Last news in Fakti

19 Март, 2020 15:59 1 641 1

Официално: Спряха футбола в Англия за дълго

  • англия-
  • висша лига-
  • футбол-
  • коронавирус

Всички организации са обединени около становището, че шампионатите ще се подновят, когато бъде безопасно за всички участници

Официално: Спряха футбола в Англия за дълго - 1
Снимка: БГНЕС

Английската Футболна асоциация, Висшата лига и Футболната лига взеха решение да преустановят първенствата си поне до 30 април. Всички организации са обединени около становището, че шампионатите ще се подновят, когато бъде безопасно за всички участници. За момента не е обсъждано анулирането на настоящия сезон.

Както е известно, първенствата в почти всички национални първенства по света са прекратени заради пандемията от коронавирус. Първоначално футболът в Ангия беше спрян до 4 април, но сега е взето решение този срок да бъде удължен поне до края на същия месец.

За да бъде изпълнено решението, от ФА решиха да не прилагат точката от правилника за националното първенство, което постановява, че всички турнири за сезона трябва да завършат най-късно до 1 юни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинов

    4 0 Отговор
    Ей, нямат си късмет Ливърпул и това си е :)))