Last news in Fakti
  Тема: Украйна

18 Март, 2024 19:19 2 032 96

Брюксел: Кремъл ще си плати за изборите в окупирана Украйна

  • русия-
  • украйна-
  • владимир путин-
  • донецка народна република-
  • алексей навални-
  • жозеп борел

Шокиращата смърт на опозиционния политик Алексей Навални в навечерието на изборите е още един знак за ускоряващите се и системни репресии, подчертава върховният представител на ЕС

Брюксел: Кремъл ще си плати за изборите в окупирана Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Европейският съюз категорично осъжда незаконното провеждане на така наречените "избори" на териториите на Украйна, които Русия временно окупира. В това число Автономна република Крим и град Севастопол, както и в части от Донецк, Луганск, Запорожие и Херсонска област.

Това се посочва в изявление на върховния представител Жозеп Борел от името на ЕС, в това число и на България, относно руските президентски избори. Становището е публикувано на сайта на външното ни министерство.

Още новини от Украйна

С тези "избори" Русия наруши международното право, включително Устава на ООН, както и на независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна, посочва Борел. Позовавайки се на двете резолюции на Общото събрание на ООН от 12 октомври 2022 г. и 27 март 2014 г., ЕС призовава Русия да зачита международно признатите граници и суверенитет на Украйна. Европейският съюз отново заявява, че не признава и никога няма да признае нито провеждането на тези така наречени "избори" на териториите на Украйна, нито резултатите от тях. Те са нищожни и не могат да пораждат никакви правни последици. Политическото ръководство на Русия и онези, които участват в организирането им, ще понесат последствията от тези незаконни действия, става ясно от изявлението.

Президентските избори, проведени от Русия на 15-17 март, се проведоха в силно ограничена среда, изострена и от незаконната агресивна война на Русия срещу Украйна.

Руските власти продължиха да засилват системните вътрешни репресии чрез репресии срещу опозиционни политици, организации на гражданското общество, независими медии и други критични гласове с помощта на репресивно законодателство и политически мотивирани присъди затвор. Шокиращата смърт на опозиционния политик Алексей Навални в навечерието на изборите е още един знак за ускоряващите се и системни репресии, подчертава върховният представител на ЕС.

Изборите се проведоха във все по-свиващо се политическо пространство, което доведе до тревожно нарастване на нарушенията на гражданските и политическите права и попречи на много кандидати да участват. Това лиши руските избиратели от реален избор и силно ограничиха достъпа им до точна информация. Европейският съюз ще продължи да подкрепя важната работа на руските организации на гражданското общество, защитниците на правата на човека и независимите медии.

Европейският съюз съжалява за решението на руските власти да не поканят наблюдатели на ОССЕ/СДИПЧ на своите избори. Това противоречи на ангажиментите на Русия към ОССЕ и лиши руските избиратели и институции от безпристрастна и независима оценка на тези избори.

Европейският съюз заявява отново непоколебимата си подкрепа за независимостта, суверенитета и териториалната цялост на Украйна в нейните международно признати граници. Русия трябва да прекрати незаконната си агресивна война срещу Украйна и незабавно, напълно и безусловно да изтегли своите военни сили и оборудване от цялата територия на Украйна.

"От миналата година насам Северна Корея е изпратила на Русия около 7000 контейнера с боеприпаси и друго военно оборудване, твърди министърът на отбраната на Южна Корея Шин Уон-сик, предава Sky News.

Шин Уон-сик е направил това изявление по време на пресконференция, само няколко часа след като южнокорейските военни заявиха, че Северна Корея е изстреляла балистични ракети с малък обсег в източните ѝ води.

САЩ и Южна Корея по-рано обвиниха Северна Корея, че е изпратила снаряди и друго военно оборудване на Русия по време на войната в Украйна - твърдения, които и Русия, и Пхенян отрекоха.

Шин е заявил, че "Северна Корея първоначално е разчитала на кораби, но е увеличила използването на железопътните си линии за трансгранични доставки на оръжие". Той е добавил, че "Пхенян вероятно е получил над 9000 контейнера с помощи в замяна на военна подкрепа".


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо Дончо

    71 8 Отговор
    А в окупирана Калифорния кога?
    Калифорния 2020: Бинден 63,5; Тръмп 34,4
    Калифорния 2016: Хилъри 61,5; Тръмп 31,5
    Русия проценти Путин:
    2000: 53,4
    2004: 71,9
    2012: 63,6
    Какви са тия Путинови резултат бре другарЕ от Калифорния. Ако изключим щата и сичко ще си дойде на мястото като махнем 55 делегата и ДП няма да имат президенти вече
  • 2 Леличката

    95 6 Отговор
    ДРЕМЕ МУ НА ШАПКАТА НА ПУТИН.
  • 3 Грешка

    88 9 Отговор
    кравария ще плати … и то доста солено !
  • 4 az #СВО

    55 6 Отговор
    Хахахахахахаха!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Калин

    84 7 Отговор
    Колко трогателно, фашистите категорично осъждали антифашистите и както обикновено ги заплашват.....еврофашистка идилия....тепърва ще видят откъде изгряват слънцата!

    Коментиран от #94

  • 7 БгТопИдиот🇧🇬

    91 7 Отговор
    Брюксел: Кремъл ще си плати за изборите в окупирана Украйна.

    Кремъл :Брюксел ще си плати за подкрепата на фашистка Украйна.
  • 8 Дzверцов

    46 6 Отговор
    Така е! На московската гара товарят влака с диаманти и злато за Брюксел....

    Коментиран от #53

  • 9 В момента

    48 3 Отговор
    човечеството просто натиска педала на газта на икономиката, топ 3 те индустрии са военните, енергетиката и фармацията, всяка образователна система има за цел да създаде поредния чарк в огромната машина, но фундамента да си човек убягва от погледа и възприятията, Фундамента е , че преди всичко сме деца на природата и просто живот. Ако направим нашата психолгичческа рамка по голяма от екзистенциалната, катастрофата е неизбежна. Войните за само началото, след това ще е глада , защото унищожаваме почвата . Политиците трябва да спрат с изкуствените разделеиня между хората, но така работи интелекта и алчността.
  • 10 Лоялен член на НАТО

    18 17 Отговор
    Къде да се запиша да участвам в
    армията на НАТО - към Авдеевка
    или край Одеса ?!
    Крайно време беше да се включа !
    Лейтенант Михайлов.

    Коментиран от #96

  • 11 Хи хи хи

    63 4 Отговор
    Борел не помни и толкова колкото помни деменцията отвъд океана !!!!!!
  • 12 az #СВО

    85 5 Отговор
    Алоо, Брюксел, а за Крим забравихте ли???

    Днес се навършват 10 години от завръщането на Крим в Русия.
    Имаше и голям концерт на Червения площад по този повод. И Путин беше там....
    Нещо да кажете за Крим?
    Нищо! Тишина...
    Ще ви разкрия една голяма тайна.
    Така ще бъде и за останалите бивши украински области, които предстои да се присъединят към РФ...
  • 13 Ехааааааа

    58 4 Отговор
    Есе такива бели празни кратуни ли ще избира ЕС , да ни управляват

    Коментиран от #20

  • 14 Мършата

    69 5 Отговор
    КАК ТАКА ОКУПИРАНА УКРАЙНА НАЛИ УЖ НЕ МОГАТ ДА ПРЕВЗЕМАТ ДОРИ И ЕДНО СЕЛО УЖ ГУБИХА ВОЙНАТА УЖ БЯХА РАЗГРОМЕНИ КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ ИМА ОКУПИРАНИ ТЕРИТОРИИ В УКРАЙНА
  • 15 сноу

    42 5 Отговор
    Жузиту пак не си е оплакнал гурелите по очите, и я кара все на едра слама като че ли от него нещо зависи...По коридора след стая 3202 /кабинета му/ до стая 3233 са все негови сътрудници,преводачи и преписвачи с единственната задача да довеждат до негова светлост всичко що е заръчал ДД отвъд локвата..
  • 16 Атина Палада

    65 4 Отговор
    Прочетох само първото изречение в статията за Навални!
    Та, Навални след преврата в Украйна през 2014 г. казваше, че Украйна е Руска и трябва да бъде в състава на Русия.. За Крим същото...
    Какво ще каже Брюксел за това твърдение на Навални?

    Коментиран от #26, #32

  • 17 спокойно

    54 4 Отговор
    Още малко и ще купуват от Русиа не сао газ и петрол, но и пшеница да се изхранват.

    Коментиран от #23, #40

  • 18 Ако е така

    5 50 Отговор

    До коментар #5 от "САТЪРА НА ХАНА":

    Браво на НАТО.Браво на путлер,че сам се обгради с натовски държави!
    Играч.
  • 19 ХАХАХА

    55 3 Отговор
    А юдея кога ще плати за окупацията ,разрушенията и избитите хора в Газа ? А,? Значи за кокошки може ,а за прасета не може по един български филм .
  • 20 Не бе !

    44 3 Отговор

    До коментар #13 от "Ехааааааа":

    ЕС избира само подлоги на Краварите , на където им кажат , на там да се обърнат !!!!
  • 21 Цензура

    55 3 Отговор
    Изборите в новоприсъединените към Русия региони можеше да бъдат "осъдени" единствено от техните граждани, като просто откажат да гласуват. Само че те решиха да гласуват, следователно - като свободни хора, смятат руската власт за легитимна.

    Само че това няма как да го разбере някакво живoтнo като борел, което никога не е печелило и най-незначителната изборна длъжност. Русия щяла да си плати... и как ще си плати бе, дегeнерат? Ти ли ще я накараш? Искаш ли пак да се напикaeш пред Лавров?
  • 22 Сатана Z

    50 3 Отговор
    Например ,Европейският функционер Борел никой не го е избирал на този пост ,а е назначен от глутница себеподобни намърдали се във власта след опорочени "избори" на евродепутати,за които никой не е чувал.
  • 23 Атина Палада

    25 1 Отговор

    До коментар #17 от "спокойно":

    Европа купува жито от Русия!
    Русия, Беларус и Украйна задоволяват 55% от световното потребление на жито!
  • 24 така така

    40 2 Отговор
    Тези пак ли заплашват?? Спят ли изобщо от злоба?
  • 25 Да,да

    34 2 Отговор
    Този Борел пак се е напил.

    Коментиран от #70

  • 26 ХАХАХА

    29 2 Отговор

    До коментар #16 от "Атина Палада":

    Ще каже ,че не е вярно . Те цялата история на Европа от ВСВ насам пренаписаха, та какво казал нахалния няма да го отрекат.

    Коментиран от #37

  • 27 И аз искам да участвам!

    2 11 Отговор
    Може като санитарка или директно на фронта!
    Меги от Тервел
    ( Много съм добра, тренирала съм бойни изкуства и ловна стрелба)

    Коментиран от #95

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Курд Околянов

    21 4 Отговор
    Руснаците дадоха нови криле на Путин и се очаква Путин да спре досегашната СВО в Украйна и да започне пълномащабна война.
  • 30 мммм

    29 2 Отговор
    Да го турим на превзетия Брюксел! Само Русия е свободна

    Коментиран от #34

  • 31 ГуайдУ

    5 9 Отговор
    И аз не мога да призная тези не демократични избори. НапаУ съм възМутен !
  • 32 Енджинерката,

    4 20 Отговор

    До коментар #16 от "Атина Палада":

    Знаеш,ли,че самиите украинци не обичат изобщо Навални?Буданов беше перфектен в изказването си за него.Или това дежурният ти надзорник не ти го е казал.
    Забелязаа,ли че чак месец след смъртта на Навални , страхливецът от бункера се престраши да му спомене името.Чак след смъртта му.
  • 33 О треп Ки

    34 2 Отговор
    Жалки жендъри знаят само да скимтят и че с пари могат всичко да постигнат, живеят си в своята розова реалност и си мислят, че света се върти около тях и те определят правилата.
    "Балът на вампирите свършва!"
  • 34 Е па,

    2 24 Отговор

    До коментар #30 от "мммм":

    като не ти се живее под европейско робство и натовска окупация,па бегай в свободна и демократична Русия.
  • 35 Кремъл не само ще си плати !

    3 23 Отговор
    Но НАТО здраво ще я млати !
    Капралът
  • 36 Мишел

    5 11 Отговор

    До коментар #28 от "ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ:":

    От пияни колхозници и меки китки бойци не става

    Коментиран от #45

  • 37 Помним

    28 3 Отговор

    До коментар #26 от "ХАХАХА":

    През 2020 г. Народното събрание прие декларация /държавен вестник, бр. 47 от 2020/ срещу реформа на Зеленски, целяща да разцепи Болгородския район, където живеят предимно българи, така че българската общност да загуби идентичността си.

    Коментиран от #42

  • 38 Гориил

    29 1 Отговор
    Спечелвайки спокойно и уверено изборите, Путин няма да остави на Европа шанс за развитие и просперитет.До намаляване на жизнения стандарт и нивото на комфорт. Путин не е човек, който спира на половината път.Следващите години ще бъдат сурови и трудни за европейците.

    Коментиран от #41, #43

  • 39 Абе

    19 1 Отговор
    Кремъл щял да плати, ама не казва как.
  • 40 назад си с опорките

    2 29 Отговор

    До коментар #17 от "спокойно":

    Русиа спря износа на петрол за 6 месеца. Разбирай завинаги.Ксто ВСУ бим подпалят още две три рафинерии, ще почнат да внасят бензин.Само,че вече свършиха доларите.Рубли и да печат, никой не му трябва
    До краят на годината в Раша са на дояждане.След това там става страшно.
  • 41 Курд Околянов

    30 2 Отговор

    До коментар #38 от "Гориил":

    Западна Европа е забогатяла векове наред от колониите си в Югоизточна Азия, Африка, Южна Америка, а сега е без тях. Остава и без склада си Русия, от която източваше евтини ресурси. Идва края на богатата Европа.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Бориил

    0 17 Отговор

    До коментар #38 от "Гориил":

    Да не би минималната заплата в Раша да е стигнала 200$ ?

    Коментиран от #47, #51

  • 44 Съд и затвор за продажните копейки

    3 21 Отговор
    Всичко на този свят се плаща.
    Демона Путин, бесовете Антихристи около него в Русия и в България, които са взели участие в това глобално престъпление срещу човечността и човечеството ще си понесат заслуженото .
  • 45 Това е безспорен

    3 1 Отговор

    До коментар #36 от "Мишел":

    Факт.
  • 46 Помним

    5 0 Отговор

    До коментар #42 от "Едва ли осъзнаваш колко си проЗДТ":

    Чета само Държавен вестник.
  • 47 Гориил

    11 1 Отговор

    До коментар #43 от "Бориил":

    Това е приблизително еквивалентно на вашите обезщетения за безработица.Не използвайте нервите си без работа.
  • 48 Мамул

    18 3 Отговор
    В Северна Корея няма гей парад! И не сменят половете на децата!
  • 49 Тези избори доказаха, че Русия

    1 23 Отговор
    Трябва да бъде делимитизирана немедлено.
    Дядо Добри от Добрич.

    Коментиран от #69

  • 50 Абе

    24 1 Отговор
    Тия руснаци хич не слушат едни посолства.
  • 51 Мда

    18 4 Отговор

    До коментар #43 от "Бориил":

    В Масква средната работна заплата е 2138 евро
    А кога ще ги стигнем руснаците?

    Коментиран от #64

  • 52 Блез Паскал

    21 2 Отговор
    Тия от Брюксел о от Вашингтон Няма да спрат докато не Запалят Земята!
  • 53 Добри хора са и

    17 1 Отговор

    До коментар #8 от "Дzверцов":

    Като лихва ще им пратят и един Сармат, от сърце дет се вика.
  • 54 Хаха

    18 0 Отговор
    Клоуните от Брюксел. Толкова преяли с влат, че въпиещ нямат контакт с действителността.
    Руснаците им показаха какво мислят за тях и санкциите им.
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Бойкот на алчните от О.Л.Х.

    22 0 Отговор
    Кремъл може да прави каквото си иска в неговите територии...
  • 57 Браво на УКРАЙНА

    7 4 Отговор
    ЩЕ СИ ПЛАТЯТ И ОТАN И ЕС И БРЮКСЕЛ!

    Коментиран от #62

  • 58 КОПЕЙКИ, БАЛА'ЛАЙКИ,УБЛЮ-ДАЦИ,...

    1 11 Отговор
    ПОКАЙТЕ СЕ, ПРИЕМЕТЕ ХРИСТИЯНСТВОТО И СЕ ОТРЕЧЕТЕ ОТ АНТИХРИСТА ХУ-ЙЛО !
    БОГ Е ВСЕПРОЩАВАЩ И МИЛОСТИВ !
    В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ШЕ ВИ ПОДЛОЖИМ НА ЕКЗАРСИЗЪМ И ШЕ ВЕ ТРИЧАМЕ
  • 59 Хахахаха

    17 0 Отговор
    "На териториите на Украйна, които Русия временно окупира"

    Няма нищо по постянно от временното.
  • 60 роши

    22 0 Отговор
    мълчете българоамерикански роби , РУСИЯ е велика а вие ще сте вечните роби
  • 61 Върховният представител на ЕС

    22 0 Отговор
    Ако от руските области от бивша Украйна бяха гласували срещу Путин щяхме да признаем изборите.
    Или ако въобще не се провеждаха избори там нищо че Путин пак щеше да е избран.
    Сега имаме шанс да рИвем по медиите си и да се тръшкаме.
  • 62 Да те питам

    16 1 Отговор

    До коментар #57 от "Браво на УКРАЙНА":

    Не те разбирам - пишеш и си слагаш ПЛЮС веднага.
    Защо, нещо умно ли си написал?
  • 63 Забравяте

    20 0 Отговор
    Русия напусна ОССЕ. Защо им е да ги канят. Те се провалиха на паневропейско равнище. Палета на САЩ в Косово.
  • 64 Ххх.. хом'ляк

    1 14 Отговор

    До коментар #51 от "Мда":

    НА ГОДИНА! ХЕХЕХЕХЕ ЕЕЕ
    142 $ МИНИМАЛЬНАЯ РАБОЧАЯ ЗАРПЛАТА.
    А ПРИ ВСТЪПВАНЕ НА ПУСИК В ПРЕЗИДЕНТСКА ДЛЪЖНОСТ, ЗАВАРИ ОТ ЕЛЦИН....268 $ МИН. ЗАРПЛАТА ))))

    Коментиран от #73, #86

  • 65 дядо поп

    20 0 Отговор
    Колкото някой плати за създадените държави на територията на Сърбия! Нека някой от тези държави не признаващи изборите да се похвалят с такъв процент участващи в някакъв избор и с такъв победен изборен резултат.
  • 66 90 процента

    28 0 Отговор
    От имащите право на глас в ДНР са участвали в изборите и 95% от тях са гласували против Борел и ЕС.
  • 67 Гориил

    24 1 Отговор
    Президентът Путин е много упорит президент. Той разполага с неограничени ресурси.
  • 68 провинциалист

    19 0 Отговор
    Борисов като въртя мушенгиите - ни вопъл, ни стон. Да не ни занимават!
  • 69 Абе, дъртак

    22 1 Отговор

    До коментар #49 от "Тези избори доказаха, че Русия":

    Ти първо си демитализирай въшките по главата, а после демитализирай Русия.
    Айде, бягай да издоиш сега овцете. Аман от кухи кратуни!
  • 70 Хи хи хи

    6 0 Отговор

    До коментар #25 от "Да,да":

    А сега де.
    Някой виждал ли го е трезвен ? !
  • 71 ФАКТИТЕ СА СРЕЩУ ВАС , ЗА ТРИБУНАЛА СТЕ!

    20 0 Отговор
    ОПИТВАТ СЕ ПАК ДА ПРЕХВЪРЛЯТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ /ЗАДЪЛЖЕНИЯ/ НА ДРУГИТЕ В СЛУЧЕЯ Р .
    ПОБЕДИТЕЛЯ ОПРЕДЕЛЯ КОЙ ,КАКВО И КОЛКО!!!
    А ВИЕ КАТО СПОНСОРИ И УЧАСТНИЦИ НА СТРАНАТА НА НАЦИСКОАЗОВСКАТА ХУНТА , И ЗА УМИШЛЕНО ПОДПАЛВАНЕ НА ВОЙНАТА /МЕРКЕЛ И ОЛАНД/ ЩЕ ОТГОВАРЯТЕ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С/У ЧОВЕЧЕСТВОТО , СЛЕД КАТО ХЕГЕМОНИЯТА ЗА ТОЗИ ЗА КОГОТО ВОЮВАТЕ , ОТПАДНЕ ! ОСВЕН ТОВА ЩЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ ЗА УМИШЛЕНОТО ПОДДЪРЖАНЕ НА АГОНИЯТА С ЦЕЛ ИЗБИВАНЕ НА ХОРА .
    ТАКА ЩЕ ПЛАТИТЕ ВСИЧКИ РАЗХОДИ НА Р ВЪВ ВОЙНАТА И ЗА ВСИЧО РАЗПУШЕНО ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ В Р И В ОСТАТЪЧНА УК.
    А ВИЕ КАКВО КАЗВАТЕ Е САМО ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО !! НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ВСИКИ РАЗХОДИ СЕ ТРУПАТ НА ВАШАТА СМЕТКА , И ЩЕ СИ ГИ ПЛАТИТЕ ДО ЦЕНТ! ТОВА ВИ ЧАКА , ОТТЪРВАНЕ НЯМА!!!!!!!.
  • 72 Циник

    22 0 Отговор
    Факти, вие сте по-смешни и от вестник Стършел, браво!! Наистина ме разсмяхте тоя път :)
  • 73 Хахахаха

    16 0 Отговор

    До коментар #64 от "Ххх.. хом'ляк":

    С 1 января 2024 года МРОТ составляет 19 242 руб. Но във всяка област има така наречения прожитачен минимум,например при нас в Калуга е около 23000 руб.Но най важното е какво можеш да си купиш със тия пари.Тук за сравнение със България е много по евтино,само един пример ,в най студените месеци плащаме парно за тристаен апартамент 3500 руб .а това 35 евро или 70 лв .А моята заплата е 75000 руб. или 750 евро.
  • 74 Атмаджа

    17 0 Отговор
    ЕС никой не го бръсне за слива,нито на някой му пука какво е казал някакъв негов чиновник.
  • 75 Слуга на дявола

    19 0 Отговор
    защо Укрите не протестираха когато Ленин и Сталин им дадоха територии когато Хрусчов без да пита никого направи крим украински а сега когато дойде време всичко да се върне по местата рипат като заклана кокошка
  • 76 Гризел

    13 1 Отговор
    Само смешни държавици като нашата се интересуват от мнението на ЕС.Никоя уважаваща себе си държава не се натиска да влиза в този съюз:ни Русия,ни Турция,ни Швейцария,нито дори държави като Сърбия и С.Македония.А Великобритания даже сама го напусна.Това е един пропаднал съюз,сеещ корупция и поквара.
  • 77 мдаа

    18 0 Отговор
    Тъжно ми е да призная, но истината трябва да се изрича на глас. Брюксел е заприличал на малко дете със специални образователни потребности, което не иска да разбере, че реже клона върху който стои, и му предстои болезнено падане, след което възстановяването е съмнително. Той е като иначе симпатично детенце с Даун, което тропа с крачета, повтаря едно и също и настоява на своето докато лигите му обилно изтичат от нацупените устнички. Извинявайте, ама аз не искам да съм част от това. Габриел може да е, Кирчо може да е, Асенчо и Денков също, но на мен ми е обидно вместо да се погрижа за сбърканото дете, да изпълнявам налудните му капризи и да го поощрявам. Аз нямам нищо общо с Брюксел и не искам да имам.
  • 78 Кремъл вече си плаща

    3 7 Отговор
    В натура. Искандерите и Кинжал да не са без пари? И още ще си плати, до последния ...

    Коментиран от #83

  • 79 Май ка ви да е, ба

    11 0 Отговор
    СмърФ за всички евро-атлантиди. Безмилостна и незабавна.
  • 80 Дедо от село

    14 0 Отговор
    Мишоците скачат срещу баба меца ,какъв ли ще е краят на приказката,предстои да видиме .

    Коментиран от #82

  • 81 зрител

    7 0 Отговор
    Да не стане обратното...
  • 82 0000

    5 0 Отговор

    До коментар #80 от "Дедо от село":

    Сталин е пил кафе в Берлин.Да не стане някой друг да ходи до брюксел за същото
  • 83 Чичо Сам

    7 0 Отговор

    До коментар #78 от "Кремъл вече си плаща":

    ,,Патриотите ,, и ,,Хаймърсит,,
    Без пари ли са .
    Пиленце , Патриотче 1 милиард , Хаймърче 250 милиона , Абрамсче 11 милиона , Бредли 5 милиона . Всичко трябва да си плати Украйна .
    Ако не може , Денков подписа че си гарант
    ще плащаш и ще ревеш .
  • 84 Стоян Генадиев

    6 0 Отговор
    Смешни и жалки европейски джендъри!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Крокодил

    0 0 Отговор

    До коментар #64 от "Ххх.. хом'ляк":

    Елцин беше преди 25 години .
    Тогава баба ти беше на 18 долара .
    Хи хи хи хи .
  • 87 ГОСТ

    10 0 Отговор
    Това се посочва в изявление на върховния представител Жозеп Борел от името на ЕС, в това число и на България, относно руските президентски избори. Становището е публикувано на сайта на външното ни министерство. Това министерство знае ли че е с 15% подкрепа от гласувалите и да ми говори от името на целия народ е шизофрения без да си има и на хабер какво мислят останалите 85%.
  • 88 По-полека

    7 0 Отговор
    със заплахите…
    Ще поживеем и ще видим.
  • 89 Как бе гейове

    8 0 Отговор
    Вие сте толкоз некадърни,че направо е потрес.
  • 90 Перо

    8 0 Отговор
    Отново двоен аршин! А международното право признава ли военните преврати в Украйна, признава ли геноцида над етическа група от населението, която е основна там, признава ли неспазването на международни договорености с други страни гаранти?

    Коментиран от #92

  • 91 Сократ

    6 0 Отговор
    Ох. Моля ви се. Брюксел заплашва. Има една страхотна басня на Крилов "слон и моська". Така и Брюксел. Лае. Ами да лае, това им остава на лицата с неопределен n-ти пол.
  • 92 Сократ

    7 0 Отговор

    До коментар #90 от "Перо":

    Не разбрахте ли, че международно право няма. Има някакви правила, които са си измислили сащ. Никой не ги е виждал, не ги е чел. А за капак, се променят както и когато е угодно на сащ. Тези се взеха за господари на света. А питаха ли света дали е съгласен? Затова сега е патакламата в укрия.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Упс!!

    0 0 Отговор

    До коментар #27 от "И аз искам да участвам!":

    Ми що директно не си заминала, ми ни занимаваш?
  • 96 Съветник

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Лоялен член на НАТО":

    Багай и се включвай в Одеса, докато все още има фронт там, щото Авдеевка руснаците вече я подминаха.
Новини по държави: