Last news in Fakti

8 Септември, 2021 05:54 1 201 8

Заработи ваксинационният пункт на метростанция „НДК"

  • коронавирус-
  • ваксини-
  • пункт-
  • ндк

Той ще приема граждани от 8:00 до 14:00 ч. в понеделник, сряда и петък, и от 13:00 до 19:00 във вторник и четвъртък

Заработи ваксинационният пункт на метростанция „НДК" - 1
Снимка: БГНЕС

Столичната община разкри нов изнесен ваксинационен пункт на метростанция „НДК", предаде БНТ.

Той ще работи от 8:00 до 14:00 ч. в понеделник, сряда и петък, и от 13:00 до 19:00 във вторник и четвъртък. Налични са всички видове ваксини. След извършване на имунизацията на място се издава сертификат. Достъпът до пункта е свободен за гражданите без таксуване в метрото.

Според зам.-кмета на Столичната община Дончо Барбалов се наблюдава засилен интерес към имунизациите.

"Само през последните почивни дни 1100 човека бяха ваксинирани. Има интерес както към пунктовете, които работят през седмицата, така и тези, които работят през почивните дни. Голяма част от усилията ни през последните месеци бяха насочени към почивните дни, сега се опитваме да разширим дейността и в работно време", каза зам.-кмета Барбалов.

От следващата седмица ще заработи нов изнесен пункт на входа на Нов български университет, предназначен както за студенти и преподаватели, така и за граждани, желаещи да се ваксинират.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 👽Асгард👽

    15 2 Отговор
    Някви сатрапи те бодат по супери , спирки и плодзеленчуци , а после гледаме заглавие “СЗО и МЗ умуват за ниските темпове на ваксинация” ! Не сте много умни , нали ? По време на лошия комунизъм не помня да съм чувал за такъв водевил !!! Аре у лево !!!
  • 2 NikNay

    8 1 Отговор
    Направете като на Запад , драйв ин пунктове или направо монтирайте автомати на самообслужване за ваксиниране ....

    Коментиран от #8

  • 3 бай онзи

    2 1 Отговор
    КЕТЪРИНГ НАПРАВЕТЕ.И КАТО ВЗЕМЕТЕ ПАРИТЕ ОТ ДЖЕНДЪРИТЕ ГИ ДАЙТЕ НА НАРОДА А НЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕТЕ ОТНОВО И ОТНОВО ЗА ВАС.ПРОТЕСТИТЕ ПОЧВАТ И ЗА НЯКОЙ ОТ ТИЯ ЦЕНТРОВЕ Е ОПАСНО ДА СА ТАМ.САМО ЛЕКАРИТЕ ДА ВЗИМАТ ПАРИ И ДРУГИТЕ ДА НИ БОЦКАТЕ ,Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ
  • 4 Истината

    4 0 Отговор
    Трябва да има пунктове за ваксинация и пред обществените тоалетни...за стадото
  • 5 Име

    3 1 Отговор
    Ама на празни обороти. Хахаааа
  • 6 питане

    1 0 Отговор
    Има ли кандидати за ваксиниране?По всичко личи ,че няма.Само преуморявате лекари, мед.сестри фелшери с криворазбраната си агитация за ваксиниране.Няма да стане.Българинът е лъган много пъти и вече,дори на себе си не вярва.
  • 7 София

    0 0 Отговор
    Представете си влизате в някой хубав магазин или бар в близост до НДК. Но навсякъде забелязвате , че без сертификат ви пренебрегват или дори не искат да ви обслужат като нормален клиент. Чувствате се унижени, изолирани , тъжни и самотни ....... Но на метростанцията ...О чудо , има ваксини и този толкова важен сертификат....колко му е , една инжекцийка. Това е капан , преди всичко за младежите, защото един 35- 40 годишен човек ще усети че е постановка. Централна столична зона, където всичко примамва за луксозен живот но има странни изисквания. Нещо не е случайно.
  • 8 София

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "NikNay":

    Не думай, защото и това ще направят и ще има индивиди, които ще ходят като таралежи.