12 Март, 2021 19:09 6 388 50

Ресторантьорите: По заръка на партийна централа се дискредитират заведенията

  • алибегов-
  • ресторанти-
  • заведения

Остро се противопоставяме на всякакви опити за политиканстване на гърба на стотици хиляди български граждани

Ресторантьорите: По заръка на партийна централа се дискредитират заведенията - 1
Снимка: Архив

До нас достигат тревожни сигнали за организиране на компромати по заръка на партийна централа, с които да се дискредитират за пореден път заведенията! Директивата е да се събират активисти на тази партия в заведения, да се снимат как нарушават мерките и да заливат интернет и местните РЗИ-та с тези активни мероприятия! За сега в Кюстендилско, скоро и в други градове! Това написаха от Българската асоциация на заведенията и Сдружение на заведенията в България в обща позиция за медиите.

Остро се противопоставяме на всякакви опити за политиканстване на гърба на стотици хиляди български граждани, които понесоха унижения, дискриминация, подигравка от държавата, очерняне, сатанизиране и неглижиране вече една година! За тази година нито една политическа сила не застана на страната на справедливостта и не се възпротиви на тази дискриминация!

Сега на всичко отгоре някои правят опити да ни въвлекат в партийните си игрички. Целта им е да настроят обществото отново срещу нас, защото последните проучвания показаха, че то е прогледнало и вече знае, че проблемът не е в затворените бизнеси и никакви затваряния не помагат, а само вредят на справянето с истерията около Сovid 19!

Целта на тези дребни ояли се политически душици е да показват снимки на техните активисти, които не спазват мерките в нашите заведения и така да принудят местните РЗИ-та да затворят заведенията. Това да предизвика бунтове и недоволство и те да си изкарат дребния политически дивидент! Едните защото ще "спасяват" общество от "лошите кръчмари", а другите ще ни "спасяват" нас от "диктатурата"!

Няма да останем безучастни срещу опитите да се прави политика на наш гръб!
Изтърпяхме вече година безумните имитации на "мерки", дискриминацията и целенасоченото разделение на обществото! Няма да търпим повече!!!

Музиката не вирус! Театрите не са вирус! Моловете не са вирус! Фитнесите не са вирус! Заведенията не са вирус! Нощните клубове не са вирус! При нас за една година няма нито едно огнище! Затварянето на бизнеси и лишаването на стотици хиляди български граждани от правото им на труд е противоконституционно и противозаконно! Стига с тази ДИСКРИМИЦИЯ!

А опитите на политици да продължат на наш гръб да си правят политиканстване и активни мероприятия ще разобличаваме и ще се противопоставяме с всички методи и средства, които ни позволява закона!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 34 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ХХХХХХХ

    27 61 Отговор
    Ричард ГЕОРГИЕВИЧ Алибегов е агент на руското ГРУ и води хибридна война срещу българското правителство.

    Коментиран от #30

  • 2 Заведенията

    66 10 Отговор
    Де бяха на протестите сега могат пак има три седмици да смъкнем бацо шкафа

    Коментиран от #26

  • 3 Китаеца

    55 12 Отговор
    Тоз излезе много противен
  • 4 Ххдхь

    69 14 Отговор
    Защо те търпят колегите ти, австралопитек!
    И ти си една подлога на боко.
  • 5 Последния Софиянец

    52 11 Отговор
    Алибегов,чакаме те в 20 часа пред БНТ .От всички партии ще са там.Ела да ги тричаме.

    Коментиран от #19

  • 6 Шопо

    26 4 Отговор
    Тоя май скоро че го протепат
  • 7 Дельо Хайдутин

    36 2 Отговор
    Карадайъ събира кючекини по ресторанти и агитира на турски.
  • 8 БЕСО

    46 3 Отговор
    Всички заведения в кочината са на мутри. БЕСО -Заведението на мутрите и мутресите. Тези хора по цял ден киснат по заведенията. Кога работят?

    Коментиран от #9

  • 9 Последния Софиянец

    22 4 Отговор

    До коментар #8 от "БЕСО":

    Не всички.Почти всички.
  • 10 Стойко

    38 10 Отговор
    Този е подлога на хунтата , същия като Учиндолския чалгар, Винкела ,Магарешкия и агент Иван!
  • 11 3,14К

    31 8 Отговор
    Единствено гербавите могат да организират постановка. Нели с техния шеф си приятел. Оправяйте се........
  • 12 Този се обърка

    31 5 Отговор
    Пич, аз ви мразя надпартийно! И напълно безплатно...
  • 13 Мой

    31 3 Отговор
    Алибегов да си каже колко пари получи като помощи от държавата и тогава да видим дали ще има смелост да излезе да говори.
  • 14 Хага

    20 2 Отговор
    " понесоха унижения, дискриминация, подигравка от държавата, очерняне, сатанизиране и неглижиране.."

    ВЛАСТТА и Държавата, са различни неща !!!

    Конституция РБ
    Чл. 11.(2) Нито една политическа партия или идеология не може да се обявява или утвърждава
    за държавна.
  • 15 ГУЖУ

    9 2 Отговор
    МАМ-УНА ДАЛИ СЕ Е КЪПАЛ ИЛИ ЗА ВЕЛИКДЕН ЩЕ Е ТОЗИ АКТ

    Коментиран от #31

  • 16 НЕЗНАЕЩ

    8 3 Отговор
    ТОВА ЛИ ТИ ПОШУШНАХА НА УХО ТВОИТЕ ХОРА?
  • 17 Марс

    10 2 Отговор
    Рафи ще фалира до месец
  • 18 Историчка

    18 12 Отговор
    Със своето нагло поведение ресторантьорите провалиха сезона и на хотелиерите. Докато Гърция иска да стане чиста от Ковид зона и да приема туристи, тук заразата расте и няма да има записване от големите туроператори.

    Коментиран от #40

  • 19 Я па тоА

    8 10 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Що не си го наачукате в тъпите социалистически зурли, м?
  • 20 koko

    3 6 Отговор
    А в крайна сметка ако това е така наистина,каква е целта?Питам съвсем сериозно,каква е целта да се затварят заведения и цели сектори?Все пак трябва да има причина.Това за бройките го разбирам,европейски пари а у.Но останалото ЗАЩО?
  • 21 Матей

    8 4 Отговор
    Започват да си прехвърлят горещия картоф,от едно съсловие към друго.Казват,не сме ние заразителите,другите са.Има и фалшиви апели за затваряне на определени сектори,вид коварство.Соломоновското решение е пълно освобождаване и който се разболее,да се лекува,нищо фатално няма да последва.
  • 22 Енот

    15 7 Отговор
    Емиии прав е човека, ресторантите са ви виновни. И аз се учудвам какво е това оплюване. Значи ресторантите в хотелите и хотелите не са ви проблем?! За едни може, за други не. А без тия! Интересува ли ви какво се случва с хората, които работят там? Месеци наред бяха без доходи, голяма част не получиха обезщетения. А и никой не ви кара насила да ходите по заведения, нали?
  • 23 Наказател

    7 13 Отговор
    Аз се чудя защо Борисов им ходи по гайдите на тия неблагодарници. Така и така нищо не плащат в бюджета, щях да ги ритна още в самото начоло. Няма страна в света без кръчми. Като мине пандемията, който оцелял, оцелял. Който не, да прави път на новите иш по-умните. А това, че е с неугледен вид на руснак на заточение е отделен въпрос.
  • 24 Чумата

    15 6 Отговор
    Свърталище на разврат и наркомани! Това са баровете и дискотеките!

    Коментиран от #32

  • 25 пижо

    10 7 Отговор
    А стига бе. Тия да не правят тестове на всички алкохолици, които вечер си тръгват, та знаят, че няма огнище. Тия са перманентно огнище, нон стоп. Да ги затварят, хич не ми пука. Едни мошеници по-малко на пазара. Еле па тоя оръфан руснак да го връщат в кочината. Там да се пробва с протести. Ще му счупят главата на мига. Там си траят като гниди, а тук дигат гребен.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Сатъра на Хана

    6 2 Отговор
    Тая мутра Албанец , Турчин или помак е ? .......
    ........ първото нещо което ми идва на ума като го видя е да го напълня с куршуми и го хвърля в
    някой Амстердамски канал :)) .............
    ................... Определено може по всяко време да се арестува поне за наркотици и сводничество :))
  • 28 Знаем ги тези

    12 7 Отговор
    Тоя на кой ги разправя тези басни. Има си медицински изследвания че именно заведенията са най големите развъдници. Локдауните никога не са ефективни ако не ги затворят и това е най голямото доказателство. Не стига че им плащат заплати без да работят ами и нагло противоречи на фактите.
  • 29 Шуши

    4 2 Отговор

    До коментар #26 от "ИСКА ТИ СЕ":

    Комунде е бацо, аз нямам роднини членували, ама тук един с големи букви ме убеди да гласувам за кака Корни, пък и бех седесар и тя седесарка 😂 демокрацията донеси ма бацо шкаф с пачки
  • 30 ФАКТ

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "ХХХХХХХ":

    ...ЗАЩО НЯКАКЪВ СИ ЧУЖДЕНЕЦ Е ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РЕСТОРАНТЬОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ...???И ДРУГОТО КОЕТО Е ..ЦЯЛ СВЯТ ЗАТВАРЯТ РЕСТОРАНТИТЕ И ВСИЧКО..ОБАЧЕ НЯКОИ ХОРА ВСЕ ОЩЕ СИ МИСЛЯТ ЧЕ ТОВА СЕ СЛУЧВА САМО В БЪЛГАРИЯ...ПРОУМЕЙТЕ ГО..ТАКА Е В ЦЕЛИЯ СВЯТ..ТУК НЕ СТАВА ВЪПРОС..ЗА НА КОГО КАКВО МУ ИЗНАСЯ,,,,,СТАВА ВЪПРОС ЗА ВИРУС КОЙТО ОТНЕ ДОСТА ЖИВОТИ ....НА ВАС МОЖЕ ДА ВИ Е МАЙТАП..НО ПОПИТАЙТЕ НЯКОЙ КОЙТО Е ИЗКАРАЛ И ПАК ГОВОРЕТЕ.....ТОЗИ ВИРУС Е ОПАСЕН...ЗА НЯКОИ МОЖЕ ДА НЕ Е ..НО ЗА ДРУГИ Е СМЪРТОНОСЕН..НЕ ЗНАМ ДАЛИ НАПРАВЕН НАРОЧНО ИЛИ СИ Е ДАР ОТ ОНЗИ ОТ ГОРЕ..НО...ФАКТИТЕ СА ЧЕ ВЗЕ ДОСТА ЖЕРТВИ....ЕДИН РЕСТОРАНТ АКО НЕ РАБОТИ ЕДИН ИЛИ ДВА МЕСЕЦА НЯМА ДА ФАЛИРА..НИТО ЩЕ УМРАТ СОБСТВЕНИЦИТЕ ИМ..ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ЖИВЕЯТ ХОРА А НЯКАКВИ МАЙМУНИ..ТОЗИ АКЪЛ ЗА КАКВО ВИ Е ДАДЕН..ВАКСИНИТЕ УБИВАЛИ...ГРИПА БИЛ ФАЛШИВ..А БЕ ВСЕКИ СЕ ЧУДИ КАКВА ГЛУПОСТ ДА ИЗРЪСИ..ЗА ДА СЕ ПРАВИ НА РАЗЛИЧЕН И ИНТЕРЕСЕН..Е ДА..АМА ХОРАТА СИ МРАТ..ДО КАТО ВИЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ..

    Коментиран от #43

  • 31 За кой

    1 1 Отговор

    До коментар #15 от "ГУЖУ":

    Великден?
  • 32 ФАКТ

    9 2 Отговор

    До коментар #24 от "Чумата":

    ..АМИ КОЛЕГА НЕ ИСКАМ ДА КАЗВАМ ГОЛЯМА ДУМА..НО ИМА ДОСТА ИСТИНА В КОМЕНТАРА ТИ..ЕДВА ЛИ ИМА ДИСКОТЕКА И БАРОВЕ В КОИТО ПОНЕ ПОЛОВИНАТА ХОРА ВЪТРЕ ДА НЕ СЕ ДРОГИРАТ ПО ТОАЛЕТНИТЕ..ЗА РАЗВРАТ...НАЛИ ЗА ТОВА СА ДИСКОТЕКИТЕ..ИМЕННО ДА СТАВА РАЗВРАТ..ДА СЕ ПИЕ И ДА СЕ ДРОГИРАТ..САМАТА ДУМА ДИСКОТЕКА..СЕ ПРЕДПОЛАГА ХОРАТА ВЪТРЕ ДА ТАНЦУВАТ И ЧЕ ВЪТРЕ ИМА МУЗИКА....ТОВА Е ОСНОВНОТО КОЕТО МИ ИДВА НА АКЪЛА..САМО ЧЕ КАТО ИДА НА ДИСКОТЕКА..ЕДНО 70 ПРОЦЕНТА ОТ ХОРАТА ВЪТРЕ СА СЕ СЪБРАЛИ НА БАРА ИЛИ СЕПАРЕТА СТОЯТ СИ И СИ ПИЯТ АЛКОХОЛ И С ИПАФКАТ РАЗНИ ТРЕВИ..И ГРАМ НЕ ТАНЦУВАТ..КОЕТО САМО ПО СЕБЕ СИ ГОВОРИ ЧЕ ТЕЗИ ХОРА НЕ СА ОТИШЛИ ТАМ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ..А ПРОСТО ДА СЕ НАПУШАТ..А ТОВА ДА СИ ПИЯТ И ДА СЕ НАПУШВАТ МОЖЕ ДА СИ ГО ПРАВЯТ И ВКЪЩИ....НЕ МИ Е НУЖНО 200 ЧОВЕКА И МУЗИКА ДО ДУПКА ДА ПИЯ И ДА СЕ ДРОГИРАМ....НО ЯВНО ДНЕШНИТЕ ХОРА ИМ ТРЯБВА ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА С МУЗИКА И ХОРА..:)
  • 33 Да еааа!

    2 1 Отговор
    Али баба, какво си поръчват кокалените ти клиенти?
  • 34 НЕАНДЕРТАЛЕЦ

    5 2 Отговор
    ТОЯ ТЪПАК ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е ПРИЯТЕН ВЪНШЕН ВИД КАТО Е ,,РЕСТОРАНТЬОР" ИЛИ ТЕ И КЛИЕНТИТЕ МУ СА КЛОШАРИ И ПРОШЛЯЦИ ?
  • 35 Doko

    5 3 Отговор
    Алибегов, измий се и се моли на някой твой господ, а не на Боко. Късно е...
  • 36 Истината

    1 4 Отговор
    Оставете хората да работят, защото няма кой да плаща данъци и заплати. За дрогажите и прочие си има полиция
  • 37 Истината

    2 5 Отговор
    Вие тук дето джафкате само и се правите , че всичко ви е ясно, на колко хора сте плащали заплати и колко работни места сте създали- НИКОЛКО
  • 38 Истината

    2 4 Отговор
    Оставете хората да работят, защото няма кой да плаща данъци и заплати. За дрогажите и прочие си има полиция
  • 39 Ричард Груев

    7 2 Отговор
    На мaймуни ги направиха и кръчмари и моладжии и пак нищо.
    Ричард си взема комисионната от герб и не го е грижа.
    В Гърция досега тавернаджиите да са влезли с багери в Бояна
  • 40 Поли

    1 2 Отговор

    До коментар #18 от "Историчка":

    Не може сестро да си толкова проста. Чиста от какво? От въшки? Че от вируси историята не помни някой сам да се е изчистил, еле па канейки туристи с бъклица и дрян. Виж, ако си заживеете в бункери ще сте чисти кат момини сълзи😂
  • 41 Рашку

    2 1 Отговор
    Всички сме компетентни, но каква е истината с вируса, надали някога ще разберем. Също е, както с " иди ми, доди ми"...
  • 42 Мечо кух

    6 1 Отговор
    Аман от тоя... Аман и от ГЕРБ
  • 43 Дааа

    2 3 Отговор

    До коментар #30 от "ФАКТ":

    Попитах хора ,които са го изкарали да не е толкова опасен,колкото ви го набиват в простите кратуни
  • 44 Хасан Алиоглу

    5 1 Отговор
    Пандемията доказа ,че без Вас може . Вие господинчо не можете без Нас . По точно- без парата на клиента. Време е да се засаждат картофи примерно. Огледай се що ресторанти и заведения за хранене отворихте . Същите сте като хотелиерите. Много сте за тоз народ , а и за околните . За това ви остава само да ривете. Смени си бранша малко или си роден точно ресторантьор. Колко хора го правят ? Само вие не можете да оцелеете и ревете за пари подарени.
  • 45 Удавената Риба

    1 0 Отговор
    Станишев , Орешарски , Нинова и Путин ли са виновни пак на управляващия гений на ББ ?
  • 46 АЛИ БЕГОВ

    1 0 Отговор
    ТОВА ЛИ ИЗМЪТИХТЕ ВЧЕРА С МУТРАТА ЗАЕДНО БЕ НЕАНДЕРТАЛСКА МУТРО ?
  • 47 МАФИОЗИ

    1 0 Отговор
    НА ВРЕМЕТО БЯХТЕ ВЪТРЕ , СЕГА ПРЕВЗЕХТЕ МРЪСНИТЕ ТРОТОАРИ , ЧЕ И ПЛАТНОТО ЗА КОЛИТЕ И НА ТОВА МУТРЕНСКАТА ВЛАСТ МУ ВИКА ПЕШЕХОДНА ЗОНА --------- ВИЕ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ СТЕ МАФИЯТА , КРАДЦИ ДОЛНИ И НЕНУЖНИ НИКОМУ !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ШЕЙТАН

    1 0 Отговор
    УТРЕ И АЛИТО ЩЕ ЦЪФНЕ С КИЛОГРАМИ КОКА ! АМА НЕ КОЛА .
  • 50 КРАДЦИ

    0 0 Отговор
    ТОЯ ИНДИЕЦ И ТОЙ ЗАПОЧНА ДА РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ - ВРЕМЕ Е И ДЕПУТАТ ДА СТАНЕ КЪФТО Е НАГЛЕЦ И ЯВЕН ГЕРБЕРАСТ