12 Юли, 2024 14:36 1 291 4

Вътрешният министър на Германия изрази загрижеността си относно заплахите от страна на Русия

  • германия-
  • вътрешен министър-
  • загриженост-
  • заплахи-
  • русия-
  • нанси фезер

След пълномащабното нахлуване в Украйна от Русия през 2022 г. Германия значително засили защитните си механизми.

Вътрешният министър на Германия изрази загрижеността си относно заплахите от страна на Русия - 1
Снимкa: БГНЕС

Германският вътрешен министър Нанси Фезер изрази загрижеността си относно сериозните заплахи от страна на Русия, особено след предполагаемия заговор за убийството на главния изпълнителен директор на германския производител на оръжия Райнметал, предава БТА.

„Въпреки че не обсъждаме конкретни заплахи, общото нарастване на руската агресия е нещо, което приемаме много сериозно“, каза Фезер в Берлин

Фесер изтъкна сътрудничеството на страната с международните съюзници и силите за сигурност за противодействие на стратегиите на руския президент Владимир Путин. Според Фезер режимът на Путин има за цел да отслаби подкрепата за Украйна, но Германия остава непоколебима.

„Няма да ни уплашат“, потвърди тя.

След пълномащабното нахлуване в Украйна от Русия през 2022 г. Германия значително засили защитните си механизми. Фесер очерта спектър от заплахи, включително шпионаж, саботаж, кибератаки и дори държавен тероризъм. Тя разкри, че германското контраразузнаване успешно е осуетило два потенциални акта на саботаж в Бавария миналия април, предотвратявайки атаки, които биха могли да подкопаят подкрепата на Германия за Украйна.

„Нашите органи за сигурност са в повишена готовност, работейки последователно за предотвратяване на всякакви заплахи на германска земя“, обясни Фезер.

Германският вътрешен министър повтори отдадеността на страната да защитава своите граждани и интереси срещу руски провокации

„Ние сме решени да направим всичко по силите си, за да се противопоставим на руските заплахи“, заключи Фесер.

Германия заема силна позиция срещу руските заплахи, като работи в тясно сътрудничество със съюзниците си и укрепва отбраната си, за да гарантира безопасността и сигурността на своята страна и подкрепата за Украйна.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 НАНСИ ФЕЗЕР ТЪРСИ МЪЖ !

    5 1 Отговор
    Бъдещата половинка на НАНСИ трябва да е богат и да има кола, да не е бил женен преди и да не иска да има деца. Изисква мъжете да бъдат трудолюбиви, самоуверени, прями и с добро чувство за хумор. Дейвис също така очаква нейният приятел да участва в порно клипове с нея безплатно на OnlyFans, както и да ѝ позволи да създава еротично съдържание с други мъже и жени.
  • 2 Диана

    5 0 Отговор
    Хитлер нападна Русия ,защото тя щяла да го нападне...Днес Западът отново тръби същия постулат - Русия ще ни нападне и затова ние сега трябва да се бием с нея...Няма да е странно и да решат отново те да нападнат Русия, защото тя, виждате ли, щяла да ги нападне..Спомнете си, уважаеми, как дори пред бесилото, фашистките палачи бяха дълбоко убедени, че те са се опитали да предотвратят нападение на Русия!..Същото става и сега - Русия ще ни нападне и т.н. - старата песен на нов глас!...Ако Русия искаше да напада някой, тя няма да иска да стане част от него - нещо неоспоримо е, че Русия иска да стане член на ЕС и беше отблъсната най-грубо от него! След това се появи и случая Украйна, който сега се използва отново с празни, необосновани, недоказани обвинения срещу Русия...Аз не знам Западът защо злоупотребява с темата Русия, особено след катастрофата на Хитлер...Той не посмя дори да обвини Русия директно и се прикри зад величието на германеца, опълчвайки се и срещу доста сродни души от Запада...Негодникът си е негодник към всички и всичко - дали това не се отнася и до днешния Запад?!..
  • 3 Дед Мароз

    2 0 Отговор
    Да ви кажа че Русия никога не е нападала Германия. Платени репортажи и медийна война. За пари да служиш на дявола е вещество, а в Германия Сатаната и Луцифер Ви обладоха.
  • 4 Гълъб на мира

    2 0 Отговор
    Вещица
Новини по държави: