Last news in Fakti

8 Май, 2020 18:12 1 387 0

Интер зарадва феновете си с добри новини

  • интер-
  • футбол-
  • коронавирус

Играчите на миланския гранд са били подложени на тестване, преди да подновят индивидуални тренировки на базата на клуба

Интер зарадва феновете си с добри новини - 1
Снимка: БГНЕС

Всички футболисти от първи състав на Интер са дали отрицателни проби за наличието на новия коронавирус, съобщиха "нерадзурите". Играчите на миланския гранд са били подложени на тестване, преди да подновят индивидуални тренировки на базата на клуба, което бе разрешено от правителството на Италия в началото на тази седмица.

"Клубът ще продължи да отделя максимално внимание на превантивните мерки за здравето на играчите и всички служители на клуба, според разпоредбите на правителството за опазване на обществено здраве", се казва в съобщение на официалния сайт на Интер.

По-рано тази седмица стана ясно, че трима играчи на Сампдория са заразени с COVID-19, а във Фиорентина положителни проби са шест - трима на футболисти и трима от треньорския щаб. Отборът на Торино съобщи за една положителна проба.

Ръководителите на италианския футбол се надява сезонът в Серия А да бъде рестартиран през юни и завършен през лятото, но това все още остава под сериозен въпрос, като крайното решение ще бъде на правителството на страната.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА