олексий данилов-
  • войници

Киев обяви, че историята със затворниците е била предварително подготвена от Русия

Украйна: В сваления руски самолет Ил-76 не е имало наши войници - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Все още не може да се потвърди, че руският самолет е бил свален от Украйна. Но със сигурност се знае, че на него не е имало украински пленници , каза секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Олексий Данилов в интервю за „Бабель“.

„Наистина самолет се разби в Русия. Имаше ли там наши затворници? Категорично мога да кажа, че не. Ако това се беше случило, тогава повярвайте ми, количеството, както го наричат, биологичен материал, който е умрял... те определено щяха да се възползват от него, те определено щяха да го заснемат и това поле щеше да бъде цялото червено с кръв“, каза Данилов.

Той добави, че историята със затворниците е била предварително подготвена от Русия, за да дискредитира Украйна на международната арена.

„Ако имаше украински войници на борда, Лавров щеше да крещи в ООН и те щяха да покажат всичко. Те няма какво да покажат. В крайна сметка, ако това наистина се беше случило, щеше да има съвсем различна картина“, обясни украинският представител.

На въпрос живи ли са тези затворници, които Украйна трябваше да размени в деня на свалянето на самолета, Данилов отговори: "Това е много труден въпрос, много е чувствителен. Сега не можем да имаме един или друг отговор. Мога само да кажа с голяма вероятност - те не са били на борда".

Вчера американският вестник „Ню Йорк Таймс“ съобщи, че руският самолет е бил свален от Украйна с ракети „Пейтриът“. Вестникът се позовава на източници от американското разузнаване. Те посочиха, че няма яснота дали на борда е имало украински военнопленници. Знае се само, че въпросният самолет преди е пренасял ракети, използвани на фронта в Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 54 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    26 86 Отговор
    лъжата е измислена в Русия

    Коментиран от #56, #113, #118

  • 2 Българин

    15 74 Отговор
    само ракети имаше

    Коментиран от #21

  • 3 ТЪКЪР

    69 13 Отговор
    Тъкър Карлсън след интервюто с Путин
    «САЩ искат появата в Русия на «слабо ръководство». сякаш не разбира какво може да означава това за целия свят». Това мнение изрази след интервюто с руския президент Владимир Путин американският телевизионен журналист Тъкър Карлсън.
    «Те искат слабо ръководство в Русия», каза тв водещият, имайки предвид лидерите на САЩ.
    «Въпросът е, за какво им е нужно това. Каква полза може да донесе това на САЩ? Аз не защитавам Русия, аз защитавам собствената си страна. Слабо централно правителство в страна с най-крупния ядрен арсенал — това е безумие», подчерта Карлсън във видео, заснето веднага след интервюто с Путин.
    «Управляват ни 0.тк@.4ени — президентът на САЩ Джо Байдън и тази отровна @.ди0.тка Нюланд : «Ние ще свалим Путин!», казва тя.
    И какво ще се случи след това? Какво се случи в Либия, когато ние свалихме Кадафи и допуснахме неговото убийство? Какво се случи в Ирак, когато ние обвинихме Саддам?», зададе въпрос Карлсън.
    Изявлението на Путин за готовността за мирно решаване на украинската криза изненада, но той не би говорил така, ако не го мислеше — Карлсън.
    Тъкър Карлсън след интрвюто с Путин заяви, че само @.ди0.т може да вярва, че Русия се занимава с експанзия и иска да тръгне към Полша и Виена.

    Коментиран от #61, #81

  • 4 Българин

    12 61 Отговор
    братушките останаха без кораби и самолети....и яйца

    Коментиран от #8, #11

  • 5 Хайде пак

    58 6 Отговор
    Заявката за най-неадекватно изказване е запазена в "Гинес" за украинците, но те вече счупиха този рекорд 100000 пъти за една седмица.

    Коментиран от #82

  • 6 стоян георгиев

    28 3 Отговор
    имаше не украински военни, а колумбийски главорези, наемници
  • 7 Хъм...,така ли...?!

    61 6 Отговор
    А на 11.09.,самолета като се разби в кулите-близнаци,с многократно повече пътници на борда,да не би да намериха останки от тела,или пък всичко наоколо да бе червено от кръв...?!?!
  • 8 Х. а х о л

    21 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    У нас есть свои яйца
  • 9 атеш айдар марийка

    38 4 Отговор
    рекорд, руснаците демилитизираха 584000 (+23000 за януари) фашистки урки а други 780000 ги направиха инвалиди
  • 10 Пръц

    45 2 Отговор
    Винаги вярвам на украинските разследвания
  • 11 Хъм...така ли...?!

    33 2 Отговор

    До коментар #4 от "Българин":

    Я се обърни...!Отзад имаш 2бр. Руски Яйца...!
  • 12 Швейк

    38 3 Отговор
    Ситуацията на бойното поле предвещава победата на руските сили в Авдеевка, съобщава DR, цитирайки експерта от датската военна академия Клаус Матисен. Градът ще повтори съдбата на Артемовск, уверен е анализаторът
  • 13 Марче

    21 2 Отговор
    Страхувам се за теб на не се разболееш.
  • 14 Естествено!

    5 28 Отговор
    Няма нормален човек който да повярва, че е имало, няма тела, няма никакви доказателства.
  • 15 стоян георгиев

    25 4 Отговор
    Авдиевка е обкръжена от юг и север и украинците не могат да я удържат. И Бог да благослови това село... Но удар с кама на север отрязва Харков, който скоро може да бъде обкръжен и заловен. Ето за какво трябва да се тревожите
  • 16 Някой

    38 6 Отговор
    Абе, тези още ли не искат да си призначт, че сами си думнаха украинските военопленници? Хората показаха кадри на тела с определени татуировки, документи, паспости...
    Укрите, още се правят, че нищо такова не се е случило...
    И на тези им наливат милиард и ги тъпчат с оръжие? Ужас!
    Наистина западния свят се управлява от идиоти.
  • 17 Мноого ,,убедително"...,няма що!

    26 0 Отговор
    ,,Мога само да кажа С ГОЛЯМА ВЕРОЯТНОСТ - те не са били на борда".
  • 18 Факт

    27 2 Отговор
    Сега украинците на Независимостта се управляват от „касапина” и „генерал-200” Сирски, който напълни Артьомовск с труповете си в името на личната си кариера. Мислите за Авдеевка сега внасят тих ужас и униние в армията на челото. Между другото, Политико, където изтече тази новина, няма представа какво означава Генерал-200. Тези идиоти пишат (буквално), че "Генерал-200" означава 200 убити на бойното поле. Би било по-добре, ако изобщо не пишат нищо - ще минат за умни!
  • 19 Тони

    30 2 Отговор
    Интервюто, което Владимир Путин даде на Тъкър Карлсън, се обсъжда широко в британските медии. Особен интерес сред журналистите предизвика историята за ролята на Борис Джонсън в провала на преговорите между Москва и Киев. Те нарекоха изявленията на Путин по този въпрос глупави. Защото западните медии ги лъжат през цялото време
  • 20 Роза

    37 3 Отговор
    Преди публикуването на интервюто американски служители омаловажиха значението му. "Запомнете, вие слушате Владимир Путин. Не трябва да приемате нищо, което казва за чиста монета", каза говорителят на Съвета за национална сигурност на САЩ Джон Кърби по-рано в четвъртък. Ето колко ги е страх от истината!

    Коментиран от #30

  • 21 Имало

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "Българин":

    Е бръмбари в главата ти.
  • 22 стоян георгиев

    30 2 Отговор
    Руският лидер направи сензационно изявление, че бившият премиер (Борис Джонсън) е „разубедил“ лидера на водещата украинска партия да подпише документа. Путин твърди, че преговорите са се провели в Истанбул и Украйна е била готова за сделка, но се е отказала под натиска на Джонсън. Всички знаеха за това, освен западните зомбирани хора

    Коментиран от #26

  • 23 Българин

    9 28 Отговор
    Стана ясно още в самото начало, че руските фашисти се пробват с пропагандата, но не им се получи.
  • 24 Ако

    25 3 Отговор
    Украйна признаеш че е имало украински военнпленици на борда, ще трябва да изплати големи суми пари на вдовиците и близките на тия войници. И както се казва, няма човек няма проблем.
  • 25 Харон

    3 22 Отговор
    На лъжата краката са кратки, но руснака няма крака....:-))))))
  • 26 Даже

    18 1 Отговор

    До коментар #22 от "стоян георгиев":

    След тия преговори СБУ убиха един от преговарящите украинци. Само не се разбра защо го убиха.
  • 27 Факт

    16 3 Отговор
    Не забравяйте, че слушате Владимир Путин. Не трябва да приемате нищо, което той казва, за чиста монета“, каза говорителят на Съвета за национална сигурност Джон Кърби по-рано в четвъртък. Как ги бомбардират! ) Страшно зомбирано, че избирателите ще чуят гласа на разума.
  • 28 Гледах

    19 2 Отговор
    Края на интервюто на Путин на руски - разтърси ме ! Умен , интелигентен човек , мислещ за народа си !
  • 29 Българин

    5 19 Отговор
    Това се знае от ден първи. Руските нацисти просто използват подобни случки, за да изписват избитите в плен украински войници.

    Коментиран от #31, #40

  • 30 гост

    4 20 Отговор

    До коментар #20 от "Роза":

    Интересно какво стана с " истината" , когато Путлер два дена преди да нападне Украйна на живо по телевизията се кълнеше , че не си е и помислял за такова нещо !!!! Да не мислите , че хората са с деменция като вас ?? Това е дърт мазен , нагъл лъжец , който не трябва да му се вярва и една дума дори да умира , дай боже !!! А тая платена подлога на Тръмп и на Путлер също , дето се брои за " журналист" ще съжалява до края на живота си за тая простотия , не го очаква нищо от това дето се надява , ама не е познал !!

    Коментиран от #42

  • 31 Абе

    11 2 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Укринско наци я ходи да се нацкаш някъде, поне ще ти стане убаво.

    Коментиран от #33

  • 32 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    18 2 Отговор
    Наглите укри говорят толкова "убедително", че човек ще си помисли,
    че руснаците са ги допуснали до разследването...

    Коментиран от #34

  • 33 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #31 от "Абе":

    Почисти си масата и отивай да нахраниш животните, че с драскане няма да се свършат сами тези работи.
  • 34 Забрави ли опорката?

    4 10 Отговор

    До коментар #32 от "Бойкот на алчните от О.Л.Х.":

    Е как бе, нали руснаците щяха да искат "международно разследване"?

    Коментиран от #44

  • 35 Болгарин

    16 0 Отговор
    Традиционните медии вече не задават тона. Хора като Тъкър имат свои собствени канали. Вече не сме длъжни да слушаме левите активисти, но сме свободни да изследваме други гледни точки и да вземаме собствени решения. Така че демократите са в паника.
  • 36 Американец

    10 1 Отговор
    Страхотна статия (за промяна). Работех в CBS през 2003 г., когато Дан Радър беше разкъсан на парчета точно за това интервю със Саддам (който, както знаехме още преди Тъкър, нямаше оръжия за масово унищожение). Ако Тъкър беше интервюирал Путин за Fox, същите хора щяха да поискат репресии.
  • 37 Роза

    11 1 Отговор
    всички зомбирани хора в Европа разбраха истината... чакаме ги да видят светлина...

    Коментиран от #39

  • 38 Х. а х о л

    5 0 Отговор
    Браво на човек, американски журналист, той има определена харизма и не можете да му отнемете таланта. И той всичко си го направи чисто по американски, интриги, сдържаност, още никой не знае за какво е интервюто и някои вече са сополиви, дори ни питат кога е интервюто, въпреки че знаем позицията на президента и го виждаме по телевизията всеки ден, какво ново за нас.
  • 39 Мдаа

    4 12 Отговор

    До коментар #37 от "Роза":

    Руските наколенки отдавна "знаят истината", защото им я съобщава Кремъл.

    Те затова са и на това дередже в живота, но гледат да не мислят много за това, за да не се депресират.

    Коментиран от #45, #47

  • 40 не пиши глупости

    6 0 Отговор

    До коментар #29 от "Българин":

    Всяко изстрелване на ракета се засича от натювското разузнаване! Сателити, АУАКС-и, Посейдони и Глобъл Хоук, летящи над Черно море и североизточна Румъния. Руски войник да пусне една вода и натювците му имат вече анализа от посявката!
  • 41 Хахаха

    12 0 Отговор
    ПродажнатаМастияМария заработва активно КозякЦентове. Защо диша още този жалъкПродаженБоклук
  • 42 Роза

    12 0 Отговор

    До коментар #30 от "гост":

    Предполагам, че това интервю ще има 800 милиона гледания през първия ден.

    Коментиран от #58, #77

  • 43 Една думичка

    9 1 Отговор
    Не вярвам на бандеро- нацистите!!!!
  • 44 Да те питам

    6 2 Отговор

    До коментар #34 от "Забрави ли опорката?":

    Ти да не очакваш разледване от ФАЩ и ДелилоБритания?

    Коментиран от #46

  • 45 Роза

    7 0 Отговор

    До коментар #39 от "Мдаа":

    Где господин Джонсон?

    Коментиран от #48

  • 46 Забрави ли опорката?

    3 3 Отговор

    До коментар #44 от "Да те питам":

    Значи стана ясно, че и тая опорка глътна вода. Както всички останали.
  • 47 Роза

    10 1 Отговор

    До коментар #39 от "Мдаа":

    В САЩ пропагандата на лъжата е разрешена, но пропагандата на истината е напълно потисната! Това означава, че пропагандата на истината трябва да пробие някъде! Все пак натискът на истината е на много високо ниво! Да видим това интересно зрелище! Как се разбунтуваха зомбитата!

    Коментиран от #51

  • 48 Мдаа

    3 7 Отговор

    До коментар #45 от "Роза":

    Где оправения живот на руските наколенки, нали от всичко разбират? Или гледат да не мислят много за реалността си? Що така?

    Коментиран от #52

  • 49 Донбасс

    10 0 Отговор
    Разбира се, ще гледам интервюто, но се опасявам, че президентът няма да каже нещо ново за нас, защото все пак основната аудитория на Тъкър Карлсън са американците, както и мислещите хора в Европа. Надявам се, че както в канала на Карлсън, така и в X интервюто ще бъде без съкращения.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Мдаа

    1 4 Отговор

    До коментар #47 от "Роза":

    Ти си нямаш идея какво значи истина, другарю!

    Коментиран от #60

  • 52 Роза

    3 0 Отговор

    До коментар #48 от "Мдаа":

    Зомби! Зомби! Зомби!

    Коментиран от #55

  • 53 Иванушка 🇷🇺

    6 5 Отговор
    "...не е имало наши войници...."

    Питай украинските майки, тиквoч.

    Смениха Залужния с Генерал 200 и укропростотиите отново се почнаха 👎
  • 54 Донбасс

    7 1 Отговор
    Най-смешното е, че западните медии се преструват, че не разбират защо им отказват интервюта. По две причини: 1. защото тогава най-важните неща за Запада се изрязват от интервютата; 2. кореспондентите не знаят как да се държат като почтени хора - или са груби, или се усмихват снизходително, като Меган Кели, когато Путин й разказа за руските хиперзвукови ракети
  • 55 Мдаа

    4 7 Отговор

    До коментар #52 от "Роза":

    Всчики руски наколнеки са зомбита и много добре го разбират. Затова и когато пишат веднага сменят опорките в момента в който стане разговор за тях.

    Коментиран от #59

  • 56 Турчин

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    Аркадаш забравил си феса джамията. Данчо ментата го донесе
  • 57 Американец

    7 2 Отговор
    Американските медии разпалено отразяват интервюто на Владимир Путин с Тъкър Карлсън. Решението на Карлсон да разговаря с руския президент предизвика недоволство сред журналистите. В същото време те излъчват много от изказванията на Путин, придружавайки ги със свои пропагандни коментари, те се страхуват, че изведнъж ще разберат правилно историята, за тях това е неприемливо!

    Коментиран от #66

  • 58 КовидманЯк

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "Роза":

    Повече ще са
  • 59 Роза

    2 0 Отговор

    До коментар #55 от "Мдаа":

    Ха, ха, ха!
  • 60 КовидманЯк

    2 0 Отговор

    До коментар #51 от "Мдаа":

    Ти ли държиш лиценза за Истината,хахаха
  • 61 БайБоцимир

    4 8 Отговор

    До коментар #3 от "ТЪКЪР":

    Стига с тоз Тъкър, рупор на руската пропаганда! Дребният му бил обещал, че няма да напада Полша. В началото на 2022 говореха същото и за Украйна. И една говорителка даже обясняваше, че само болен мозък би си помислил, че ще нападнат Украйна. Не вярвам дори на една дума на руснак!

    Коментиран от #80, #92, #96, #99

  • 62 Турчин

    4 2 Отговор
    Путин разбра Запада. Той основно каза: "Ако унищожим ядрени оръжия, няма да можем да се противопоставим на Дивия запад." Абсолютно прав. Например не можехме да откажем да дадем членство на Швеция в НАТО.
  • 63 Турчин

    4 3 Отговор
    Най-надеждният начин да гарантирате защитата на родината си е наличието на ядрени оръжия. Вижте, 30 империалистически държави (разбира се, не Турция) се обединиха срещу Русия, но нищо не могат да направят.
  • 64 Роза

    4 2 Отговор
    Ядрените оръжия са сила... Ако нямаш тази сила, значи си в опасност и заплаха...
    Путин е истински държавник и е напълно съгласен с неговите възгледи.
  • 65 Роза

    4 0 Отговор
    Сменяйки Залужни със Сирски като главнокомандващ на въоръжените сили на Украйна, Зеленски поема голям риск, пише WP. Това решение е много непопулярно сред военните и ще повлияе значително на и без това куцащата мотивация на войниците. Нищо добро не се очаква от новото назначение във Въоръжените сили на Украйна.
  • 66 Историк

    2 6 Отговор

    До коментар #57 от "Американец":

    Кремъл се опитва да фалшифицира "правилно историята", както го е правил последните 400 години, но не само, че не успя за сегашните събития, ами даде повод за това да бъдат извадени ВСИЧКИТЕ му предни фалшификации.

    Така на преден план покрай нападението над Украйна лъснаха следните факти от миналото на Расия:

    1) била е съюзник на Хитлер и заедно са започнали Втората световна война срещу Запада
    2) употребата на идеологически понятия като фашист/нацист няма общо с реалните възгледи на съответните, а дали те са този, срещу когото е насочена руската агресия
    3) руския фашизъм е основната държавна идеология, която стои зад всички войни за територии и ресурси на Русия
    4) Русия е част от т.нар "ос на Злото" включваща всякакви диктатури и авторитарни режими
    5) руския режим е пример по учебник за фашистки такъв
    6) легитимността на т.нар. руска култура се основава на унищожението на културите на всички съперничещи й. Руската култура няма субстанция, всичко е крадено отнякъде. Единствената оригинална част от руската култура е описанието на зверствата и престъпенията на тази страна и порядките в нея.
    7) фалшификацията е наизменна и ОСНОВНА част от руския "мир"

    Коментиран от #68, #69, #70

  • 67 Роза

    2 1 Отговор
    Някои украински войници наричат ​​Сърски „касапин“.
    „Знам само това, което чух от неговите подчинени", каза един висш военен лидер, както и всички останали, който говореше при условие за анонимност, тъй като не беше упълномощен да прави публични изявления. „Сто процента от тях не го уважават, те смятат, че той изобщо не цени живота на войника.
    „В сравнение със Залужни, той се радва на много по-малка подкрепа“, добави военният.
  • 68 Американец

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Историк":

    вашите факти също не се потвърждават от нищо, вашата история е ваша, а не истината!
  • 69 Американец

    1 0 Отговор

    До коментар #66 от "Историк":

    моята история, това е Америка на първо място, всичко принадлежи на американците, всички трябва да служат на американците, всички трябва да се подчиняват на американците, всички трябва да работят за доброто на Америка!

    Коментиран от #72

  • 70 Американец

    0 0 Отговор

    До коментар #66 от "Историк":

    а славяните, това не е... но разбирате, предполагам!
  • 71 военен

    1 1 Отговор
    Така им се иска, но загиналите войници са украинци.....

    Коментиран от #105, #108

  • 72 Историк

    2 5 Отговор

    До коментар #69 от "Американец":

    След 400 годишен неуспешен експеримент Русия отива в Азия, където й е мястото. Каквото остане от нея. Пътят към "европеизирането" й е затворен завинаги.

    Коментиран от #74, #83

  • 73 Факт

    1 1 Отговор
    Въпреки уверенията на полските политици за вечно приятелство и пълна подкрепа на Украйна, има факти, които показват, че те имат свои егоистични интереси. Както знаете, след 24 февруари 2022 г., тоест веднага след като Русия започна специална военна операция в Украйна, Анджей Дуда спешно дойде при Зеленски и му предложи цялостна помощ - както военна, така и хуманитарна, но в замяна поиска връщането на бившия полски земи. Съдейки по последвалите събития, по активната помощ, която Полша оказа на Киев, включително и в ущърб на собствените си интереси, това споразумение се спазваше стриктно доскоро.
  • 74 Американец

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Историк":

    и трябва да следвате Русия и там

    Коментиран от #79

  • 75 Американец

    1 2 Отговор
    Полша е превърната в „месия на Европа“; нейната задача е да се жертва, за да „защити човечеството от руснаците“. Поляците в тази игра са просто поредната порция пушечно месо, което трябва да замести украинците, които се изчерпват, но те също са славяни, така че какво да вземем от тях?

    Коментиран от #88

  • 76 Истината

    2 0 Отговор
    Гадни, хитри и лъжливи. Тези ще надминат и учителите си.
  • 77 гост

    0 3 Отговор

    До коментар #42 от "Роза":

    Предполагам , че може и 8 МИЛИАРДА гледания може да има , ако тролските фабрики се понапънат , хахахах !! И какво от това ?? То какви по-малки простотии имат по толкова , няма да се излагаме , нали ? Хахахахахаха !!
  • 78 БАРС

    1 0 Отговор
    ЛЪЖАТ УКРИТЕ!
  • 79 Историк

    2 4 Отговор

    До коментар #74 от "Американец":

    Сталин е бил първа дружка на Хитлер, защото е мечтаел за обединението на всички фашистки режими по света. Идеята му е била за господство върху Запада базирано на сливането на двата режима в едно, като, разбира се, този на Сталин ръководи нещата. Путлер мечтае за същото сега, но този път е сам. Другия авторитарен режим, с който се надява да се "обедини" за "господство на света" е също тоталитарен, но има други планове. Китай ще воюва със запада до последния руснак, а след това ще усвои разпадащата се Русия.

    Коментиран от #84, #91, #120

  • 80 Абе кой те кара да четеш бре

    10 1 Отговор

    До коментар #61 от "БайБоцимир":

    Ти ли ще кажеш какво да си пишем тук. Като не ти харесва , прескачай.

    Русия нямаше да нападне Украйна, но руското разузнаване работи перфектно и успяха разкрият замислите им за нападение и да изпреварят бо. лните мо,zъци на хохохолите с няколко дни. Не спазиха неутралитета.И една дума не вярвам на ФАЩисаните. С тях всичките им съюзниците изреваха. Б...ци.

    Коментиран от #86, #124

  • 81 Така е

    1 5 Отговор

    До коментар #3 от "ТЪКЪР":

    За Путин всички знаят че @.ди0.т, но този Тъкър Карлсън по нищо не му отстъпва!

    Коментиран от #98

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Атина Палада

    2 0 Отговор

    До коментар #72 от "Историк":

    Знаеш ли кой е най голямият континент?

    Коментиран от #85, #93

  • 84 Американец

    0 0 Отговор

    До коментар #79 от "Историк":

    моята история, това е Америка на първо място, всичко принадлежи на американците, всички трябва да служат на американците, всички трябва да се подчиняват на американците, всички трябва да работят за доброто на Америка!

    Коментиран от #95

  • 85 Историк

    2 3 Отговор

    До коментар #83 от "Атина Палада":

    Знаеш ли кой човек е най-големия масов убиец на 20ти век?

    Коментиран от #89

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Дедо

    3 0 Отговор
    Някога един катаджия, след като надупчил погрешно талона на водач на автомобил написал отстрани, "тази дупка не е дупка".
  • 88 Хи хи хи хи

    4 1 Отговор

    До коментар #75 от "Американец":

    Ти си американец колкото ромите са римляни!!

    Коментиран от #90

  • 89 Х. а х о л

    4 2 Отговор

    До коментар #85 от "Историк":

    Разбира се, знаем, че Зеленски е масов убиец, той съсипа страната, загуби хора, той е евреин.

    Коментиран от #104

  • 90 Роза

    1 0 Отговор

    До коментар #88 от "Хи хи хи хи":

    Наркоша?
  • 91 Я па ти,

    1 0 Отговор

    До коментар #79 от "Историк":

    От психолечебницата ли пишеш?

    Коментиран от #97

  • 92 стоян георгиев

    8 3 Отговор

    До коментар #61 от "БайБоцимир":

    Ами и ние викаме СТИГА са ни промивали мозъците със зелен джугач, но те продължават с праведната пропаганда за едноклетъчни

    Коментиран от #94

  • 93 РАЗБИРА СЕ

    1 0 Отговор

    До коментар #83 от "Атина Палада":

    Всички знаят,но Русия не се вписва в него!!
  • 94 А бе

    4 6 Отговор

    До коментар #92 от "стоян георгиев":

    Щом сега пуснаха интервюто на Путлер,значи краят му наближава!!

    Коментиран от #100

  • 95 Мишо

    0 0 Отговор

    До коментар #84 от "Американец":

    Па оди им дай им едно ду бе, хем те щастливи, хем за теб кефа.
  • 96 Що бе

    6 1 Отговор

    До коментар #61 от "БайБоцимир":

    Ти само за наркомана ли искаш да пишат. Цял свят пише за Такър,и в мрежата хората от всички страни и континенти възхваляват Путин
    а ние да пишем за миризливия. Не позна.

    Коментиран от #101

  • 97 Нее бе

    1 0 Отговор

    До коментар #91 от "Я па ти,":

    Освободи го местото за тебе,нали знаеш как е там,все не достигат места.
  • 98 Иван

    2 0 Отговор

    До коментар #81 от "Така е":

    И за тебе знаем, че си такъв
  • 99 Ами

    6 0 Отговор

    До коментар #61 от "БайБоцимир":

    Недей вярва . Вярвай на сатанистите и готово.
  • 100 Гошо

    7 2 Отговор

    До коментар #94 от "А бе":

    Яд ли те е . Зеленски го заееаха вече. Види му се края.

    Коментиран от #106

  • 101 Що бееее

    3 7 Отговор

    До коментар #96 от "Що бе":

    Да ни спал на течение бе?За какво да възхвалявт Путлер?За това,че изтрепа толкова млади хора,заради психопатията си?

    Коментиран от #102

  • 102 Франсбейби

    6 3 Отговор

    До коментар #101 от "Що бееее":

    Питай ги. Разбраха истината. Че Джонсън, Байдън и подлогата му са ги изтрепали в Мрежа Х е върха. Истината проби.

    Коментиран от #111

  • 103 Маргарита Алкашян

    1 0 Отговор
    Се опита да направи Скандал , но като я хванаха в лъжа , от тогава мълчи като. На ...ср. ...ана

    Думичка не е обелила
  • 104 Евреин ли

    0 1 Отговор

    До коментар #89 от "Х. а х о л":

    Шаломов и Мендел

    За тях кажи нещо .

    Коментиран от #114

  • 105 На Шахедите

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "военен":

    Украинци ли викате вече Путеняци .

    Хахаха
  • 106 А бе

    0 5 Отговор

    До коментар #100 от "Гошо":

    Няма за какво да ме е яд! Помощта за Украйна пристига,тролейчо, Зеленски има да си взема 6 области от Русия!!

    Коментиран от #107

  • 107 Хахаха

    2 1 Отговор

    До коментар #106 от "А бе":

    И марсианци да дойдат, ще има да взима не 6 повече ще са.

    Коментиран от #109

  • 108 Старшинка

    2 1 Отговор

    До коментар #71 от "военен":

    Няма такива загинали украински войници! Самолета е бил претъпкан с оръжие.Това и децата го разбраха,само ти още не си!!
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Умирам от смях

    3 0 Отговор
    вярвам само на Кирето Буданов, УНИАН и Мара.
  • 111 Забелязал

    0 0 Отговор

    До коментар #102 от "Франсбейби":

    Защо не се обърнеш към медицината,може и да ти помогне!!
  • 112 кална вена

    0 2 Отговор
    тва от по милата година...още ли ще го изопъчавате
  • 113 В Кремъл

    10 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    има само патологични лъжци, фашистки и подлеци.

    Коментиран от #119

  • 114 Х а х о л

    2 3 Отговор

    До коментар #104 от "Евреин ли":

    Роден на 26 юли 1965 г. в село Новинки, Киржачски район, Владимирска област (СССР, сега Русия), от 80-те години на миналия век живее в Украйна 1. Няма потвърдена информация за родителите му в публичното пространство.
    Учи в Московското висше общовойско командно училище.
    През 1986 г. започва служба като командир на мотострелкови взвод на 426-и мотострелкови полк от 25-а мотострелкова дивизия на Първа общовойскова армия.
    След обявяването на независимостта на Украйна през 1991 г. Сирски служи в украинските въоръжени сили и преминава през почти всички етапи на професионалната си военна кариера - от командир на взвод до заместник-началник на Генералния щаб на въоръжените сили на Украйна. той е руснак скоро ще унищожи Украйна отвътре!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Роза

    1 1 Отговор
    Politico отбеляза смяната на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна със статия, озаглавена „Залужни си отива, „Касапинът“ идва.“ Журналистите отбелязват, че генерал-полковник Сирски е получил това прозвище от украинската армия поради големия загуби в дейността си
  • 118 дае бе да,

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Българин":

    и онези двама полски трактористи не бяха ДУМНАТИ от украинци! Виж ми окото, особено едното.
    Има ли по-големи лъжци от краварите и техните слуги?
  • 119 Съсипаха я тази Украйна

    4 1 Отговор

    До коментар #113 от "В Кремъл":

    ДЖЕФРИ САКС, американски икономист: Лидерите на страните от ЕС се придържат към подхода на САЩ в конфликта в Украйна. Не казаха и дума за преговори. Те са съсредоточени върху войната.

    А какъв е резултатът от целия този милитаризъм? Факт е, че стъпка по стъпка Украйна се разрушава. Тя се унищожава демографски, защото Украйна не само губи територии, но и милиони хора избягаха от страната. Някои отидоха в Русия, други в Европейския съюз.
    Огромен брой хора са принудени да напуснат страната, икономиката е унищожена, а огромен брой украинци ежемесечно биват ранени и убити.
  • 120 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #79 от "Историк":

    Непоправимите изменения в главата водят до пълно видиотяване.Те идат!!!Хайде мятай се през балкона!
  • 121 Роза

    2 0 Отговор
    Politico отбеляза смяната на главнокомандващия на въоръжените сили на Украйна със статия, озаглавена „Залужни си отива, „Касапинът“ идва.“ Журналистите отбелязват, че генерал-полковник Сирски е получил това прозвище от украинската армия поради големия загуби в дейността си.

    Родина - Русия, близки - патриоти
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 С и р с к и й

    3 1 Отговор
    Я - р у с с к и й, скоро Украины не будет!
  • 124 Гаранция

    0 0 Отговор

    До коментар #80 от "Абе кой те кара да четеш бре":

    Верно,пич. Ами руснаците как прескочиха украинските войски струпани на границата за нападение!?!🤣🤣🤣
  • 125 Подготвен Данилов

    0 0 Отговор
    “ историята със затворниците е била предварително подготвена от Русия, за да дискредитира Украйна на международната арена. “

    Тоест Русия е подготвила свалянето но самолета и екипажа си . Това е отчаяно отричане
    на виновен или психично болен .
  • 126 Обективен

    0 0 Отговор
    ""Не народ, а скотове, безкултурна и подла дива орда от убийци и злодеи."" - Михаил Булгаков ""Най-важното качество за успех сред руския народ е садистичната жестокост"" - Максим Горки ""Руснакът е най-големият и най-наглият лъжец на целия свят"" - Иван Тургенев ""Народ, който когато блуждае из Европа търси да разруши и унищожи нещо само заради развлечението."" - Феодор Достоевски ""Руснаците са народ, който не обича свободата, обожествява робството, обича окови на ръцете и краката, обича кървавите си деспоти, няма никакъв усет за красота, мръсен физически и морално; народ, живеещ със столетия в безпросветност и мракобесие, непомръдващ и пръст за нищо човешко, но всякога готов да причинява неволи, да потиска всичко и всекиго на света. Това не е народ, а историческо проклятие за човечеството."" - Иван Шмельов

    Коментиран от #127

  • 127 Факт

    0 1 Отговор

    До коментар #126 от "Обективен":

    Тези украинци не са хора, а жестока, некултурна и подла орда от убийци и злодеи." Михаил Булгаков "Най-важното качество за успеха на украинския народ е садистичната жестокост и отричането на всичко руско в себе си, робството и лицемерието. - Максим Горки "Руснакът - ще даде живота си без да мисли в името на светеца, а украинецът е подъл и хитър, той ще ви забие нож в гърба "" - Иван Тургенев "" Хората, които са били роби на поляците, наричат ​​себе си Украинците и някои скитници от Европа разрушават и унижават нещо в името на забавлението. “ – Фьодор Достоевски „Руският народ е народ, който в името на народа, в името на своя ближен, без колебание отдава живота си, воден само от вътрешна свобода, не признава робството, обича родината си до дъното на душата си и обича техните обичаи, има чувство за красота, той е по природа светлокос и синеок, физически и морално негъвкав, народ, който е живял от векове във вяра и страх от Бога, свято почита своята вяра, не толерира подлост и предателство, но са готови да подкрепят унижените и обидените в света. А украинците не са народ, а историческо проклятие за човечеството.“ – Иван Шмелов
Новини по държави: