Last news in Fakti
  Тема: Украйна

5 Юли, 2024 19:15 4 264 175

Владимир Путин: Благодаря на Виктор Орбан, но Украйна все още не иска да спре войната

  • владимир путин-
  • виктор орбан-
  • украйна-
  • русия-
  • володимир зеленски

Орбан не е предал на Путин никакви послания от украинския президент Володимир Зеленски, с когото унгарският премиер се срещна по време на неотдавнашното си посещение в Киев

Владимир Путин: Благодаря на Виктор Орбан, но Украйна все още не иска да спре войната - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Руският президент Владимир Путин и унгарският премиер Виктор Орбан направиха общо изявление пред медиите след срещата си в Кремъл днес, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Срещата между двамата лидери продължи повече от два часа и половина.

Още новини от Украйна

Съветникът на руския президент Юрий Ушаков заяви пред репортери, че украинската криза е била една от централните теми на разговорите. Руският президент и унгарският премиер обаче са обсъдили и двустранните отношения.

Ушаков каза още, че Орбан не е предал на Путин никакви послания от украинския президент Володимир Зеленски, с когото унгарският премиер се срещна по време на неотдавнашното си посещение в Киев.

Путин заяви, че по време на разговорите си с Орбан двамата са обсъдили начини за уреждане на украинския конфликт.

"Несъмнено имаше доста задълбочен, пряк и честен обмен на мнения по актуални международни въпроси, включително украинския конфликт. Обсъдихме и възможните начини за неговото разрешаване", каза той.

Той добави, че пълното изтегляне на украинските войски от окупираните от Русия украински региони едно от условията за прекратяване на конфликта.

Путин също така изрази благодарност към Орбан за опитите му да възстанови диалога между Русия и Европа, но заяви, че Киев все още не иска да спре конфликта и отново повтори, че смята, че руските предложения трябва да са в основата на разрешаването му.

"Имайки предвид състоянието на нещата, включително и с оглед на това, което чухме днес от г-н министър-председателя (на Унгария - бел. ред.), Киев все още не е готов да се откаже от идеята да води война до победен край. Според мен киевският режим не допуска самата идея за прекратяване на военните действия, защото в този случай отпада претекстът за удължаване на военното положение", каза Путин.

Руската страна не би подкрепила временно прекратяване на огъня, а търси пълно прекратяване на конфликта в Украйна, заяви руският президент. "Не трябва да има просто примирие или временно прекратяване на огъня, някакъв вид пауза, която киевският режим да може да използва, за да възстанови загубите си, да се прегрупира и превъоръжи. Русия е за пълно и окончателно прекратяване на конфликта", заяви Путин.

Орбан от своя страна заяви, че е обсъдил с руския президент начини за постигане на мир в конфликта в Украйна. "Опитах се да разбера какъв е най-краткият начин да се сложи край на войната", каза той.

"За Европа мирът е най-важното нещо. Ние виждаме борбата за мир като основна задача през следващите шест месеца на нашето председателство [на Съвета на ЕС]", каза още Орбан.

По думите на унгарския премиер страната му смята председателството си на Съвета на ЕС за мирна мисия. "Много стъпки са необходими, за да бъде прекратена войната, но ние направихме първата стъпка, за да възстановим диалога", заяви той, но посочи, че "гледните точки останаха далеч една от друга в Киев и в Москва".

"В момента ние в Европа живеем в сянката на войната. Това предизвиква огромни трудности в Европа. Не може да се чувстваме в безопасност. Виждаме картини на разрушения и страдания. Тази война започна да се отразява на икономическия растеж и на нашата конкурентоспособност", заяви Орбан.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 78 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ‼️

    49 39 Отговор
    Защо ли
    ""САЩ се изнасят от авиобаза в Нигер" 🤔🤔🤔
  • 3 крайната цел

    47 56 Отговор
    трябва да бъде постигната,нулиране на Украйна
  • 4 Русофилчо

    66 71 Отговор
    И в Киев и в Масква благодариха на Орбан и го изритаха. Сега остава и Европа да му бие
    шута на този.
  • 5 Няма

    63 50 Отговор
    По-нагли от руснаците.
  • 6 Ми как ще спрат

    39 32 Отговор
    украинците? Те са на 10 километра от Владивосток... пък и ако спрат кой ще връща парите дето са им заели за закупуване на оръжия?

    Коментиран от #32, #45, #48

  • 7 Злобното Джуджи

    36 29 Отговор
    "...Киев все още не иска да спре конфликта..."

    Логично впредвид неубедителното представяне на Руската Армия Освободителка 😆
    След като Киев не иска, значи трябва да бъде принуден да поиска. Как по-ясно да обясня на Вовата създалата се ситуация, че завалията съвсем се е ошашавил ?
  • 8 🇧🇬 Б А Й Х @ Й ❗❗

    32 22 Отговор
    Двама пътника за при готвача и крайцера❗❗
  • 9 НАХАЛНО!

    55 35 Отговор
    “Украйна не иска да спре войната”! Егати нахалството Украйна-нападната, русия ги млати, а украинците не искат да спрат войната, при положение, че орките само да се изтеглят на тяхна територия…в кочината де и войната е спряла от самосебе си!
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Атина Палада

    43 41 Отговор
    Но трябва да отбележим, че за 2 години пълномащабна война русия не успя да завземе нито една цяла област в Украйна, дори тези, които е записала в собствената си щонституция като руски. Редовната руска армия беше разбита и се наложи на пусин да мобилизира цивилното население. Умря легендата за "великата" руска армия. Половината от модерното въоръжаване на русия беше унищожено. Над 600 000 са човешките загуби за русия на фронта. Милиони от най-активното руско население избягаха от страната. руски градове се превърнаха във фронтови с всекидневни обстрели, окопи и укрития. русия се оказа в пълна изолация от цивилизования свят. руската агресия възроди НАТО и удвои общата дължина на границата с Алианса. Заради руската агресия Финландия се присъедини към НАТО, а всеки момент това ще стори и Швеция. Над 300 млрд. долара руски активи бяха замразени и конфискувани. Европа прекъсна зависимостта си от руски енергийни източници. русия загуби целия си пазар на газ и нефт в Европа, който гради дълги години. пуcин превърна страната си във васал на китай, като разпродава на безценица природното си богатство. Този период на русия ще стане част от срамната история на страната.

    Коментиран от #14, #28

  • 12 БАЦЕ ЕООД

    23 26 Отговор
    Трябва нов Американски президент Украйна да спре войната си срещу Русия .
  • 13 ТаУмВзе

    34 25 Отговор
    Но най важното е гнус 200 да не спира да върви с пълни камази и вагони към блатницата и онова страхливото с
    токчетата и имлантите да фулира памперса през час под миндера в калния бункер и всичко ще е наред!
    А копейките да си стенат в тинята цял живот с пошлата си челяд, както най си обичат!
  • 14 стига лъге ве

    17 15 Отговор

    До коментар #11 от "Атина Палада":

    каква война, кви 5 лева. що не гледаш европейското като си демократ. толкова мн въпроси
  • 15 4️⃣4️⃣5️⃣5️⃣

    21 22 Отговор
    От втарая остана само леш и скап.
  • 16 Българин

    23 26 Отговор
    Русия приключи
  • 17 Запомнете

    26 10 Отговор
    Орбан е пратеник на Тръмп.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 И какво постигнаха?

    24 12 Отговор
    За 10 години окупираха 17,5% от Украйна като Крим взеха без една жертва, а ЛНР и ДНР ги окупираха паравоенните сили на Игор Гиркин(Стрелков) още преди войната, за което беше "награден" с 4г. затвор. За 2г. и 2 месеца са окупирали част от Запорожка и част от Херсонска области, а от Киев, Харков и западно от Днепър и Херсон бяха прогонени. Воюваха за Северодонецк и Лисичанск, Соледар, Бахмут, Авдеевка и ги превзеха наистина с огромни жертви и какво сега?. От Северодонецк и Лисичанск са на 20км от фронтовата линия, Соледар е на 5км., а Бахмут на 2км. за година настъпление. Сега за 10г. превзеха Авдеевка на 8км. от центъра на Донецк. Един друг юнак преди години стигна за 4 месеца от Полша до Москва.

    Коментиран от #24

  • 20 Ухаа цирка гърми

    14 20 Отговор
    Забавни хора..цели 2000-3000 хиляди човека се шашкаха защо унгарския пингвин отива да види руския и то било защото В. В. П имал нещо много важно да казва обаче никой не го отразява
  • 21 Независимо от изхода

    22 25 Отговор
    на войната в Украйна РФ ще има сухопътна граница с НАТО. Дали ще е по границата на Украйна от 1991г., дали по сегашната фронтова линия или чак до Полша това е положението. РФ ще бъде изолирана както сега са С. Корея, Венецуела, Куба и ще бъде принудена да търгува основно с Иран и Китай. Китайците ще навлизат още повече в Сибир, смятат го за свой до Урал. Ще претопят останалите зад Урал около 8мил. руснаци, китайците смятат за престижно да имат рускиня за жена, а руснаците харесват китайките защото не са така своенравни. Рускините пък харесват китайците защото са работливи и не пият. РФ ще се разпадне защото е многонационална държава - дагестанците и чеченците надигат глава, същото правят и якути, тувинци, чукчи, буряти...общо 180 националности тъпкани досега от руснаците. Сибир ще бъде разработен от китайците и техните роби - руснаците.

    Коментиран от #44

  • 22 Цитат от факти

    25 14 Отговор
    Forbes: Руската армия унищожава ударно украинските военни летища, ВСУ е в почти пълна безпомощност

    Коментиран от #27

  • 23 Абсурдистан

    18 23 Отговор
    Психопатът не може да се усети какви ги плещи. Украйна води война на собствената територия! Сигурно е завоевателна! Орбан изглежда жалък в опитите си да докаже, че е някакъв фактор.
  • 24 Костадин Костадинов

    5 14 Отговор

    До коментар #19 от "И какво постигнаха?":

    За този юнак годините и условията бяха други.
  • 25 г-н Орбан

    14 8 Отговор
    е наистина ярка личност.В ЕС са,но както и поляците си гледат нац.интерес.Не го е страх от РФ,респективно В.Путин.Нашите управляващи само се чудят как да се навеждат.Наскоро Президента в Атина,заяви,че не бил въпроса дали,а кога UK ще влезе в НАТО.При това мн.добре знае позицията на Русия по този въпрос.Сами си предопределяме "радостното" светло бъдеще.
  • 26 Луди

    17 22 Отговор
    Нещо не разбрах, как така Украйна да спре войната, та вие ги нападнахте без причина ... И тоя почна като Величие да говори несвързано
  • 27 Костадин Костадинов

    7 5 Отговор

    До коментар #22 от "Цитат от факти":

    Нашите медии просто преписват.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Костадин Костадинов

    5 5 Отговор

    До коментар #28 от "Еий":

    Всички необходими на конкретния фронт,на не всички налични.
  • 30 Джуджето

    8 22 Отговор
    Или Орбан или маджарите ще бъдат наказани в скоро време
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Атина Палада

    14 8 Отговор

    До коментар #6 от "Ми как ще спрат":

    Е как кой ще ги връща? Ами ние европейчетата...
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Костадин Костадинов

    9 4 Отговор

    До коментар #33 от "ТаУмВзе":

    Забрави за Бисмарк.

    Коментиран от #42

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Славков

    9 16 Отговор
    Извинете, това ли е сайта където всички Българи се гав- рят и забавляват със старчока пее РАС избегал по бикини от готвача и със гладните копейки?

    Коментиран от #46

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Данко

    11 18 Отговор
    На снимката - една кремълска Отрепка и нейната циганьорска подлога.
    И ние си имаме такава руска подлога за пРезидент.
  • 41 Беги до тировете

    9 6 Отговор

    До коментар #38 от "Атина Палада":

    Група иранци и пакистанец те очакват
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Не може да владееш

    7 12 Отговор
    1/9 от земната суша и да искаш около теб да има само независими буферни държави. Още повече, че като са такива постоянно ги нападаш и анексираш, рано или късно стигаш до тия които ще ти се опънат. Това го иска една неголяма по население държава с 1,8% от световното население и 2% от световния БВП. . Ако една държава не е в НАТО, то тя се анексира и пак стигаме до НАТО-то при такава политика. По мои сметки границата ще е около 4000км. - от Северния океан през Финландия, Прибалтиките, Полша, Словакия, Унгария, Румъния, България, Турция и Грузия (ако влезе в НАТО). Колко пари ще им струва на РФ охраната на тази граница, направо ще пукнат от глад.
  • 44 Аман от мало умници!

    13 6 Отговор

    До коментар #21 от "Независимо от изхода":

    А бе ти знаеш ли какви глупости дрънкаш,или си правиш само проветрение на липсващия мозък!Тц,тц,тц,нещата не отиват на добре,промиването на мозъци върви с пълна сила! Ако продължаваме така, украинския сценарий ни е в кърпа вързан!
  • 45 Очевидно

    13 6 Отговор

    До коментар #6 от "Ми как ще спрат":

    че такива като България защото "кредитори" са САЩ и Западна Европа ,която бавно и сигурно ще се оттегли от предишните си намерения да създава силна Европа защото по-силен от САЩ не трябва да се допуска.
  • 46 Не този е сайта

    17 3 Отговор

    До коментар #37 от "Славков":

    Дето всички се гаврят с един клоуннацист, който се скри в бункера и докато израелския премиер не помоли Путин да не го закача, не се появи на бял свят. И попита: "Ама наистина ли Путин обеща да не ме закача" Статията я има още този сайт. Не е трудно да я намериш.
  • 47 Я познайте,

    9 2 Отговор
    кой е най-големият миротворец в света?
    ПРАВИЛНО, ТОЙ Е!
  • 48 Ночко

    5 17 Отговор

    До коментар #6 от "Ми как ще спрат":

    Във Владивосток са Китайците,там Путин няма работа,там отдавна живеят повече Китайчета отколкото руснаци!!!

    Коментиран от #130

  • 49 Костадин Костадинов

    1 7 Отговор

    До коментар #42 от "ТаУмВзе":

    Да разбирам, че помниш това за което писах и значението му? Не разбрах, какво имаш предвид под ,,дресирана" при условие, че аз напомням,но предполагам, че имаш отговор за себе си.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Бълг време

    6 11 Отговор
    Крайно време е да се приеме закон за антибългарска, анти ЕС и НАТО агресивна проблатна позиция и да се пратят реал да живеят щастливо и да служат на кремъл!

    Коментиран от #64

  • 53 Асанпутинофиль

    1 4 Отговор

    До коментар #51 от "Гориил":

    Аз на теб гериден кампрес ша прая, но ти не в България
  • 54 404

    4 3 Отговор

    До коментар #36 от "Злобното Джуджи":

    ША пораснеш няма да си все такова неуко ЖУЖЕ
  • 55 Гоорил

    6 10 Отговор
    Но не му трябваше на пуcин да започва тази война в Украйна и да хвърля колосални средства на вятъра когато можеше да подобри с тези средства живота на ватите, Но paбcия винаги се изживявала като империя с крепостници и психопата пycин се помисли ,че може да се нарече император петър велики и че в болния си мозък от шизофренията си , може да води реваншистка война с целия цивилизован свят за да покаже надмощие над НАТО, Но реалността и истината е друга и руските градове замръзват, и се обстрелват с ракети, магазините се изпразват, икономиката боксува и черните чували с трупове на руски войници пристигат на конвейер и ватите колкото и да да са лъгани и потискани да живеят в мизерни условия, разбират, че са управлявани от терористичен и фашистки режим,който е отговорен за войната в Украйна, където огромни суми пари са похарчени за една безсмислена война , когато можеше да бъдат инвестирани в подобряването на качеството на живот, на руския народ, а не да живее в бедност и лишения...

    Коментиран от #57, #60

  • 56 Копейко

    1 8 Отговор
    Днес ни дадоха заплатите ,и вместо да се напият колегите пак глупости пишат

    Коментиран от #59

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Иван

    11 11 Отговор
    Абе мръсно джудже фашистко как Украйна да спре войната като вие нападате или вече не знаеш къде се намираш в бункера си завинаги

    Коментиран от #63

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 И Киев е Руски

    7 6 Отговор

    До коментар #55 от "Гоорил":

    Гуууооорел бъркай си качамака и сБирай дърва за зимъска Неси блъскай птичия мозък да мисли за благосъстоянието на руснаците
  • 61 едно е сигурно

    7 7 Отговор
    Русия няма да я спечели.
  • 62 ХА ХА ХА! ХА ХА ХА!!!!ХОО ХО!

    9 7 Отговор

    До коментар #18 от "МНОГО ЛИ Е Г АДНО?!":

    ИМА ТАНКОВЕ РУСИЯ! ИМА! И В ИЗЛИШЪК... ПАРКИРАНИ НА ЧЕРВЕНИЯ ПЛОЩАД В МОСКВА... СТОЯТ ТАМ! ДА ПОМНЯТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ - РУСИЯ Е ВЕЛИКА!
  • 63 Фашисти идиоти...

    6 5 Отговор

    До коментар #58 от "Иван":

    СА УКРИТЕ... САЩНАТО... ЕВРОСЪЮЗА....
  • 64 ООООО, МУХЪЛ!!!

    7 6 Отговор

    До коментар #52 от "Бълг време":

    А АНТИ САЩИСАНА КРАВЕШКА... ПУЕШКА... СМЪРТ ДИРЕКТНО! КАТЕГОРИЧНО ЗА ПОДЛОГИТЕ НА УМИРАЩИТЕ САТАНИСТИ...
  • 65 Ксаниба

    6 9 Отговор
    Голямнаглец е хаяско.Всички знаят че пияния агресор започна войната...обаче Украйна не била искала да я спре..
  • 66 Владимир Путин:

    3 4 Отговор
    Благодаря на Виктор Орбан, но Украйна все още не иска да спре войната , ПЪК И Е МНОГО РАНО !
  • 67 Браво на Орбан , браво !

    11 3 Отговор
    Каква на всеки във очите това което мисли , това което чувства че е правилно ....затова го уважава народа му ...и другите лидери !!!! А нашите се карат кой да кара влака и кой колко да открадне и кои колко е велик !!!!!!
  • 68 Какви послания

    7 4 Отговор
    да предаде от един фашист като зеленски, продал себе си и страната си?

    Коментиран от #75

  • 69 Орбан е велик политик

    10 6 Отговор
    Всеки народ би искал да има такъв !
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Шолц , Сунак, макарона

    5 5 Отговор
    Тоя кой го изпрати при негово величество Путин ???? Ние трябваше да отидем ......ама не се сетихме да го направим !!!!!
  • 72 По гадно е

    5 4 Отговор

    До коментар #18 от "МНОГО ЛИ Е Г АДНО?!":

    човек да е без греам ценности и морал, с много вакуум на раменете и да се търгува като зарзават на онова зло зад океана и продаден като папеш, да тиражира ниско интелигентни лъжи и пропаганда за нялой цент, изглеждайки толкова глупаво и жалко пред хората!
  • 73 Когато

    8 4 Отговор
    унгарците се вдигаха на въстание 1956 г. срещу Съветския съюз, ние искахме да ставаме 16 република на СССР. Сега Орбан е добре и с Русия и с Китай и с Тръмп и не му дреме да каже на малоумниците в Брюксел, че водят Европа към крах. Ние в това време повтаряме опорките на бюрократите в Брюксел, които живеят в някаква измислена реалност.
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Факти на се мъчете

    3 3 Отговор
    САМОЗАКРИЙТЕ СЕ И ЩЕ ВИ ОЛЕКНЕ !
  • 77 Глупости

    10 9 Отговор
    Путин трябва да отзове войската си от Украйна и да плати репарации. Това е спиране на войната.

    Коментиран от #79

  • 78 Е стига де

    5 7 Отговор

    До коментар #75 от "ае вата":

    Пречи ли ти някой да не пишеш глупостите на онова зло САЩ?
  • 79 Верно ли

    6 7 Отговор

    До коментар #77 от "Глупости":

    И що да плаща репарации за интригите на САЩ? Да ги плаща злото САЩ! Ако си стоеше зад океана, нито война щеше да има, нито щеше да те опростачат!

    Коментиран от #82

  • 80 Преди войната си мислехме,че

    7 4 Отговор
    Русия е сила

    Коментиран от #85

  • 81 Гошо

    9 4 Отговор
    Орбане, изпята песен си , запада не прощава!

    Коментиран от #86

  • 82 Ха ха

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "Верно ли":

    Марш по кофите.Вечеря е.

    Коментиран от #87, #89, #91, #132

  • 83 Ха сега де...

    8 5 Отговор
    Украйна да спре войната, Украйна да изтегли войските си?!? Кога украинските войски навлязоха в териториите на Русия, че ще трябва да се "изтеглят" и да прекратят стрелбите първи? Тоя кога стана голям християнин, че след като е нанесъл удар по едната буза смята задължително да му подадат за удар и другата. Да, обаче народната мъдрост гласи: "Прекален светец и Богу не е драг!"

    Коментиран от #90

  • 84 Стамен

    6 4 Отговор
    Войната ще спре, ако войски на НАТО се разположат в Украйна, без да вземат участие във военни действия.

    Коментиран от #88

  • 85 И сега видяхме, че Русия е сила

    6 7 Отговор

    До коментар #80 от "Преди войната си мислехме,че":

    Само с наемници изпразни складовете на НАТО, от Украйна емигрираха 10 милиона, над половин милион загинаха, света влезе в инфлация, Европа в рецесия. Наистина Русия е сила!
  • 86 За какво да прощава

    3 7 Отговор

    До коментар #81 от "Гошо":

    Орбан си е достоен човек и не го бригат лъжите на запада!
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Верно ли

    2 6 Отговор

    До коментар #84 от "Стамен":

    И що? Гоуема боза натвори малчо! :))
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Когато

    3 6 Отговор

    До коментар #83 от "Ха сега де...":

    тези територии обявиха автономия! Следи какво се случва, а не драскай пропагандата за глупаци на САЩ! Глупава е!

    Коментиран от #92

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #90 от "Когато":

    По кофите!Казах.

    Коментиран от #94, #128

  • 93 Анатолчо

    1 3 Отговор
    Похвално пазиш тролската простотия, но пък аз съм тук да ви правя гадно, че пазите простотията! Просто анатолчпо мразя глупаците и продажниците! Гнйусни са ми!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Путин нема избор

    6 1 Отговор
    Или се бие или си заминава.....

    Коментиран от #97

  • 96 С агресор като Путин не се

    6 1 Отговор
    Преговаря, той са трепе.

    Коментиран от #99

  • 97 Путин винаги има избор

    1 7 Отговор

    До коментар #95 от "Путин нема избор":

    По лошото е, че Европа стана без избор!

    Коментиран от #100

  • 98 Злото Русия нападна украйна

    10 3 Отговор
    Путин убива жени и деца.....нема преговори с руския сатрап.

    Коментиран от #147

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 И къв е избор на путин

    6 2 Отговор

    До коментар #97 от "Путин винаги има избор":

    Да лее още руска кръв в една безмислена война...

    Коментиран от #102

  • 101 Злото Русия нападна Украйна.

    9 1 Отговор

    До коментар #99 от "Е агресора е":

    Тия зад океана са по плажовете, утешават руските вдовици....

    Коментиран от #105

  • 102 Ами защо Европа

    2 7 Отговор

    До коментар #100 от "И къв е избор на путин":

    си продаде суверинитета и си затваря очите за интригите на САЩ довели до тази война? Войната е следствие! Гони причините, че утре за друга война ще драскаш!

    Коментиран от #104, #106

  • 103 Злото Русия и Путин

    7 1 Отговор
    Стигнаха дъното.....избиват славяни, за кефа на кремълския сатрап....
  • 104 Че как Украйна

    7 1 Отговор

    До коментар #102 от "Ами защо Европа":

    Застрашаваше Путин......

    Коментиран от #107

  • 105 Русия не е нападала Украйна малчо!

    1 8 Отговор

    До коментар #101 от "Злото Русия нападна Украйна.":

    Не лъжи, че лъжата е дъно, като спонсорите на лъжи злото САЩ!

    Коментиран от #108

  • 106 Причините са ясни

    7 1 Отговор

    До коментар #102 от "Ами защо Европа":

    Путин проспа Майдана....просто бе безпомощен.

    Коментиран от #109

  • 107 Просто

    2 6 Отговор

    До коментар #104 от "Че как Украйна":

    като си продаде суверинитета на злото САЩ и стана територия за агресора САЩ!

    Коментиран от #110

  • 108 Явно Украйна

    8 2 Отговор

    До коментар #105 от "Русия не е нападала Украйна малчо!":

    Е нападнала русия....да не верваш.....само.че руски танкове и самолети нахлуха в Украйна и избиваха мирни жени и деца....

    Коментиран от #112, #116

  • 109 Майдана не е в Русия малчо

    3 8 Отговор

    До коментар #106 от "Причините са ясни":

    Детските глупости лъжи, отвращават хората от злото САЩ, което видно опростачва деца! Поредното доказателство, че САЩ е вредна за света!

    Коментиран от #111

  • 110 Че то всички бивши

    5 1 Отговор

    До коментар #107 от "Просто":

    Соц страни минаха към САЩ... КЪДЕ го Путин да ги върне обратно....

    Коментиран от #115

  • 111 Именно.....Майдана е в Украйна

    6 2 Отговор

    До коментар #109 от "Майдана не е в Русия малчо":

    И Путин го проспа...неговото протеже Янукович го изгониха най позорно от Киев...Путин не можа да го преживее....

    Коментиран от #117

  • 112 Не малчо

    2 5 Отговор

    До коментар #108 от "Явно Украйна":

    За деца е червената шапчица, а не лъжите на злото САЩ!
  • 113 инж. Ганчо Илков

    5 3 Отговор
    Орбан посещава Украйна, с надменност предлага на Зеленски да се Предаде Извини на Путин и помоли за Прошка. След това отива при Путин, Докладва за Предложението си към Зеленски. Мисията Изпълнена, Зеленски не е Съгласен. Тази Позиция на Орбан не Учудва България. Знае се, че Орбан, Лукашенко, Борисов и Агента Георги Марков, са се Учили от едни и същи Учебници по Политика.

    Коментиран от #120

  • 114 Злото Русия и Путин

    8 2 Отговор
    Бяха безсилни пред майдана в Украйна.... И кво му остана на кремълския сатрап....да нападне вероломно Украйна..
  • 115 Да членуваш някъде

    2 7 Отговор

    До коментар #110 от "Че то всички бивши":

    И да си продадеш суверинитета кна злото САЩ, като Украйна, а и България, са две коренно различни неща малчо!

    Коментиран от #118, #175

  • 116 Така де

    8 3 Отговор

    До коментар #108 от "Явно Украйна":

    Злото Русия и Путин нахлуха вероломно в Украйна....избиват безмилостно жени и деца, за кеф на кремълския сатрап.

    Коментиран от #123, #126

  • 117 Ами като Майдана е в Украйна

    3 5 Отговор

    До коментар #111 от "Именно.....Майдана е в Украйна":

    значи украинците проспаха как им продадоха държавата малчо! Не казах ли, че за деца е червената шапчица, а не лъжите на злото САЩ!

    Коментиран от #119

  • 118 Украйна ша прави квот си иска

    6 2 Отговор

    До коментар #115 от "Да членуваш някъде":

    Путин, чии го търси там......явно убийствата и насилието му доставят удоволствие.

    Коментиран от #124

  • 119 Украинците направиха майдана

    7 1 Отговор

    До коментар #117 от "Ами като Майдана е в Украйна":

    И пратиха путиновото протеже в Москва....Путин гледаше като пребозал.....

    Коментиран от #127

  • 120 Не лъжи бе ганчо

    2 3 Отговор

    До коментар #113 от "инж. Ганчо Илков":

    Не е предлагал; такова нещо! Лъжеца е дъно в едно общество ганчо! А има толкова по достойни занимания!
  • 121 Путин бе в прединфаркт

    5 2 Отговор
    Като му пратиха Янукович като пощенски колет.....
  • 122 Нема мир за Путин

    5 2 Отговор
    Нема мир за кремълския сатрап, избивал жени и деца в Украйна.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Ами шъ праи

    2 4 Отговор

    До коментар #118 от "Украйна ша прави квот си иска":

    амъ видно само злото САЩ опростачва дица! А това малчо показва, че по голямо зло от САЩ няма!
  • 125 Мирът минава

    3 6 Отговор
    През смъртта на КозякКурватаСтайкоф!
  • 126 С кеф

    4 3 Отговор

    До коментар #116 от "Така де":

    Ще те лиша от живота ПП-ДБпедалЖалък!
  • 127 Не украинците малчо

    2 5 Отговор

    До коментар #119 от "Украинците направиха майдана":

    А майкопродавците на Украйна, като нашите национални предатели ПП, ДБ и ГЕРБ, които продават България на злото САЩ!

    Коментиран от #129

  • 128 Браво

    0 0 Отговор

    До коментар #92 от "Ха ха":

    А ко прайш там, дето ората ифърлят боклука? :))
  • 129 Ами не щат да са Руски подлоги

    5 2 Отговор

    До коментар #127 от "Не украинците малчо":

    Всички бивши соц държави бягат от злото Русия към САЩ....ЩО ЛИ....

    Коментиран от #134, #156

  • 130 Абреее

    0 1 Отговор

    До коментар #48 от "Ночко":

    Лочко
    Пак си пил от кофата с помията.
  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 Е ко значение има, че е вечеря

    2 5 Отговор

    До коментар #82 от "Ха ха":

    Продалите се глупаци като зарзавати на злото САЩ, са денонощно по кофите и на закуска и на обяд и на вечеря! Немъ се нервиш! Всеки според онуй на раменете му! :))
  • 133 Кой преговаря с агресор

    5 3 Отговор
    Като злото Русия......всички бегат от нея......що ли????

    Коментиран от #138

  • 134 Ами туй малчо

    2 6 Отговор

    До коментар #129 от "Ами не щат да са Руски подлоги":

    го има само в ниско интелигентните лъжи на злото САЩ! Я нали ти казах, че САЩ е зло! Видя ли сегъ кък тъ излъга? :)) А пшпоосле кък да не се отвращават нормалните хора от това пропаднало САЩ?

    Коментиран от #137

  • 135 Изтока се разшири към НАТО.

    6 2 Отговор
    Не към злото Русия......що ли ?????
  • 136 Не лъжи малчо

    2 6 Отговор

    До коментар #131 от "Злото Русия нападна Украйна....":

    Защото лъжата е дъно в обществото и отвращава хората от лъжеца и спонсора на лъжи злото САЩ!
  • 137 Злото Русия.....и путин

    6 3 Отговор

    До коментар #134 от "Ами туй малчо":

    Останаха без бившите си соц сателити....всички тръгнаха към Запада и6397 не станаха отново подлоги на...Путин.

    Коментиран от #140

  • 138 Когато злото САЩ

    2 5 Отговор

    До коментар #133 от "Кой преговаря с агресор":

    реши да преговаря, дамно е останал последният украинец!
  • 139 Злото Русия и Путин

    6 2 Отговор
    Драпат да си възстановят СССР....ама нещо са много слаби.....и войната нема да им помогне....

    Коментиран от #142

  • 140 Всеки е свободен малчо

    3 6 Отговор

    До коментар #137 от "Злото Русия.....и путин":

    да ходи където си поиска! А само глупаци като нас и Украйна, остават без държави, като си продават суверинитета на злото САЩ.
  • 141 Путин са насади на големия

    6 3 Отговор
    В Украйна.....в безсилието си избива мирни жени и деца...няма друг изход, освен да воюва до край....иначе лошо за него....

    Коментиран от #144

  • 142 Тия детските малчо

    1 6 Отговор

    До коментар #139 от "Злото Русия и Путин":

    показват, че злото САЩ опростачва глупави деца! А това малчо е поредното доказателство, че злото САЩ е ударио дъното и е вредно за света!
  • 143 Путин вкара най много оръжия в Украйна..

    4 3 Отговор
    Запада има доста да навакса...с оръжията де.....Путин бая зор ша види....

    Коментиран от #146

  • 144 Мирни жени и деца малчо

    4 6 Отговор

    До коментар #141 от "Путин са насади на големия":

    избиваха бандеровците, спонсорирани от злото САЩ! И сега малчо, Русия за втори път те освобождава от фашизма! Кажи благодаря Русия малчо, че ще те отърве и няма да те опростават от злото САЩ! :))

    Коментиран от #148

  • 145 Злото Русия няма избор

    4 3 Отговор
    Или воюва или се предава...прекалено много руска кръв се проля....явно на Путин не му дреме за руския мужик....

    Коментиран от #149

  • 146 Това си е негова работа малчо

    1 4 Отговор

    До коментар #143 от "Путин вкара най много оръжия в Украйна..":

    За дицата е Чирвената шапчица, а не простотията на злото САЩ!
  • 147 Ха-ха-ха

    2 4 Отговор

    До коментар #98 от "Злото Русия нападна украйна":

    А когато бандеровците убиваха жени и деца ти мълчеше, нали? Всички "цивилизовани" се правиха че нищо не виждат, че нищо не се случва. Или точно това искаха да се случи, иначе защо раздаване курабийките на Майдана

    Коментиран от #150

  • 148 Стига бе...преди 2014

    5 2 Отговор

    До коментар #144 от "Мирни жени и деца малчо":

    В Украйна бе тихо и мирно...после дойдоха паравоените на Путин.....чии го крепят те в Украйна.....

    Коментиран от #152

  • 149 Така е малчо

    1 4 Отговор

    До коментар #145 от "Злото Русия няма избор":

    Сега кажи благодаря Русдия, че ме освобождаваш за втори път от фашизма, налаган от злото САЩ!

    Коментиран от #151

  • 150 То преди 2014

    4 0 Отговор

    До коментар #147 от "Ха-ха-ха":

    Никой никого не убиваше в Украйна.....що ли???

    Коментиран от #155, #160

  • 151 Благодаря на САЩ

    5 2 Отговор

    До коментар #149 от "Така е малчо":

    Че не позволява русия пак да ни окупира....и да сме под путиновия ботуш....

    Коментиран от #154

  • 152 Браво малчо

    1 4 Отговор

    До коментар #148 от "Стига бе...преди 2014":

    Виж как знаеш, че преди да дойде злото САЩ, в Украйна е било мирно и тихо! Виждаш ли сега ко зло е САЩ! Най вредните за света малчо!

    Коментиран от #165

  • 153 Двама дъртиПeдaли на снимката... 🤮

    6 0 Отговор
    Все пак Орбан е в пъти по-нормален от бункерния плъх.
  • 154 На злото САЩ малчо не се благодари!

    1 5 Отговор

    До коментар #151 от "Благодаря на САЩ":

    Заради него половин милион украйнци ги няма,
  • 155 Щото малчо

    1 5 Отговор

    До коментар #150 от "То преди 2014":

    го нямаше злото САЩ! Видя ли сега сама откри какво зло е САЩ?

    Коментиран от #158

  • 156 Ха-ха-ха

    0 5 Отговор

    До коментар #129 от "Ами не щат да са Руски подлоги":

    Щото не знаеха какво представлява САЩ, щото се подлъгаха по лъскави опаковки обвиващи функциите. А сега е малко трудно да се отскубнат че са ги хванали за врата.

    Коментиран от #157, #161

  • 157 Сега знаем какво е САЩ

    4 1 Отговор

    До коментар #156 от "Ха-ха-ха":

    Изборите го показаха. Само 50 депутати са путинисти....в българския парламент....

    Коментиран от #169

  • 158 Кво зло е САЩ БРЕ

    4 0 Отговор

    До коментар #155 от "Щото малчо":

    Щом и сонети на Инпекса е в САЩ...

    Коментиран от #168

  • 159 Всички бягат от Злото Русия

    5 2 Отговор
    Иде ред на Молдова, Украйна, Грузия....скоро....

    Коментиран от #170

  • 160 Ха-ха-ха

    2 5 Отговор

    До коментар #150 от "То преди 2014":

    Защото бандеровците не бяха на власт. А кой им помогна да вземат властта?

    Коментиран от #162

  • 161 Е па на половината путинисти

    6 2 Отговор

    До коментар #156 от "Ха-ха-ха":

    Децата са в САЩ....

    Коментиран от #164

  • 162 Избори.....

    3 1 Отговор

    До коментар #160 от "Ха-ха-ха":

    Глас народен глас божии....Путин не пее в хора.
  • 163 Бен Вафлек

    4 1 Отговор
    ---украинския конфликт---

    Из род. Избиването на стотици хиляди било конфликт. Да гори в ада.
  • 164 То съпруга на една

    6 2 Отговор

    До коментар #161 от "Е па на половината путинисти":

    От путиновите дъщери не бе ли от Нидерландия......и тя живее там...
  • 165 Злото Русия нападна Украйна.

    6 2 Отговор

    До коментар #152 от "Браво малчо":

    Русия избива мирни жени и деца.....нема мир за Путин....здраво е сгазил лука.....

    Коментиран от #167

  • 166 Евала на Путин....

    6 2 Отговор
    Че лее руска кръв като из ведро....
  • 167 Не малчо

    1 4 Отговор

    До коментар #165 от "Злото Русия нападна Украйна.":

    Не лъжии, защото малчо, лъжеца е дъно в обществото и отвращава хората от спонсора на лъжи злото САЩ! Поредното доказателство, че злото САЩ е вредно за света малчо!
  • 168 Щом малчо злото САЩ

    1 5 Отговор

    До коментар #158 от "Кво зло е САЩ БРЕ":

    прави войни, избива хора, залива с лъжи, опростачв деца, значи злото САЩ е вредно за света малчо!
  • 169 А останалите малчо

    0 5 Отговор

    До коментар #157 от "Сега знаем какво е САЩ":

    са майкопродавци, безродници и национални предатели, предатели, продаващи България на злото САЩ!
  • 170 ха ха ха...

    3 1 Отговор

    До коментар #159 от "Всички бягат от Злото Русия":

    Те тука се оакаха до ушите, дето щеше да е за три дни, че и други каши да забъркат съвсем ще я оцапат. Но няма лошо, поне по бързо ще се прострелят в коляното.
  • 171 ИЗЧАКВАМЕ ГОСПОДАРЯ ДА ДАДЕ МАНТРАТА!

    3 4 Отговор
    ДЖАФКАНЕТО НА ПУДЕЛИТЕ ДА ЗАПОЧНЕ СЕГА!!!
  • 172 Иван

    7 1 Отговор
    Орбан трябваше първо да отиде в русия да арестува Путин и след това да отиде в Киев да го предаде на украинците.
  • 173 Двама страхливци

    5 1 Отговор
    Си чешат езиците😂😂😂
    И не, за Европа най-важна е СВОБОДАТА. Без нея нищо друго няма значение, а е само параван за робство🧐🧐🧐
    Както ни е учил и Левски 💪💪💪
  • 174 Забелязал

    4 0 Отговор
    Тази война ще завърши само по един начин и той е ясен отдавна...

    Пълно зачистване на цялата територия на Украйна от рашисти и колаборанти!
  • 175 А не си ли задаваш въпроса

    1 0 Отговор

    До коментар #115 от "Да членуваш някъде":

    защо НАТО се разшири точно с бившите участнички от Варшавския договор (доскорошни "верни" съюзници на СССР) дори с бивши съюзни републики като трите Прибалтики и досега миролюбивите Финландия и Швеция? Какво стана с тия които не се присъединиха към НАТО - Грузия, Украйна, Беларус? На Грузия ѝ взеха Абхазия и Южна Осетия с война 2008г., на Украйна Крим, ЛНР и ДНР и война от 2014г. и 2022г., тоталитарен проруски режим в Беларус с ядрени руски ракети на територията превръщайки я в цел за НАТО. Сега се заканват на Приднестровието, Молдова, Казахстан, Армения.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания