7 Юни, 2024 11:34 864 7

Бяха събрани 12 млн. долара на проява за набиране на средства в Сан Франциско от Доналд Тръмп

  • сан франциско-
  • доналд тръмп-
  • набиране на средства

Събитието, което беше магнит за технологичния елит и инвеститорите от Силициевата долина, включваше билети, които бяха всичко друго, но не и евтини

Бяха събрани 12 млн. долара на проява за набиране на средства в Сан Франциско от Доналд Тръмп - 1
Снимкa: БГНЕС

Доналд Тръмп, републиканският кандидат за президент, успя да събере 12 милиона долара само за един ден. Набирането на средства се състоя в луксозно имение, разположено в луксозния квартал Пасифик Хайтс в Сан Франциско, съобщава Ройтерс, получил информация от две вътрешни лица, предава БТА.

Събитието, което беше магнит за технологичния елит и инвеститорите от Силициевата долина, включваше билети, които бяха всичко друго, но не и евтини. Двойките трябваше да отделят 500 000 долара, за да влязат и въпреки високата цена билетите се разпродадоха като топъл хляб.

Сан Франциско, известен с либералните си наклонности, подкрепи с огромно мнозинство Джо Байдън на изборите през 2020 г., като настоящият президент осигури 85% от гласовете.Все повече бизнес лидери от най-високо ниво и ентусиасти на криптовалутите подкрепят Тръмп, докато той се подготвя за нов сблъсък с Байдън този ноември, подчерта Ройтерс.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел пенев

    10 3 Отговор
    Браво. Мачкай гнусните демократи като хлебарки.

    Коментиран от #5

  • 2 Истината

    4 5 Отговор
    Бедният Тръмп събира помощи, направо жив да го оплачеш.
  • 3 Българин

    3 1 Отговор
    Вече разбрахме, че хазаринът Илън Рийв Мъск не е имал намерение да става съветник на Тръмп. Поне така каза той. Но не стана ясно към кого клони в кампанията - към Байдън или Тръмп.
  • 4 Ха ха ха

    3 6 Отговор
    Психясъл идиот
  • 5 САЩ

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "Павел пенев":

    Идиот
  • 6 ТаУмВзе

    5 1 Отговор
    Купуването на Лобизъм при президентски избори във кравария е Легална Практика!
  • 7 Доктор Манчев

    0 1 Отговор
    Глупаците по света нямат свършване! Поредният случай с оранжевия клоун го доказва!!!