Last news in Fakti
  Тема: Украйна

22 Май, 2024 17:39 7 701 90

Никой не обръща внимание на реалната опасност в Украйна

  • украйна-
  • часов яр-
  • русия-
  • харков-
  • война-
  • зеленски-
  • ядрени оръжия-
  • путин

Край Харков ситуацията изглежда овладяна, но не така стоят нещата в източната част на страната. В това време Русия започна ядрени тестове.

Никой не обръща внимание на реалната опасност в Украйна - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Ситуацията в Харковска област за Украйна е стабилизирана, но никой не обръща внимание на реалната опасност, пише focus.de.

Става въпрос за стратегическия град Часов Яр в източната част на Украйна. Експертите от Института за изследване на войната пишат в ежедневния си брифинг за войната, че руската армия ускорява настъплението си в Часов Яр.

Край Харков ситуацията изглежда овладяна, но не така стоят нещата с Часов Яр, който ако падне в ръцете на руската армия, ще даде огромно предимство за напредване към други градове в Донецка област. Ако войските на Путин успеят да окупират града, високият терен ще им даде контрол над околността и по този начин биха могли да започнат към близките населени места.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обяви осезаеми резултати срещу руската армия в Харковска област. Русия започна на 10 май изненадваща офанзива в североизточния украински регион, откривайки нов фронт във войната. След първоначалния бърз напредък, настъплението на руската армия се забави, но според американския мозъчен тръст Институт за изследване на войната целта на операцията по-скоро е създаването на буферна зона по протежение на границата, а не навлизане дълбоко навътре в украинска територия.

На този фон Русия обяви началото на учения с ядрени оръжия близо до Украйна. Руското министерство на отбраната заяви, че учението е „отговор на провокативни изявления и заплахи от някои западни официални лица“.

Въоръжените сили на Русия са започнали първата фаза от планираните си тактически учения, включващи "тренировки за разполагане и използване на нестратегически ядрени оръжия", в Южния военен окръг на страната, обяви руското министерство на отбраната Руският президент Владимир Путин издаде заповед за провеждането на ученията по-рано този месец. Руското военно министерство уточни, че в първата фаза се отработват тактики с ракети "Искандер" и "Кинжал".


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 43 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Селянин

    163 26 Отговор
    До всички съвестни украинци, насилствено мобилизирани, нормални хора, българи в Украйна и заблудили се в мъглата.
    В позивната "Волга" е спасението!
    Не умирайте за тези които ви изкупиха на безценица държавата и ви направиха дългове, които ще изплащате 450 години напред.

    Коментиран от #7, #11, #39, #41, #42, #51, #56, #63, #64

  • 2 Мишел

    118 19 Отговор
    В Харковска област руската армия е превзела 49 четиридесет и девет! населени пункта.

    Коментиран от #88

  • 3 Ален дьо Беноа

    146 19 Отговор
    Идва часът на истината, в който ще спрат преструвките, че Украйна ще спечели. Тя вече загуби войната
  • 4 Ганьо

    68 9 Отговор
    Важно е големите да печелят, другото е филм...

    Коментиран от #30

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 идеалът е “ликвидираме Русия,

    122 17 Отговор
    а след това оставаме с Китай”.
    Верно ли сериозни хора имат такъв идеал ? КАК ще ликвидирате страна която има повече ядрени бойни глави от вас /към 6500 !/ , и най-важното - тия глави литват автоматично дори да ударите първи, внезапно, и да ликвидирате и Русия и руското ръководство ? КАК ще стане това ? Няма как , и това за ликвидацията са празни приказки, словоблудство. Русия може да бъде "ликвидирана" само в "комплект" с целия свята, вкл. вас - "ликвидаторите" . И понеже сте хедонисти, вие нямате топки да го направите. Руснаците са по-ирационални , но дори да ги хване страха и да не натиснат копчето, "Мъртвешката ръка" ще го направи. Толкова за "ликвидацията".
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 За протокола

    77 10 Отговор
    "Украински дрон атакува Запорожката атомна електроцентрала, като удари транспортния цех, съобщиха от пресслужбата на станцията.
    В резултат на атаката на дрон камикадзе никой от служителите на най-голямата атомна електроцентрала в Европа не е пострадал и не са регистрирани критични щети.
    През последните два дни украинските въоръжени сили са използвали БПЛА, за да атакуват жилищни сгради в Енергодар, където живее обслужващият персонал на станцията."

