Last news in Fakti

24 Септември, 2021 12:04 3 282 78

Николай Витанов: Не смея да пиша за смъртността през октомври

  • коронавирус-
  • пандемия-
  • николай витанов

София и Пловдив се съпротивляват на пандемията засега

Николай Витанов: Не смея да пиша за смъртността през октомври - 1
Снимка: БГНЕС

Виждам, как в дълбините се формира нещо неприятно и не мога да го предотвратя. Но поне да ви съобщя, та да се предпази, който иска. Днес базовото репродуктивно число е 1.122. Което ще рече, че обхватът на заразата се разширява. Виждате го и по увеличаването на броя на активните случаи. Това пише във "Фейсбук" математикът проф. Николай Витанов.

"Половината области са в зона на дифузно разпространение на заразата. Другата половина - не. Две много важни области - София-град и Пловдив още не са в зоната на дифузното разпространение и това ни крепи засега. София-град обаче поддава бавно, Пловдив и той. Виждам, го, но нищо не мога да направя да го спра, мога само да ви информирам", пише математикът. Той изтъква, че следващата седмица няма да е лека.

"Както помните, писах, че до края на месеца смъртността ще е висока. Виждате, че е висока. но вие си с знаете - тя показва реалният брой на заразени, които имат симптоми. Не смея да пиша за смъртността през октомври. Вселената не само ще бъде оревана, но може и да бъде спукана от рев", пише Витанов.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 31 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ами

    63 9 Отговор
    недей !
  • 2 Мазен

    65 9 Отговор
    По добре недей, няма нужда да пишеш
  • 3 сила

    76 14 Отговор
    ПРАВИТЕ МУ ЛОША УСЛУГА НА ТОВА СЪЩЕСТВО КАТО МУ ДАВАТЕ ТРИБУНА......освен ако не го правите умишлено
  • 4 MERS

    48 7 Отговор
    А колко умира от цигари и глад?
  • 5 Айсамани

    54 5 Отговор
    Пиши до отец Гарабед бе папур,по-известен като арменския поп!Скрий се и повече не се подавай от дупката,плужек!
  • 6 Хасан

    68 6 Отговор
    Този, нали нямаше да говори повече?!
  • 7 Изчезвай

    44 5 Отговор
    Кога черните станции са били на почит? Този пaлячо, как е стигнал до професор, с такива разсъждения? Вредители от този тип са били храна на гаргите във всички времена, публично.
  • 8 Идват черни дни- смразяващи нощи

    10 49 Отговор
    Математикът Томов: Иде пълен локдаун! К-19 ще убие още 90 хил. българи, ако не направим като Борисов СНИМКА

    Болниците ще бъдат препълнени, хората ще умират по стълбите, а линейките няма да смогват, предупреди експертът
    "
    Никои не иска тотален локдаун у нас, но това автоматично ще се наложи. Болниците ще бъдат препълнени, хората ще умират по стълбите, а линейките няма да смогват“, предупреди математикът."

    Коментиран от #52

  • 9 АНТИВАКСЪРИТЕ В ШОК

    8 43 Отговор
    КОВИТО взема все повече жертви!!

    Коментиран от #15, #67, #73, #74

  • 10 гост от село

    49 4 Отговор
    човеко ,никой не ти мисли злото , но ти манипулираш нагло хората .....най добре е вече да не се показваш , че си станал голям дразнител за обществото !
  • 11 ДП1

    41 3 Отговор
    Тоя Нострадамус ще изяде пердаха. И лудите ядат бой.
  • 12 УжАсен

    8 46 Отговор
    Българи! Братя и сестри! Слушах изявлението на Главния здравен инспектор на Република България и плаках! Доцент д-р Кунчев , който досега няма грешна прогноза! Сънародници! Подготвяйте се да имате винаги налични пари за нужди от първа необходимост. Теглете спестяванията си от банките , погасете заемите си към бързите кредити и ипотечните си кредити! Защото идва отново кризата от 2008-9 година и имотите ще поевтинеят с 2/3 както тогава след като населението няма да може да обслужва кредитите си:- Доц. Кунчев смрази България: Скоро ще умират по 200 на ден, а икономиката ни ще е съсипана!

