Last news in Fakti

30 Юни, 2024 06:45 6 548 83

Бивш съветник на ЦРУ: Байдън приключи, след него и войната в Украйна

  • джеймс рикардс-
  • украйна-
  • война-
  • русия-
  • цру-
  • сащ

Според Джеймс Рикардс САЩ изтеглят средствата за разузнаване и наблюдение от зоната на конфликта

Бивш съветник на ЦРУ: Байдън приключи, след него и войната в Украйна - 1
Снимка: YouTube

След слабото представяне на Джо Байдън по време на дебата с Доналд Тръмп, Съединените щати може да предприемат стъпки, които ще доведат до край на конфликта в Украйна, каза бившият съветник на ЦРУ Джеймс Рикардс.

„Сега, след като с Джо Байдъне практически е свършено, напълно вероятно и с войната да е свършено. Има доказателства, че САЩ изтеглят средствата за разузнаване и наблюдение от зоната на конфликта. Това ще попречи на украинците да атакуват Русия с ракети и дронове Това е началото на края“, казва Рикардс.

По-рано руското министерство на отбраната отбеляза повишената интензивност на полетите на американски стратегически дронове над Черно море. Руското военно ведомство съобщи, че целта на тези полети е разузнаване и целеуказване на високоточно оръжие, доставено на Украйна от Запада за поразяване на руски цели.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 76 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Крумов

    68 4 Отговор
    Беше много агресивно поведението на САЩ, но - ние си се знаем. Примерно - 1985 година - просто - окупират Панама и т.н.

    Няма цветя и рози. Но - какво да кажем - общо-взето - трябва да спрат поне да се избиват. Ще вземат да дойдат и насам.

    Коментиран от #62

  • 4 Дрън.

    15 60 Отговор
    Този затова е бивш.

    Коментиран от #34

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 да де

    87 9 Отговор
    Света се променя, но нашите новоизлюпени правоверни атлантици не го виждат.
  • 7 Зеления:

    80 10 Отговор
    Защо повярвах, защо не си останах беден клоун!? Сега ще умра в страшни мъки и ще горя в ада вечно!
  • 8 Разбира се

    126 8 Отговор
    Че войната ще приключи
    Без съединените щати тази война нямаше даже и да
    започне

    Коментиран от #11

  • 9 ТаУмВзе

    12 60 Отговор
    От блатная остана само леш и скрап.

    Коментиран от #37

  • 10 Злобното Джуджи

    25 97 Отговор
    Кога войната ще приключи зависи от самите украинци.
    Може веднага, а може да продължи в партизански формат. Факт е че украинците се борят достойно и свалиха на земята имащите се за "Велики" руснаци.

    Коментиран от #20, #21

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 дядото

    85 6 Отговор
    време е сащ и нато да изтрезнеят,да започнат да зачитат интересите и на другите народи и държави,защото засега водят света към унищожение
  • 14 кюмюра от Драгалевци

    59 4 Отговор
    "Нас тупо ИСПОЛЬЗОВАЛИ!" // Украинец про войну, ........ в ТУБАТА . Аз бих го нарекъл изповед на украинец от Лвов за миналото и бъдещето на Украйна .
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 аха

    13 39 Отговор

    До коментар #10 от "Злобното Джуджи":

    викаш уриките свалили на земята руската армия ??? а едни 200 млрд наляти от запада дали не помогнаха? а цялата разузнавателна насочваща информация и западните иструктори и насочващ персонал....та дори мъкс със стралинк помага на украйна. а спор няма , че руската армия и конадването и се оказаха не на очакваната висота но е добре , че сега поне русия може да коригира пропуските но се съмнявам защото путин и корупцията с него отслабват русия
  • 21 Даже ги

    6 60 Отговор

    До коментар #10 от "Злобното Джуджи":

    свалиха под земята и под морската повърхност 😆

    Рушляците се хващат като удавник за сламка на всеки "бивш" "съветник" дето им обещава край на войната А пък войната все не свърша и все бой ядат и все са си пред Вовчанск
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гоорил

    5 66 Отговор
    Германия, а и целият Запад може съвсем добре да се справя без НИЩО от рабсия. Западът по никой начин няма да зависи нито от рабсия, нито от когото и да било. Защото има ЗНАНИЕ. Оттам - три-четвърти от постиженията на фундаменталните науки и като следствие - почти всички технологии. Полезни изкопами и петрол има по цялата земя в изобилие. Отделно от това, само едните перки по света тотализират 300 Гв мощ (колкото 300 Козлодуя), а като включим соларните енергийни системи, които в много страни имат ръст от 30 -50 та до 70% годишно, рабсия не може да мечтае за енергиен монопол. Фиброптичните кабели се нуждаят от кварцов пясък за да се направят - има го навсякъде. Хората синтезират метан (природен газ) от водород (електролиза на вода) и СО2 отпадъка от металургия и циментопроизводство с излишъка от енергията на соларните панели (Германия). Западът може без рабсия, но рабсия не може без Запада (или ще си стоят в крепостните колхози и калта).

    Коментиран от #38

  • 24 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    2 50 Отговор
    Глобализмът или по-точно Американският ред на земята води до създаване на огромно богатство, което многократно надвишава сумарното богатство, което би се създало от национални държави. Баснословното богатство на Британската Империя в миналото е създадено най-вече от търговията през океани и континенти. Свободното движение на хора, стоки и капитали е много, много по-могъщо в производителните си и творчески сили от всяко национално затворено стопанство. Затова, Глобализмът няма алтернатива и да знаете - епохата на националните държави приключи. Европа ще се превърне в нещо като Съединените Щати, макар и бавно, но тенденцията е определено в тази посока. И това е в интересите на 80% от хората.

    Коментиран от #43, #44

  • 25 Атина Палада

    6 55 Отговор
    Правилно настоява Германия. Европа се прояви като беззъба с меки китки. Добре, че е Америка да стегне редиците. Защото както България е просмукана с отровата на КГБ агентура на всички нива, подобно е положението в цяла Европа. Агентурата на Русия е на всички нива в правителства, Евро-структури и най-лошото в големи банки като NHBS и пр. Именно затова, Австрия ни спира за Шенген, понеже продължават да получават Руски газ, понеже част от горния им етаж е свързан с кликата на Путин, а Русия неистово подскача при всяка интеграция на страни към Европа. И Русия е тази, която подклажда взаимна вражда между Македония и България. И аман от тия пакети санкции. Още от деня на нападението, трябваше да се взривят ВСИЧКИ газопроводи, да се изгонят всички Руски дипломати и да се прекрати всяка търговска дейност. Да оставят един консулат на Русия в Париж и да им закрият посолствата. Ето това трябваше да се направи веднага, а не да протакат и дават време на Путин да реагира.

    Коментиран от #42

  • 26 Добро

    7 45 Отговор

    До коментар #19 от "Мишел":

    обобщение от резултата от 3-дневната Специална Операция. Обаче да знаеш че ако не бяха изяли дървото при Волчанск, руснаците щяха да завземат Харков и после Киев и после Берлин, Лондон, Ню Йорк и да обявят война и на Слънцето (като преди това обявят че слънцето си е изконно тяхно). Пусти Волчанск обаче...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Механик

    7 53 Отговор
    А Европа трябва най-сетне да види истината без украса, а именно - Русия е един изключително опасен враг. Независимо, че Русия произвежда мизерните 1,5% от световния БВП, независимо че Европа е най-мощната икономика на земята (малко по-голям БВП от този на Щатите), Русия е в състояние да направи огромни поразии. И ги прави - даже в Африка направиха преврати и поразии, подкрепят терористи по цял свят, както и престъпни държави като Сев. Кореа. Затова, срещу Русия са нужни драстични мерки - вън от световния обмен и финанси, вън от всяка търговия (легална) и да се гледа на тях като на престъпен режим. Дипломатическите отношения с Русия да се сведат до ниво консулска служба с не повече от 4-5 дипломата. Европа има огромно богатство, интелигентност, висок стандарт и всичко това се застрашава от калния колхоз, който е неспособен да създаде общество, което хората да харесат - недопустимо е Европа да се държи меко с държава, в която само калта е повече от корупцията! Политиката трябва да е насочена към колапс на Русия за 5-6 години време, а не да се чакат 70 години както беше със СССР. Наскоро бях в Италия. Навръщане, единственото по което се разбира, че влизаш в Словения е ограничение на скоростта до 100 км в час за 500 метра. Спираш на бензиностанция -всичко е в Евро. В Хърватия - същото. Имат хората и Евро и Шенген. А на Бг границата чакаш, вадиш документи и пр. Заради Руската агентура, просмукала се на всички нива на власт в България.
  • 29 защо

    36 1 Отговор
    Та кой води войната в Украйна?

    ПП. Не питам кой умира. Не питам и защо.
  • 30 ехааа

    50 4 Отговор

    До коментар #19 от "Мишел":

    изтеглянети на западните фирми които само произвеждаха за руския пазар и изнасяха печалбите и непозволявайки на местните конкуренти да се развиват е + а не -
    от 8 млрд човека украйна я подкрепят под 1 млрд и едва 80 държави подписаха някаква смешна декларация
    замразяването на резервите е свързано с забрана западняците да си изтеглят и продадат активите в русия та може да се компенсират тези 300 млрд
    ясно се показа на света че западните валути са несигурни като могат едностранно да бъдат замразени и откраднати
    ес загуби евтините суровино се стана зависима от конкурента америка и демокрации като катар,таджикистан,нигерия
    запада трябва да отдели поне 600 млрд за възстановяване допълнително към дадените 200 млрд +обещаните 240 млрд а всичко това е печатане и инфлация
  • 31 Механик

    61 5 Отговор
    Целия колективен запад плюс една камара нато-мато и техните супер оръжия, бяха попиляни от могъща Русия. Русия показа на палячовците и техните пинчери, кой кара влака и кой поръчва музиката.
    Плачете, третополови атлантици. Няма какво друго да направите, просто.

    Коментиран от #39

  • 32 Хахахах, укротроловете

    32 2 Отговор
    Увяхнаха🤣🤣🤣 няма дамима кой да ни разсмива с безумните си брътвежи.
  • 33 Павел Иванов от туб юб

    2 30 Отговор

    До коментар #15 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    И всичко това заради това че в управлението на Русия е вашия Путин, олигарха Путин а не например Жириновски (бог да го прости ) или Зюганов .
  • 34 Той и Байдън

    29 0 Отговор

    До коментар #4 от "Дрън.":

    Ще стане бивш
  • 35 Артилерист

    61 3 Отговор
    Всеки средно грамотен човек знае, че тази война се води под диктовката на американците. Приказките за свобода за Украйна и връщането на границата от 91-ва година са чиста пропаганда. "Вината" на Русия е, че се осмели да се противопостави на властването на САЩ и техните подчинени западни послушници над света. Украйна беше избрана за консуматив заради категоричното несъгласие на рускоезичните в Донбас с бандеровци. Англосаксите видяха потенциал в бандеровци за конфликт с Русия, което им спестява и жертви сред западняците...

    Коментиран от #58

  • 36 Абе

    43 1 Отговор
    Много разбирачи и пишман пророци тук:)),а то всъщност се вижда, че Бисмарк е прав и първите предложения на руснаците са най изгодни:)Украйна само може да сънува границите от Минските споразумения, а войната ,която предизвикаха многополовите от запад тизи път ,за което си признаха и Меркел и Оланд ,сменя целия световен ред и сбъдва думите на истинските пророци начело с американският Едгар Кейси:)))
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 първо

    37 0 Отговор

    До коментар #23 от "Гоорил":

    за имането на полезни изкопаеми по света явно забравяш , че да ги докараш от хиляди км са разходи и накрая продукцията става неконкурентна. освен това там са все демокрации като катар,саудитска арабия,таджикистан,нигерия.... а и на никой няма да му хареса да му налагат правила,санкции и да му крадат средствата ако не слуша...хората не са мекотели като нашите политици
  • 39 Ха ха

    1 34 Отговор

    До коментар #31 от "Механик":

    Попиляни казваш! Това мантрата на лудите ли е? Щото трета година от попиляване, Русия не може да завладее Украйна.
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Усещате ли как подготвят

    40 1 Отговор
    Международната общественост, само нашите укротролове не могат да схванат какво става и продължават да се дерат с малоумията си.Голям смях.😃
  • 42 Руснак

    15 3 Отговор

    До коментар #25 от "Атина Палада":

    Я хочу тебя! Девочка моя.
  • 43 та е.. у пропагандиста

    26 2 Отговор

    До коментар #24 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Какви инетереси бе пундек глобалистки . Не 80 % а 95% са тотално зависими от едни 5% които когато пожелаят могат да врътнат кранчето и да им страт дишането .
  • 44 Ццц

    33 1 Отговор

    До коментар #24 от "4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣":

    Решил си за те псуват днеска. 😂 Знаеш ли любимите ти англичани с каква стока са търгували основно? "Баснословното им богатство" знаеш ли с какъв бизнес е трупано? Не, светът се движи съм по-добро, а англосаксоните ще изглеждат като Байдън днес - една враждебна руина от Студената война. Всяка еволюция изключва англосаксоните от уравнението. Този техният "глобализъм" отвръщава. А, че ЕС ще заприлича на САЩ е отколешна мечта. Резултатът е съвременния ЕС на Урсула. Ти това ли мечтаеше 2007-ма? Една тълпа плащачи на грешките на американците, докато ни изстискат като моп? А прави ли ти впечатление, че все по се засилват двустранните договори? Че ООН след войната на Буш 2003-та вече не е товй, което трябваше? Това какво ти говори, глобалисте? А ппави ли ти впечанление, че се оформят различни блокове от държави? Не, бъдещето ще е свят на военно-политически блокове, вероятно със собствена валута и свободно движение само в него, а с останалите ще се гледаме накриво и само страхът да не съсипем всичко ще ни спира. Говоря ти за например евроатлантическата зона, азиатско-тихоокеанския регион, включващ и Русия, Южна Америка + Африка. Нещо такова.

    Коментиран от #46

  • 45 Тишо

    2 36 Отговор
    Десет години да се готвиш за война.Да тръгнеш за Киев за три дни,за седмица до Берлин,за две до Лисабон,да стигнеш до Вовчанск.Да ти убият 500+ войника,1 милион да са с ТЕЛК ,да просиш патрони от Ким, да станеш роб на Китай,сърбите да дават оръжие на Украйна.Страшно е!

    Коментиран от #47

  • 46 Банкера

    2 22 Отговор

    До коментар #44 от "Ццц":

    Дна рубла= 1 цент.Пътувай.

    Коментиран от #54, #71

  • 47 по страшно е

    36 3 Отговор

    До коментар #45 от "Тишо":

    че преди 15 г ес като бвп беше повече от америка, сега америка е с 30% повече от ес , ес загуби евтините суровини от русия и техния пазар. германия заминава икономически и етнически

    Коментиран от #51

  • 48 рада дълбоката

    3 8 Отговор

    До коментар #18 от "Механик":

    Що му трябваше всичко това да го върши в 22г като можеше да го свърши в 2014 за по малко от един ден .
    Те Моторола , Гиви и Захарченко навряха урките в котел и затова терористите ги убиха с терористични актове .
    Жужака както го наричате е вашо протеже , който се отличава само по мащаба от типове като Кюмюра , Толупа и пр .

    Коментиран от #52

  • 49 Ний ша Ва упрайм

    23 1 Отговор
    Дедо Джо е марионетка на семитите от военно промишления комплекс то ясно!
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Тишо

    1 28 Отговор

    До коментар #47 от "по страшно е":

    Да имаш най-голямата територия и да имаш БВП под 2% от световната икономика.След Калифорния,Тексас изпревари Русия по БВП.Да работиш за 200-300$. 1/3 от населението да ходи във външни нужници.Страшно е!

    Коментиран от #59, #63

  • 52 Мдаа

    0 21 Отговор

    До коментар #48 от "рада дълбоката":

    Грузинският циганин Гиви повлече крак.Последваха го 530 хиляди ватняци.И не спира навалицата при Кобзон.
  • 53 Студената война

    34 2 Отговор
    Сега някой от ЦРУ да обясни, какво очакваха да излезе от целия проект с Майдана, зелената хунта и войната срещу РФ и какво ще спре РФ да унищожи НАТО?
  • 54 Ццц

    18 2 Отговор

    До коментар #46 от "Банкера":

    Нека броенето на идьотите започне сега! А колко юана е един лев, банкере? Явно сме много по-напред? 😂😂 Ужас, добре, че си банкер само виртуално, а в реалият живот ти се иска да си. Докато гледаш шефа ква кола кара, забърсвайки пода?

    Коментиран от #56

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Банкера

    2 18 Отговор

    До коментар #54 от "Ццц":

    Юанът е новата валута в Русия.Още,ли не си разбрал?!

    Коментиран от #67

  • 57 Бълг

    1 16 Отговор
    Миленката пак се изказа в полза на руските си работодатели.
  • 58 Механик

    2 14 Отговор

    До коментар #35 от "Артилерист":

    С Киев си както преди 3 години.На 1000 километра от фронтовата линия.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Ще видим

    22 1 Отговор

    До коментар #2 от "Козяшка прислуга":

    В Русия никой не се надява, че войната ще спре току - така. Ако им опасност за руските градове, ще има оветни действия.
    Дай Боже по-скоро да спре братоубийството!
  • 62 МаДа

    4 9 Отговор

    До коментар #3 от "Крумов":

    Панамският провлак е част от територията на Колумбия до 1903г.
    След като френско-американската сделка за покупко-продажбата на френската Compagnie nouvelle du canal de Panama става факт, парламентът на Колумбия под германско влияние гласува цесия на земите, необходими за по-нататъшното прокопаване на Панамския канал. Тази цесия оскъпява с 10 млн. долара проекта. След решението на парламента на Колумбия САЩ чрез Филип Бюно-Вария (съвипускник на Алфред Драйфус) и Джеси Зелигман финансират група „панамски борци за независимост“ и предизвикват отцепничеството на Панама от Колумбия. На 3 ноември 1903 г. избухва Панамската революция, след която каналът е отстъпен на САЩ за един век.
    Т. е. Каналът е напълно американска собственост до 2003г., което е напълно нормално след като те го прокопават.

    Коментиран от #70

  • 63 Чепчо

    6 1 Отговор

    До коментар #51 от "Тишо":

    ТИ В КОЕ СЕЛО ЖИВЕЕШ 😁,?
  • 64 Рикардс е само един от многото

    13 2 Отговор
    икономисти, учени, журналисти и бивши военни, бивши анализатори в ЦРУ и Пентагона, които имат сходно мнение. И в официалната американска преса все повече се прокрадват статии, които най-малкото изразяват съмнения за бъдещето на конфликта в Украйна.
  • 65 След разговора

    20 2 Отговор
    Остин ..Белоусов
    Украйна отива на кино от 6 до 5
  • 66 Хъхъ

    11 1 Отговор
    Скоро ще се разбере ….. но както обикновено ФАКТИ търсят сензцация и хич не ги интересува дали е вярно или не !
  • 67 Тъпак

    13 1 Отговор

    До коментар #56 от "Банкера":

    300%
    Юанът помни остров Даманский гуджук козяшки
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Рико

    9 4 Отговор
    И как приключва, като се съгласите СССР да окупира полувината Украйна? Това е голяма политика, първо ги набутахте във войната, после ги зарязвате! Ще каже, човек, че Путин, Ви е платил на всичките! Или може би повечето сте с деменция!
  • 70 Уатсон

    13 2 Отговор

    До коментар #62 от "МаДа":

    “Панамският Канал е на тези които го прокопават “ ?

    Тоест Суецкият Канал е на Франция . Територията на Сев Поток е на Русия .
    А Тибет не може да е независим защото Китай прокарва линията Пекин Лхаса .

    Коментиран от #75

  • 71 151262

    14 1 Отговор

    До коментар #46 от "Банкера":

    Какъв е днес курсът на японската йена?

    Коментиран от #82

  • 72 Марко

    15 1 Отговор
    Провалът на Байдън в този дебат надхвърли всички очаквания на неговите противници. И стана доказателство за това колко отдалечени от реалността са демократите...
  • 73 Дякон Унуфрий Араллампиев

    2 1 Отговор
    Ха ха ха
  • 74 Вижте кво!

    2 11 Отговор
    Ние сме част от ЕС и НАТО 🇪🇺🇺🇲
    НЕ от РФ! Русофилите марш в тайгата!!!
  • 75 МаДа

    5 3 Отговор

    До коментар #70 от "Уатсон":

    Научи се да вникваш в това което четеш Ватсон.
    Американците КУПУВАТ проекта от французите и след това го реализират.
    През 58-ма панамците решават да сложат ръка над канала и естествено захапват мортаделата - концесията е до 2003.
    Извадката по-горе е уикибг. Не ме интересува особено панамският канал, за да си направя труда да прочета в оргинал какво точно се е случило, и да открия разликите с написаното в уикибг.
    Такива разлики съм сигурен, че ИМА.

    Коментиран от #76

  • 76 МаДа

    2 3 Отговор

    До коментар #75 от "МаДа":

    ...освен това заплащат и 10 млн. $ на Колумбия за земите на които се намира.
  • 77 Инж

    2 14 Отговор
    РФ е агресорът. Да се изтеглят от Украйна и войната свършва.

    Коментиран от #80, #81

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 НИКОГА СРЕЩУ РУСИЯ

    6 0 Отговор
    няма печеливш ход. Руснаците не са казвали, че ще я превземат - никой не превзема своя собственост. Просто ще си върнат това, което е дадено за стопанисване, но вместо това е разсипано.
  • 80 само ти ли не знаеш?

    6 0 Отговор

    До коментар #77 от "Инж":

    Ако нещо е очевидно, то е, че антируският фронт се пропука.
    Останалото е просто пещерна путинофобия.

    Пълният отказ от сътрудничество с Русия и агресия към нея е отживелица от минала епоха. Русия търси своето място в света и Европа, което й бе отнето с измамата на Запада и НАТО, включително със споразумението жт 90-те тодини за буферна зона – да няма съседни на Русия държави-членки на НАТО. Те не й партнират и я заобикалят отвсякъде с бойна техника!
  • 81 Хегемонът САЩ

    7 0 Отговор

    До коментар #77 от "Инж":

    заповяда на Европа: Заложете на войната и откраднете парите на Русия! натюто се оказва
    единствената и световна организация за нападения и агресия по света, бутана от краварите да унищожават хора и рушат държави!!!!!Как ги търпи човечеството???? Ще си получат своето, но ще съсипят доста от света.
    По международно споразумение натото трябваше да бъде закрито през 1994 г. заедно с Варшавския договор. Като честни и доблестни (и наивни) ние го закрихме. Сега натото си търси работа - то не беше Югославия, то не бяха куп други държави, а сега налита да дели Русия!!!! Варвари!
    западът винаги трябва да има враг -
    Такъв като Садам, Кадафи, Милошевич, Асад, талибаните в Афганистан, Русия , С. Корея. Иначе няма как да съществува.
    Никой не казва, че след новите санкции и използването замразените руски активи за финансиране на нов пакет от 50 млрд. долара за Украйна рублата всъщност е поскъпнала спрямо долара.

    Коментиран от #83

  • 82 От страни

    1 0 Отговор

    До коментар #71 от "151262":

    1 иена е 0,0062 долара. Ама глупака даже не знае кво е паритет на покупателска способност и че е на 4 място е икономиката на Русия по ППС.
  • 83 Иван

    1 0 Отговор

    До коментар #81 от "Хегемонът САЩ":

    А зад САЩ стои нацистката хазарска сатанинска Синагога.