    Коментиран от #65

  • 9 Най голямата опастност

    97 17 Отговор
    е руснаците да се откажат от СВО и да си изтеглят армията. Друга не виждам ! Това че ще стигнат до където са решили е ясно на всеки трезвомислещ. Години на ред дърпаха мечката да я извадят от бърлогата, па сега олеле !!!
  • 10 Русия се готви за дълга война със Запада

    94 19 Отговор
    Русия събира всичките си ресурси, сменя кадри и приоритети, вдига на крака мощна военна икономика, национализира всички предприятив в добивния и промишления сектор, касаещи националната сигурност, както и производствата на стоки с двойна употреба, скоростно модернизира и подменя военна техника и технологии, увеличава и подготвя кадровия състав на руската армия за водене на високотехнологична война. Това е само старта на този процес. Нищо вече не е в състояние да го спре. “Преговорите” със страна, която не спазва договорите и уговорките са безсмислени. Русия няма да напада никого, но няма да позволи на никой да я нападне. Войната в Украйна е приключил етап. Въпрос на време е формално да приключи след завземането на Харков и Одеса до края на това лято. След това Русия ще се заеме с възстановяването на новите руски територии и следвоенното ново икономическо развитие на самата Русия, в мащаби които е трудно да си представим сега, но руснаците са готови за това.

    Коментиран от #20, #21, #89, #90

  • 11 ха ха

    18 62 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Не е Волга, а само Дон. Зад Дон ще стои руската армия след мира. И само ЖП войски, щото няма кой да поддържа железопътния транспорт.

    Коментиран от #22, #33

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Русофоб!

    20 47 Отговор
    Ай бегайте от тука,с плашенето,че руснаците щели да превземат нЕкво си поредно село,без нИкво стратегическо значение,като -,,Часов Яр"...!

    Коментиран от #37, #43

  • 16 Не мога да спра да цитирам англичана

    78 9 Отговор
    Доказахме на Путин, че сме шайка смешници.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Марчее,ве знам от де ги

    86 8 Отговор
    черпите тези новини,но току що съобщиха,че Волчанск е зачистен до река Волча,като това е високата част на града,а от другата страна укро,-,-,пи,-, теците се намират в ниската част,като са в неизгодната част,отделно на това продължава зачистването на Липци,което се намира на 17 км. от Харков,а като допълнение са превзети още няколко стратегически точки,така,че стабилизиране няма има огромно поражение за вес по-намаляващата укро-натовската ЧВК армия. Не бива да забравяме и опустелите градове и липсата на хора,които изчезнаха от раз,което говори за скорошен срив в насилствената могилизация на укрите от ТКЦ-шниците,а това е разруха на фронта и загуба на всичко.И,Марче колкото по бързо разберете,че по скоро приключи тази СВО и територия 404 изчезне,толкова по-добре за нас,защото иначе разрастването на конфликта с включването ни в него като увиснал член на скапаното НАТО,ще избегнем и жертви и разруха на нашата страна. Молете се по бързо тази 404 да капитулира иначе идват разрушителни времена,и огромни жертви от наша страна,ако въобще оцелеем.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 ха ха

    17 63 Отговор

    До коментар #10 от "Русия се готви за дълга война със Запада":

    Ех, мечти русофилски... Ами, ако можеше да направи това, защо не го направи с Ростовска и Воронежка области преди това? Трябва да загроби 2 милиона солдата за да мобилизира населението си ли?

