27 Април, 2020 11:35 1 959 1

Повишава се напрежението в Челси заради заплатите

  • челси-
  • футбол-
  • заплати-
  • коронавирус

Футболистите до момента отказват да намалят перманентно възнагражденията си, като предпочитат по-скоро да намалят заплатите си в периода на криза

Повишава се напрежението в Челси заради заплатите - 1
Снимка: БГНЕС

Напрежението между ръководството на Челси и играчите започва да се покачва поради невъзможността да се достигне до споразумение по въпроса с намаляването на заплатите.

Футболистите до момента отказват да намалят перманентно възнагражденията си, като предпочитат по-скоро да намалят заплатите си в периода на криза, след което дължимите суми да им бъдат възстановени.

Клубът, от своя страна, търси всевъзможни варианти за постигане на договорка, тъй като иска да намали разходите си по време на пандемията от коронавирус. Първоначалният неуспех на преговорите обаче е накарало ръководството да даде заден ход, тъй като се опасява от ескалация на напрежението.

Няколко клуба от Висшата лига вече успяха да постигнат споразумения с футболистите си за намаляване на възнагражденията им.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    1 0 Отговор
    Алчни безумници.. Не могат да се примирят, че големите пари вече им избягаха. Сещам се за френския идиот ПП, който искаше в МЮ ни повече, ни по малко от 500 000 паунда седмично.. с думи петстотин хиляди паунда седмично..Сега се чудят на кого да го шитнат.. Щото ти може да слезеш от палмата, но дали тя ще слезе от тебе..