Last news in Fakti

22 Септември, 2021 12:08 4 801 27

Лекарка с положителна проба за COVID-19 е починала в Харманли

  • covid-19-
  • лекарка-
  • харманли

Жената е била положителна от 8 септември

Лекарка с положителна проба за COVID-19 е починала в Харманли - 1
Снимка: БГНЕС

Починала е лекарка от доболничната помощ от община Харманли. Тя е била с положителна проба за Ковид-19. Това съобщават от областния оперативен щаб.

Жената е била положителна от 8 септември, на 13 септември е приета в болница извън областта, а на 19 септември е починала. Във вторник стана ясно, че 9 годишно дете от харманлийско село е починало от Ковид.

Според Националната информационна система медицинските служители, при които е потвърден новият коронавирус у нас, са общо 14 278. През последното денонощие са регистрирани нови 33 случая, 9 от които са установени при лекари, 11 - при медицински сестри, 3 - при санитари и 10 - при друг медицински персонал.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    43 19 Отговор
    Хората с по слаба психика го разбирайте като че ли за първи път умира лекарка от грип, това е прецедент,и по точно искат да ви кажат юруш към ваксинационните пунктове

    Коментиран от #2, #16

  • 2 Гост

    11 37 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Ти като какъв се изказваш по точно? Поредния лаладжия който трепери няма ограничения инда може да си взима 1000 лева заплатка…

    Коментиран от #12

  • 3 Майна

    30 11 Отговор
    И с кой тест го установихте като се оказа, че теста не открива измисления ВИРУС
  • 4 др Гей Билтс

    16 10 Отговор
    Поредните отровени с Новичока харманлии.
  • 5 Hoho Boho

    39 10 Отговор
    Щом не пишат, че е НЕваксинирана,
    означава, че е била ваксинирана...

    Коментиран от #8

  • 6 Майна

    34 8 Отговор
    Голям скандал се заформя в САЩ , изнесен е клип как буквално се убиват пациентите в болниците с НЕПОДЙОДЯЩО ТРЕТИРАНЕ, ГОВОРИ ЕДИН ОТ ЛЕКАРИТЕ ТАМ, който заяви, че повече не може да мълчи ...Говори и за колеги, които умират след инжектирането.. ЩЕ ВИДИМ, ДАВА СЕ ГЛАСНОСТ

    Коментиран от #21, #22

  • 7 КОВИД ГЕНОЦИД

    27 5 Отговор
    Отдавна не бяхме чели статии за починали лекари. Това беше модерно преди година.

    Коментиран от #15

  • 8 честен ционист

    20 5 Отговор

    До коментар #5 от "Hoho Boho":

    В Израел например, ако е нямала бустер, се води неимунизирана..
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Нов Световен Ред New World Order

    20 3 Отговор
    Знаем! Не знаем кой ще почине, но знаем , че е от ковид!
  • 12 Анонимен

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    А ти кой всъщност от двамата гости си?! Единия е проваксър, а другия не е! Това е раздвоение на личността или сте двама различни постващи! Един ден е нормалния и разбрания и дори не е антиваксър, а е просто здравословно недоверчив; другия ден е заядливия и злобен като на рошаво куче "свидетелите"!
  • 13 Гост

    28 4 Отговор
    Снощи в турските новини казаха за лекар със завършена имунизация, който също е починал, а тук ни звук, ни стон...починала жена, а ваксинирана ли е, щом мълчат значи 100% е била ваксинирана! Ваксинираните също разнсят вируса, боледуват, носят маски, пазят дистанция, разболяват се, умират...ТОГАВА,КЪДЕ Е СМИСЪЛА НА ВАКСИНИРАНЕТО????

    Коментиран от #26

  • 14 Копипасте

    20 3 Отговор
    16.09.2021г. "Ако 100% от населението беше ваксинирано, днес починали от коронавирус нямаше да има“, посочи в предаването „Тази сутрин“ по бТВ проф. Илко Гетов – представител на Европейската агенция по лекарствата."
    "Зa пeриoдa oт 01.03 дo 14.09.2021 г. 64 души ваксинирани пoчинaли c СОVID-19 зa cъoтвeтния пeриoд."
    Вeрoятнo пoвeчeтo oт тeзи 64 души ca cи имaли и cвoитe други здрaвocлoвни прoблeми! Нo дa ce лъжe бeзcрaмнo и бeзoбрaзнo, чe вaкcинирaнитe нe умирaт e пoдcъднo! Живoтa и cмърттa ca нeдeлими, нo някoи прeкaлявaт c пcихoтeрoрa и вaкca aгитaциятa! Зa прoтoкoлa - нe cъм aнтивaкcър, нo щe изчaкaм дa ce прeмaхнe тoвa инфoрмирaнo cъглacиe! Cлeд 30 гoдини нa прeхoд и лъжa cлeд лъжa прocтo cъм cтaнaл здрaвocлoвнo нeдoвeрчив!" По темата КОВИД нищо ново! Но психотерора по телевизии, сайтове.... продължава!
  • 15 ЕВРО НЮЗ

    17 4 Отговор

    До коментар #7 от "КОВИД ГЕНОЦИД":

    В Италия пък се самоубиваха след като разбраха че с протоколите от СЗО всъщност са убивали пациентите, някой не издържаха психически.
  • 16 1235

    17 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рошко":

    Ама не казват от какво е починала! Може да е от четене на глупости в този сайт.
  • 17 Д-р Фаучи

    11 1 Отговор
    За Луцифер братя Ваксинирайте се, по три пъти.
  • 18 Антимилиционер

    7 5 Отговор

    До коментар #9 от "да кажат":

    Не е била ваксинирана. Естествен подбор.

    Коментиран от #20

  • 19 мани мани

    6 4 Отговор
    на 75г. е, а и 3 седмици си е седяла така с пневмония без да се лекува... после постъпва в малка болница там нейде и умира...
    просто е трябвало по-рано да отиде в голяма болница в хасково, а не да се размотава... понеже лекарите не са магьосници ... всички починали са закъснели твърде късно!
  • 20 ААААААААААА

    10 0 Отговор

    До коментар #18 от "Антимилиционер":

    А ако не е ваксинирана ЗАЩО, та тя е ЛЕКАР!? Би трябвало поне лекарите да знаят, че няма проблем с ваксинирането, но едвали
  • 21 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    За донорски органи свръх-богатите чичковци плащат добре...
  • 22 Ами по нова

    11 1 Отговор

    До коментар #6 от "Майна":

    Пролетта бяха съобщили по новините, че в румънски болници се убиват умишлено пациенти, понеже болницата получавала пари за починал от ковид. Мисля, че и сега може да се намери тази информация в нета.

    Коментиран от #25

  • 23 А ПО ЮПОТЪР ТИВИ

    0 5 Отговор
    СЪОБЩИХА,ЧЕ КАТО ТИ ПРАВЯТ ПИ СИ ТЕСТ ТИ ВКАРВАТ ЧИП ПРЕЗ НОСА ТА ЧЧАК ДО МОЗЪКА,УЖАЗ И СГА БИЛ ГЕИТС ТИ ЗНАЕ И НОМЕРА НА ТЕЛЕФОНА И НОМЕРА НА БАНКОВАТА СМЕТКА И ВСИЧКИ НОМЕРА😬
  • 24 Miro

    4 0 Отговор
    А колко са почина ли днес не от КОВИД???????? НИКОЙ НЕЩЕ ДА КАЗВА??????
  • 25 Ивайло

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Ами по нова":

    Мисля си защо ли тази лекарка са я настанили за лечение в болница извън областта? За да е далеч от колеги които могат да й помогнат. В момента искат да ни убедят че идва вълната на неваксинираните, само че истината е друга, ваксинираните са болниците и това го казват медицинските сестри , някои от които решават направо да се откажат от работа. Така или иначе тази гадост ще има край. Мисля че лекарите и целият медицински персонал трябва да съберат смелост и да информират хората, защото идва ред на децата.
  • 26 Някои хора

    3 0 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    дали преболедували или с ваксина просто не изграждат антитела.Аз съм с ваксина 3 месеца след което пуснах антитела имам. Мой приятел изкара ковид след няколко месеца се изследва - няма антитела , после се ваксинира и пак няма. Не знам какво е причината , но е факт.
  • 27 miro

    0 0 Отговор
    много правилно написано с положителна проба,само не добавиха че е починала от друго а не от грип.