Last news in Fakti
  Тема: Украйна

25 Март, 2024 07:01 8 081 192

Клането в „Крокус сити хол“: защо Русия обвини Украйна още в първите минути след атаката

  • руски терористи-
  • крокус сити хол-
  • русия-
  • украйна-
  • путин-
  • владимир путин-
  • руска пропаганда-
  • клане-
  • терористи-
  • ислямска държава-
  • сащ-
  • беслан-
  • дмитрий медведев-
  • захарова

Режимът на Путин веднага обвини украинските служби за нападението, но не представи нито едно доказателство

Клането в „Крокус сити хол“: защо Русия обвини Украйна още в първите минути след атаката - 1
Снимки: БГНЕС/ EPA

Веднага след терористичната атака в „Крокус сити хол“, при която загинаха 137 души, режимът на военнопрестъпника Владимир Путин започна да разпространява дезинформация, с която обвини Украйна за случилото се.

Още в първите минути след нападението бившият президент Дмитрий Медведев посочи пръст към Киев за предполагаемо участие в терористичната атака и заплаши украинците с „унищожение“. Федералната служба за сигурност на Русия пък обяви, че някои от терористите са се опитали да избягат в Украйна, защото са имали „контакти“ там. Тази теория беше повторена и от Путин.

Още новини от Украйна

Говорителката на руското МВнР Мария Захарова направи още по-странно изказване. Тя призова САЩ да предоставят доказателства, че Украйна не е замесена в атаката. Това противоречи на основния правен принцип, а именно – презумпцията за невинност. Вместо Москва да предостави доказателства за „украинската следа“, тя иска другите да докажат обратното.

Русия, разбира се, не представи нито едно доказателство за участие на Украйна в престъплението. Но режимът на Путин не се и нуждае от такова – той просто хвърля заблуждаващи твърдения в публичното пространство, за да насочи обществения гняв към Киев, макар че именно руските служби са отговорни за това клане.

Първо, те бяха предупредени от САЩ, че на руска територия екстремисти планират извършването на терористично нападение. Путин обаче не обърна внимание на тази разузнавателна информация и дори я нарече „провокативна“.

Второ, не е изключено самите руски служби да стоят зад убийството на толкова много хора, особено имайки предвид и богатия си опит с такива операции в миналото. Целта е повече от ясна: това ще бъде поводът Путин да обяви нова мащабна мобилизация на стотици хиляди войници, които да изпрати на фронта в Украйна.

Легионът „Свобода за Русия“, съставен от руски бойци, сражаващи се срещу силите на Путин, обвини неговия режим за трагедията. Според партизаните „това е поредната кървава провокация [на Путин]“, която бе последвана от разпространяване в медиите на дезинформация от прокремълската пропаганда. Някои Телеграм канали дори публикуваха снимки на микробус, паркиран пред концертната зала, който уж е бил „украински“. По-късно се оказа, че е с беларуска регистрация.

Джихадистката групировка „Ислямска държава“ пое отговорност за атаката, а в дните след нея бяха разпространени снимки (включително на паспортите) на предполагаеми извършители от Таджикистан. Не бе представено доказателство за каквато и да е връзка на украинските служби с терора.

Путин твърди, че „следите“ водят към Киев, но доказателствата сочат точно обратното. Почеркът на „Ислямска държава“ си личи в кървавата атака, а подразделението „Хорасан“ от години вербува хора от бившите съветски републики, включително Таджикистан.

Странно съвпадение е фактът, че часове преди атаката Дмитрий Песков, говорител на Путин, за първи път публично и открито призна, че в Украйна руската армия води война, а не „специална военна операция“. Това се случва на фона на дебатите в НАТО срещу руската терористична армия в Украйна да бъдат изпратени сухопътни войски на Алианса.

Главното разузнавателно управление на украинското министерство на отбраната определи като откровена глупост изявленията на руските служби за „украинска следа“ в терористичния акт. Андрий Юсов посочи, че подобни твърдения са насочени към зомбираното руско население, което с лека ръка се доверява на фалшива информация.

Руският генерал Андрей Картаполов цинично заяви, че „Русия трябва да отговори на бойното поле, ако се окаже, че Украйна е зад атаката“ в московската концертна зала. Необяснима е логиката на руските пропагандисти: Руската терористична федерация вече 760 дни води пълномащабна война срещу Украйна, по време на която извършва военни престъпления срещу цивилното население. Нима досега руската армия е действала като мироопазваща?

Кремъл представя президента Владимир Путин като спасител, полубожество, което носи стабилност на Русия след разпадането на СССР (Путин неведнъж е повтарял, че вижда краха на СССР като една от най-големите исторически трагедии). Масовите стрелби в Русия по време на неговото управление обаче силно подкопават този наратив.

Да си припомним клането в Беслан през 2004 година, когато въоръжени мъже взеха над 1000 заложници (повечето от които деца) в училище по време на първия училищен звънец. Повече от 330 души тогава бяха убити, повечето деца, а службите допуснаха редица грешки в операцията срещу екстремистите, които доведоха до още по-голям брой жертви.

Путин и неговият режим поставят собствените си интереси далеч през тези на руските граждани. Корупцията и преследването на инакомислещи във федерацията я направиха уязвима за истинските екстремисти. Терористичната атака край Москва може да бъде използвана от властите за затягане на репресиите и обявяване на мобилизация.


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 93 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Обвини я 24 часа след атаката

    146 94 Отговор
    И след залавянето на извършителите.
    Ако беше мислил ,нямаше да пишеш простотии.
    Янките още в първите пасове написаха ИДИЛ, да прикрият урките. Затова и получаваш 1 звездичка, бих ти дала 0, ама няма да разбереш.

    Коментиран от #8, #57, #82, #110

  • 5 Швейк

    28 55 Отговор
    Когато си изкарам боя, все някой друг ми е виновен.
  • 6 Петър

    134 86 Отговор
    "Режимът на Путин веднага обвини украинските служби за нападението, но не представи нито едно доказателство"
    САЩ представиха чудесни доказателства за нападенията си в Югославия, Либия, Ирак и така нататък.

    Коментиран от #31, #35, #155

  • 7 И така вече

    19 46 Отговор

    До коментар #2 от "Русия":

    Един месец и две години...
  • 8 Любопитно

    68 54 Отговор

    До коментар #4 от "Обвини я 24 часа след атаката":

    И що таварищчите го допуснаха?

    Коментиран от #28

  • 9 Някой

    105 71 Отговор
    Защото явно са знаели какво се готви.
    По-късно се потвърди украинската връзка, след като бягащите терористи бяха заловени малко преди границата в Брянска област.
    Всичко останало, което е написано, както винаги е чутовна глупост.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Военнопрестъпникът Джамбо

    69 20 Отговор
    Клането в „Крокус сити хол“: защо Украйна обвини Русия още в първите минути след атаката, че сама го е направила?

