Last news in Fakti

16 Април, 2014 15:49 1 596 6

В Украйна подготвят данъчна амнистия

  • украйна-
  • бтр

Напрежението в Източна Украйна не стихва

В Украйна подготвят данъчна амнистия - 1
Снимка: АП/БТА

Властите в Киев планират да извършат данъчна амнистия. Тя е утвърдена в Проекта за прогноза и развитие на украинската икономика до 2015 година, съобщава ИТАР-ТАСС.

Една от мерките за развитие на украинската икономика, които се посочват в документа е провеждане на данъчна амнистия и легализация на имуществото.

Украинските власти продължават с опитите да си върнат контрола върху окупираните от проруски сепаратисти обекти в Източна Украйна.

В Краматорск беше извършен десант в местната авиобаза. Военните пристигнаха с два хеликоптера след неуспешен опит на военен самолет да се приземи на летището, чийто вход е барикадиран от сепаратисти.

В интернет продължи пропагандната война. Преди обяд в интернет изтече информация за създаване на Одеска народна република, но се оказа, че това е фалшиво съобщение.

НАТО изпраща в Източна Европа подкрепления по суша, въздух и вода, съобщи пред Ройтерс генералният секретар на организацията Андерс Фог Расмусен.

Причината за решението е покачващото се напрежение в Украйна.

Освен авиация, много скоро ще бъдат изпратени още подкрепления в Балтийско, Черно и Средиземно море, които да се намесят в случай на евентуална агресия на Москва в Украйна.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ивайло Григоров

    8 0 Отговор
    Вижте на видео, какво стана в Краматорск,спрете да пишете глупости.
    https://www.youtube.com/watch?v=pGW_wXRdDMY

    А тука можете да видите журналистически материал.
    Не като този.
    http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_04_16/Ekipazhite-na-bronetransportorite-v-Kramatorsk-preminaha-na-stranata-na-oplchencite-6907/
  • 2 tost

    10 0 Отговор
    Украйна,че настъпва на изток е ясно,обаче всеки знае какво става като настъпиш „Мотиката“.
  • 3 васил димчев

    7 0 Отговор
    Пентагонът в понеделник излезе с изявление, в което се твърди, че руски бомбардировач Су-24 в събота няколко пъти е прелетял в близост до ескадрения миноносец на САЩ-,,, Donald Cook ‘’в Черно море и при това няколко пъти е имитирал бойна атака.

    27 члена от екипажа на бойния кораб са подали рапорт за оставка. Коментирайки своите действия, те са казали, че нямат намерение да подлагат живота си на опасност.

    Уорън е отбелязал, че ескадрения миноносец е патрулирал в западната част на Черно море, когато се е случил инцидента. По неговите думи, сега корабът се намира в безопасност в румънско пристанище, където е бил спешно евакуиран. Членовете на екипажа на кораба преминават необходимите процедури с психолог, за да се възстановят след преживяния стрес.
    http://novorus.info/news/policy/15233-pentagon-priznal-chto-imitaciya-ataki-su-24-na-esminec-vms-ssha-proizvela-demoralizuyuschiy-effekt-na-ekipazh.html
  • 4 васил димчев

    6 0 Отговор
    Твърди се - 12 пъти .... на не повече от 8-10 метра над кораба ... а освен това, е и форсирал двигателите и е преминавал звуковата бариера точно над миноносеца ...
    На въздушния хулиган - старши лейтенант Потапов , е направена забележка и е преместен в друг гарнизон ...
    Майор Потапов е бил посрещнат в новия гарнизон, с представяне на целия личен състав ...
  • 5 васил димчев

    6 0 Отговор
    Според мен трябва да изпратят и повечко психотерапевти и батальон перални да им перат гащите.
  • 6 ярослав станчев

    5 0 Отговор
    Хахахахахаха,абе повече ассс-папир да им изпратят..... и ХЕИ,че кораба сигурно е умирисан на ........ мармалад.
Новини по държави: