Last news in Fakti

20 Февруари, 2014 12:01 26 002 6

Кралица на красотата убита по време на антиправителствен протест

  • дженезис кармона-
  • мис туризъм-
  • венецуела-
  • николас мадуро-
  • уго чавес-
  • протести

23-годишната студентка е била активна участничка в опозиционните прояви срещу политиката в стил Чавес

Дженезис Кармона, 23-годишна студентка и носителка на титлата Мис Туризъм Венецуела, почина в болницата в гранд Валенсия, където бе докарана вчера в много тежко състояние, след като бе ранена на антиправителствен протест в страната, съобщи Агенция АНСА.  

Красавицата е била простреляна с куршум в главата по време на опозиционен митинг срещу продължаваната от сформирания още преди 15 години от Уго Чавес кабинет и от новия държавен глава Николас Мадуро социалистическа "чавистка" политика във Венецуела. Инцидентът станал, когато мъж на мотор открил огън по множеството. Също на мотор, Дженезис била транспортирана в болница от свой съмишленик.

Новината е потвърдена в Туитър акаунта на журналиста Рандолфо Бланко от Venevision – основната частна телевизия в страната. От вчера медията информира за състоянието на десетината младежи, пострадали при антиправителствените демонстрации.

Близки на Кармона разказват, че на момичето оставало още един семестър, за да се дипломира по специалност туризъм в Университета на венецуелския град Валенсия. Според "Мирър" за седмицата на гражданско недоволство вече има общо 6 убити в цялата страна.

„Аз и моето семейство сме венецуелци и искаме свободна Венецуела!“. Това пък написа на италиански, испански и английски във Фейсбук футболната легенда Паоло Малдини, който през 1994 г. се ожени за манекенката от Каракас Адриана Фоса.

В момента във Венецуела набира скорост протестното движение срещу съсипващия икономиката социалистически уклон в политиката на протежето на покойния президент Уго Чавес – настоящия държавен глава Николас Мадуро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кобрата

    1 2 Отговор
    Трагедия просто...
  • 2 wulkan

    1 1 Отговор
    Цъцъцъцъцъцъцъцъ. Абе какво да говорим. Няма красота като има пари. През тебе ще минат. Никой не те смята за човек като им пречиш. Иначе всичко скрито уж зад политика. Тя политиката ясна - да си напълнят джоба.
  • 3 Niky Tashkov

    1 0 Отговор
    Значи да разбираме че е бела на протест в Каракас ( Венецуела )и са я закарали във Валенсия ( Испания) да я лекуват от огнестрелната рана ? WTF ??!!
  • 4 Vendeta

    1 0 Отговор
    Протестират срещу "чавизма" !?? WTF really !??
    Лоша работа значи ... и при тях соросоиди - жалки !
    нЕма отърване от тая напаст , брей ...
    А, и колко са били "протестиращите" ? 20 души или цяла огромна тълпа от ..... 100 души
  • 5 maratoneca .

    0 0 Отговор
    Просто не и е било там мястото!
  • 6 Монго

    0 0 Отговор
    За момичето..., със сажаление. Но ако САЩ се опитват със старите си номера, като в Чили.., е няма да им мине номера. Остаряхте вече, и ще трябва да се съобразявате с...Китай примерно.