    И, че Путин с това целял да направи общонационална мобилизация, защото не можел иначе да победи желязната украйна:)

    "Веднага след терористичната атака в „Крокус сити хол“, при която загинаха 137 души, режимът на военнопрестъпника Владимир Путин започна да разпространява дезинформация, с която обвини Украйна за случилото се." ????:):):)

    Коментиран от #23, #38

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ЗАЩО?

    27 59 Отговор
    Защото да некадърници.Пък и подводният им флот се увеличава,увеличава...
    Киев за три дни.

    Коментиран от #87

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Гост

    9 23 Отговор
    Защото не им е за първи път. Имаше някаква дугина, друг влад и т.н.

    А и защо си дърпат украинците, война е. Всички методи са позволени.

    Коментиран от #114

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Червен кхмер

    38 82 Отговор
    Всеки ден хиляди руснаци загиват на фронта, всеки ден руснаци извършват военни престъпления убивайки цивилни включително и деца в Украйна, всеки ден руснаци разрушават домове, църкви, болници и училища.Путлерова Русия е терорист номер едно в света, путлерова Русия и нейните служби са виновни за убийствата на руски граждани.
    Това путлеровско зло крайно време е цивилизования свят да го спре.

    Коментиран от #149

  • 23 Дори Мария вече отказва

    40 8 Отговор

    До коментар #14 от "Военнопрестъпникът Джамбо":

    да му публикува глупостите и лъжите от свое име!

    А мислехме, че са го върнали обратно в Украйна на фронта!

    Коментиран от #46

  • 24 Наблюдател

    29 69 Отговор
    Едва ли има нормален човек по света, който да вярва на тези миризливи руски партенки. Обвиненията, че терористите са бягали към украинската граница са толкова нелепи, че граничат със сцена от съветският филм "Покаяние", в която агенти на НКВД карат някакъв арестуван да си признае, че по заповед на английското разузнаване имал за цел да прокопае тунел от Бомбай до Лондон.
  • 25 дядото

    58 10 Отговор
    а защо и от къде накъде сащ по същото време обяви, че украйна не е замесена.явно добре знаят истината с подготовката на терористичния акт.

    Коментиран от #30

  • 26 Мисирка, шефа Бочо нареди

    45 6 Отговор
    Ето ви чиста доза пропаганда. Има доста мисирки, които трябва да бъдат вкарани по затворите.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Кулите близнаци

    26 7 Отговор

    До коментар #8 от "Любопитно":

    Да бе, що паднахме?
  • 29 Шабан

    17 33 Отговор
    Там е така! Къде се е чуло и видяло виновника да вика, сам съм си, виновен! Няма и да чуете! Но истината е следната! За да се осмелят тези млади момчета на такава отвратителна постъпка, трябва нещо много гнило и отвратително да са видели и преживели или са усетели че така или иначе ще умрат! Предполагам че е свързано с техни роднини или с тях самите или загинали на предните фронтови линии на руснаците в Украйна! Не е тайна че, руснаците натирват на предните фронтови линии войниците от малцинствата, а своите деца ги пазят я за командири,я за някоя канцеларска работа! И естествено на другите им е писнало от своеволията руски....... и така! Око за око!!!!!

    Коментиран от #45

  • 30 бабата

    19 5 Отговор

    До коментар #25 от "дядото":

    САЩ още преди две седмици хи предупредиха.Вчера пак.
  • 31 Андропов

    14 24 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    В Югославия имаше 10 години война, избиха 250000 човека. Два месеца бомбардировки и всичко свърши. 25 години мир.

    Коментиран от #41

  • 32 Ксаниба

    44 16 Отговор
    Защо вместо да бъдете солидарни със семействта на загиналите в тези чудовищни терористични убийства, вие политизирате, пропагандирате и манипулирате!!?? Русия например подкрепи фащ, когато им бе се случил 11 септември.

    Коментиран от #37, #50

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Алоооо

    26 20 Отговор
    Русофобите остава и да кагат, че Путин сам си е организирал масовото убийство!
    Пфуууу!

    Коментиран от #49, #92

  • 35 Абе

    36 10 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    За Ирак до колкото си спомням имаше доказателство, епроветка със прах за пране.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Щото са чисто

    15 5 Отговор

    До коментар #32 от "Ксаниба":

    Психично болни шизофреници и психопати.
  • 38 Ами след като според него

    30 12 Отговор

    До коментар #14 от "Военнопрестъпникът Джамбо":

    и украинския комик, Русия сама си е обстрелвала Запорожката АЕЦ с хората си там, и сама си е взривила тръбите си, логично е и сама да е избила хората на концерта. Какво друго да очаква от един военнопрестъпник като Путин? Нали?

    Коментиран от #86

  • 39 Путин е терорист № 1

    16 30 Отговор
    "защо Русия обвини Украйна още в първите минути след атаката" ....????

    Zaщото Русия е терористична държава, нахлула в суверенна Украйна с терористична война и избиваща трета година всеки ден с терористични атаки стотици мирни и цивилни украинци и се ръководи от терорист обявен от МНС за световен военнопрестъпник на принципа на Терориста, който вика "дръжте терористите"...!!!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Петър

    19 7 Отговор

    До коментар #31 от "Андропов":

    Само ти си мислиш, че има 25 години мир в бивша Югославия.
  • 42 Тити

    12 23 Отговор
    Много ясно че този атентат е скалапрн от Кремъл и по точно от Путлер.

    Коментиран от #124

  • 43 Глупаци

    10 12 Отговор
    Защото само това си може . Обаче тия от ИД вчера с клипчето от стрелбата ги направиха за смях пред целия свят.
  • 44 ДОНЧО ГОРСКИЯ

    29 6 Отговор
    джамбаз ЩО НЕ ПИШЕШ ЗА НАТАНЯХО ЧЕ Е ВОЕННО ПРЕСТЪПНИК БЕ ЩОТ ША ТИ СПРАТ ЦЕНТОВЕТЕ
  • 45 Малее

    28 12 Отговор

    До коментар #29 от "Шабан":

    Толкова си далече от истината, а пишеш глупости ! Терористите не са женени и нямат деца, бягали са за Украйна , където са ги чакали, в тел на единият от тях е имало разговори до Украйна и същия е воювал за Украйна година назад .

    Коментиран от #56

  • 46 Прибрахме го в България

    7 4 Отговор

    До коментар #23 от "Дори Мария вече отказва":

    за да се спаси от мобилизация, храним го, а ето какви ги върши.
  • 47 Близко е до акъла

    22 10 Отговор
    Като я натиснеш една змия почва да мята главата навсякъде да докопа да ухапе нещо. Руснаците ги намачкаха на фронта и украинците почнаха с тероризма преди да се предадат.
  • 48 Смешници

    13 14 Отговор
    Аз предлагам следващият път САЩ като знаят нещо да не им казват и да ги трепан повече.

