30 Юли, 2021 14:43 1 764 14

Пентагонът иска задължителна COVID ваксинaция за военните

  • сащ-
  • пентагон-
  • ваксина-
  • коронавирус

Министерството на отбраната действа бързо, за да изпълни ангажимента на президента Байдън да победи пандемията

Пентагонът иска задължителна COVID ваксинaция за военните - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Министерството на отбраната на САЩ планира да се консултира с медицински специалисти, за да се определи дали ваксината срещу коронавирус да стане задължителна за целия военен персонал, заяви в изявление заместник -прессекретарят на Пентагона Джамал Браун.

"Министерството на отбраната действа бързо, за да изпълни ангажимента на президента Байдън да победи COVID-19 и това включва възможността да се гарантира, че всеки член на нашата цивилна и военна работна сила е защитен", се казва в изявлението.

Новината идва, след като президентът на САЩ Джо Байдън призова Пентагона да предприеме стъпки за добавяне на вируса COVID-19 в списъка на задължителните ваксини за военнослужещи на активна служба.


Поставете оценка:
Оценка 1.4 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНТИВАКСЪР

    41 0 Отговор
    КОЙТО СИ Е ПРОДАЛ ДУШАТА НА ЧИЧО САМ ЗА КИНТИ ДА СЕ ОПРАВЯ.
  • 2 аааааааааааа

    15 0 Отговор
    ей анатоли....ама верно си болен бе човек.....колко ваксини си сложи?????
  • 3 Сатана

    1 27 Отговор
    Задължителната ваксинация ще обхване и васалните държавици ,което е добра новина за БГ башибозука.Няма не искам,няма недей.Всички под иглата.
  • 4 GRUH

    9 0 Отговор
    това може да остане единствената победа на баи дън
  • 5 123

    24 0 Отговор
    Военните ще се обърнат срещу Сатанистите.
  • 6 Някой

    20 0 Отговор
    Да не направят един военен преврат военните, и да върнат бай Дончо. Имат ресурса. Още една цветна революция, само че този път в майката на цветните революции.
  • 7 Военните....

    18 0 Отговор
    Не са им нужни вече - трябва им само милитаризирана полиция против собствения народ, а могат да бъдат и много опасни за узурпатора Байден ако им дойде акъла че страната и народа им се унищожава от последния по поръчка на Китай и са дали клетва не на Байден а гарантиращи спазването на конституцията и правата на гражданите - нещо което фашистите в белия дом са потъпкали отдавна, затова ще гледат да унищожат армията на САЩ по всички линии!
  • 8 Тра-ла-ла

    23 0 Отговор
    Не знам какво има в тези ваксини, но със сигурност има някакъв маркер, който се хваща на скенерите по летищата. Чух за някои познати, които са взели сертификат без да се ваксинират, че са ги спряли щом минат през скенера и им казват, че не са ваксинирани, въпреки, че сертификатите са редовни. Какво означава това?

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 9 Потапяй

    14 0 Отговор
    Това ако стане е супер ! Няма нужда от война . Пентагона ще си замине след година най много от ваксините
  • 10 АНТИВАКСЪР

    9 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тра-ла-ла":

    ИМА КАЗВА СЕ ЛУЦИФЕРИН И ТОВА КОЕТО ПИША Е СЪВСЕМ СЕРИОЗНО,ПОЗНАЙТЕ ДАЛИ СА ИЗБРАЛИ ТОВА ИМЕ СЛУЧАЙНО!
  • 11 Някой

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тра-ла-ла":

    Познат фармацефт в САЩ, радетел за ваксините, ми спомена, че имало някакъв изотоп във ваксините. Ама бил безвреден, каза. Не бях чувал за безвреден изотоп, но може и да бъркам...
    Та от него чух за човек, който уж бил ваксиниран, имал си е сертификат, но на летището го връщат, тъй като скенерът е показал, че не е ваксиниран.
    Така че, вакисинраните са маркирани като уличните кучета...
  • 12 Това

    14 0 Отговор

    До коментар #8 от "Тра-ла-ла":

    означава че ти вкарват магнитни частици.Които могат да бъдат контролирани чрез предавани сигнали
  • 13 Майна

    15 1 Отговор
    Правителството на Давос постигна повече отколкото са очаквали..Нашите центрове за индоктринация в общественото образование са научили множество поколения да чувстват, а не да мислят, да вярват, вместо да разпитват, да се подчиняват, вместо да предизвикват, и позволяват на умовете им да бъдат оформени от елитите, за да изпълняват заповедите и да правят както им се казва, без да се задават въпроси.

    Това организирано усилие на мъжете, съставляващи истинско невидимо правителство, е осъзнато, продължило десетилетия, манипулиране на умовете на масите, чрез медийна пропаганда, културна индоктринация на правителството, а наскоро чрез социални медийни платформи в интернет.

    Тези, които контролират, постигнаха изумителен успех в експлоатацията на психологическите слабости на милиони
  • 14 Майна

    12 0 Отговор
    Броят на доказуемите неистини, изнесени от тези, които управляват тази глобална пси-операция, достигна колосални висоти на измама. Когато доверени медицински „експерти“, политици, холивудски звезди, спортни герои, правителствени здравни апарати и корпоративни медии безмилостно повтарят едни и същи лъжи, затъпеното население е трудно да не повярва на официалния разказ. Всеки, който представи фактически данни, за да противодейства на неистините, е незабавно цензуриран и изчезнал от тираните в социалните мрежи на Силиконовата долина Зукърбърг и Дорси.

    Когато лекарите и журналистите, с мнения и възгледи, противоречащи на Сен Фочи и неговите разпалени медийни слуги, са забранени от Facebook и Twitter, докато медийната конспирация за прикриване на лаптопа на Хънтър Байдън и документираната измама с гласуване в множество държави е несъмнена и невъоръжена селфи, което се шегува с въстание, при което куп цици бяха въведени в столицата от полицията, беше представено като най -лошата атака от Пърл Харбър или 11 септември, осъзнавате, че правителството ви се контролира от мъже, които работят активно срещу вашите най -добри интереси . Те действат, за да се уверят, че ще останете поробени в дългове, ще трябва да символизирате държавни подавки на пари, които вече са ви взели, и заключени физически, психически и социално.