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 мамул

    38 6 Отговор

    До коментар #21 от "ха ха":

    Ако беше жив Волтер, би казал - "Това, разбира се, е огромна глупост, но аз съм готов да умра за правото да я изказваш." Аз, понеже не съм Волтер, не бих умрял за такова право.

    Коментиран от #48

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 да ама не

    36 12 Отговор
    Никаква буферна зона нямат за цел, разтягането на фронта е за да отслабне поне в някаква степен защитата на Часов Яр и териториите на запад от Авдеевка. Ученията с ядрени оръжия са със същата цел и прах в очите на противника. Посегнат ли към тях за реална употреба знаят прекрасно, че всички отиват на кино, включително и най вече те. Тяхната цел е победа на всяка цена, а не дрена катастрофа, след която ако има останали никой нищо не може да предвиди.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Да на зададен въпрос

    45 6 Отговор

    До коментар #4 от "Ганьо":

    от Такер Карлсън на Ник .... забравих му името,за това къде са обещаните 61 млрд. обещани от СрАЩ и кога ще стигнат в Украйна/за кратко и точно просто 404/? Отговора му бе,никога няма да стигнат и тези пари отиват в краварския ВПК за попълване на празните складове,заради войната на 404 с Русия,но сега цените са 5-6 пъти по-високи. С две думи 404 ще получи среден с преобладаващо свити около него. Между другото този американец е някаква голяма влиятелна клечка защото от досието споменаха нещо за оръжейни доставки при войната в залива и Афганистан и думата му тежи доста,а не е някакъв прошляк и латерна.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Вижда, ли се

    10 28 Отговор

    До коментар #5 от "ПО ТОЧНО":

    Киев на хоризонта?

    Коментиран от #35, #50

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 А вижда ли се...

    27 4 Отговор

    До коментар #32 от "Вижда, ли се":

    ...-Пролетният КонтраНаступ на хоризонта...?!
  • 36 МИИИ ...

    42 4 Отговор
    САМИ СТЕ! СВИКВАЙТЕ... ДАЖЕ И МЪЖЕТЕ ВИ НЕ ИСКАТ ДА УЧАСТВАТ.. ТУК КРАЙ МЕН ИМА САМО ЧЕТИРИМА ЗДРАВИ МЪЖЕ МЕЖДУ 30 И 45 ГОДИШНИ! НО ТЕ НЯМА ДА СЕ БИЯТ ЗА САЩ УБИЙЦИТЕ! НЯМА!!!
  • 37 То и Харков ще е

    40 5 Отговор

    До коментар #15 от "Русофоб!":

    за вас поредното не стратегическо село с 5 къщи и две мечки,така и Киев ще е и Одеса и Лвов и т.н.Иначе за протокола Часов Яр е основен стратегически възел изграждан от 2014 г., а другите важни са линията Славянск -Краматорск,след която е равнина до Киев и няма де да се скриеш,за това тези населени места са от изключителна важност която укрите и натовците губят.

    Коментиран от #46

  • 38 Атина Палада

    38 31 Отговор
    Не вярвам разните му там западни експерти, анализатори или още както искате ги наречете да си вярват в това, което говорят.. Само дезинформация бълват!
    Ако това, ако онова, ако трето:)))
    Абре Русия има ресурса и възможностите да превземе Украйна когато и както си поиска, но целите са й други! А кога ще приключи СВО или война (както искате го наречете) решава Русия! Никой друг на нашата планета Земя не може да реши..

    Коментиран от #68, #73

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Николай

    30 3 Отговор
    няма нищо мъжко в това да убиваш... Даже да бях безсмъртен пак не бих воювал.
  • 41 Велизар

    33 5 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Естествено, че на никой не му се умира. В първата четвърт на 21-ви век сме. Тия аналогии с отечество и родина са безнадеждно остаряли и безполезни. Животеца е един и няма рестарт. Съвсем искрено ви казвам, че ако настъпи нещо подобно в България, скоростно си изстрелвам семейството някъде си. Да си я превзема територията който си ще. Аз фабрики и земи нямам. Да си ги защитава който си има. Аз имам други умения и ще си живея спокойно дори в Папуа.

    Коментиран от #84, #87

  • 42 Пацифист

    34 37 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    Слава на всеки избягал, укрил се, дезертирал, предал се в плен или застрелял т.нар. си командир украинец, слава.
    Никой не му се умира за на вироглавия зелен идiот парите, или ако си от централна или западна Украйна, защо да умираш за руснаците от източна, въобще, защо да умираш заради някаква си скапана територия, която ще я има и след тебе, но ти няма да си жив, за да си се "радваш".
    Супер средновековна идеология е това да умираш за родината.

    Коментиран от #52, #54, #75

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Ксаниба

    28 7 Отговор
    Финито ла комедиа , клоуне бункеро нашмаркан
  • 45 Ами случващото се и действията

    25 3 Отговор

    До коментар #20 от "Левскар":

    на западналите и СрАЩ говорят за голяма война която да води НАТО срещу Русия,която е с все по-голяма вероятност да се случи,разбира се не веднага а след някоя и друга година,което означава,че света няма да съществува въобще,дори не се знае дали и земята ще остане като такава или ще се превърне в някоя студена звезда,заради променена орбита,та дори и бункерите няма да спасят никого.
  • 46 Русофоб!

    16 6 Отговор

    До коментар #37 от "То и Харков ще е":

    ПРАВ СИ...!
    И аз това казвам...!
    Но май не ми разбра иронията...😉!

    Коментиран от #55

  • 47 НЕЩА КОИТО ПОЛИТКОРЕКТНИТЕ ни медии крия

    44 7 Отговор
    Подразделение на 110 бригада на ВСУ -около 200 човека -е отказало днес да изпълнява заповедите на зеления евроатлантик
    същите са били обградени от нацистки заград ,, Волки Да Винчи ,, отряд в село Горняк и се е завързал бой
    убити са около 80 възстаници и около 20 нацистки каратели
    оцелелите около 120 човека са се оттеглили с бой в посока руските позиции и са преминали на страната на Руската Федерация заедно с оръжието си
    2 ДНЕС тълпа рязярени граждани в одеса са атакували НАТО вските военкоматници при опит да повлекът насила в мобилизация младежи
    И СА ХВЪРЛИЛИ ЕДНА ГОРА БОЙ НА НАТОВСКИТЕ ПОДЛОГИ -в тубата повече подробности
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Мишел

    23 6 Отговор
    Вест от днес от Харковска област: поради вдигане на акциза на бензина, цената по бензиностанциите там, дали само там??, скача от 55 на над 75 гривни литър. Причината за недостига са руските удари по складовете за гориво.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 АбеКапут сополив😂

    23 25 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    да не мислиш, че някой се интересува от мнението на въш"ливи рашистофили....в подобни сайтове ? 😂😂😂

    Коментиран от #53

  • 52 Когато родината ти е

    20 35 Отговор

    До коментар #42 от "Пацифист":

    заплашена да бъде раздробена и да те превърнат в роб и да разполагат с живота ти както на тях им харесва,както са в момента украинците,а заплашените са руснаците от скапаното нагло НАТО,за това руснаците отиват доброволци за да защитят родина,дом и семейство дори с цената на живота си,но знаейки,че децата и близките ще живеят мирно и свободно, а не под диктат и като роби.

    Коментиран от #58, #60, #66, #67, #69

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Поднасям извиненията си

    9 5 Отговор

    До коментар #46 от "Русофоб!":

    наистина е иронично поднесено писаното от вас,но се дразня на такива писаници просто като ги видя и въобще не осъзнах иронията. Извинявай.
  • 56 Българи в Украйна

    10 9 Отговор

    До коментар #1 от "Селянин":

    вече няма.
    Те са иукраинци по паспорт с украински имена

    Коментиран от #71

  • 57 Гого

    21 8 Отговор
    Защо ли имам чувството че Русия нарочно си играе с Украйна вече..........
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Кой е казал, че ще напада

    9 16 Отговор

    До коментар #52 от "Когато родината ти е":

    Путлеристан? 🤔 Нещо ми се губи подобна информация...?
  • 61 Хахахаха

    12 20 Отговор
    В Харковска област е станало много руски мармалад! Скоро и в Часов Яр ще го произвеждат руския мармалад.
  • 62 От страни

    22 8 Отговор
    Ми давайте, германчета, юруш... Да защитите украинските марионетки. Кво чакате?
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Хахахаха

    10 16 Отговор

    До коментар #8 от "За протокола":

    А къде е безаналоговото руско ПВО? Хахахаха.
  • 66 ОтговориПедал!

    11 17 Отговор

    До коментар #52 от "Когато родината ти е":

    Кой заплашва Путлеристан с нападение и анексия?
    Китай ли?
    Не виждам кой друг има интерес да се занимава с над 100 милиона варвари и алкохолици...
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Опълченец

    6 10 Отговор

    До коментар #38 от "Атина Палада":

    Хахахаха, паднах от смях
  • 69 Опълченец

    9 19 Отговор

    До коментар #52 от "Когато родината ти е":

    Би ли ми посочил период, в който руснаците са живели свободно?

    Коментиран от #70

  • 70 Когато отидат на концерта на

    7 17 Отговор

    До коментар #69 от "Опълченец":

    Кобзон са свободни.. 🤣🤣🤣
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Мара

    2 4 Отговор

    До коментар #19 от "Бай Дрън":

    Искам и аз!
  • 73 😉........

    3 9 Отговор

    До коментар #38 от "Атина Палада":

    Нали знаеш че мача никога не свършва в 90мин. и не свършва така както на феновете им се иска, има и обективни причини. Да не се случи така че да видиш дузпа в добавеното време, и мача да свърши когато не на някой му се иска, и си мисли че той може да каже кога да свърши, така че не бъди толкова сигурна в нещо което не е сигурно.

    Коментиран от #74

  • 74 Атина Палада

    9 2 Отговор

    До коментар #73 от "😉........":

    Ако си свалиш розовите очила.... убедена съм, че и ти ще бъдеш сигурен.....в реалността, независимо дали тя ни харесва или не!
    Ако смяташ, че на мен ми харесва деиндустриализирана Европа (ЕС) , просната по очи, значи се лъжеш!
    Най-лошото нещо е да лъжеш/заблуждаваш себе си,поради страха ти да погледнеш реалността, такава, каквато е.

    Коментиран от #76

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Европа не е деиндустриализирана....

    4 11 Отговор

    До коментар #74 от "Атина Палада":

    В криза е но не е, работил съм там, не се самозалъгвам и заблуждавам, гледам прагматично и спокойно на нещата, знаеш ли колко финансови кризи е преживяла Европа?, и винаги е излизала по силна от кризата, имаш ли си идея за производствения и технологичен потенциал на ЕС, какво пишеш, исторически нали знаеш какво се случва с аутсайдерите, ти себе си в какво се мъчиш да се убедиш?, че има дървено желязо ли?

    Коментиран от #81, #83

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 🤣......

    2 1 Отговор

    До коментар #75 от "Гоше":

    Вярно е, и аз съм го забелязал.
  • 80 Ти м@.ло..у.м.нико.....

    2 2 Отговор

    До коментар #78 от "стоян георгиев":

    Като не можеш да напишеш нещо смислено защо се дупиш там където не ти е работата.
  • 81 Страничен наблюдател

    12 3 Отговор

    До коментар #76 от "Европа не е деиндустриализирана....":

    "...знаеш ли колко финансови кризи е преживяла Европа?, и винаги е излизала по силна от кризата".

    Ами аз знам. Но знам и това, че при предишните кризи начело на Европа имаше умни хора. А сега такива няма, има само някакви жалки марионетки, които определено играят против интереса не Европа. А и трудно можеш да убедиш някого, че сегашната политика на ЕК (която, за съжаление, командва в ЕС) да играе по гайдата на САЩ, е в полза на ЕС. С двойните и тройни стандарти, десетината милиона (май бая повече) мигранти, отказът от евтините руски ресурси и замяната им със скъпи такива от САЩ, десетките милиарди евро, наляти в кацата без дъно Украйна, милиардните разходи за издръжка на бежанци и мигранти, загубите от безмитния внос на украински стоки, тоталното опразване на военните складове, за да нахранят Зеленски с джепане...да продължавам ли още? Не, това не е оная Европа на Митеран, Тачър и Кол, това е една жалка сянка на някогашния мощен съюз!
  • 82 максим

    5 1 Отговор
    авторката,ти не си наясно -какво пишеш!!!! съжалявам те.цял свят е в час,само ти, не!!! що, ли те държат още тука!!!зеления,вече е история,ти, ми бръщолевиш за много отминали неща! какъв -часов яр, те е подгонил???руснака бие с фаб-3000, земетресения стават,ти нима не си разбрала???
  • 83 Атина Палада

    10 3 Отговор

    До коментар #76 от "Европа не е деиндустриализирана....":

    Явно не осъзнаваш главния проблем ...
    Че Русия загърби Европа и се обърна към Изток...Без енергетика и природни ресурси Европа е аут,,а ти ми говориш за излизане от криза..Не ме карай да се смея! Ще ми кажеш,че ще купи от другаде...Кажи го това на бизеса в Германия,който се изнесе на Изток с краткото обяснение- Скъпи енергоресурси и не сме конкурентно способни..Или смяташ,че ти си по умен от ръководството на "Мерцедес" или от ръководството на химическите гиганти Басф? Или ще кажеш,че някой извън ЕС ще дойде да инвестира в ЕС ? Той да не е по прост от бизнеса от ЕС ,който се изнесе на Изток,че да инвестира тук с ясното съзнанеие,че не може да бъде конкурентно способен и ще фалира.
    Запомни ,че ако Европа не купува от Русия природни ресурси ,тя е аут,защото става неконкурентно способна. Точка! От такава криза няма излизане! И на мен не ми е приятно за това,което стана в Европа ,но ЕС си е виновен,като искаше Русия зависима,да й диктуват те правилата. ....Това е много грешен подход....Имаше някъде една сентенция,че "когато не можеш да победиш някого,съюзи се с него"! Аз бих го перефризирала така- Когато си зависим от природни ресурси от някого ,се съюзи с него..Русия искаше да прави просто бизнес,без да я правят пудел на Запада...Но алчните западняци с мания за величие....постигнаха само едно нещо- Русия да развива своята индустрия,а те потънаха и станаха колония на Китай..Това постигна ЕС!
  • 84 Яяяяяя

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Велизар":

    Папуас Велизарий да си жив и здрав
  • 85 УКРИТЕ ОЩЕ МИСЛЯТ ЧЕ РУСИЯ

    0 2 Отговор
    ЩЕ ПРОСТИ ГЕНОЦИДА НА КОЙТО ТЕ СА ПОДЛОЖИЛИ РУСНАЦИТЕ ............... ОЩЕ ВЯРВАТ ЧЕ ТЕ СЕ ШЕГУВАТ ! ЕТО ТОВА Е ДИАГНОЗА НАЦИСТКИ - ИДИОТИЗЪМ !
  • 86 ТЪРПЕНИЕТО НА РУСНАКА

    1 2 Отговор
    Е НА ИЗЧЕРПВАНЕ - ЕВРОПА ЯВНО Е В КЛИМАКТИЧНА ЛУДОСТ РЪКОВОДЕНА ОТ АКУШЕРКАТА !
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 факс

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мишел":

    Получи ли най-сетне ургазъм?
  • 89 БРАТ

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Русия се готви за дълга война със Запада":

    Освобождава ,а на ПРЕВЗЕМА(за да разбират и по малките)
  • 90 Денис

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Русия се готви за дълга война със Запада":

    Голямо развитие ще падне ,ще построят нови външни тоалетни с бял Чанган отпред!
Новини по държави: