Last news in Fakti

7 Март, 2024 05:40 847 9

Тръмп: Готов съм за дебати с Джо Байдън навсякъде и по всяко време

  • джо байдън-
  • доналд тръмп-
  • сащ

За доброто на нашата страна е двамата да дебатираме ключови въпроси, заяви бившият президент

Тръмп: Готов съм за дебати с Джо Байдън навсякъде и по всяко време - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Доналд Тръмп, кандидат на Републиканската партия за изборите в САЩ, заяви вчера, че е готов за дебати със своя съперник от Демократическата партия, президента Джо Байдън, "навсякъде и по всяко време", предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"За доброто на нашата страна е важно Джо Байдън и аз да дебатираме ключови за САЩ и американския народ въпроси", заяви бившият президент в своята мрежа "Трут соушъл".

"Ето защо призовавам за свикване на дебати, независимо къде и кога", каза той.

След съкрушителни победи на първичните избори в партиите си, Байдън и Тръмп би трябвало, ако не се случи нещо крайно неочаквано, да се изправят един срещу друг на президентските избори през ноември - реванш за изборите през 2020 г.

Ако се вярва на допитванията обаче, този дуел между 77-годишния бивш президент и 81-годишния действащ президент никак не вълнува избирателите.

За да постигнат победа в поляризираната до крайност страна, и Байдън, и Тръмп ще трябва да мобилизират своята електорална база и да спечелят колкото може повече независими делегати в шепа колебаещи се щати.

Президентът Байдън, който не се представя особено убедително в социологическите проучвания, ще се опита да спечели милиони американци за своята визия за страната с голяма политическа реч днес пред Конгреса - реч, която Доналд Тръмп се зарече "да коригира" директно в ефир.

Байдън и Тръмп се изправиха един срещу друг в поредица дебати през есента на 2020 г. Демократът, бивш вицепрезидент на Барак Обама, спечели президентските избори. Тръмп обаче така и не призна поражението си, обвинявайки демократите, без доказателства, че са "откраднали" изборите, припомня АФП.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кнаус 485

    17 0 Отговор
    Тръмпети ти си готов, ама бай джо не знае откъде да влезе в залата, та дебат няма да има......
  • 2 Абе Джо

    14 0 Отговор
    Без суфльори няма как да дебатира. Ще чака и да му казват, какво да говори даже и от умрелите.
    Не знам има ли лекарски, експертни съвети в САЩ и да го проверят? Няма смисъл да правят още този театър с нещастния пенсионер. Изпратете го на заслужена пенсия и да седи и гледа телевизия по цял ден.

    Коментиран от #3

  • 3 Кнаус 485

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Абе Джо":

    Те го преглеждаха бай Джордан скоро и казваха че е здрав като камък..... Не знам кога се пенсионират в краварника, ама наистина е добре бай Джо да излезе в почивка, е лично за него и за света....

    Коментиран от #5

  • 4 Ти си готов

    8 0 Отговор
    Ама той не знае жив ли е,не е ли?
  • 5 Здрав като камък

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кнаус 485":

    И почти толкова умен.
  • 6 деменцията

    5 0 Отговор
    то хубаво искаш дебати но бай издън няма да може да участва сам … ще има слушалка в ухото но пак ме съмнява дали ще знае за какво говори
  • 7 българин 777

    1 0 Отговор
    байдън срещу тръмп е като померан срещу преса канарио
  • 8 СТИГА БЕ ТРЪМПЕ

    3 0 Отговор
    ЧОВЕКА НЕ Е ДОБРЕ
    КВО ИСКАШ
    ПО УБАВО ГО МЛАТНИ ПО ГЛАВАТА ДА НЕ СЕ МЪЧИ
    ТОЙ И ТАКА Е ЗЕЛ ДАЛ
  • 9 диагноза

    1 0 Отговор
    Байдън е с яко деменция и напълно неадекватен.Неможе нищо друго да прави освен да натиска копчетата на червеното ядрено куфарче без да осъзнава какво прави за да му се възхищават и подържат умствено неадекватните като него.