    Коментиран от #16, #37

  • 13 Ще плащаме

    13 29 Отговор
    Ще плащаме със смърт, милионите туристи, които пуснахме, за печалбата на мутрохотелиерите.

    Коментиран от #53, #55

  • 14 Пенсионер

    8 39 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Не смея да пиша за смъртността през октомври. Вселената не само ще бъде оревана, но може и да бъде спукана от рев", пише Витанов."
    Единствен полезен ход е училищата да минат на дистанционно учене. Те са развъдник на зараза и това е доказан факт. Какво още се мота здравния
  • 15 бамбам

    31 1 Отговор

    До коментар #9 от "АНТИВАКСЪРИТЕ В ШОК":

    Лягай си,смешко.Много ШОК четеш и много новини гледаш.
  • 16 Така е

    7 23 Отговор

    До коментар #12 от "УжАсен":

    Новинарските сайтове , включително и факти пишат че жертвите в Русия от Koвид епидемията станали вече 195 хиляди души! Случило се нещо зловещо и ужасно! Но Русия е 150 млн.души население ! България има 20400 жертви но сме 6 млн.население ! В Русия има 10 пъти повече жертви но са 25 пъти повече като население! И когато дойде тук ужасяващата смърт , разбира се че икономиката ще се срине! По простата причина че няма да има кой да работи а заболелите ще са в болнични. Кой ще плаща социални и пенсионни осигуровки , данъци и глоби? Откъде приходи в НОИ да се изплащат пенсиите на 2 млн.и 300 хиляди пенсионери? Откъде пари за подпомагане на кръчмите по мярката 80/20? Ужаса и кошмара идват!
  • 17 НЯКОЙ

    21 1 Отговор
    Може да си много умен човек, но само като ти видя снимката изпитвам несъзнателно ужас! Извинявам се!
  • 18 БАЙ Х@Й‼

    26 4 Отговор
    Я кажи колко души дневно трябва да се боцкат ‼️ Що КРИЕТЕ, че всеки ден , делник и празник 80 000 души трябва да бъдат боцкани за да е на вашата ‼️
  • 19 Става страшно

    6 39 Отговор
    Сънародници! Според медицинските експерти, до няколко седмични в страната идва епидимиологичен взрив ! Ще бъдат препълнени всички КОВИД отделения, няма да могат да бъдат лекувани и пациенти с други заболявания! Всеки заболял ще бъде оставен в ръцете на съдбата! Това е вследствие масовото неспазване на мерките и училищата! Бог да ни пази!

    Коментиран от #33, #69

  • 20 реалистъ

    36 1 Отговор
    Изкарах Ковид като обикновено грипче, 4 дни имах температура и мускулни болки, не съм имал проблеми с дишането и не съм бил в болница. Имам доста антитела и не смятам да се ваксинирам. Ако имунитета ви е силен - проблем няма, ако сте закъсали със здравето, не само ковид, а всичко друго може да ви събори.
  • 21 БРАВО

    31 3 Отговор
    ДЕЛО ЗА ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Сатъра на Хана

    2 18 Отговор
    В град от 500 000 при 80% ваксинирани имаме по 1смъртен случай на 3-4дни
  • 24 ТаУмВзе

    24 1 Отговор
    Вече сме си Живи, Улавняк! Само ти халюцкаш за кинтаж. Хайде математическия Бас, че нищо няма да стане. Защото се манипулира смъртността за едни кинти от европата да се Крадът!
  • 25 КОВИД20

    23 2 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Виждам, как в дълбините се формира нещо неприятно и не мога да го предотвратя
    Предсказанията на ясновидеца. Съвсем изкука.
  • 26 ????

    16 1 Отговор
    Този като му е толкова за повишаване на смъртността, вместо всеки ден да изчислява колко ще умрат от ковид, направо да се изяви като Кристо и да опаковка НДК в черно! Ще има да се вълнува и работа за доста време, през което ще ни остави намира!
  • 27 Фен клуб Черно море

    6 19 Отговор
    Колеги! На 23 ноември 2020 г. почина на 61 години от страшния корона вирус Никола Спасов -Адмирала! Легенда на ФК ЧЕРНО МОРЕ ВН с който спечели купата на България през 2015 г.с победа на финала над Левски СФ. След това води отбора в легендарните мачове срещу Щутгарт. Ноември като тогавашен старши треньор на Монтана в събота води отбора от скамейката. В понеделник бе установен с Корона вирус, интубиран и в четвъртък почина ! Ако бяха прекратили първенството на Ефбет лига сега Спасов щеше да е жив. Почивай в мир Адмирале и ни прости!
  • 28 Страх

    20 2 Отговор
    Щетковците пак изплуваха и започнаха да реват. Знаете ли неграмотници, че човекът, като акулите е най-здрав и се бори с всичко, когато е деен и не се отклонява от ежедневните си задачи? Страхът и простотията локдауни само отслабват колективните сили и създават паника. Който плаща за тази гадост и тези, които вземат пари, трябва кърваво да си платят!
  • 29 Алфа Вълкът

    5 37 Отговор
    Миналата година на 13 март когато бе наложен първия цялостен локдаун имаше заразени между 12 и 15 души на ден! Бойко и националния щаб взеха превантивни мерки! Затвориха заведения, училища, паркове, масови мероприятия , поставиха КПП на изходите на градовете! Заразата се неутрализира. Нямаше смъртни случаи. И така от 13 март до 1 юни когато отвориха заведенията на открито , а месец юли и дискотеките. На 2 септември бе обявено "1-то Велико народно въстание" , средата на септември 2-то и така поред! Октомври заразата пламна, Бойко не взе веднага мерки защото го бяхте уплашили , яйца,слама , ковчези ,бомби...Чак края на ноември бяха взети нови мерки но вече вируса се бе разпространил. От октомври досега почти 21 хиляди невинни Български граждани загубиха своите животи. Тези десетки хиляди имаха родители,деца ,внуци. Питате ли ги как се чувстват? Ако мерките бяха както от март до юни миналата година тези хорица щяха да бъдат живи. А в момента когато е при нас най страшния щам на вируса ДЕЛТА , не са взети адекватни мерки! Господ да ни пази!

    Коментиран от #36

  • 30 Гост

    26 1 Отговор
    Нали тоя щеше да спира да пише, т.е. да ръси глупости? Какво го стяга чепика, че да ръси "страшни прогнози"!? Според гаданията му на боб, в началото на септември трябваше да има над 3000 заразени, а днес да са над 5000... Грозникът не позна и това го вбесява да ръси още по-големи глупости, че и мисирките трибуна му дават! Само да му припомня, че когато той бе част от НОЩ стигнахме близо 5000 случая на денонощие, близо 40 положителни само с писиар тестове, над 200 починали на денонощие при пълно заключване и затваряне на всичко!
  • 31 България пламна и гори

    3 26 Отговор
    България пламна и гори. Десетки болни и безпомощни хорица са на стъпалата на областната ни болница и ридаят неутешимо- Започна се! Болниците в тази българска област вече връщат К-19 пациенти

    Медицинският персонал също работи на прага на възможностите си

    В русенските болници вече няма свободни легла за интензивно лечение на пациенти с коронавирус. На изчерпване са и местата за неинтензивно лечение, съобщава bgonair.bg.


    Болницата в Бяла вече отказва прием на заразени пациенти.

    Д-р Павлинка Георгиева е единственият пулмолог в болницата в Бяла. Тя отговаря за лечението на всички приети в Ковид отделението. 

    "Тежко е, защото поемаш отговорност за почти всички пациенти, а когато стане нещо трябва да си винаги тук, да реагираш, да кажеш какво да се прави, бързо да ги изпратиш където трябва за помощ и е много ужасно и потресаващо"
  • 32 ИСТИНАТА

    4 17 Отговор
    Дори Албанците са по умни от нас. За тях живота на населението им е най важно. Там общо 2400 жертви на пандемията , тук над 20 хиляди а мерки няма - Властите в Албания връщат строгите карантинни мерки в опит да противодействат на разпространението на Делта варианта на коронавируса, предаде AP. Забраната за напускане на домовете е удължена! През последния месец в Албания се наблюдава значително нарастване на заболяемостта от COVID-19 - средно по 900 нови случая за денонощие при около 100 преди четвъртата вълна. От началото на пандемията в Албания са установени около 144 800 случая на коронавирус и около 2400 жертви на болестта.
  • 33 БАЙ Х@Й‼

    18 1 Отговор

    До коментар #19 от "Става страшно":

    "Всеки заболял ще бъде оставен в ръцете на съдбата! " 😃😃😃😃😃😃😃 а сега в чии ръце е - само 10% оцеляват след грижите в интензивно ‼️‼️‼️‼️
  • 34 Витанов винаги е точен

    5 31 Отговор
    Преди 2 седмици в студиото на БТВ , проф.Николай Витанов припомни един много интересен факт! Сигурно си спомняте преди около година когато почти целия свят бе в локдауни , президента на Танзания заяви че няма никакъв вирус, че това е измама , даде пример с някакъв разтвор и призова в страната да не се налагат никакви мерки. Много сънародници го даваха за пример и че е истински държавник опълчил се на световната конспирация! И какво се случи , спомняте ли си? Танзания пламна от епидемията . Починаха изключително много хора задушаващи се без въздух в последните си дни! И същия този президент на Танзания си отиде от коронавирус, нямаше още 50 години и без никакви заболявания преди това! Съдбата е най добрия съдник! А спомняте ли си преди няколко месеца посланика на САЩ Херо Мустафа бе гост в "Панорама"? Тогава тя каза така "От този безпощаден вирус починаха 540 хиляди Американски граждани. Повече от всички войни които страната е водила досега в своята история взети заедно"...Така че всеки да си прави сам изводите!

    Коментиран от #39, #40, #59, #60, #61

  • 35 косача

    9 1 Отговор
    Пиши, но не забравяй и себе си в тази цифра.......
  • 36 Иметоооо

    16 2 Отговор

    До коментар #29 от "Алфа Вълкът":

    Дай да стоим затворени вечно, защото някой си, който се кръстил Алфа вълк, умира от страх. На когото му е писано ще умре, а другите ще оцелеят и продължат, така е било и така ще бъде, а ти си смени името, пaлячо!
  • 37 хаха

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "УжАсен":

    Плачи за собствената си смърт, която витанов предсказа заедно със своята през Октомври.
  • 38 Некой си

    4 0 Отговор
    Да каже днес до какви стойности са стигнали Пи константата на Планк.
    Там добре ли се представяме?
  • 39 косача

    16 1 Отговор

    До коментар #34 от "Витанов винаги е точен":

    Спомняме си бе глупак, спомняме си как мистериозно умря, и това бе приписано на Ковид19.
    Но такива като тебе ще си получат заслуженото от ръцете на тези, които ще отмъщават за измамата и насилствените смъртни случаи, за да бъдат приписани на Ковид19, а ако си се ваксинирал, то смъртта ти ще бъде ужасна от старинеч ефект на "ваксината", или по точно казано ОТРОВАТА.
  • 40 Вярващ

    10 1 Отговор

    До коментар #34 от "Витанов винаги е точен":

    "Съдбата" уби доста хора които ѝ се противят. Ухапаха ги комари, заразиха се докато са на разходка и прочие. Искаш ли адреса на "съдбата"?
  • 41 До 29 Бета Вълка

    12 1 Отговор
    Гербаджийо или умираш от страх от грипчето или си платен трол. Грипчето го карах нелегално без да ме регистрират и се разхождах по два пъти на ден. Не умрях от обездвижване в болница като много други или от страх. Затварянето при Тиквата уби хиляди българи- от глад, самоубийства, инфаркти от страх заради грипчето и от спрените прегледи и операции в болниците , както и от малумното лекуване по телефона, вместо прегледи от лични и др. лекари в болниците, а не по телефона, да те лекуват, както бе разпоредил Тиквата.
  • 42 Камъните падат

    10 1 Отговор
    Пишман математико и заплахите не те спира защото парите са вълшебни и ти неможеш да се откажеш от парици които са изкарани с лъжи а не с пот Не дей си мисли че някой ден няма да отговориш как си лъгал и стресирваш хората

    Коментиран от #48

  • 43 mi6osp

    10 1 Отговор
    И съвсем правилно не смееш- при предната вълна прогнозата ти за дневно новозаразените беше с грешка 60 пъти!
  • 44 Крах

    8 1 Отговор
    Хубаво да не види от тези изцапани пари
  • 45 Гробар

    1 2 Отговор
    Търсим хора за копачи, не смогваме. Погребална агенция " Покой".
  • 46 Енхансмент рикуест

    13 1 Отговор
    Драги Факти, направете моля ви опция да може да се блокират статии, които не искам да чета, даже да виждам! Просто да ме заливате денонощно с бъртвежите на подобни съшества не е ок! Вече минавате всички граници! Разбирам, че са ви важни кликовете, но ... фактофф!
  • 47 гост

    7 2 Отговор
    Каквото, ни пращаш, умножено да ти връща!

    Коментиран от #64

  • 48 Ще ви кажа

    8 0 Отговор

    До коментар #42 от "Камъните падат":

    Този професор ежедневно обикаля централата на ЦКБ. Повече няма какво да се говори.
  • 49 А ми тъпчо

    1 0 Отговор
    Наблюдавани статистиката умножава дели и си мълчи БЪЛГАРИЯ Е ЗЛЕ ВЪВ ВСЯКА СВЕРА САМО ПО КОРУПЦИЯ НЯМА КОЙ ДА НЕ МИНЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕ НА ((БОКО ТИКВАТА ХАХАВИ ПОЖАРНИКАТ)).
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Провинциалист

    10 0 Отговор
    Вярвам че има достойни софиянци за да но отърват от този козел
  • 52 ТИР

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Идват черни дни- смразяващи нощи":

    Разбира се че линейките няма да стигат,Направете справка колко са Линейките и колко са Патрулките и ще Ви стане ясно,,
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Хахаха

    12 0 Отговор
    Гадателя вече сам осъзна, че нито веднъж не е познал и не смее да даде прогноза:) Асоциацията на ясновидците го изключиха отдавна, ред е на БАН да му бие шута:)
  • 55 СЛОНА

    9 0 Отговор

    До коментар #13 от "Ще плащаме":

    ИДИ ДА МРЕШ И ДА НЕ ТИ ЧУВАМ ГЛАСА....
  • 56 Реалност

    9 0 Отговор
    Рев слушаме само от теб бе гадателю, всички останали ти се смеем. Ежедневно се доказваш като психично болен неграмотник, дори букмейкърите пуснаха залагания кога Витанов ще познае за първи път, като коефициента за никога пада постоянно и вече е 1.001.
  • 57 Болен

    11 0 Отговор
    Мозък на хранилка, а бил професор :) нещастник
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Истината

    12 1 Отговор

    До коментар #34 от "Витанов винаги е точен":

    Президента на Танзания умря от инфаркт, доказано с две аутопсии. Общо смъртните случаи с ковид в 58 милионна Танзания са 50, така че фантазиите си можеш да ги разправяш на някоя сбирка на анонимните опитни мишки. Ясно ми е, че си заслепен от страх да не хванеш настинка, но другия път провери фактите преди да пишеш глупости като твоя идол Витанов.
  • 60 А сега де

    11 0 Отговор

    До коментар #34 от "Витанов винаги е точен":

    Танзания
    Общ брой случаи
    1367
    Смъртни случаи
    50
    Население: 58,01 милиона (2019 г.)

    Пламнала викаш епидемия с много умрели:) Че там от преяждане с папая умират повече:)

    Коментиран от #65

  • 61 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    7 0 Отговор

    До коментар #34 от "Витанов винаги е точен":

    Не ти ли омръзна да лъжеш????
  • 62 ЕВРО НЮЗ

    7 0 Отговор
    ЗАДАЧА ЗА МАТЕМАТИК. не за професор ЕКСТРАСЕНС.. ........19 септември 2020 година Италия.. При липса на ваксини, починали 17 човека.. . ..... 19 септември 2021 година след масирана пропаганда и вакса починали 44 човека. ????????? Тоя ц@рвул@нко да ходи на вулканозатор да си смени гумата на колата че току виж гръмнала и ще останем без него. Много ще ми липсва.

    Коментиран от #66

  • 63 До кога

    15 0 Отговор
    Супер противен негативен и натипатичен човек. от едн година обикаля всички студиа като турбалан да всяк страх с ехидна и самодоволно садистична усмивка. Психопат.
  • 64 Грета Тунберг

    1 2 Отговор

    До коментар #47 от "гост":

    Скъпи,уважавай професорите!Ще ти намаля кекса.
  • 65 А сега де

    12 0 Отговор

    До коментар #60 от "А сега де":

    Още данни за Танзания:
    % напълно ваксинирано население
    0,6%

    Сега да видим къде е Германия, която почти година бе в пълен локдаун и със 75% ваксинирани:
    Общ брой случаи
    4,18 млн.
    +10 315
    Смъртни случаи
    93 310
    +67
    Интересно, само вчера имат повече починали отколкото Танзания общо за година и половина, ваксините и локдауна наистина вършат чудеса:)
  • 66 Българин

    13 0 Отговор

    До коментар #62 от "ЕВРО НЮЗ":

    За гадателя имам друга задача - Германия 23.09.2020г., 0% ваксинирани, 1 613 заразени, 18 починали; Германия 23.09.2021г., 64% напълно ваксинирани, 10 315 заразени и 67 починали??? Страх ме е да го питам за Израел, че за там ще почне да заеква.
  • 67 🍁🍁🍁🍁🍁🍁

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "АНТИВАКСЪРИТЕ В ШОК":

    💀💀💀💀💀💀 101 %
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Българин

    4 0 Отговор

    До коментар #19 от "Става страшно":

    Българите от 39год. Сме в ръцете на съдбата, нищо ново :D, ако се спрът изкуственото повишаване ще се оправим.
  • 70 М а н а ф оглу

    5 0 Отговор
    Всички трябва да сме благодарни на проф. Витанов. Заради неговите апокалиптични прогнози по 2 пъти на ден хората разбират в каква лъжа ги вкарват и не ходят да се жилят.Браво на Витанчо.

    Коментиран от #72

  • 71 Стига

    4 0 Отговор
    Стига си хленчил! Нищо не пиши! Скрий се, изчезни!
  • 72 Не само

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "М а н а ф оглу":

    Не само на него... Имам чувството, че почти всички, натоварени от ФашиЗО и компания с отговорната задача, прибягнаха до "скрит саботаж" - мине не мине, и по "погрешка" се издънят така, че язък за пропагандната им работа XD
  • 73 Просветен илюминат

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "АНТИВАКСЪРИТЕ В ШОК":

    Да не се окаже,че ваксърите ще са в по-голям шок от антиваксърите?
  • 74 Просветен илюминат

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "АНТИВАКСЪРИТЕ В ШОК":

    И след като не се правят аутопсии какъв е новият метод по който се установява от какво е починал човек?
    Преди години по време и на измислената пандемия от СПИН влизаш с оплаквания различни от СПИН и не те лекуват от каквото имаш нужда,а както сега тест за Ковид и се почва едно въртене в кръг и накрая човека си заминал.
    Този Ковид вие го храните със страха си и това убива повече,защото страхът е във всеки един човек породен от една лъжа,а вируса някой видя ли го?
    Радостното е,че повечето българи отказващи да се ваксинират и доста доктори показаха,че мислят със собствените си глави,а не каквото им кажат по телевизията.
    Виж сега кои изведнъж станаха актуални на политическата сцена и докато отидат на избори се разбра какво са и те и кой пак е зад тях.
  • 75 Да те питам

    2 0 Отговор
    Абе ти така ГЕРБераст ли си или ДА. Не ти искат хората мнението мисирко скапана! Ако ти се лижат подметки ше се наближеш мазнйо
  • 76 гого

    3 0 Отговор
    Що не престанете да ни сблъсквате с мнението на всякакви олигофрени.
  • 77 йодирана СОЛ

    0 0 Отговор
    Велик математик , а и добре брои даже ! Пък какви прогнози прави ! А даже и е професор ! Чудо......
  • 78 ЛаТераЛен ТУУЛ

    0 0 Отговор
    Как може да казва колко заразени на ден ще има , като не знае колко теста ще бъдат правени за денонощие ? Колко нови болни би имало , ако направиш 0 проби , 100 проби , 1000 проби , 23 567 проби ?