    Коментиран от #60

  • 49 Да, при това не за първи път!

    15 19 Отговор

    До коментар #34 от "Алоооо":

    Просто на бункерният психоплъх толкова му е кагебейското мозъче!

    Коментиран от #55

  • 50 Анонимен

    11 22 Отговор

    До коментар #32 от "Ксаниба":

    Само путинофилите се радват на убийствата! Всички нормални хора по света осъждат убийствата на невинни!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Тик так тик так

    11 13 Отговор
    Като гледам ушанките какви работи измислят май много ги е страх че ще ги дерат в Украйна
  • 54 Размишляващ

    21 9 Отговор
    "Първо, те бяха предупредени от САЩ, че на руска територия екстремисти планират извършването на терористично нападение"

    Денисчо защо не кажеш господарите ти от къде знаят че ще има терористичен акт на руска територия - да не би да виждат в бъдещето или по вероятно те са организаторите. Иначе даже и на собствена територия не можаха да хванат терористите които събориха кулите обаче знаят със точност къде терористите ще ударят в Москва.

    Коментиран от #58, #76

  • 55 Факт!

    10 14 Отговор

    До коментар #49 от "Да, при това не за първи път!":

    Сами си изтр/епаха хората.
  • 56 Шабан

    5 8 Отговор

    До коментар #45 от "Малее":

    Ти сам го каза! .......били са на фронта в Украйна , година назад! Това е доказателството, че съм прав!!!!!!!Трябва да си плитко мислещ за да не вденеш, защо са постъпили така! Ако руснаците са си мислели, че ей така ще вадят хора от домовете им за да умират за чуждо щастие! Не са познали! Рано или късно всичко се връща!
  • 57 Само дърти глупости

    17 13 Отговор

    До коментар #4 от "Обвини я 24 часа след атаката":

    си написалБоклук рашистофилски...
  • 58 Как САЩ са разбрали?

    19 8 Отговор

    До коментар #54 от "Размишляващ":

    От прихванати разговори.Технологично превъзходство.

    Коментиран от #65

  • 59 Любов необяснима

    14 16 Отговор
    Да коментираш Мисира- думи на вятъра. Само ми е чудно как Джамбаз- мюсюлманин може толкова сляпо и яростно да брани и люби укрофашисти и американски терористи. По-добре да е на страната на ИДИЛ, щом е толкоз радикализиран.
  • 60 Антитрол

    16 9 Отговор

    До коментар #48 от "Смешници":

    Та не казвате САЩ от къде знаят за терористичния акт в Русия а не знаят за терористичните актове при тях и в Европа.

    Коментиран от #64

  • 61 БОЗА

    11 11 Отговор
    "Това противоречи на основния правен принцип, а именно – презумпцията за невинност. Вместо Москва да предостави доказателства за „украинската следа“, тя иска другите да докажат обратното."

    ЯРЪК пример, за двойни стандарти...когато сащисаните лепят етикети и плющят обвинения без да се налага да доказват нищо МОЖЕ-издигнато в ранг на външна политика...сега не трябвало така...що бе... ;-)


    Този коментар изразява личното мнение на автора. То може да не съвпада с позициите на "Факти",като цяло,и на отделни коментиращи в частност,за което БХ( Баклава и Халва)
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Майстора

    15 8 Отговор
    Русия обвини Украйна за атентата, защото е най-логично.Естествено е имала и по-заможни помощници.
  • 64 Елементарно

    16 7 Отговор

    До коментар #60 от "Антитрол":

    Защото ЦРУ ги организира. ФАЩ световен терорист номер 1 бутна кулите в NY, че на др место ли няма да организира?
  • 65 Размишляващ

    9 8 Отговор

    До коментар #58 от "Как САЩ са разбрали?":

    Обаче не можаха да прихванат разговорите в Европа нали - и с кого са разговаряли терористите на "прихванатите разговори"
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Гост 2

    12 5 Отговор
    Няма всички соросоиди да стигнете до колесника
  • 69 Име

    9 5 Отговор
    Не е ясно какво е станало - но е ужасяващо, аз си спомням атентатите в България - бях дете и хората се паникьосваха - ако примерно има забравен багаж в магазина - да речем - найлонова торба.

    Нямаме какво да делим с исляма - те са си религия, не бих се влюбил в туркиня, де.
  • 70 Герен

    13 4 Отговор
    ДЖАНБАЗ ТИ И ДРУГИТЕ КАКВО ВИ ПИТАТА ПОЛИЦИЯТА КО КАЗВАТЕ НА ПОЛИЦИЯТА ПЪРВО. В КОГО СЕ СЪМНЯВАТЕ ЧЕ ГО Е НАПРАВИЛ ИМАТЕ ЛИ ВРАГОВЕ С КОГО СТЕ В КОНФЛИКТ. И ПРАВИЛНОТО Е ТОВА. ДА ОБВИНИШ НЕПРИЯТЕЛЯ СИ. И ПУТИН СЪЩОТО СДЕЛАЛ. ЩО ПИШЕТЕ САМО ГЛУПОСТИ. ВСИЧКО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ.
  • 71 Минувач

    17 5 Отговор
    Джамбазинът се пръкнал, простотиите му хич не ни липсваха. Значи следва се логиката, че руското е дезинформация по презумция, а западното и украинското не е. И защо? Казва, че руснаците не предоставили доказателства, но от друга страна смело се заявява, че руските служби стоели зад атантата, но БЕЗ доказателства за това. И защо за едното трябват доказателства, а за другото не трябват, хахаха?!?
    Друг въпрос е, колко съмнително изглеждат предупрежденията на САЩ за готвени атентати. Има вариант или да да мега, гига добри, че дори да знаят за планирани неща при врага, без той дори да подозира. Но има и вариант те сами да са замесени. И ислямска държава е произведение на САЩ, така че никаква изненада те да са им наредили това.
  • 72 Блиааа

    4 8 Отговор
    Айде бе другари те руснаците си пратиха предварително медали раздадоха си ги вече вие ги мислите тия работи..свърши..другаря Путин раздаде правосъдие за 24 часа..чак така мощен е човека
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Хйййй

    9 6 Отговор
    Какъв е смисъла да ви дават доказателства, като дори да ви покажат видео, в което зеления наркоман лично организира нападението - вие ще кажете, че е монтаж?

    Коментиран от #89

  • 75 шаа

    10 3 Отговор
    дренис-лъжата отново прави това, което може -- да лъже. поне да беше чел вчера във фракти как еугленски е коментирал, че Русия е мълчала цял ден преди да спомене укросите... я си стиковайте версиите, че ставате за смях и пред врабчетата
  • 76 Лост

    2 2 Отговор

    До коментар #54 от "Размишляващ":

    Ами тя руската територия е много голяма.
  • 77 Антитрол

    16 6 Отговор
    Като гледам активността на нашите козячета да защитават укрите и краварите е ясно кой е организирал терористичния акт. Сега обвиняват ИДИЛ ама те са си тяхна творение и много удобно веднага поеха отговорност - само че терористите от ИДИЛ в повечето случаи са смъртници а не бягат след терористичния акт към Украйна.
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Веселинов

    12 5 Отговор
    Тази нощ ВКС на РФ нанесоха мощен концентриран удар по цел в бивша Украйна. Досега, в рамките на СВО не се е наблюдавала такава концентрация на огъня. 21 крилати ракети по една цел - гр. Стрий в западна бивша Украйна. По предварителни данни там е бил разположен важен логистичен център, през който минават западните оръжейни доставки за Киев, както и място за прехвърляне на натовски военнослужещи, управляващи бойните действия на Киев. Вероятно е поразен част от западния експедиционен корпус с въоръжението му. Месните власти пазят гробовна тишина, а из града хвърчат огромно количество линейки.
  • 80 Инкогнито

    13 5 Отговор
    САЩ световен спонсор на терористи и фашисти.
  • 81 Тонев

    15 9 Отговор
    В основата на терористичния акт са американците и укрите, изпълнителите като националност, произход, вероизповедание не са важни.
    1. Кой плаща за теророзъм по банков път??!! Това е направено с цел либералите да кви чат как няма доказателства че са укрите, а доказателствата сочат някакви радикализирани елементи.
    2. Същите са заловени на път за украинската граница.
    3. Това нападение е извършено с цел макарона да има предтекст да прати официално чужд военен контингент в украйна. Идеята е Путин в резултат на този атентат да обяви наказателна акция в укрия с много цивилни загинали, което пък да се използва за довод за натовските военни
    4. Добре е че са заловени живи. Не бива да ги убиват, а да ги пратят на доживотна каторга отвъд полятния кръг. Там ше умират и физически и психически по няколко пъти на ден.
    5. Бъдете сигурни в едно - поръчители ще бъдат ликвидирани дали до няколко дни или след 1-2 години , това е ясно на всички!
    6. За пореден път колективния запад доказва че губи и военно и политически от Путин, и в пристъп на безпомощност организира такива атентати!
    Между другото да сте чували за радикализирани елементи, които извършват терористични нападения за пари? Говоря за самите извършители! Такива отиват с кауза да убиват, знаят че ще загинат за религията си, те не могат да бъдат мотивирани с пари или ценности! Тяхната мотивация е убеждението им че правят така, защото е правилно! А тези подготвили бягство, получили пари по банкови карти….

    Коментиран от #88

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Павел

    14 9 Отговор
    Всичко е ясно - идеята е дадена от Американците. Организаторите са укрите. Извършителите - таджикистанци от Ислямска Държава. Платили са американците с парите за помощи от Украйна. По този начин укрите и американците си измиват ръцете :) Хитро, а?! Затуй американците се правят на невинни и знаеха от преди 2-3 седмици за готвени терористични атаки.

    Коментиран от #93

  • 84 Никаква милост за украинските фашисти

    19 9 Отговор
    Истината излиза доста бързо. Гледах репортажите с тези отрепки терористи.
    Руснаците ще разкрият всичко. А всичкото води де ЦРУ акция с участие на укрите.
    Жална им майка на всички забъркани в това отвратително и ненужно убийство.
    Отмъщението ще бъде достойно.
    Ако се докаже че Зеленеца и нацистката му шайка са в течение и са част от организаторите да се считат за умрели.
    Няма вече разходки и фашистка пропаганда по света свободно.
    Свърърши тая. От небето ще дебне ракета със специално предназначение.
    Милост вече за фашагите няма да има. Запомнете ми думите.

    Коментиран от #91

  • 85 Майката на Дгамбазов

    9 3 Отговор
    Извинявам се!
  • 86 Гарф

    3 10 Отговор

    До коментар #38 от "Ами след като според него":

    Н ее като да му е сефте на Путя да прави терактове в россия, рязанский сахр и прочио
  • 87 Важното е, че

    11 7 Отговор

    До коментар #17 от "ЗАЩО?":

    Бандеровците си върнаха Крим, Бахмут, Мариупол и Авдеевка и контранаступа настъпи чак до Владивосток.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Да, даже на появяванията на

    9 5 Отговор

    До коментар #74 от "Хйййй":

    Зеления пиян и дрогиран по телевизията, казаха, че било дийп фейк.Няма оправия с такива, ...
  • 90 Българин

    13 8 Отговор
    Защото окрайна е фашистка и терористична 30годишна държава, обладана от цру и ми6! Какво не е ясно?
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ехооо

    9 10 Отговор

    До коментар #34 от "Алоооо":

    Русоробчо,Путин не го стресна убийството на половин милион украинци и руснаци на фронта,та някакви си там 100 - 200 в повече ... 60% от живеещите в Русия изповядват Исляма и ще става тепърва квото ще става...
  • 93 Гад

    6 12 Отговор

    До коментар #83 от "Павел":

    И какво печели САЩ и Украйна от това бе гений?
    Печели само дребосъка в Кремль

    Коментиран от #101

  • 94 Военен

    11 7 Отговор
    "защо Русия обвини Украйна още в първите минути след атаката"

    Ето така се прави пропаганда с явни лъжи в "демократичния" запад - 24 часа са първите минути след атаката.

    Обаче укрите обвиниха наистина в първите минути след атаката руските служби.

    Коментиран от #102

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Кирил

    4 7 Отговор
    Големият въпрос е защо руските служби са чакали час и половина след започване на стрелбата . Защо са дали това време на извършителите

    Коментиран от #112

  • 97 Ами

    7 4 Отговор
    защото над Крим е свален укронациски безпилотник с надпис на крилата «Крокус», «Норд Ост», «Рязанский сахар»
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Долу Перинчек

    14 7 Отговор
    Лидер на партия Ватан..Турция:
    Още в първия час Вашингтон заяви
    че терористите са от ИД.
    Две минути след скалъпеното видео ужким от ИД, Канала Харис също заяви че това е ИД.
    Това не е ИД.Защо?
    Арсбинът на видеото държи знаме на ИД с лява ръка.Тоес е абсурд.Коранът повелява знаме да се държи с само с дясна ръка.
    Физиономиите са размазани.
    ИД винаги взима заложници и не бяха от местопрестъплението, защото смъртта е висше благо в борбата срещу неверниците.
    Видеото е скалъпено от екипа на Байдън.
    Той лично е виновен,а САЩ са терористична държава
    Талибани,Ал Кайда,ИД,сомалийски пирати ,бандеровци да техен продукт

    Коментиран от #179

  • 100 Пенис Джамбазов е Пресститутка

    11 1 Отговор
    Подлагасе срещу заплащане.
  • 101 Запознат

    8 4 Отговор

    До коментар #93 от "Гад":

    Ами какво печелеха САЩ и Украйна когато пратиха онова момиче с бомба-статуетка да я взриви в кафене - това пак си е терористичен акт.
  • 102 Гад

    6 8 Отговор

    До коментар #94 от "Военен":

    Не е като да им е за сефте на руслямските спецслужби

    Коментиран от #121

  • 103 Иво

    7 8 Отговор
    То и без да се замисля човек веиднага би се досетил, че укрите имат пръст в този терористичен акт. Те с терористичен акт убиха едно момиче дъщеря на руски идеолог , те са терористи
  • 104 Антон

    10 7 Отговор
    В основата на терористичния акт са американците и укрите, изпълнителите като националност, произход, вероизповедание не са важни.
    1. Кой плаща за теророзъм по банков път??!! Това е направено с цел либералите да квичат как няма доказателства че са укрите, а доказателствата сочат някакви радикализирани елементи.
    2. Същите са заловени на път за украинската граница.
    3. Това нападение е извършено с цел макарона да има предтекст да прати официално чужд военен контингент в украйна. Идеята е Путин в резултат на този атентат да обяви наказателна акция в укрия с много цивилни загинали, което пък да се използва за довод за натовските военни
    4. Добре е че са заловени живи. Не бива да ги убиват, а да ги пратят на доживотна каторга отвъд полятния кръг. Там ше умират и физически и психически по няколко пъти на ден.
    5. Бъдете сигурни в едно - поръчители ще бъдат ликвидирани дали до няколко дни или след 1-2 години , това е ясно на всички!
    6. За пореден път колективния запад доказва че губи и военно и политически от Путин, и в пристъп на безпомощност организира такива атентати!
    Между другото да сте чували за радикализирани елементи, които извършват терористични нападения за пари? Говоря за самите извършители! Такива отиват с кауза да убиват, знаят че ще загинат за религията си, те не могат да бъдат мотивирани с пари или ценности! Тяхната мотивация е убеждението им че правят така, защото е правилно! А тези подготвили бягство, получили пари по банкови карти….
  • 105 Павел Николаев

    9 5 Отговор
    Никой не е обвинявал никого скъпи ми авторе на тази пропаганда. В Русия посочиха няколко факта, които клонят в полза на Украйна: 1. Бягство през Украйна, 2. Вербувани в телеграм (запазена марка на Украйна). За съжаление отново пишеш неистини и пропаганди.
  • 106 Василев

    12 6 Отговор
    От пресата в Гърция се посочва ,че терористи на ИДИЛ се сражават в Украйна срещу Русия .Терористите наемници които застреляха 145 руски граждани на концерта са се сражавали за Белгород в украинската армия.
    Парите които се плащат на ИДИЛ и на терористите за да се бият срещу Русия са пари от евроатлантическите данакоплатци дадени на Украйна т.е. и от нас.
    Ръководител планирал акцията в Русия е Абдула Шишани ,който е в Украйна от одавна и е връзката между Украинското ГРУ и ислямските терористи.
    Публична тайна е ,че обучението на ислямистите за такива акции и диверсии в Русия се извършва в Англия .
    Евроатлантиците да не забравят ,че ИДИЛ е бумеранг ,който може да се върне и при тях след приключване на войната на Израел с Палестина.
  • 107 Генчо

    7 2 Отговор
    А къде са твоите доказателства, че руския президент е/ режимът на военнопрестъпника Владимир Путин /.
  • 108 АМЕРИКАНЦИТЕ и до Ден Днешен

    11 5 Отговор
    НЕЗНАЯТ КОЙ УБИ КЕННЕДИ а знаят на часа какво се е случило в Москва.
    Защо и Как ?
    Защото са знаели за това предварително.
  • 109 Еееее...

    15 5 Отговор
    Ами защо запада обвини Путин, че е убил Навални още на първата секунда!!!

    Коментиран от #116, #137

  • 110 Хехе

    3 7 Отговор

    До коментар #4 от "Обвини я 24 часа след атаката":

    А ти получаваш 15 копейки. Молодец.
  • 111 Артилерист

    7 10 Отговор
    Докато психопата Путин води война в Украйна за да възстанови руската империя, ислямистите подготвят завладяването на Русия. Днес мюсюлманите са 28% от населението в РФ и броят им расте с геометрична прогресия. Само в столицата Москва живеят 4 милиона. мюсюлмани, там е и най-голямата джамия в Европа.

    Коментиран от #115

  • 112 Антитрол

    9 6 Отговор

    До коментар #96 от "Кирил":

    То само с лъжи и пропаганда не става - не е час и половина а половин час след започване на стрелбата. Та американците за колко време реагираха след отклоняването на самолетите към кулите можеш ли ми каза.

    Или просто трябва да лъжеш тук и да плюеш по руснаците.
  • 113 Смях в залата

    7 3 Отговор
    ИДИЛ няма влияние в Таджикистан !
    Чисти чужди наемници ! А кой ги е наел за този терористичен акт , всички се досещат !
  • 114 Хоризонт

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Кое по точно е позволено. Това може да го направи само психопат.
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Павел Николаев

    4 1 Отговор

    До коментар #109 от "Еееее...":

    Няма да ти отговорят :) Твърде сложен въпрос
  • 117 Българин

    5 10 Отговор
    Русия отчаяно търси оправдание за военните престъпления, които извършва вече повече от 2 години в Украйна. Но колкото и лъжи да избълват от кремъл този въпрос ще бъде решен в съда в Хага.

    Коментиран от #127

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Аз ....... Няма

    3 3 Отговор
    Американка подлога си ти !
  • 120 Анонимен

    10 2 Отговор
    Досега само Грозев с камерите успяваше да разкрие Руските планове!
  • 121 Военен

    6 2 Отговор

    До коментар #102 от "Гад":

    Пропагандата не върви нали - хващат ви в лъжите - момче за дребни пари да защитаваш терористи не е работа да знаеш.
  • 122 Някой

    11 2 Отговор
    Редакцията, да ви кажа.
    Ще си загубите читателите, както стана седна друга нашумяла навремето медия - Блиц.
    С манипулация на оценките на коментарите първо ще изгоните коментиращите. А оттам и четящите.
  • 123 Всички знаят

    8 2 Отговор

    До коментар #98 от "Гад":

    че си еерас и дъвчеш черни Козяшки салами.
    Та няма с какво да го туриш
  • 124 Хоризонт

    2 1 Отговор

    До коментар #42 от "Тити":

    Кое по точно е позволено. Това може да го направи само психопат.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Антитрол

    8 4 Отговор

    До коментар #117 от "Българин":

    "Но колкото и лъжи да избълват от кремъл този въпрос ще бъде решен в съда в Хага"

    Обаче господарите ти не признават съда в Хага и могат да бълват колкото си искат лъжи нали - даже забраниха на "независимия" съд в Хага да разследва военни престъпления на техни войници в Ирак.

    Колко сте прозрачни в напъните си за пропаганда в полза на господарите.
  • 128 Петров

    13 6 Отговор
    САЩ обявиха,че Украйна и САЩ са невинни и нямат нищо общо с касапницата на концерта в Москва.
    Няколко минути след клането го обявиха!!!
    Още нищо не се знаеше не бяха заловени изродите,нищо не се знаеше!
    САЩ обаче обявиха че Украйна е невинна!
    Това си е директна улика за виновността на Украйна.
  • 129 Джамбаз

    5 3 Отговор

    До коментар #125 от "Абе Джамбазов":

    Защо по паспорт си украинец с не българин и си Джамбазки

    Коментиран от #132

  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Мдааа

    6 6 Отговор
    Сега поръчителите Зеленски и Буданов сменят по торба памперси на ден.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Zа родину

    6 1 Отговор
    ПЪЛНА БОЗА, ПОРЪЧКОВИ ПИСАНИЦИ.....ДРЪН, ДРЪН, ДРЪН.
  • 134 Ботокса

    6 10 Отговор
    За пореден път изтрепа мирно население
    Поредната КГБ разработка .
    Всичко за да отвлече вниманието от
    Пълния провал на войната срещу
    Украйна .
  • 135 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 136 Подготовката е от ЦРУ и МИ6

    10 6 Отговор
    А изпълнението е от УКРАИНА !
    ЛАВАНДУЛИТЕ изпълнители - посредствени , нещастни ГОВРОШОВЦИ , комуто са обещани средства и защита до влизане в Украина !
    СЛЕД КОЕТО ще бъдат ЛИКВИДИРАНЕ като ненужни свидетели , но това те НЕЗНАЯТ !
    В същност , това е без значение !
  • 137 Ами да бяха

    5 4 Отговор

    До коментар #109 от "Еееее...":

    Го пуснали от затвора и да видим дали щеше да умре .
    И тогава нямаше да ги обвиняват
    Че са убили Навални .
    Не ставай смешен.
  • 138 В.В.П.

    10 6 Отговор
    Зелю фашиста ,и Режима са террористи..Зависи от Путин дали ще ги унищожи или ще живеят .Зелю в първата минута обвини Москва ,в терр,акт на Руска територия ..Странно...
  • 139 123456

    4 2 Отговор
    Кажи му денис и го остави да превежда
  • 140 В.В.П.

    9 6 Отговор
    Боза от Джамбов ,джихадиста ..ИД и Киеф са съюзници срещу Москва ..Просто казано .
  • 141 НЕЩАСТНИТЕ ГАВРОШОВЦИ са ЗАЛОВЕНИ

    8 6 Отговор
    КОШМАРИТЕ сега са за ОНЕЗИ който са участници в този КОКТЕИЛ !
    За тях тепърва ще се потят в леглото и сън не ще ги хваща !

    СЛАВА РОССИИ. !
  • 142 Пожелаваме

    5 10 Отговор
    Още такива сценарии на Кремъл
    Да си убиват собствения народ.
    Раша трябва да живее през цялото време
    В Анархия.
    И да умира от страх от Диктатора.
    Светло руско бъдеще.

    Коментиран от #150

  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 Стига с това "клане" бе!

    3 8 Отговор
    Един рушляк няма заклан...... засега. Те си ги разстрелват по–ефикасно е.
  • 147 Антитрол

    10 4 Отговор

    До коментар #143 от "Спокойно ватенки":

    Обаче Шарли Ебдо не заслужаваше нали или пък стрелбата на стадиона - щом козячетата започнаха и терористи да защитават е повече от ясно кой е организатора.

    Коментиран от #153

  • 148 Какво става

    10 5 Отговор
    Соросоидчета, укробандеровците взеха ли Крим, разрушиха ли керченския мост?Освободиха ли Бахмут, Соледар, Авдеевка и Мариупол?Москва капитулира ли?
  • 149 мммда

    6 5 Отговор

    До коментар #22 от "Червен кхмер":

    Баце там където се избиват цивилни, украинската армия ги държи като жив щит, не им дават да напуснат района на военните действия. Преди година бях попаднал на няколко военни журналиста които го коментираха това нещо.
  • 150 Антитрол

    8 6 Отговор

    До коментар #142 от "Пожелаваме":

    "Още такива сценарии на Кремъл"

    Е те господарите ти се грижат за да има такива сценарии и докато ги има господорите ти ще има и такива сценарии - все пак Осама бин Ладен е възпитаник на ЦРУ, Талибаните бяха "братята ни талибани" в такъв популярен филм като Рамбо. Ако господарите ти не финасират и въоръжават терористи няма да ги има. Една наша журналистка беше уволнена защото намери наше оръжие в складовете на ИДИЛ което преди това беше закупено от господарите ти.

    Ама важното е пропагандата да върви и да се защитават терористи.
  • 151 След като

    9 5 Отговор
    Соросоидните тролове толкова отвержено защитават терористите, работата е ясна кой е поръчителят.
  • 152 Шарли Ебдо

    8 8 Отговор
    Ама,колко и какви аргументи повече от тези са нужни за ДА СЕ РАЗБЕРЕ,че това беше и е работа на Путин и шайката му,а вече и подкрепено от руския народ,визирам изборния резулнат в полза на Путин. Вижте,за по-младите и неориентирани геополитически ще кажа,четете и се интерисувайте!!! Само от гаменско махаленският език и цинични реплики се издавате,че нищо не разбирате,напротив жертва се на пропагандна манипулация. Не са добри перспективите за добър живот тук и поръчаният атентат от Путин го предсказват. Крайно време да има отрезвяване по тези въпроси у нас. Хубав ден!
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 155 Уат абаут

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Петър":

    Копейке?
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 В.В.П.

    4 3 Отговор
    Даже и да дали окраински паспорти на маймуните ..За доблест .Ахаха
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 ИДИОТИ!!!

    8 5 Отговор
    ЛЪЖЦИ!!! "руската терористична федерация..." А Е ПРАВИЛНО - ТЕРОРИСТА САЩНАТО, КОЙТО ЗА 240 ГОДИШНА ДЪРЖАВА ИЗБИ МИЛИАРД ХОРА В 155 ДЪРЖАВИ И ГОЛЯМАТА ЧАСТ СА НЕВИННО ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ! КОЛКО ДЕЦА ВЪВ ВИЕТНАМ? ИРАК? ЛИБИЯ? АФГАНИСТАН?!?!

    Коментиран от #165

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 МА КАК ША Я НАШ ПУТИН ТИРУРИС

    6 2 Отговор
    МА ТОЙ Я ТАКЪФ ЧУВЕКУЛЮУБИФ МА. МИ ВИЖ КАК СОХРАНИ ЗА ВЕЧНИ ВРИМЕНА НА ДВА МЕТЪРА ПУД ЗЕМЛЯТА, КЪТ НАЙ РЯДКИ СУКРОВИЩА И НЕМЦОВ И ПРИГОЖИН И НАВАЛНИ И ЕШЧЬО МНОО ДРУГИЕ... ДУШИЧКА НИВИННАЯ СИ Я НАШ ПУТИН. ЗЪСЛУЖАА ВИДНАГА ДА БЪДИ КУРДИСЪН ДУ ЛЕНИН!
  • 162 Хахаха

    9 6 Отговор
    Това, което се случва в Русия веднъж на 20 години в САЩ е ежедневие:) Русия била уязвима...спомням си как четирима и то невъоръжени помляха едни кули на един търговски център в САЩ, чак и в Пентагона се прицелиха:)
  • 163 атеш айдар марийка джамбаз

    5 1 Отговор
    хаха,джамбазче що си толкова простт?
  • 164 ........

    8 7 Отговор
    Укрите се скъсаха от началото на март да говорят по медиите как Москва щяла да потъне в кръв пък сега защо Русия ги обвинявала хаха.От укро пропагандара се кефят,пишат едно и също,а укро геймърите даже са направили карта в CS където онлайн да стрелят и взривяват заложници.Заловените сами си признават,а вие само търсите други виновни както беше при взривяването на СП1 и СП 2.Поизтъркахте се да лъжете от две години насам как руснаците от скука сами се стрелят и гърмят.
  • 165 МНОГО СЛАБА ОПОРКА

    3 4 Отговор

    До коментар #159 от "ИДИОТИ!!!":

    СА ТИ РАЗДАЛИ ОТ КРЕМЪЛ. АМА И ТИ СИ ЗАБРАВИЛ ДА РАЗКАЖЕШ ЗА ИНДИАНЦИТЕ. ПОМОЛИ КРЕМЪЛ ДА ТИ ПУСНЕ НЯКОЙ И ДРУГ УЕСТЪРН С ЖЕРТВИ ИНДИАНЦИ И ПОСЛЕ ЦИТИРАЙ ПО ЖИВИ СПОМЕНИ!

    Коментиран от #170

  • 166 13579

    7 3 Отговор
    Защото всичко е предварително планувано за това от първата минута обвиниха Украйна,това са фашистки номера. Св

    Коментиран от #177

  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Zахарова

    6 3 Отговор
    Анцузи,диагоналки не спирайте да браните вожд Пугин,че току виж излезе истината за атентата. Знаете мърлячи сме,все нещо ще оплескаме. Иначе добре ни се получи атентатчето
  • 169 атеш айдар марийка джамбаз

    3 2 Отговор
    рекорд,руснаците пратиха под земята584ООО фашисTкиYрки23ОООза януари11ОООзафевруари

    Коментиран от #173

  • 170 Тити

    4 3 Отговор

    До коментар #165 от "МНОГО СЛАБА ОПОРКА":

    Абе Гов Ньо,само вие козяшките Вувузеле сте по Опорките,дето Маман Галя ви ги спуска.

    Коментиран от #184

  • 171 Мечката

    6 2 Отговор
    Това вече не са обвинения. Това е смъртна присъда за изпълнителите и организаторите. Без значение какъв пост и в коя държава са.

    Знаеш ли кое животно е най- страшно откъм убиване на друго?
    Мечката!
    Мечката се движи с до 50 км в час. Ще те догони по скалите, водата и на дървото. Когато те хване няма да те убие, а ще скалпира и яде докато си жив.
  • 172 Пиои

    4 1 Отговор
    Статия на психисвл човек с извратен мозък.
  • 173 реру

    3 1 Отговор

    До коментар #169 от "атеш айдар марийка джамбаз":

    Все хубави новини,ако не беше понеделник сутрин щяхме да го полеем.Дано да е хаирлия и се запази темпото.
  • 174 РЕАЛНО

    5 7 Отговор
    Аз не видях някой да е коли някой, че да е клане. Типична работа на ФСБ която сме виждали и преди.

    Коментиран от #183

  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 Защото

    3 5 Отговор
    Имат интерес, фашисти са обичат да избиват мирни граждани и защото им наляха тонове пари и могат да наемат за жалки пари чужди наемници. И защото знаеха , че няма никаква охрана. И защото бяха много доволни особено Буданов.
  • 177 россиян..

    5 1 Отговор

    До коментар #166 от "13579":

    Ами като намериш в заловените укрофашаги,бандерски паспорти-кой требва да е виновен за атентата,разбира се зелен шмъркач,а кристалина защо избърза и му преведе преди десетина дни близо един млрд.$.
  • 178 ХАХАХА

    6 2 Отговор
    А Американците предупредиха ли американските граждани,че ще съборят кулите близнаци,още един хотел и още няколкко нищо подозиращи сгради? А сега де..на кого да повярваш :/
  • 179 Шах

    2 1 Отговор

    До коментар #99 от "Долу Перинчек":

    Гледах видеото на ИД. Стрелят само с халостни патрони!!!. Даже се обърна и стреля срещу снимащият,който продължи да снима?
  • 180 !!!?

    4 2 Отговор
    Хронология на събитията:
    - 15,16,17.03.2024 президентски избори по време на война "спечелени" от Путин с рекордните 87%
    - 18.03.2024 празничен хепънинг за "победата" при което Путин каза: Народът ме избра, сега сте вие на ред !
    - 20.03.2024 Кремъл признава, че варваството което върши в Украйна е Война
    - 22.03.2024 Москва, Crocus City Hall - Кървав теракт с над 100 убити, на неохраняем концерт
    - 23.03.2024 Путин обвинява Украйна за теракта игнорирайки самопризнанията на "ислямска държава"
    Извод:
    Предстои мащабна мобилизация и екстремна ескалация на войната в Украйна с масивни бомбардировки на Киев, Харков и други украински градове, при опция за използване дори на атомни оръжия, под мотото: Защо ни е ядрен арсенал като няма да го използваме !?
    !!!?

  • 181 ДАА ДЖУДЖЕТО Е МЛОУМНО

    3 5 Отговор
    И НЕ СИ ИЗПИПВА СЦЕНАРИИТЕ. КАТО ПОПИТАЛО ПОДЧИНЕНИТЕ СИ ОТ ФСБ ЗА КАКВИ ТЕРАКТИ ГО ПРЕДУПРЕЖДАВАТ ОТ САЩ, ПОЛУЧИЛО ОТГОВОР, ЧЕ ДО ИЗБОРИТЕ НЯМА ДА ИМА ТАКИВА, ТО СЕ УСПОКОИЛО И ВЪОБЩЕ НЕ ПРЕДПОЛОЖИЛО, ЧЕ САЩ ГО ПРЕДУПРЕЖДАВА З ТОЗИ ТЕРАКТ. ПРОСТО В ТОЗИ МОМЕНТ СЛЯПО ВЯРВАЛО НА ПОДЧИНЕНИТЕ СИ...

    Коментиран от #187

  • 182 бай Иван

    3 2 Отговор
    Какво да коментираш пропагандна статия на и. ди .от. Добре ,че има глобална мрежа та човек да добива информация неприкрита като пропаганда. Иначе гледаш по БТВ Нейнски и със сигурност това което каза мога да го напиша като опорки без въобще да имам досег ни с Външно министерство ни с дипломация ни с нищо. Ей така от дивана мога да изговоря всичко казано от мадам "Кой не скача е червен" или българският Майдан и даже ще звучи по достоверно а няма да дрънчи на кухо.
  • 183 россиян..

    3 3 Отговор

    До коментар #174 от "РЕАЛНО":

    Още един с бустерна доза,в клиповете ясно се вижда как бандерите стоят на изхода и пуцать по хората който в паниката бягат за да излязат..има и други клипове в мрежата,но явно някой от пишещите нямать интернеть.
  • 184 НЕ СИ ИЗДАВАЙ ПОЗИВНАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #170 от "Тити":

    ДОБРЕ ЗНАЕМ КОЙ СИ. МИРИЗМАТА НА КОМЕНТАРИТЕ ТИ ТЕ РАЗКРИВА ВЕДНАГА. НА ДЖУДЖЕТАТА МИРИЗМАТА ИМ ГИ ИЗДАВА ВЪВ ВСИЧКИТЕ ИМ ТЪПОУМНИ ДЕЯНИЯ. МИРИЗМА НА КОЧИНА...

    Коментиран от #185

  • 185 Тити

    1 1 Отговор

    До коментар #184 от "НЕ СИ ИЗДАВАЙ ПОЗИВНАТА":

    Абе лапай ми .ура и викай ура,кучкоо.

    Коментиран от #189

  • 186 бай Иван

    4 2 Отговор
    Интересно е и друго .Когато наши сънародници са обвинени в шпионаж във Великобритания всички медии не изказаха и грам съмнение във това ,че те са невинни . А тук по БТВ във връзка с показани конкретни данни за лица съпричастни от Украйна в тази атака те са набедени и невинни. Всички граждани на Украйна са по ценни за нашите медии от собствените български граждани. И да руските спец служби са слаби щото вербуват българска маникюристка на 32 години да шпионира, като гледа на ръка в салона на клиентките в Лондон/щото такъв и е достъпа до държавни тайни на МИ-6/ , но украйнски граждани свързани с координационни центрове за удари в Русия са агнета невинни, които си гледат малките дечица и ги хранят с детски пюренца в обедната почивка.

    Коментиран от #191

  • 187 Кирил Петков

    2 1 Отговор

    До коментар #181 от "ДАА ДЖУДЖЕТО Е МЛОУМНО":

    Абе ТъПир,съществуват и нормални букви.Да се върниш в 3ти клас кууха лейко.

    Коментиран от #188

  • 188 КРЕМЪЛСКА ПОДЛОГА И ТЯ АКЪЛ РАЗДАВА

    2 2 Отговор

    До коментар #187 от "Кирил Петков":

    ЧЕ ТОВА ВИ Е В НАЙ ГОЛЯМ ДЕФИЦИТ. АКО ИМАХТЕ АКЪЛ, ЩЯХТЕ ДА СТЕ ПРОЦЪФТЯВАЩА ДЪРЖАВА, А НЕ ДА ВИ ИЗПОЛЗВАТ, КАТО ПОЛЕЗНИ И БЕЗПОЛЕЗНИ ИДИОТИ.... ЩЯЛО МУ СЕ НА ДЖУДЖЕТО РЕВАНШ И ИДИОТИТЕ ВЕДНАГА, БЕЗ ДА ПОМИСЛЯТ СЕ НАРЕЖДАТ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО... ОТ ЛИПСА НА АКЪЛ РАЗБИРА СЕ....
  • 189 СЕГА И ТАЙНИ УМЕНИЯ

    1 0 Отговор

    До коментар #185 от "Тити":

    ДЕМОНСТРИРАШ. КАТО ТИ РАЗПРАВЯМ, ЧЕ МИРИШЕШ НА КОЧИНА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА МИ ДАВАШ ОТЧЕТ, КАТО НА ОМОНОВЕЦ НА КАКВО СИ СПОСОБЕН И КАКВО УМЕЕШ БЛ....Д....
  • 190 Безпристрастен

    3 5 Отговор
    Дните на Путин са преброени. Започва откъсване на азиатските територии завладени от СССР. Народите не искат повече да са под влиянието на Москва. От целия процес ще спечелят Иран, Пакистан, Афганистан, Индия и Китай. Това се случва защото руснаците искат да са доминиращия етнос а това няма как да се случи в днешно време. Имперските интереси на Русия и в последствие на СССР се срутват.
  • 191 Винаги си точен бай Иван...поздравления

    4 0 Отговор

    До коментар #186 от "бай Иван":

    "Интересно е и друго .Когато наши сънародници са обвинени в шпионаж във Великобритания всички медии не изказаха и грам съмнение във това ,че те са невинни . А тук по БТВ във връзка с показани конкретни данни за лица съпричастни от Украйна в тази атака те са набедени и невинни. Всички граждани на Украйна са по ценни за нашите медии от собствените български граждани. И да руските спец служби са слаби щото вербуват българска маникюристка на 32 години да шпионира, като гледа на ръка в салона на клиентките в Лондон/щото такъв и е достъпа до държавни тайни на МИ-6/ , но украйнски граждани свързани с координационни центрове за удари в Русия са агнета невинни, които си гледат малките дечица и ги хранят с детски пюренца в обедната почивка."
  • 192 Чичо Скрюч

    0 0 Отговор
    Медиите по цял свят имат за цел не да информират обикновения човек , а да манипулират мнението му ,чрез лъжи и дезинформация ! Всичките са слуги на Волзевул ! Истината е на този който плаща повече !
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания